هر کی گرفت بگه تیم ملی ایران روش خوب کار کردن یا نه
ممنون![]()

فکر نمی کنم اونا بیشتر تمرکوزشون روی32 تا تیم صعود کرده هستش ایران میره جز باقالیا face رو هم که بیخیال خیلی حال بدن بمون 2.5 ستاره بهش بدن![]()

درسته بیشتر تمرکوزشون روی 32 تا تیم صعود کرده هستش ولی خوب تیم های صعود نکرده هم تو بازی هست که مجبورن روی اونها هم کار کنن:smile:
در ضمن تو نسخه دمو ایران 3 ستاره بود .که بازم بد نیست![]()
خیلی حال دادن پسر فقط امیدوارم طراحی لباس ایران اون طراحی مسخره سایپا نباشه اگه هم لیسانس نشده باشه حتما فقط سفیده (مثل هلند تو فیفیا 09)البته این ورلد کاپه وفرق میکنه فقط میخوام بازی بیاد با برزیل یه هفت هشتا به ایران بزنم
درود بر تو برهان بزرگرضا من Pal می خوام:biggrin1: معلوم نیست کی میاد؟
هستش!تو نسخه دمو پرچم رو خودم دیدم!100% هست!ولی تو درست بودن قیافه و اسمها شکه!که فکر نکنم درست باشن!غیر از 3-4 تاشون!دوستان مطمئنید ایران هم هست؟آخه تو world cupهای قبلی فقط تیمهایی که صعود کرده بودن حضور داشتن.البته دقیق یادم نیست چون اون موقع pes بازی میکردم.:biggrin1:
ممنون میشم توضیح بدید.مخصوصا برهان.البته بدون خشونت و خیلی لطیف و مهربان برهان جان.:biggrin1:
قربون شکل ماهت ، عزیزم هم در Fifa World Cup 2006 و هم همین Fifa World Cup 2010 تیم ملی ایران هست.(پست چقدر احساسی شد:biggrin1دوستان مطمئنید ایران هم هست؟آخه تو world cupهای قبلی فقط تیمهایی که صعود کرده بودن حضور داشتن.البته دقیق یادم نیست چون اون موقع pes بازی میکردم.:biggrin1:
ممنون میشم توضیح بدید.مخصوصا برهان.البته بدون خشونت و خیلی لطیف و مهربان برهان جان.:biggrin1:
دوستان مطمئنید ایران هم هست؟آخه تو world cupهای قبلی فقط تیمهایی که صعود کرده بودن حضور داشتن.البته دقیق یادم نیست چون اون موقع pes بازی میکردم.:biggrin1:

خوب چون از من اسم بردی به عنوان چهارمین نفر توضیح میدم:biggrin1:دوستان مطمئنید ایران هم هست؟آخه تو world cupهای قبلی فقط تیمهایی که صعود کرده بودن حضور داشتن.البته دقیق یادم نیست چون اون موقع pes بازی میکردم.:biggrin1:
فکر نکنم فیس کریمی باشه (کی بود؟:biggrin1چون احتمالا تو Database خود EA چهره علی کریمی و مهدوی کیا و هاشمیان و اینا هست. البته باید دید چه بازیکن هایی رو تو تیم ملی ما قرار دادند.