m-uncharted
کاربر سایت
بابا حواستون هست؟؟؟
اینجا تاپیک fifa world cup?? یا برنامه نود؟؟؟
قراره راجع به بازی حرف بزنیم نه اینکه مشکلات fifa 07 , 08 رو اینجا بیایم نقد کنیم
اینم یه جور نقد از بازی

بابا حواستون هست؟؟؟
اینجا تاپیک fifa world cup?? یا برنامه نود؟؟؟
قراره راجع به بازی حرف بزنیم نه اینکه مشکلات fifa 07 , 08 رو اینجا بیایم نقد کنیم

اینا رو ولش
آقا تیم افغانستان جالبه بازیکناش یکی ممد حسن یکی ایزلام یکی غلام:biggrin1:
رفتیم با افغانستان برا فتح جام:laughing:
بله تازه گزارشگر تمام بازیکنای ایران رو نام میبرهایران که داره؟
فرقی ام با فیفا 10 کرده؟

بله تازه گزارشگر تمام بازیکنای ایران رو نام میبره
کلا بازی متحول شده از گیم پلی گرفته تا گرافیک حرکتا بسیار نرمتر شده تنها بدیش اینه که دروازبان یه مقداری شاس میزنه
بازی واقعا فوق العاده است از دستش ندید بهترین فوتبالی هست که تا حالا بازی کردم
ea sport دمت گرم![]()
فقط من تا الان یه اشتباه از داوری بازی دیدم ... شوت زدم دروازبان مهار کرد توپ رفت بیرون و کرنر شد ولی کرنر نگرفت:biggrin1:
این که اتفاقا خیلی هم خوبه . اگه قرار باشه داور بصورت کامپیوتری مو رو از ماست بکشه بیرون خیلی مصنوعی میشه .
من دوست دارم اشتباهات رندوم هم برای داوری بزارن ( اگه اشتباه سرنوشت ساز هم باشه که چه بهتر :biggrin1: ) مثل گلی که آنری زد و تیم فرانسه رو روانه جام جهانی کرد . جدی میگم ایجوری بازی خیلی جذاب تر میشه .

حالا ببینیم شنبه میتونم گیر بیارم.طبق مصاحبه ای که با یکی از مسئولان ea در موردِ همین مشکلات داوری داشتند و ازش پرسیدند که آیا شما اشتباهات داوری رو هم در گیم پلی دخیل می کنید یا نه خیلی قاطع پاسخ داده بود که:
"نه ؛ چون بازیکنا شاکی می شن:biggrin1:"
احتمالا این چیزی هم که دوستمون مربوط به کرنر و اشتباه داوری گفتند نهایتا در یک باگِ داوری خلاصه می شه
.اینطوری تو هر لیگی که راه می انداختن (حالا هر فرومی) یک اشتباه تو نتیجه بازی تاثیر میگذاشت جنجال میشد بین کاربرها.این که اتفاقا خیلی هم خوبه . اگه قرار باشه داور بصورت کامپیوتری مو رو از ماست بکشه بیرون خیلی مصنوعی میشه .
من دوست دارم اشتباهات رندوم هم برای داوری بزارن ( اگه اشتباه سرنوشت ساز هم باشه که چه بهتر :biggrin1: ) مثل گلی که آنری زد و تیم فرانسه رو روانه جام جهانی کرد . جدی میگم ایجوری بازی خیلی جذاب تر میشه .
بیشتر ساندترکها افریقاییه:biggrin1:من که هنوز نتونستم این بازی رو گیر بیارم.حالا ببینیم شنبه میتونم گیر بیارم.
-بچه ها میگم Soundtrack های بازی چطوریند؟ به نظرتون خوبند؟ (البته همیشه در نسخه های قبلی عالی بودند)
-ایران هم کدوم طرحو گذاشته برا لباساش؟
-گزارشگرا به چند زبان تو بازی وجود دارند؟
-استادیومی که ایران توش بازی میکنه اسمش چیه؟
-صورت قطبی رو درست کردن؟
-تو مد جام جهانی حداکثر چند تیم میتونیم انتخاب کنیم؟
ببخشید خیلی شد ولی لطفا جواب بدین.:biggrin1: