FIFA World Cup 2010: VideoGame

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
حتی اسم بازیکنان عراق هم مشابه اسامی خودشونه فیفا خوشبختانه وبراخلاف پرو به شعورهوادارانش احترام میگزاره واسمهای چرت وپرت نمینویسه جای اسامی اصلی

فکر نکنم فیس کریمی باشه (کی بود؟:biggrin1:) هاشمیان و مهدویکیا هم که فکر نکنم تو تیم ملی درست کرده باشه (منظورم اینه که دیگه نیستن) اگه فیس بذارن شاید کعبی (که تو 2006 داشت) و نکونام یا شجاعی فیس داشته باشن.:-"
نکته دوم کی گفته 2006 فقط 32 تیم رو داشت؟:biggrin1: اون همه تیم داشت از جمله سوریه.
دوما اصلا بگیم فقط 32 تیم رو داشت اونوقت مگه ایران جزو اون 32 تا نبود؟:biggrin1:
علی کریمی رو که اگه بزارن تو تیم ملی مطمئن باش چهره داره:biggrin1: نکونام هم که 100% هست اما شجاعی رو نمیدونم چون تو 10 ندیدمش اما توی Ultimate که تابستون سال پیش اومد Face درستی نداشت. در مورد انسان های پیر(:biggrin1:) تیم ملی هم همه چی بستگی به EA داره دست من و تو و قطبی نیست.

خبری نیست!بهتر -همون 26-27 میگیریم-دیگه ترسی از بن شدن نداشته باشیم!
رضا یعنی میگی فردا یا پس فردا میاد؟:biggrin1: اگه نیاد من میدونم با تو:biggrin1:

بازی هنو لیک نشده ؟ چون امروز میخواستم سفارش بازی بدم بفرسته برای همین میخوام ببینم اینم داره یا نه ! چون سفارش بعدی میره برای Alan Wake ، Split/Second ، Blur و ... .

بازی هنو لیک نشده ؟ چون امروز میخواستم سفارش بازی بدم بفرسته برای همین میخوام ببینم اینم داره یا نه ! چون سفارش بعدی میره برای Alan Wake ، Split/Second ، Blur و ... .
تا فردا -پس فردا صبر کن!اینا رو هم بگیر!پالش هنوز نیومده!

آخه ادیسون مگه میشه پسفردا نیاد:دی پس فردا بازی عرضه رسمی میشه دیگه:دی
آره چرا نمیشه:biggrin1: پس فردا تازه بیاد روی نت و تا بیان و دانلود بکنند و برسونند دست من که دیر میشه:biggrin1: رضا لینک درست حسابیش برای Pal بیاد تو خودت دانلود میکنی یا از جایی می خری؟

من دیشب بازی رو دانلود کردم ولی حیف که هنوز بازی منتشر نشده .
چی میشد برای پچ کردن نیازی به abgx نبود و راحت بازی میکردیم ! سر اسپلینتر سل هم 3 - 4 روز وایسادم تا عرضه بشه !

( شیطونه میگه خودم رو بن کنم راحت شم ! )

آره چرا نمیشه:biggrin1: پس فردا تازه بیاد روی نت و تا بیان و دانلود بکنند و برسونند دست من که دیر میشه:biggrin1: رضا لینک درست حسابیش برای Pal بیاد تو خودت دانلود میکنی یا از جایی می خری؟

من مگه کمبود دارم-دانلود کنم؟:دی از رفیقم میگیرم-:biggrin1:همون روز DL میکنه!ولی من باید خودم رو تنگ کنم برم دمه خونشون:biggrin1:

آقا من امروز از توپ خونه بازی رو گرفتم.وقتی میزارمش تو کنسول لوگوشو میاره ولی پلی میکنی اول میره که بره تو بازی یهو مینویسه region not supported رجینه 360من پاله.

آقا من امروز از توپ خونه بازی رو گرفتم.وقتی میزارمش تو کنسول لوگوشو میاره ولی پلی میکنی اول میره که بره تو بازی یهو مینویسه region not supported رجینه 360من پاله.
خوب به شما اونکی ریجنی که اومده بود رو دادن. این بازی به دردت نمیخوره. وقتی Pal اومد اگه تونستی ببر عوضش کن

خوب به شما اونکی ریجنی که اومده بود رو دادن. این بازی به دردت نمیخوره. وقتی Pal اومد اگه تونستی ببر عوضش کن

مگه وقتی رجین به کنسول نخوره دیسکو بزاری توش play dvd نمیده؟من قبلا یه ntsc-u گذاشتم اصلا play game نداد فقط مینوشت play dvd

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or