Lord Stark
کاربر سایت
حتی اسم بازیکنان عراق هم مشابه اسامی خودشونه فیفا خوشبختانه وبراخلاف پرو به شعورهوادارانش احترام میگزاره واسمهای چرت وپرت نمینویسه جای اسامی اصلی
حتی اسم بازیکنان عراق هم مشابه اسامی خودشونه فیفا خوشبختانه وبراخلاف پرو به شعورهوادارانش احترام میگزاره واسمهای چرت وپرت نمینویسه جای اسامی اصلی
خبری نیست!بهتر -همون 26-27 میگیریم-دیگه ترسی از بن شدن نداشته باشیم!is there any news from pal version ? i can t wait![]()
علی کریمی رو که اگه بزارن تو تیم ملی مطمئن باش چهره داره:biggrin1: نکونام هم که 100% هست اما شجاعی رو نمیدونم چون تو 10 ندیدمش اما توی Ultimate که تابستون سال پیش اومد Face درستی نداشت. در مورد انسان های پیر(:biggrin1فکر نکنم فیس کریمی باشه (کی بود؟:biggrin1هاشمیان و مهدویکیا هم که فکر نکنم تو تیم ملی درست کرده باشه (منظورم اینه که دیگه نیستن) اگه فیس بذارن شاید کعبی (که تو 2006 داشت) و نکونام یا شجاعی فیس داشته باشن.
نکته دوم کی گفته 2006 فقط 32 تیم رو داشت؟:biggrin1: اون همه تیم داشت از جمله سوریه.
دوما اصلا بگیم فقط 32 تیم رو داشت اونوقت مگه ایران جزو اون 32 تا نبود؟:biggrin1:
رضا یعنی میگی فردا یا پس فردا میاد؟:biggrin1: اگه نیاد من میدونم با تو:biggrin1:خبری نیست!بهتر -همون 26-27 میگیریم-دیگه ترسی از بن شدن نداشته باشیم!
آخه ادیسون مگه میشه پسفردا نیادرضا یعنی میگی فردا یا پس فردا میاد؟:biggrin1: اگه نیاد من میدونم با تو:biggrin1:
تا فردا -پس فردا صبر کن!اینا رو هم بگیر!پالش هنوز نیومده!بازی هنو لیک نشده ؟ چون امروز میخواستم سفارش بازی بدم بفرسته برای همین میخوام ببینم اینم داره یا نه ! چون سفارش بعدی میره برای Alan Wake ، Split/Second ، Blur و ... .
آره چرا نمیشه:biggrin1: پس فردا تازه بیاد روی نت و تا بیان و دانلود بکنند و برسونند دست من که دیر میشه:biggrin1: رضا لینک درست حسابیش برای Pal بیاد تو خودت دانلود میکنی یا از جایی می خری؟آخه ادیسون مگه میشه پسفردا نیادپس فردا بازی عرضه رسمی میشه دیگه
![]()
آره چرا نمیشه:biggrin1: پس فردا تازه بیاد روی نت و تا بیان و دانلود بکنند و برسونند دست من که دیر میشه:biggrin1: رضا لینک درست حسابیش برای Pal بیاد تو خودت دانلود میکنی یا از جایی می خری؟
خوب به شما اونکی ریجنی که اومده بود رو دادن. این بازی به دردت نمیخوره. وقتی Pal اومد اگه تونستی ببر عوضش کنآقا من امروز از توپ خونه بازی رو گرفتم.وقتی میزارمش تو کنسول لوگوشو میاره ولی پلی میکنی اول میره که بره تو بازی یهو مینویسه region not supported رجینه 360من پاله.
خوب به شما اونکی ریجنی که اومده بود رو دادن. این بازی به دردت نمیخوره. وقتی Pal اومد اگه تونستی ببر عوضش کن