FIFA World Cup 2014: Brazil | Xbox 360

• Thread starter Thread starter HDV 7
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اینا title update ـه فکر کنم و ربطی به آپدیت ترکیب ها نداره.
آپدیت ترکیب ها رو هم انجام دادم که ایرانش هیچ فرقی نکرد. :دی
-------------
امروز آنلاین بازی رو هم افتتاح کردیم و بازی اول منو (ایران) با پرتقال انداخت و 1-1 شدم. :دی بازی دوم هم با اسپانیا انداخت. :| کلا به نظر میرسه آنلاینش به دلیل میزان به مراتب کمتر تعداد بازکنان سیستمش به قدرت تیمها کاری نداره و با هر کسی که جلوت افتاد میندازه تورو. :دی

درود ؛

اینا title update ـه فکر کنم و ربطی به آپدیت ترکیب ها نداره.
آپدیت ترکیب ها رو هم انجام دادم که ایرانش هیچ فرقی نکرد. :دی
-------------
امروز آنلاین بازی رو هم افتتاح کردیم و بازی اول منو (ایران) با پرتقال انداخت و 1-1 شدم. :دی بازی دوم هم با اسپانیا انداخت. :| کلا به نظر میرسه آنلاینش به دلیل میزان به مراتب کمتر تعداد بازکنان سیستمش به قدرت تیمها کاری نداره و با هر کسی که جلوت افتاد میندازه تورو. :دی

هادي جان ، حدودا حداكثر بازي كننده توي آنلاين سيزن چند نفر ميشن ؟؟ مثلا توي فيفا 14 الان هرشب كه من ميرم نزديك 12هزارتايي ميانگين دارن سيزن ميزنن(البته با PSN) ..
ميخوام ببينم ميصرفه 14 رو بيخيال بشم يا نه .. :biggrin1:
ممنون .

درود ؛

هادي جان ، حدودا حداكثر بازي كننده توي آنلاين سيزن چند نفر ميشن ؟؟ مثلا توي فيفا 14 الان هرشب كه من ميرم نزديك 12هزارتايي ميانگين دارن سيزن ميزنن(البته با PSN) ..
ميخوام ببينم ميصرفه 14 رو بيخيال بشم يا نه .. :biggrin1:
ممنون .
والا جایی ندیدم بزنه ولی خوب لیدربوردشو که میدیدم حدود 3،4 هزارتایی بودن. البته این دیگه نهایتش تا نیمه نهایی جام جهانی شلوغ میشه و بعدش مثل fifa street میشه و پرنده پر نمیزنه تو سروراش. :دی

والا جایی ندیدم بزنه ولی خوب لیدربوردشو که میدیدم حدود 3،4 هزارتایی بودن. البته این دیگه نهایتش تا نیمه نهایی جام جهانی شلوغ میشه و بعدش مثل fifa street میشه و پرنده پر نمیزنه تو سروراش.
من رسما FIFA Street رو به تمامی FIFAها ترجیح میدم، انصافا بازی به این خوبی چرا باید انقدر سرورهاش خلوت باشه؟

بازی پر از باگه !! بطرز افتضاحی نمیشه ۱دست بازی کرد و باگ ندید
سیستم پرتاب اوت بهتر نشده که هیچ بدتر شده !! نصف زمینو میدوئه بره توپ بیاره پرتاپ کنه !! میرسه ب توپ سانتر میکنه واسه اونی که میخواد پرتاب اوت کنه ! :دی یعنی جوکن
افت فریم هم خیلی تو ذوق میزنه !! تماشاگرا هم کلا ۴ نفرن که هر دفعه میشن طرفدار ی تیم :دی ( مخصوصا اون زنهـ بوب گنده ههـ :دی )
ولی در عوض جام جهانیش خیلی قشنگه ! بین هر بازی تمرین میکنن و تیم ها ب مراتب قوی تر میشن ( با ارژانتین رسیدم فینال مسی ۹۸ بود دیماریا ۹۳ :دی ) !! شادی بعد برد هم کلا ۱ دونهـ انیمیشن بیشتر نداره ) ! مراسم اهدای جام هم افتضاحه
سیستم انلاینش هم فوق افتضاحهـ ! با هر کی میخوای بازی کنی یا المانه یا اسپانیا ! برزیل و ارژانتین هم تک و توک بر میدارن
در کل میگم اگه بازی رو نخریدین ، هموون بهتره نخرین ! بچسبید بهـ همون فیفا ۱۴ :دی افتضضضضاحهه

من رسما FIFA Street رو به تمامی FIFAها ترجیح میدم، انصافا بازی به این خوبی چرا باید انقدر سرورهاش خلوت باشه؟
بازیهایی مثل FIFA Street که هر چند سال یبار عرضه میشن از یه مشکل بزرگ رنج میبرن که اونم عدم پشتیبانی بازی توسط تیم سازندس. اگه EA میمود و مدام لباس ها و ترکیب ها رو آپدیت میکرد و از یه طرفی هم DLC های ارزشمند واسه بازی عرضه میکرد مطمئنا مخاطب ها ازش دست نمیکشیدند. Top Spin هم اینجوریه و من واقعا میخوام که بازیش کنم ولی وقتی میرم توش و میبینم بازی خیلی عقب موندس زده میشم.

