FIFA World Cup 2014: Brazil | Xbox 360

• Thread starter Thread starter HDV 7
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اين ويديو چهره بازيكناى ايرانو نشون ميده ( خيلى داغونه :| جلال حسينى مو داره :| ولى آندو يا دژاگه بد نيستن )2014 FIFA World Cup Iran Faces - FIFAALLSTARS.COM - YouTubeاينم تماشاگرا ( همه عرب نيستن )
10629571863787785355.jpg
این عکس از کات سین داخل بازی هست؟ اگه گرافیک این باشه که خیلی بوقه
کسایی که بازی کردن گرافیک چطوره؟

دوستان انتظارایی داریدا . همین که تیم رو تو بازی گذاشتن خودش خیلیه .
دیشب یه چند دست با آرژانتین بازی کردم ایران هم نیومد بالا :دی تو جذفی هم خوردم سوئیس بردمش الان هم نوبت پرتغاله !
تو این چند دستی که بازی کردم بنظرم یکی از بهترین فیفاهای نسل قبل هست ( اگه نخوام بگم بهترین )
مشکلات بازی تا اینجا شوتهای تخیلی بازیه که خیلی خوب گل میشن و البته بنظرم اونقدرها مشکل نیست و یجورایی جالبه ( مثل نسخه جام جهانی قبلی )
انیمیشنهای جدیدی هم اضافه شده که خیلی جو بازی رو جالب کرده . مثل مسخره بازیه دروازبان تو پنالتی واسه بهم زدن تمرکز یا نشون دادن بازیکن خالی به مدافعین تو کرنر .
یه استایل کریر هم داره که همون جام جهانی هست . بازیکنها خسته میشن باید استراحت داشته باشن ولی در حد نسخه-های قبلی خیلی زود انرژیشون تموم نمیشه واسه بازی بعدی .
بین هر بازی میتونید به بازیکناتون تمرین بدید . پاس ، شوت ، دریبل و . . .
وقتی تمرین مورد نظر رو انتخاب میکنید چندتا بازیکن نشون میده که میتونید با یکیشون تمرین کنید . یجورایی چلنج هستش که باید بیشترین امتیاز رو بگیرید .
هر تمرین هم باعث میشه بازیکنها تو اون قسمت پیشرفت کنن . overal بازیکنها هم پیشرفت میکنه .
یه مشکلی هم که هست اینه که بازیکنهای دعوت شده کامل نسیتن . تابلو ترینون هم دیگو کاستا هستش که تو اسپانیا نیست .
پیام صادقیان هم تو تیم ملی نیست از اونور رحمتی هست !!!!! البته کاستا 100% با یه آپدیت درست میشه .

بازیکنایی که تو World Cup ها تو ترکیب گذاشته میشن بازیکنایی هستن که در طول مقدماتی حضور داشتن. صادقیان فکر نکنم حتی دعوت هم شده باشه تو اون زمان. فکر کنم با آپدیت قبل شروع جام برطرف بشن این مشکلات.

سلام
من نسخه جی تگ بازی رو دان کردم دستگام جی تگ است
الان چجوری باید کاری کنم بازی رو فلش 8 گیگ بالا بیاد ؟
لطفا توضیح بدید

بازیکنایی که تو World Cup ها تو ترکیب گذاشته میشن بازیکنایی هستن که در طول مقدماتی حضور داشتن. صادقیان فکر نکنم حتی دعوت هم شده باشه تو اون زمان. فکر کنم با آپدیت قبل شروع جام برطرف بشن این مشکلات.
این آپدیت قبل شروع جام که میگید برای گرفتن باید اکانت گلد داشته باشی؟ یا اگه دیسک رو بذارم تو دستگاه آنلاین برم تو بازی جواب میده؟

این آپدیت قبل شروع جام که میگید برای گرفتن باید اکانت گلد داشته باشی؟ یا اگه دیسک رو بذارم تو دستگاه آنلاین برم تو بازی جواب میده؟
نه فکر نکنم نیاز باشه. بری داخل بازی یه گزینه هست برای دانلود آخرین آپدیت ها. اگه آپدیتی داده بشه از اونجا میشه دانلودش کرد. البته اگه مدهای آنلاینش رو بازی کنید به صورت اجباری همه این آپدیت ها دانلود میشن.

پس از لیکــ شدن ریجن Free این بازی ( بعد از ظهر ) , لحظاتی پیش این بازی برای فروش در شاپ های معتبر گیم قرار گرفت .
این بازی رسـمــاً وارد بازار شد . . .
CFD.gif

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or