FIFA World Cup 2010: VideoGame

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مگه وقتی رجین به کنسول نخوره دیسکو بزاری توش play dvd نمیده؟من قبلا یه ntsc-u گذاشتم اصلا play game نداد فقط مینوشت play dvd
نه خیر!ارور ریجن میده!که میگه ساپورت نمیکنه!اون برای دیسکهایی با ویو بالاتره یا دیسکهای خراب که PLAY DVD میده!

بچه ها پس چرا تو 2010 ایران نداره ؟
بعد تو 2011 چی ؟ باز هم ایران نداره ؟
این 2010 ساحل عاج و نیجریه و غنا و خیلی تیم های دیگه رو نداره حالا تو این جام جهانی و 2011 دیگه اینا رو میارند ؟تو این که فکر کنم باشند ولی تو 2011 رو نمیدونم
ممنون

بچه ها پس چرا تو 2010 ایران نداره ؟
بعد تو 2011 چی ؟ باز هم ایران نداره ؟
این 2010 ساحل عاج و نیجریه و غنا و خیلی تیم های دیگه رو نداره حالا تو این جام جهانی و 2011 دیگه اینا رو میارند ؟تو این که فکر کنم باشند ولی تو 2011 رو نمیدونم
ممنون
ایران رو که به خاطر یک سری مسائل نمیارن. اون موقع که تیم ملی رو فرم بود(قبل 2006 و حاشیه های جام جهانی) مسئولین Ea گفتن ملاک هایی که ما برای تیم های ملی قرار دادیم ایران توش جای نداره که البته قضیه از جای دیگه ای آب میخورد.
احتمالش خیلی خیلی کم هست که ایران باشه تو FIFA11 ولی کار نشد نداره.

خیلی ممنون برهان جان در مورد تیم های دیگه ای که گفتم نظری ندارید ؟
خواهش می کنم.
در مورد بقیه تیم ها چون پیگیرش نبودم نمی دونم چرا قرار نمیدن. اما می دونم که Ea خیلی وقت هست تغییر اساسی تو تیم های ملی سری FIFA ایجاد نکرده. می تونی FIFA11 یک نقطه آغازی باشه. حتی سال پیش شایعه شده بود که ممکنه جام باشگاه های آسیا رو به خاطر حرفه ای شدنش توی سری FIFA هم ببینیم که متاسفانه نشد. امکان داره این تغییرات رو تو شماره ای که این پاییز میاد انجام بدن. باید نشست و دید.

سلام. من که تا تابستان نمی تونم بازی کنم. امیدوارم بازی خوب باشه.

توی تیم ملی ایران چه بازیکن هایی رو کار کردند؟ فکر کنم نکونام ، شجاعی ، مهدویکیا و کریمی باشن چون توی Data Base فیفا هستند از سری های قبل.

امیدوارم شاهد حضور ایران توی فیفا11 هم باشیم. یا حق.

من بازی رو گرفتم بازی خوبی شده گیم پلی خوب شده کمی سریع تر شده
اما به نظر من از نظر گرافیکی انگار کمی از فیفا 10 پایین تره
ایران هم به غیر از نکونام بقیه شبیه نیستن
جالبه که اسم مربیمون رو هم درست نوشته افشین قطبی
استادیوم ها به زیبایی طراحی شده
گیم پلی پنالتی ها خیلی قشنگ شده و سخت تر شده و حرفه ای تر
میتونی دروازه بان رو گیج کنی و با مکث ضربه رو بزنی
در کل بازی قشنگه و از دیشب تا الان 7-8 ساعتی هست که بازی کردم
یه مود داره به نام story of qualifying خیلی جالبه سناریو میده باید انجام بدی
مثلا فینال جام جهانی 2006 بازی 1-1 مساویه باید با فرانسه تو چند دقیقه آخر بازی رو ببری
البته بگم ریجن من j هست به خاطر همین دارم الان بازی میکنم
پال . یو هم به زودی میاد

