FIFA World Cup 2014: Brazil | Xbox 360

• Thread starter Thread starter HDV 7
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
همه چیزای جانبیش قشنگه
ولی خود بازی اصلا جالب نیست ، گیم پلی به جای پیشرفت پسترفت داشته
و از همه بدتر برد و باخت بر اساس قدرت تیم هاست ، مثلا ایران هیچ شانسی جلوی اسپانیا نداره
با هر ترکیبی بازی کردم خودمو پاره کردم نتونستم ببرمش
برعکس با اسپانیا دست به دسته هم نزنی بازیکنای ایران میان توپو میدن بهت

خب تو واقعیت هم شانسمون 100-درصد جلوشون اتفاقا با این موردش حال کردم :d

سلام
دوستان من وقتی بازی رو روی هارد نصب میکنم بعد از چند دقیقه که وارد بازی میشم این ارور رو میده و دستگاه ریست میشه؛
Failed to authorization disk
وقتی با اجرای mp3 وارد بازی میشم، شاید بعد از نیم ساعتی این ارور رو بده
مشکل چیه؟ چندتا دیسک هم رفتم عوض کردم، فرقی نکرد

Sent from my C5303 using Tapatalk

ضعيف تربن نسخه ي تاريخ فيفا:٥/١٠

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

اين نسخه هاي مناسبتي فيفا رو نبايد درموردشون سخت بگيري چون بازي جنبه فانش خيلي بالاست بعد مدت كمي هم باهاش مشغولي بنابراين بجاي شاكي شدن برو بازي كن حالشو ببر:d

اين نسخه هاي مناسبتي فيفا رو نبايد درموردشون سخت بگيري چون بازي جنبه فانش خيلي بالاست بعد مدت كمي هم باهاش مشغولي بنابراين بجاي شاكي شدن برو بازي كن حالشو ببر:d

اره بابا اين نسخه كه ماله ايرا گرفتن نيست وقتي به جنبه فان بازي نگا كني خيلي بهت حال ميده

Sent from an iPhone to hidden planets

دوستان پچی واسه ترکیبا نیومده؟ نه دانیال داوری نه بیت آشور نه جهان بخش نه.... هیچکدومشون نیستن چنتا تیم دیگه هم مثل اسپانیا(دیگو کاستا) ناقصن

دوستان درود من از تيم ملي ايران زياد سر در نميارم :) ميتونيد برام بنويسيد با سيستم ٣-٣-٤ چجوري بازي كن بزارم :D

من نظرم عوض شد...دوربینی که من بازی می کنم در حال حاضر tele هستش...زوم و ارتفاع رو هم تغییر میدم.زوم 2 و ارتفاع 0...خیلی زیبا میشه بازی اینطوری...نکته ی دیگه اینکه من دارم story of world cup میرم با ایتالیا...بازی های دوستانه قبل از اغاز بازی های انتخابی اروپا جالبه...نکته ی جالبش اینه که بازی ها کلا از سه سال قبل شروع میشه...اول رفتم مثلا سن پیرلو رو دیدم نوشته بود 31 سال..بعد دیدم مال همه ی بازیکنان 3 سال کمتره...این نکته ی جالبش بود...من تو حالت world class میرم بازی ها رو....

چند تا نکته ی خوب...لباس های کلاسیک واقعا زیباست.المان 90 و 94...که مخصوصا لباس 94 آلمان برای ما 30 ساله ها خیلی نوستالژیکه...به نظر من لباس تیم ملی آلمان 94 زیباترین لباس تاریخ فوتبال هستش...اسپانیا 94 هم بسیار زیباست لباسش...کلا ادیداس در اون سال ها کولاک می کرد...

من نظرم عوض شد...دوربینی که من بازی می کنم در حال حاضر tele هستش...زوم و ارتفاع رو هم تغییر میدم.زوم 2 و ارتفاع 0...خیلی زیبا میشه بازی اینطوری...نکته ی دیگه اینکه من دارم story of world cup میرم با ایتالیا...بازی های دوستانه قبل از اغاز بازی های انتخابی اروپا جالبه...نکته ی جالبش اینه که بازی ها کلا از سه سال قبل شروع میشه...اول رفتم مثلا سن پیرلو رو دیدم نوشته بود 31 سال..بعد دیدم مال همه ی بازیکنان 3 سال کمتره...این نکته ی جالبش بود...من تو حالت world class میرم بازی ها رو....

چند تا نکته ی خوب...لباس های کلاسیک واقعا زیباست.المان 90 و 94...که مخصوصا لباس 94 آلمان برای ما 30 ساله ها خیلی نوستالژیکه...به نظر من لباس تیم ملی آلمان 94 زیباترین لباس تاریخ فوتبال هستش...اسپانیا 94 هم بسیار زیباست لباسش...کلا ادیداس در اون سال ها کولاک می کرد...

دي دي من ايرانو انتخاب كردم براي همين rtfwc خيلي باحاله علي كريمي هم هست بعد گل ميزنم كيروش رو ميبينم كه بالا پايين ميپره فقط تو روح فيفا :| كه ايراني ها رو عرب درست كرده

دوستان درود من از تيم ملي ايران زياد سر در نميارم :) ميتونيد برام بنويسيد با سيستم ٣-٣-٤ چجوري بازي كن بزارم :D

با توجه به بازیکنان ایران همون 1-3-2-4 بهتره که میشه دروازهبان احمدی دفاع حسینی-منتظری-پولادی-حیدریدو هافبک دفاعی آندو-نکونام-سه تای جلو وسط کریمی-راست دژاگه-چپ ؟؟؟ فوروارد قوچان نژاد
اما با سیستم 3-3-4 دروازه بان و دفاع که همون بالایی هافبک وسط نکونام کناره ها کریمی و ؟؟؟-فوروارد راست دژاگه-چپ خلعتبری-نوک قوچی----این سیستم با توجه به داشته های ایران بسیار خطرناکه یعنی احتمال باخت ایران با این سیستم بسیار بالا میره
این نظر من بود

با توجه به بازیکنان ایران همون 1-3-2-4 بهتره که میشه دروازهبان احمدی دفاع حسینی-منتظری-پولادی-حیدریدو هافبک دفاعی آندو-نکونام-سه تای جلو وسط کریمی-راست دژاگه-چپ ؟؟؟ فوروارد قوچان نژاد
اما با سیستم 3-3-4 دروازه بان و دفاع که همون بالایی هافبک وسط نکونام کناره ها کریمی و ؟؟؟-فوروارد راست دژاگه-چپ خلعتبری-نوک قوچی----این سیستم با توجه به داشته های ایران بسیار خطرناکه یعنی احتمال باخت ایران با این سیستم بسیار بالا میره
این نظر من بود

ايول آقا خيلي خوب راهنمايي كردي :d دستت درست

چجوری قفل لباسهای کلاسیک رو باز کردی؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or