بازیهایی مثل FIFA Street که هر چند سال یبار عرضه میشن از یه مشکل بزرگ رنج میبرن که اونم عدم پشتیبانی بازی توسط تیم سازندس. اگه EA میمود و مدام لباس ها و ترکیب ها رو آپدیت میکرد و از یه طرفی هم DLC های ارزشمند واسه بازی عرضه میکرد مطمئنا مخاطب ها ازش دست نمیکشیدند. Top Spin هم اینجوریه و من واقعا میخوام که بازیش کنم ولی وقتی میرم توش و میبینم بازی خیلی عقب موندس زده میشم.

من توی FIFA Street تیم خودم رو با کلی جزئیات ساختم و همه کاراکترها رو تا آخر آپگرید کردم و همه چیزش رو آنلاک کردم. استایل بازی هم آرکید و متنوعه و من خیلی خوشم میاد ازش! من که اصلا از تیم های اصلی خود بازی استفاده نکردم حتی یه بار! شما هم اگه تیم خودتون رو بسازید می بینید خیلی بازی خیلی جذاب تر میشه.

--------------

در مورد World Cup هم من دموش رو بازی کردم بنظرم بازی خوبیه ولی یه سری نقص و مشکلات توش دیده میشه و انیمیشن سه بعدی کاراکترها زیاد طبیعی نیست و احساس می کنم گرافیک بازی یکم تاریخ گذشته هست ولی گیم پلی هیجانی و باحال تر شده و برای این مدت تا پایان جام جهانی سرگرمی خوبیه.

خب منم بازي رو گرفتم...خوبه بد نيست خيلي مفرح و شاده كه همينطوري هم بايد باشه:d فعلا تو جام جهاني نيجريه رو 0-0 متوقف نمودم برم سروقت مسي و رفقا:d

من توی FIFA Street تیم خودم رو با کلی جزئیات ساختم و همه کاراکترها رو تا آخر آپگرید کردم و همه چیزش رو آنلاک کردم. استایل بازی هم آرکید و متنوعه و من خیلی خوشم میاد ازش! من که اصلا از تیم های اصلی خود بازی استفاده نکردم حتی یه بار! شما هم اگه تیم خودتون رو بسازید می بینید خیلی بازی خیلی جذاب تر میشه.

--------------
اولا که من اینو کلی گفتم و خودمو نمیگفتم. :دی دوما تیم من کاملا از بازیکنایی تشکیل شده که خودم ساختم و کلا تمام مد ها رو با اونا تمومشون کردم. اینی که من میگم دلیل اصلیشه. ببین الان مثلا دو سه روزه World Cup اومده و اگه لیدربردشو ببینی افرادی هستن که تو این مدت کوتاه 50 بار جام رو گرفته تو بخش آنلاین. خوب مشخصه همچین افرادی تو یه بازی مثل FIFA Street نهایتش چند ماه دووم میارن و بعدش همه جای بازی واسشون تکراری میشه. به اینا کمبود مد های آنلاین و همچنین بعضی کم کاری های EA رو اضافه کنی مشخصه که بازی کشش سرگرم کردن افراد برای مدت زمان زیاد رو نداره. حتی World Cup هم با این همه زرق و برق نمیتونه بیشتر از چند ماه مخاطبش رو حفظ کنه. دلیل اینکه فیفا همیشه پرمخاطبه اینه که بارسا و رئال و ... هر چند روز مسابقه دارن و طبیعتا عطش طرفدارا برای بازی کردن هم بیشتر میشه.
کلا بحث به تاپیک ربطی نداره ادامش ندیم بهتره.

بازی خیلی خوبه! :دی به بهترین شکل جو جام جهانی رو به آدم منتقل میکنه و اون صحبت هایی که توی بخش جام جهانی میکنن هم واقعاً عالیه!
فقط به نظرم یه کمی فانتزی تر از FIFA هست. نمیدونم چطوری بگم، به جز حال و هوای بازی که به خاطر جام جهانی شاد و شنگول هست، خود گیم پلی هم یه کمی شادتر از حالت طبیعیه! :دی گل زدن هم انگار راحت تر از قبل شده و بازی های من و داداشم خیلی پرگل میشه! :دی
یه مشکل کوچولویی هم که با بازی دارم اینه که به جای عکس های واقعی بازیکن ها، یه عکس از مدل 3D اون ها گذاشته. :| دیدن عکس های واقعی یه صفای دیگه ای داشت و بعضی وقت ها هم عکس های خنده داری توی تیم های غیرمعروف دیده میشد، ولی این مدل های 3D هم یه کمی زشت هستن و هم اون جذابیت نمونه واقعی رو ندارن.
در مجموع بازی تجربه خیلی خوبی برای دوستداران فوتبال هست و میتونه توی این مدت باقی مونده تا جام جهانی خیلی خوب آدم رو سرگرم کنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or