نه خیر!ارور ریجن میده!که میگه ساپورت نمیکنه!اون برای دیسکهایی با ویو بالاتره یا دیسکهای خراب که PLAY DVD میده!مگه وقتی رجین به کنسول نخوره دیسکو بزاری توش play dvd نمیده؟من قبلا یه ntsc-u گذاشتم اصلا play game نداد فقط مینوشت play dvd
نه خیر!ارور ریجن میده!که میگه ساپورت نمیکنه!اون برای دیسکهایی با ویو بالاتره یا دیسکهای خراب که PLAY DVD میده!مگه وقتی رجین به کنسول نخوره دیسکو بزاری توش play dvd نمیده؟من قبلا یه ntsc-u گذاشتم اصلا play game نداد فقط مینوشت play dvd
ایران رو که به خاطر یک سری مسائل نمیارن. اون موقع که تیم ملی رو فرم بود(قبل 2006 و حاشیه های جام جهانی) مسئولین Ea گفتن ملاک هایی که ما برای تیم های ملی قرار دادیم ایران توش جای نداره که البته قضیه از جای دیگه ای آب میخورد.بچه ها پس چرا تو 2010 ایران نداره ؟
بعد تو 2011 چی ؟ باز هم ایران نداره ؟
این 2010 ساحل عاج و نیجریه و غنا و خیلی تیم های دیگه رو نداره حالا تو این جام جهانی و 2011 دیگه اینا رو میارند ؟تو این که فکر کنم باشند ولی تو 2011 رو نمیدونم
ممنون
خواهش می کنم.خیلی ممنون برهان جان در مورد تیم های دیگه ای که گفتم نظری ندارید ؟
سلام دوست عزیز . چند سوال کوچیک ... اسم بازیکن های ایران رو گزارش گر میگه ؟ میشه یه عکس از نکونام بزاری؟ و فیس مسی ! ؟ ممنونمن بازی رو گرفتم بازی خوبی شده گیم پلی خوب شده کمی سریع تر شده
اما به نظر من از نظر گرافیکی انگار کمی از فیفا 10 پایین تره
ایران هم به غیر از نکونام بقیه شبیه نیستن
جالبه که اسم مربیمون رو هم درست نوشته افشین قطبی
استادیوم ها به زیبایی طراحی شده
گیم پلی پنالتی ها خیلی قشنگ شده و سخت تر شده و حرفه ای تر
میتونی دروازه بان رو گیج کنی و با مکث ضربه رو بزنی
در کل بازی قشنگه و از دیشب تا الان 7-8 ساعتی هست که بازی کردم
یه مود داره به نام story of qualifying خیلی جالبه سناریو میده باید انجام بدی
مثلا فینال جام جهانی 2006 بازی 1-1 مساویه باید با فرانسه تو چند دقیقه آخر بازی رو ببری
البته بگم ریجن من j هست به خاطر همین دارم الان بازی میکنم
پال . یو هم به زودی میاد

البته بگم ریجن من j هست به خاطر همین دارم الان بازی میکنم
پال . یو هم به زودی میاد
امیر جان اول هم uc اومد هم j الانم که pal ش امدهبازی که فقط ریجن UC اومده شما چطوری روی J بازی کردی ؟
ریجن J بازی فکر کنم قبل از uc اومد عزیز دلبازی که فقط ریجن UC اومده شما چطوری روی J بازی کردی ؟