FIFA World Cup 2014: Brazil | Xbox 360

• Thread starter Thread starter HDV 7
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
منم بازیو گرفتم یه 3-4 ساعتی بازی کردم . از همه نظر عالیه . افت فریم توی بازی اصلا وجود نداره و فیزیک بازی نرم تر شده .
تنها چیزی که روی مخ بود همین تماشاگرا بودن که عرب بودن
پ.ن : خب تونستم رو درجه professional با ایران صعود کنم . پدرم در اومدش :d سوییس رو ۱-۲ تونستم بزنم . حالا هم با امریکا باید بازی کنم .
دوستان همگی بیاید به یاد جام جهانی ۹۸ دعا کنیم که ایران بتونه امریکا رو بزنه :d و اگر خدا بخواد قهرمان جام جهانی ۲۰۱۴ بشه :|

آخرین ویرایش:
منم بازیو گرفتم یه 3-4 ساعتی بازی کردم . از همه نظر عالیه . افت فریم توی بازی اصلا وجود نداره و فیزیک بازی نرم تر شده .
تنها چیزی که روی مخ بود همین تماشاگرا بودن که عرب بودن
پ.ن : خب تونستم رو درجه professional با ایران صعود کنم . پدرم در اومدش :d سوییس رو ۱-۲ تونستم بزنم . حالا هم با امریکا باید بازی کنم .
دوستان همگی بیاید به یاد جام جهانی ۹۸ دعا کنیم که ایران بتونه امریکا رو بزنه :d و اگر خدا بخواد قهرمان جام جهانی ۲۰۱۴ بشه :|

ژاپن رو چقد خوب ساختن که تونسته از اون گروه بالا بیاد!! ایضاء الجزایر!!

- - -ویرایش - - -

این قزوین اینقد عقب موندس که هنوز بازی رو نیاوردن!!

آنلاین بازی دو مد اصلی داره. یکی Online World Cup و یکی هم Road To Rio.
Online World Cupـش همونطور که از اسمش مشخصه جام جهانی به صورت آنلاین هستش. با ورود به این بخش 3 بازی پیش رو دارید. اصلا هم حریفاتون هم سطح با شما نمیافته (احتمالا تکراری هم نمیافته) چون بالاخره جام جهانیه. پس از 3 بازی و شبیه سازی جدول اگه به مرحله حذفی صعود میکنین (اگه بکنین) از اینجا به بعد هم بازی ها به صورت تک حذفی هستش و در نهایت جام رو میگیرید.
RtR یه چیزی شبیه Seasons ـه فیفا هستش. با این تفاوت که هر دیویژن به یک شهر تبدیل شدن و با صعود از هر شهر، شهر دیگه واستون بازی میشه و دیویژن یک میشه همون شهر ریو. اینجا از سیستم *****ینگ حریف استفاده میکنه و اگه مثلا ایران رو بردارین حریفاتون هم هم سطح انتخاب میشن. (مثلا برا من هندوراس و ولز افتادن که انصافا از تیمهای 5 ستاره سخت تره بردنشون :دی)
مد اولی اکثرا حریفای گردن کلفت میندازه ولی نمیدونم چرا بردنشون با ایران راحتتره. مثلا برای من پرتقال و انگلیس و برزیل افتادن که بردمشون و صعود کردم و در 1/16 به ایتالیا باختم. ولی تو اون یکی مد با اینکه حریفام راحتتر بودن ولی خیلی سخت امتیاز گرفتم. (از هندوراس 4-1 باختم ( :| ) و ولز رو به زور 2-1 بردم. :دی

سلام
منم بازیرو گرفتم
خداوکیلی من از2011 فیفا میزدم این بهترینشه:d
تنها چیز فیفا که اقت داشت چمن بود که شبیه موکت داشت:d ولی خیلی قشنگ درستش کردن از همه بد تر سرعت بازی و کند استوپ کردنش بود که اونم درس شد
ساختن مربی ها و تما شا گرا با کیفیت وبا حرکت خاصشون که دگ دهنم واموند:-o
سرود ملیاشونم واقعیه و تماشا گراهم خیلی تنوع دارن اصلن شبیه نیستن تو هر کشور تیپ و چهرشون شبیه به اونجاس نشون دادن ورزشگاه از دور و خیابوناش که دگ هیچی
هرکی نخریده همین الان بره;;)
راستی تو این نسخش خیلی چیز جدید اومده
مثلا میتونیم 2تایی(البته تا 4تا جا داره) یه بازیکن شیم بازی کنیم:d

خوب من بازي رو رايت زدم محيط بازي خيلي شاد شده اون اولش كه ايرانو به عنوان كشورم انتخاب كردم پرچم ايرانو اورد و يك پيش زمينه جالبي شد.
ايرانو خوب ساختن مثلا كريمي ٧٣ هست
گزارشگرا اسم بازي كنا رو خوب ميگن بجز ق و خ كه ندارند. يك قسمت داره كه به عنوان كارلوس كيروش بايد از سال ٢٠١١ ايران ببري جام جهاني كه بين بازي ها يك سري تمرينات داره كه اگه درست انجام بدي بازي كنا رو قوي ميكنه و در كل خيلي باحاله

Sent from an iPhone to hidden planets

همه چیزای جانبیش قشنگه
ولی خود بازی اصلا جالب نیست ، گیم پلی به جای پیشرفت پسترفت داشته
و از همه بدتر برد و باخت بر اساس قدرت تیم هاست ، مثلا ایران هیچ شانسی جلوی اسپانیا نداره
با هر ترکیبی بازی کردم خودمو پاره کردم نتونستم ببرمش
برعکس با اسپانیا دست به دسته هم نزنی بازیکنای ایران میان توپو میدن بهت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or