Madridista
کاربر سایت
من هستم ..........................کسی اینجا پایه ی لیگ نیست؟
راستی اینم ایدی من واسه ترکیدنتون : hosein-lp
چلسی
من پایمکسی هست فیفا بزنه ؟ :d من خیلی قدرم !!!! حریف می خوام
لیگ فیفا که پولیه , جایی هم نیست که حریف بطلبیم ( :d ) , پس به این نتیجه می رسیم که باید در همین جا خودمونو معرفی کنیم .بچه ها این تاپیک کاملا بلا استفاده است ما دو تا لیگ داریم یکی wc2010 یکی fifa10 که تاپیک هایی هم براشون زده شده اگر می خواین تو لیگ باشین برین تو این تاپیک ها
برای فیفا 10 : http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=31351
برای وردکاپ 2010 : http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=31349
موفق باشید
با هر کی بازی کرده بودی ضعیف بوده ؟ یادته منچستر سیتی .......:dلیگ فیفا که پولیه , جایی هم نیست که حریف بطلبیم ( :d ) , پس به این نتیجه می رسیم که باید در همین جا خودمونو معرفی کنیم .من تا حالا با هرکی بازی کردم ضعیف بوده :d!!!!!! حریف قدر می خوام .
حالا . :d ادم بالا پایین داره . من در 1 ساعت در اوج و در یک ساعت ضعیفم . ببینیم چه کسایی دیگه هستند که تا به مقابله با من بپردازند .با هر کی بازی کرده بودی ضعیف بوده ؟ یادته منچستر سیتی .......:d
حالا . :d ادم بالا پایین داره . من در 1 ساعت در اوج و در یک ساعت ضعیفم . ببینیم چه کسایی دیگه هستند که تا به مقابله با من بپردازند .[البته بقول بعضی از بچه ها من در بعضی مواقع خر شانسم . :d
سلام داداش
مییای یه بازی با هم بزنیم .5 تا میزنیم هر کی 3تاشو برد برندست.مثل بازی های رسمی
ok?
اینم بردم دیگه کسی نبود حریف می خوام . :d همتون ضعیفید ؟ :d . بیایید من منتظرتونم.حالا . :d ادم بالا پایین داره . من در 1 ساعت در اوج و در یک ساعت ضعیفم . ببینیم چه کسایی دیگه هستند که تا به مقابله با من بپردازند .[البته بقول بعضی از بچه ها من در بعضی مواقع خر شانسم . :d
سلام داداش
مییای یه بازی با هم بزنیم .5 تا میزنیم هر کی 3تاشو برد برندست.مثل بازی های رسمی
ok?
کسی نیست , ضعیفا یعنی هیچ کدومتون فیفا بلد نیستید . :d .حتی اوون قدرا که ادعای قدری می کنن . وای :d .اینم بردم دیگه کسی نبود حریف می خوام . :d همتون ضعیفید ؟ :d . بیایید من منتظرتونم.
WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW
... سرويس:biggrin1:
كجا رفتي يه دفعه اومدي
نيستي چه شوت هايي از وسط زمين ميزنم
يادش بخير
سلام چطوری . حیف شد دیر اوومدی پیش پای شما Ps3 م سوخت . وگرنه الان 6-5 تا گل بهت بهت می زدم .:d . من قوی شده بودم .!!!!!!!!!!!!چه استقبال گرمی داشتی کنکور داشتم پدرمو در اورد.....اینترنتم قطعه.....هر وقت وصل شه میام.... فعلا...