اگر هر دو بازیکن-یعنی هم کسی که پاس میده و هم کسی که داره فرار میکنه در زمین خودمون باشن آفساید نیست.که دقیقا در فیفا 10 رعایت شده.نزدیک 1000 تا گل من اینجوری زدم.
--------------------------------------
خوب دوستان بازی تقریبا ساعت 4 رسید دستم.از همون موقع تا الان داشتم بازی میکردم.در یک کلام باید بگم-عالی تر از عالی شده.
گیم پلی بسیار سرعتی و نرم و روون تر از قبل شده.خوشبختانه ea هرسال داره پیشرفت میکنه.بازیکنان در هر شماره وزن متعادلتری رو پیدا میکنن.stop بازیکنان در روی توپهای هوائی که شماره های قبل واقعا عذاب آور بود-کاملا حل شده.یعنی وقتی مثلا با Lt Y پاس چیپی میندازید وقتی توپ داره نزدیک به بازیکن میشه کافی هست که آنالوگ راست رو به طرف جلو بزنید تا خیلی زیبا بازیکن با پاش توپ رو به جلو بندازه.این مورد واقعا عالی و بی نظیر کار شده.
گرافیک هم نسبت به فیفا 10 پیشرفت کرده.هرچند خیلی چشمگیر نیست این پیشرفت.اما در همین حد هم واقعا عالی هست.چمن-استادیوم-طراحی بازیکنان همه و همه عالی هستن.
اما مهمترین بخشی که شدیدا به من حال داد و من رو سه ساعت پای خودش نگه داشت بخش جام جهانی بود.واقعا از ea ممنونم.که روی این بخش انقدر عالی و کامل و با صبر و حوصله کار کرده.وقتی شما وارد این مود بشید یا میتونید مستقیم وارد جام جهانی بشید و یا میتونید یک تیم رو بردارید و از مرحله مقدماتی بازیها رو شروع کنید.الان من ایران رو برداشتم.مثل واقعیت با تیمهای-کویت-امارات-سوریه- هم گروه شدم.برای هیچ تیمی هم خدائی کم نذاشتن.مثلا همین ایران وقتی بازی تو زمین ایران باشه-مینویسه بازی تو تهران انجام میشه.سرود ایران به صورت کامل پخش میشه.اسامی تقریبا همه بازیکنان به صورت کامل خونده میشه.به جز شجاعی که میگه سلیمانی!!:biggrin1:چهره بعضی از بازیکنان خیلی شبیه خودشون هست.
مود story qualifyng هم که دیگه بی نظیر هست.به نظرم بهترین بخشش هست که تا مدتها شما رو پاش نگه میداره.
یه دست آرژانتین بودم و داشتم با برزیل بازی میکردم.هی چهره دونگا و مارادونا رو نشون میداد.
که واقعا کپی خودشون هم هستن.در کل باید بگم هیجان بازی در سطح بی نظیری قرار داره.
خلاصه دستشون درد نکنه.واقعا عالی و دلچسب هست.اگر کسی هنوز بازی رو نخریده باید بگم تو خریدش حتی 1 ثانیه هم شک نکنه و سریعا بره بخره.