با عرض سلام و خیر مقدم خدمت دوستان عزیز
همون طور که در جریان هستید تاپیکی با عنوان نظر خواهی جهت برگزاری دومین دوره لیگ فیفا ایجاد کردیم و نظرات دوستان رو شنیدیم.
همون طور که در تاپیک فوق می بینید اکثریت دوستان جوابشان مثبت بوده و به همین خاطر لیگ رو به اون صورت برگزار می کنیم. دوستان لطف کنند وجه واریزی که 5 هزار تومن هست رو به این شماره حساب واریز کنند و به من چهار رقم آخر کارت و شماره ارجاع و زمان واریز وجه رو PM کنن که من چک کنم.
دوستانی که مایل هستن می تونن در همین تاپیک اقدام به ثبت نام بکنند. لطفاً فقط اقدام به ثبت نام به روش ذیل بکنید.
قوانین و روش بازی ها در آینده ای نزدیک اعلام میشه. مدت ثبت نام از همین الان شروع میشه تا 25 تیر.
نام و نام خانوادگی : علیرضا مطوریان
Kingofsoccer1990 : PSN ID
سرعت اینترنت : 512
نام تیم انتخابی: Barcelona
چند نکته مهم:
همون طور که در تاپیک فوق می بینید اکثریت دوستان جوابشان مثبت بوده و به همین خاطر لیگ رو به اون صورت برگزار می کنیم. دوستان لطف کنند وجه واریزی که 5 هزار تومن هست رو به این شماره حساب واریز کنند و به من چهار رقم آخر کارت و شماره ارجاع و زمان واریز وجه رو PM کنن که من چک کنم.
دوستانی که مایل هستن می تونن در همین تاپیک اقدام به ثبت نام بکنند. لطفاً فقط اقدام به ثبت نام به روش ذیل بکنید.
قوانین و روش بازی ها در آینده ای نزدیک اعلام میشه. مدت ثبت نام از همین الان شروع میشه تا 25 تیر.
نام و نام خانوادگی : علیرضا مطوریان
Kingofsoccer1990 : PSN ID
سرعت اینترنت : 512
نام تیم انتخابی: Barcelona
چند نکته مهم:
- تیم انتخابی حتما باید تیم باشگاهی باشه
- تقسیم جوایز به این صورت هست: نفر اول: 50 % مبلغ کل . نفر دوم: 30 % . نفر سوم 20 %
- دوستان، لطفاً بعد از ثبت نام حتماً وجه رو واریز کنید.
- سوالی بود بپرسین.
آخرین ویرایش: