دوستان این جریان two button که میگن تو این شماره اومده چیه؟

فکر میکنم این حالت جدید دو دکمه:biggrin1:انتخابی باشه وحالت کلاسیک دسته بازی همچنان وجود دارهواقعا ؟؟ چرا ؟
اصلا نمیشه کاری کرد که مثل قبل بشه ؟
اینطوری که بازی اصلا حال نمیده
یعنی از 2 تا دکمه استفاده می کنی (شوت و پاس) البته دکمه سرعت هم وجود داره... بیشتر این کارو کردن تا آدما به کارای تیمی رو بیارن و با هم پاس کاری کنن.
دکمه پاس عمق و سانتر هم حذف شده![]()
من همین الان تریلر مربوط به این two button رو دیدم.چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
پ
یعنی دیگه دکمه Y و X کاربردی ندارند؟
چطور پس سانت یا پاس تو عمق میشه توش داد؟
انصافا این مد two button رو دیدم حالم بهم خورد ، بازی میشه مثل آب خوردن!یعنی از 2 تا دکمه استفاده می کنی (شوت و پاس) البته دکمه سرعت هم وجود داره... بیشتر این کارو کردن تا آدما به کارای تیمی رو بیارن و با هم پاس کاری کنن.
دکمه پاس عمق و سانتر هم حذف شده![]()

هر کدوم برای خودش یه لذت متفاوتی داره . به نظرم ارزش داره ادم بگیره . 2-3 تومن که پولی نیست ، بابت وقت هم وقتی که صرف 09 میکنی صرف این میکنی .درود
دوستان من الان دو باره دارم فیفا 09 بازی می کنم (به علت خراب بودن دیسک 10 ) میارزه اینو بگیرم ؟؟؟
با توجه به این که تیمای باشگاهی نداره
بلاخره ریجن پال بازی هم اومد و من تونستم بلاخره بازی رو که از اولین Announcment بشدت منتظرش بودم بازی کنم و خوشحالم که بازی تونست انتظاراتم رو از اکثریت لحاظ برآورده کنه.
تو چند ساعتی که مشغول این بازی بودم یکی از لذتبخشترین بازیهای ورزشی طول عمرم رو تجربه میکردم. واقعا خوشحالم که این سیر صعودی که EA داشته طی میکنه همچنان پا برجاست.
صرفنظر از نظرات شخصی دوستان که بعضی هاشون یک جورایی اون رو پسرفت محسوب میکردند و البته که همشون هم محترم هستند من با اونها مخالفم. نمیخوام خیلی جوگیرانه بازی رو نقد کنم اما واقعا از نظر من گیمپلی بازی یکجورایی در بهترین حالت ممکن و کاملا تکامل یافته قرار داره.
1- توپ :
همیشه وزن توپ سری بازیهای Fifa تو نسخه های مختلف دچار تغییراتی میشده که به اعتقاد خیلی ها از جمله من از نسخه 09 به الان نسخه به نسخه بازی از وزن توپ و سیستم کات گیری بهتری بهره میبره و الان بنظرم در بهترین حالت ممکن خودش نسبت به نسخه های قبلی قرار داره ( شاید این مساله رو دوستانی که تا بحال سری PES بازی نکردند متوجه نشند ولی وقتی یک مقایسه اجمالی داشته باشید متوجه این مساله میشید) . من وقتی تو FIFA09 توپ رو با یک بازیکنی که Shoot Power متوسط و رو به بالایی داشت به طرف دروازه شلیک میکردم حس خوبی نداشتم و همیشه احساس میکردم توپ اون شدت و سرعت لازم رو نداره که وقتی Fifa10 اومد یکم قضیه بهتر شد که البته تو ای مساله سر متقاعد کردن بعضی از دوستان به اصلاح فیفاباز ما ریشمون سفید شد!!