من بازی رو گرفتم بازی خوبی شده گیم پلی خوب شده کمی سریع تر شده
اما به نظر من از نظر گرافیکی انگار کمی از فیفا 10 پایین تره
ایران هم به غیر از نکونام بقیه شبیه نیستن
جالبه که اسم مربیمون رو هم درست نوشته افشین قطبی
استادیوم ها به زیبایی طراحی شده
گیم پلی پنالتی ها خیلی قشنگ شده و سخت تر شده و حرفه ای تر
میتونی دروازه بان رو گیج کنی و با مکث ضربه رو بزنی
در کل بازی قشنگه و از دیشب تا الان 7-8 ساعتی هست که بازی کردم
یه مود داره به نام story of qualifying خیلی جالبه سناریو میده باید انجام بدی
مثلا فینال جام جهانی 2006 بازی 1-1 مساویه باید با فرانسه تو چند دقیقه آخر بازی رو ببری
البته بگم ریجن من j هست به خاطر همین دارم الان بازی میکنم
پال . یو هم به زودی میاد
سلام دوست عزیز . چند سوال کوچیک ... اسم بازیکن های ایران رو گزارش گر میگه ؟ میشه یه عکس از نکونام بزاری؟ و فیس مسی ! ؟ ممنون:love:

بازی که فقط ریجن UC اومده شما چطوری روی J بازی کردی ؟
ریجن J بازی فکر کنم قبل از uc اومد عزیز دل

از فیس بازیکن ها هم چشم اگر تونستم امشب میزارم دوست عزیز
در باره ی گفتن اسم بازیکنای ایرانی راستشو بخواید من دیشب ساعت 2:30 بود داشتم بازی میکردم صداش رو واضح نشنیدم:biggrin1:
امروزم که با آلمان داشتیم جام جهانی رو فتح میکردیم
اون رو هم نگاه میکنم ببینم میگه یا نه

دوستانی که بازی رو بازی کردن یه سوال:
این تیم adidas رو چطوری میشه unlock کرد؟؟؟؟:blink1:

دیشب میخواستم بزارم
ولی خوابم میومد -شرمنده ALIAS ؤو ترجیح دادم به فیفا ورد کاپ:دی

فعلا چون از لینکا مطمئن نیستم -نمیزارم-چند نفری گفته بودن باید فیکس بشه!برای لایو هم که تا SSV2 نیاد مناسب نیست!
به نظرم صبر بهترین کاره!

