Fifa10 League

لوله اول :فضول سنج 7-4 تا دقیقه 88 4-2 عقب بودم متوجه شدید

لوله بعدی لطفا:laughing:

جوجه اینقدر ادعا نکن یه بارم بهت گفتم من داداش الیارم الیار فعلا خونه نیست من حدود 10 تا تک به تک خراب کردم بازی هم خیلی تاخیر داشت
ولی اینجور که بازی میکنی مطمین باش که از بچه ها بد می بازی

آخرین ویرایش:
با سلام خدمت دوستان گل
از همراهی همگی ممنون و مرسی که پشتیبانی کردیئ این مسئله باید به کمک همگی انجام بشه همونطور که تو پست چند صفحه قبلم گفتم باید یه سری کارا انجام بشه و باید هما هنگی صورت بگیره با اجازه الیار عزیز من یه ترید جدید برای ثبت نام بچه ها میزنم یکی از دوستان که میتونه پیگیر باشه برای ثبت نتایج وکشیدن جدول به الیار عزیز پیغام بده ما به همین ترتیب که الیار گفت بزای شروع عمل میکنیم و مسابقات رو گروهی انجام میدیم و بنا به تعداد دوستان گروه بندی میکنیم منتظر اطلاعات بعدی باشین فعلا در ترید رجیستر به شیوه گفته شده ثبت نام کنین هر صحبت دیگهای بود همینجا بنویسین

جوجه اینقدر ادعا نکن یه بارم بهت گفتم من داداش الیارم الیار فعلا خونه نیست من حدود 10 تا تک به تک خراب کردم بازی هم خیلی تاخیر داشت
ولی اینجور که بازی میکنی مطمین باش که از بچه ها بد می بازی

دوست عزیز همین تاخیر باعث شد تک به تک گیرت بیاد و اگر نه من عمرا بیشتر از 3 4 تا موقیعت به حریف نمیدم. دیدی که همه پاسام تو دفاع به خاطر تاخیر لو رفت تک گیرت امد
من ادعا نمیکنم ولی مطمعنم با یه سرعت درست 10 تا میخوری اصلا بیا یه بار دیگه .

لوله اول :فضول سنج 7-4 تا دقیقه 88 4-2 عقب بودم متوجه شدید

لوله بعدی لطفا:laughing:

نميخوام پست بدم در اين رابطه ولي اين سخنت منو شكه كرد
هيچوقت سعي نكن ادعات بشه چون بعدا يه جوري ميبازي كه خودت پشيمون ميشي.

هميشه شانس با ادم يار نيست
و هميشه لگ نيست

دوست عزیز همین تاخیر باعث شد تک به تک گیرت بیاد و اگر نه من عمرا بیشتر از 3 4 تا موقیعت به حریف نمیدم. دیدی که همه پاسام تو دفاع به خاطر تاخیر لو رفت تک گیرت امد
من ادعا نمیکنم ولی مطمعنم با یه سرعت درست 10 تا میخوری اصلا بیا یه بار دیگه .

من نمیواستم اینو بگم ولی مجبورم تا دوباره یه نفر جدید اومد دوباره این قضایا پیش نیاد
دست دومی که ما با هم بازی کردیم من دوازده یک(12-1)بردم من اینو میخوام بگم که دوستان اینقدر زود در باره ی بچه ها قضاوت نکنن و اونا رو انقد دسته کم نگیرن
ما بره دعوا با هم بازی نمیکنیم ما اومدیم از بازی لذت ببریم نه اینکه اعصاب خودمونو خورد کنیم

آخرین ویرایش:
این آپدیت مسخره بلایی سر بازیتون نیوورد؟میگن باعث خاموش شدن دستگاه و چندتا باگ اینجوری میشه!جلل خالق.
هیچ باگیم درست نکردن.40 مگ الکی کردن تو پاچمون.:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or