ولی الان واقعا وقتی شوت میزنم به عینه شدت و سرعت کافی رو حس میکنم.واقعا اگر در یک فاصله و موقعیت مناسب قرار داشته باشد میبینید که مهار شوتتون واقعا سخت هست چه برسه به اینکه یک شوت زن پشت توپ باشه. در موقع سانتر ها و کرنرها اگر به توپ میخواستم جهت بدم کات و مسیری که توپ طی میکرد اذیتم میکرد. ولی اینجا بطور مثال اگر یک ضربه استگاهی میخواهید بزنید اینطور نیست که از هر فاصله ای توپ رو بتونید از رو مدافعین عبور بدید و توپ یکباره بره تو گل ! در کل من از سیستم و وزن توپ بازی راضیم.
2- بازیکنها :
موقعی که FIFA10 اومد بیشتریها از بسیار فیزیکی شدن و درگیریهای بیش از حدش ناراضی بودند که یکجورایی من هم ناراضی بودم. واقعا بعضی وقتها خودم از چنین سیستمی حالم بهم میخورد که با یک A نگه داشتن و هجوم بردن طرف بازیکن و با یک پا دراز کردن توپو بگیرید و حریفتون هم همینطور! قدرت توپ گیری مدافعین در بعضی حالتها یکجورایی غیر طبیعی هست(مثلا حالتی که بازیکن پشت به مدافع در حال حرکت هست) البته واقعا منکر بازی فیزیکی و درگیری در فوتبال واقعی نیستم ولی نه تا این حد. ولی اینجا یکم تعادل و توازن بهتری در مورد قدرت توپ گیری بازیکنان و یا قدرت حمل کنندگی توپ برقرار شده.
بعد دیگه مساله مربوط به تک به تک ها و گلزنی از فواصل نزدیک هست که واقعا بنظرم از FIFA10 بهتر و حرفه ای تر کار شده! در کل هر چه فاصله ی توپ از دروازه کمتر بشه احتمال گل زدن توپ هم بغیر از CHIP زدن !!! بیشتر هست. البته به اونصورت وقت نکردم CHIP bug رو بررسی کنم !! که ببینم مثل FIFA10 احتمال گل زدن از طریق CHIP بیشتر از حالت زمینی هست یا نه ؟!
مساله بعدی مربوط به حالتهای خاصی میشه که بازیکن میخواد تو یک وضعیت نا متعادل شوت یا ضربه ای بزنه. بطور مثال من یکبار با تورس در مقابل دروازه بوفون قرار گرفتم و بدلیل مهاجم جلویی مجبور شدم توپ رو یکم از مسیر مستقیم منحرف کنم. اصلا توپ بطور مستقیم در جلوی تورس نبود و اون باید میچرخید تا شوت بزنه ولی وقتی شوت زد با یک انیمیشن زیبا هم جهت وزن خودش رو درست کرد هم توپ رفت سه جاف دروازه که اگر FIFA10 یا 09 بود لله گل نمیشد!! اخه من خیلی تو این موقعیت ها تو 10 و 09 قرار گرفتم.
انیمیشن های بازیکنها هم علاوه بر اینکه همونهای FIFA10 هستند تعداد قابل قبولی بهشون اضافه شده و واقعا میتونم بگم تنوع انیمیشن ها تو بازی بیداد میکنه !
میمونه سیستم پنالتی که هنوز باهاش زیاد ور نرفتم و نمیتونم نظری بدم .
گرافیک و ... هم که کاملا مشخص هست و نظر سلیقه ای و البته از نظر من پیشرفتش و واقعی شدن چمنها و بیرون اومدن از حالت و رنگبندی کمی فانتزی کاملا محسوس هست.
اگر چیزهای دیگه ای هم به ذهنم رسید حتما اینجا بیانشون میکنم. البته راسیتش من هنوز اصلا با تیم ایران وقت نکردم بازی کنم چون بیشتر پیگیر اصلیات بودم
مرسی
علی جان-این مورد انتخابی هست.یعنی برای آماتورها گذاشتن.من و شما که حرفه ایی هستیم به همون روال سابق میتونیم بازی کنیم.:biggrin1:انصافا این مد two button رو دیدم حالم بهم خورد ، بازی میشه مثل آب خوردن!
اقایون بالاخره ایران توش هست یا نه؟گرافیک تغییر کرده؟