آخرین ویرایش:
بلاخره ریجن پال بازی هم اومد و من تونستم بلاخره بازی رو که از اولین Announcment بشدت منتظرش بودم بازی کنم و خوشحالم که بازی تونست انتظاراتم رو از اکثریت لحاظ برآورده کنه.
تو چند ساعتی که مشغول این بازی بودم یکی از لذتبخشترین بازیهای ورزشی طول عمرم رو تجربه میکردم. واقعا خوشحالم که این سیر صعودی که EA داشته طی میکنه همچنان پا برجاست.
صرفنظر از نظرات شخصی دوستان که بعضی هاشون یک جورایی اون رو پسرفت محسوب میکردند و البته که همشون هم محترم هستند من با اونها مخالفم. نمیخوام خیلی جوگیرانه بازی رو نقد کنم اما واقعا از نظر من گیمپلی بازی یکجورایی در بهترین حالت ممکن و کاملا تکامل یافته قرار داره.
1- توپ :
همیشه وزن توپ سری بازیهای Fifa تو نسخه های مختلف دچار تغییراتی میشده که به اعتقاد خیلی ها از جمله من از نسخه 09 به الان نسخه به نسخه بازی از وزن توپ و سیستم کات گیری بهتری بهره میبره و الان بنظرم در بهترین حالت ممکن خودش نسبت به نسخه های قبلی قرار داره ( شاید این مساله رو دوستانی که تا بحال سری PES بازی نکردند متوجه نشند ولی وقتی یک مقایسه اجمالی داشته باشید متوجه این مساله میشید) . من وقتی تو FIFA09 توپ رو با یک بازیکنی که Shoot Power متوسط و رو به بالایی داشت به طرف دروازه شلیک میکردم حس خوبی نداشتم و همیشه احساس میکردم توپ اون شدت و سرعت لازم رو نداره که وقتی Fifa10 اومد یکم قضیه بهتر شد که البته تو ای مساله سر متقاعد کردن بعضی از دوستان به اصلاح فیفاباز ما ریشمون سفید شد!!
ولی الان واقعا وقتی شوت میزنم به عینه شدت و سرعت کافی رو حس میکنم.واقعا اگر در یک فاصله و موقعیت مناسب قرار داشته باشد میبینید که مهار شوتتون واقعا سخت هست چه برسه به اینکه یک شوت زن پشت توپ باشه. در موقع سانتر ها و کرنرها اگر به توپ میخواستم جهت بدم کات و مسیری که توپ طی میکرد اذیتم میکرد. ولی اینجا بطور مثال اگر یک ضربه استگاهی میخواهید بزنید اینطور نیست که از هر فاصله ای توپ رو بتونید از رو مدافعین عبور بدید و توپ یکباره بره تو گل ! در کل من از سیستم و وزن توپ بازی راضیم.
2- بازیکنها :
موقعی که FIFA10 اومد بیشتریها از بسیار فیزیکی شدن و درگیریهای بیش از حدش ناراضی بودند که یکجورایی من هم ناراضی بودم. واقعا بعضی وقتها خودم از چنین سیستمی حالم بهم میخورد که با یک A نگه داشتن و هجوم بردن طرف بازیکن و با یک پا دراز کردن توپو بگیرید و حریفتون هم همینطور! قدرت توپ گیری مدافعین در بعضی حالتها یکجورایی غیر طبیعی هست(مثلا حالتی که بازیکن پشت به مدافع در حال حرکت هست) البته واقعا منکر بازی فیزیکی و درگیری در فوتبال واقعی نیستم ولی نه تا این حد. ولی اینجا یکم تعادل و توازن بهتری در مورد قدرت توپ گیری بازیکنان و یا قدرت حمل کنندگی توپ برقرار شده.
بعد دیگه مساله مربوط به تک به تک ها و گلزنی از فواصل نزدیک هست که واقعا بنظرم از FIFA10 بهتر و حرفه ای تر کار شده! در کل هر چه فاصله ی توپ از دروازه کمتر بشه احتمال گل زدن توپ هم بغیر از CHIP زدن !!! بیشتر هست. البته به اونصورت وقت نکردم CHIP bug رو بررسی کنم !! که ببینم مثل FIFA10 احتمال گل زدن از طریق CHIP بیشتر از حالت زمینی هست یا نه ؟!
مساله بعدی مربوط به حالتهای خاصی میشه که بازیکن میخواد تو یک وضعیت نا متعادل شوت یا ضربه ای بزنه. بطور مثال من یکبار با تورس در مقابل دروازه بوفون قرار گرفتم و بدلیل مهاجم جلویی مجبور شدم توپ رو یکم از مسیر مستقیم منحرف کنم. اصلا توپ بطور مستقیم در جلوی تورس نبود و اون باید میچرخید تا شوت بزنه ولی وقتی شوت زد با یک انیمیشن زیبا هم جهت وزن خودش رو درست کرد هم توپ رفت سه جاف دروازه که اگر FIFA10 یا 09 بود لله گل نمیشد!! اخه من خیلی تو این موقعیت ها تو 10 و 09 قرار گرفتم.

انیمیشن های بازیکنها هم علاوه بر اینکه همونهای FIFA10 هستند تعداد قابل قبولی بهشون اضافه شده و واقعا میتونم بگم تنوع انیمیشن ها تو بازی بیداد میکنه !
میمونه سیستم پنالتی که هنوز باهاش زیاد ور نرفتم و نمیتونم نظری بدم .

گرافیک و ... هم که کاملا مشخص هست و نظر سلیقه ای و البته از نظر من پیشرفتش و واقعی شدن چمنها و بیرون اومدن از حالت و رنگبندی کمی فانتزی کاملا محسوس هست.

اگر چیزهای دیگه ای هم به ذهنم رسید حتما اینجا بیانشون میکنم. البته راسیتش من هنوز اصلا با تیم ایران وقت نکردم بازی کنم چون بیشتر پیگیر اصلیات بودم
مرسی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or