باسلام خدمت حضار گرام بنده هم فیفا ورلد کاپ رو بازی کردم و مواردی که به چشم اومد رو بیان میکنم
1-نشان دادن تماشا چیان (بعضاً بد حجاب:d)والبته تماشاچیان ایران با دیشداشه های عربی و تا اون جا که من دیدم خانم بینشون نبود کلا در مورد تماشاچی نسبت به فیفا 14 تغییرات زیادی رخ داده و باید گفت بهتر شده
2-گرافیک بازی یکم فرق کرده ولی نه میشه گفت بهتر شده نه بدتر ولی خب چمنش انصافاً خوب شده
3-گیم پلی تفاوتی نکرده ولی من حس میکنم سرعت بازی بیشتر شده شوت ها هم انگار بیشتر میره توگل و پاسهای lb+y کمتر کار آمد شده از روی سانتر هم نمیشه زیاد گل زد
4-منو ها حالت فان به خودش گرفته و رنگی شده آدمو یاد رنگ وآب بازی ریمن میندازه
5-مربی چند کشور از جمله مربی ایران رو هم شبیه سازی کردن و انصافاً خوب از آب دراومده
6-چهره بازیکن های ایران شبیه سازی نشده ولی در بقیه موارد مشکلی نیست اورال ها منطقی و پیراهنه یوز پلنگ نشان خیلی خوب شده
7-یه تایتل آپدیت حدوداً 4 مگی هم اومده براش که من نفهمیدم چه تغییری ایجاد کرد تو بازی
8-اسکواد هاش هم قابل آپدیت هست که احتمالا قبل جام جهانی ترکیب واقعی تیمها رو توش قرار بدن
در کل بازیه خوبیه ولی انتظار ندارم مثل نسخه های اصلی فیفا بشه یکسال باهاش سر کرد و فکر میکنم با پایان گرفتن تب جام جهانی زیاد سراغ این بازی نریم.............. ومن الله توفیق..............