FIFA World Cup 2010: VideoGame

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
فکر نمی کنم اونا بیشتر تمرکوزشون روی32 تا تیم صعود کرده هستش ایران میره جز باقالیا face رو هم که بیخیال خیلی حال بدن بمون 2.5 ستاره بهش بدن:mad:

درسته بیشتر تمرکوزشون روی 32 تا تیم صعود کرده هستش ولی خوب تیم های صعود نکرده هم تو بازی هست که مجبورن روی اونها هم کار کنن:smile:
در ضمن تو نسخه دمو ایران 3 ستاره بود .که بازم بد نیست;)

درسته بیشتر تمرکوزشون روی 32 تا تیم صعود کرده هستش ولی خوب تیم های صعود نکرده هم تو بازی هست که مجبورن روی اونها هم کار کنن:smile:
در ضمن تو نسخه دمو ایران 3 ستاره بود .که بازم بد نیست;)

3ستاره:eek:خیلی حال دادن پسر فقط امیدوارم طراحی لباس ایران اون طراحی مسخره سایپا نباشه اگه هم لیسانس نشده باشه حتما فقط سفیده ‍(مثل هلند تو فیفیا 09)البته این ورلد کاپه وفرق میکنه فقط میخوام بازی بیاد با برزیل یه هفت هشتا به ایران بزنم:evil:

رضا من Pal می خوام:biggrin1: معلوم نیست کی میاد؟
درود بر تو برهان بزرگ:دی
خودشون گفتن باید بازی به دست نقاد های IGN و EDGE و Euro gamer برسه تا بتونن براتون اپلودش کنند:دی الکی نمیشه لیک کرد که!
اینا رو هم به لطف برو بکس OXM داریم:دی
----------------------------------------------

یه خبر خوش
بازی به دست یه مجله نقاد(پرتغالی یا اسپانیایی )رسیده!بزودی لیک میشه!:دی منتظر باشید

یه خبر بد هم بدم!بازی ورژن NTSC -حدود 6.7 گیگ هست ولی این یکی 7.3 گیگ!شاید Fake باشه!
-تا2-3 ساعت دیگه میفهمیم!

آخرین ویرایش:
دوستان مطمئنید ایران هم هست؟:eek:آخه تو world cupهای قبلی فقط تیمهایی که صعود کرده بودن حضور داشتن.البته دقیق یادم نیست چون اون موقع pes بازی میکردم.:biggrin1:
ممنون میشم توضیح بدید.مخصوصا برهان.البته بدون خشونت و خیلی لطیف و مهربان برهان جان.:biggrin1:

دوستان مطمئنید ایران هم هست؟:eek:آخه تو world cupهای قبلی فقط تیمهایی که صعود کرده بودن حضور داشتن.البته دقیق یادم نیست چون اون موقع pes بازی میکردم.:biggrin1:
ممنون میشم توضیح بدید.مخصوصا برهان.البته بدون خشونت و خیلی لطیف و مهربان برهان جان.:biggrin1:
هستش!تو نسخه دمو پرچم رو خودم دیدم!100% هست!ولی تو درست بودن قیافه و اسمها شکه!که فکر نکنم درست باشن!غیر از 3-4 تاشون!

قربون شکل ماهت ، عزیزم هم در Fifa World Cup 2006 و هم همین Fifa World Cup 2010 تیم ملی ایران هست.(پست چقدر احساسی شد:biggrin1:)

بله هستش هم تو 06 fifa word cup هم تو fifa word cup 10 هست:love:
تو نسخه دمو هم بود
امیدوارم روش خوب کار کرده باشن*

سلام. من امروز خریدم بازی رو.. ولی وقتی خواستم شروع کنم مثل قبل (که gta iv و fifa 10 و ... رو می ذاشتم) پیغام برای اپدیت داد.. منم گذاشتم که اپدیت شه ولی هر دفعه که ریستارت می کنه دوباره میاد روی اپدیت.. یعنی اپدیت نمی کنه. الان ورژن دستگاهم 8955 هست.. بعدشم از روی سایت اکس باکس فایل ۹۱۹۹ رو دانلود کردم و روی فلش ریختم ولی اپدیت رو اجرا نکرد باز...

کسی مشکل مثل من رو نداره؟!‌ یا نمی دونه مشکل من چطوری ممکنه حل بشه..؟

ممنون.

خوب چون از من اسم بردی به عنوان چهارمین نفر توضیح میدم:biggrin1:
همون طور که بقیه دوستان هم گفتن تیم ایران با قدرت 3 ستاره قرار داره و امکان داره Face بعضی از بازیکن ها هم واقعی باشه. چون احتمالا تو Database خود EA چهره علی کریمی و مهدوی کیا و هاشمیان و اینا هست. البته باید دید چه بازیکن هایی رو تو تیم ملی ما قرار دادند.

چون احتمالا تو Database خود EA چهره علی کریمی و مهدوی کیا و هاشمیان و اینا هست. البته باید دید چه بازیکن هایی رو تو تیم ملی ما قرار دادند.
فکر نکنم فیس کریمی باشه (کی بود؟:biggrin1:) هاشمیان و مهدویکیا هم که فکر نکنم تو تیم ملی درست کرده باشه (منظورم اینه که دیگه نیستن) اگه فیس بذارن شاید کعبی (که تو 2006 داشت) و نکونام یا شجاعی فیس داشته باشن.:-"
نکته دوم کی گفته 2006 فقط 32 تیم رو داشت؟:biggrin1: اون همه تیم داشت از جمله سوریه.
دوما اصلا بگیم فقط 32 تیم رو داشت اونوقت مگه ایران جزو اون 32 تا نبود؟:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or