FIFA World Cup 2010: VideoGame

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من دمو رو بازي كردم ولي زياد خوشم نيومد .. مخصوصا از سرعت بالاي توپ هنگام پاسكاري و شوت زدن... انگاري بجاي توپ راكت تو بازي گذاشتن.
بعد دويدن بازيكن ها و حالت هاشون مثل 10 نرم نيست .
در كل من از گيم پلي بازي خوشم نيومد اميدوارم در نسخه اصلي تغييراتي انجام بشه;) ... ولي از نظر گرافيك و صداگذاري بازي پيشرفت داشته.

البته اين رو هم بگم بقول يكي از دوستانم اين بازي رو تيم اصلي سازنده فيفا روش كار نكرده ولي خوب از هيچي هم بهتر هست ... ميشه از نظر خلاقيت بهشون تبريك گفت:love:

اره خداییش گیم پلی زیاد حال نداد یکم مثل pes بود همچین خشک و سفت بود..

لطفا بچه ها واقع گرایانه تر و منصفانه تر نظراتشون رو بیان کنن!!!
به نظر من بازی پیشرفت(کلی) نداشته.
بازی بسیار سریع تر و خشک تر شده.....مهمترین برتری فیفا نسبت به پرو ساکر گیم پلی روون و طبیعی ترش بوده....ولی حالا میبینیم که حرکات سریع و خشک هستن.
به نظر من تنها دلایل جذاب شدنش برای ما یکی ساخته شدن مربیهاست و دیگری رنگ و لعاب دادن به ورزشگاهه ...وگرنه از دید فنی ببینید گیم پلی پیشرفت چندانی نداشته(البته این دید من از دمو بازیه, 100% نسخه کامل رو باید دید):smile:

پست اولی که ماله خودم هست ولی من با شما دو نفر موافقم ;)... این بازی خیلی خشک و سریع شده و اون رون بودن فیفا رو نداره:(

پست اولی که ماله خودم هست ولی من با شما دو نفر موافقم ;)... این بازی خیلی خشک و سریع شده و اون رون بودن فیفا رو نداره
البته از دیگر پیشرفن های بازی مثل همون مربی ها و ...نمیشه گذشت و شاید تنها دلیل خرید بازی همون بهتر شدن وضعیت مربیان و تماشاچیان و ...........است

با احترام به نظرات دوستان منتقد.من تنها چیزیکه توی دمو دیدم پیشرفت بود که چند موردشرو میگم.
1.دوباره توپ.بله توپ به طرز فوق العاده یی بهتر شده.
2.چمن عالی کار شده چشم نواز و پر جزییات.
3.سیستمه تنه زدن بهتر شده
4.مشگل چیپ خوردن دروازبانها تا حدودی حل شده
5.ضرباته سر بهتر شدن یا بخاطره حرکت طبیعییه توپ بهتر به نظر میان
6.سانترها بهتر و چشم نوازترن رویه یه کرنر کاملا احساس میشه که بازم به لطف طراحیه بی نظیره توپه
7.طراحیه چهره ها.فیفا اینبار کاملا خودشو به pes نزدیک میکنه تا جایی که جوشهای روی صورت پیرلو کاملا پیشرفت رو نشون میده
8.فیزیکه بازیکنا.قبلا اگه از بالا بازیرو میدیدی تشخیص بازیکنه صاحب توپ سخت بود ولی الان اوضاع کاملا متفاوته نمونه ی بارزش پیکه و پویول هستن
9.مدافع ها نسبت به فیفا 10 کاملا عملکرد و سرعت عمل بالاتری دارن
10.دیگه از طراحیه تماشاچیا و . . . بگذریم که جایه صحبتی نمیذاره
11.دروازبانها رویه ضربات ایستگاهی و پنالتیها عملکرده بهتری دارن جوریکه اگه گلم میخورن لا اقل تلاششون برای گرفتن توپ به وضوح به چشم میاد
12.دوربین چه در هنگامه خوشحالیه بازیکن و صحنه های اهسته کاملا نمره ی قبولی میگیره
13.گل که میزنید حتی کسایی که دورو بر و نزدیکتون نشستن کاملا از دیدن و شنیدنه اون سرو صداها به وجد میان
14.شما ابدا این احساس رو ندارید که بازیکنا بی وزنن وهر لحظه ممکنه باد ببرشون و خیلی چیزهای دیگه که از حوصله ی من و شما خارجه
در اخر اگه این فوتبال نصوه این پیشرفتهارم داشت باز جای تقدیر داشت
اگه اینها پیشرفت نیست پس چیه؟اونم واسه فوتبالی که هیچوقت ساختن و کار کردن روش جدی گرفته نمیشد.یا علی

دمو را بازی کردم نسبت به یک دمو خوب هست مدلینگ خوب شده اما بدن بازیکن ها انگار جزئی از زمین نیست که به خاطر نورپردازی ناقص دمو هست ولی چیزی که خیلی حال کردم داوری بود که دیگه مثل 10 از خیر هر ضربه ای نمیگزره توی 10 که والا سالی به ماهی یک دونه کارت نمیداد خطا هم به ندرت ولی خوب شده اگر دمو این هست پس اصلی بهتر میشه ولی دارم لحظه شماری میکنم ببینم قطبی را هم صورتش را مثل واقعیت میسازن یا نه در ضمن بازی مال حرفه ای ها هست و هرکی دونبال راحت گل زدن و کلا کار های تخیلی هست میتونه بره سیدی های کارتون فوتبالیست ها را از فروشگاه های اینترنتی بخره نیگاه کنه حال کنه

این بازی FIFA 11 نیستش که دنبال یک پیشرفت کامل و تغییرات زیاد باشیم در ضمن باور من هم نبود که در این مدت کوتا ه این همه پیشرفت داشته باشه خدا به داد FIFA 11 برسه که با چه غولی طرفیم درود بر EA

با احترام به نظرات دوستان منتقد.من تنها چیزیکه توی دمو دیدم پیشرفت بود که چند موردشرو میگم.
1.دوباره توپ.بله توپ به طرز فوق العاده یی بهتر شده.
2.چمن عالی کار شده چشم نواز و پر جزییات.
3.سیستمه تنه زدن بهتر شده
4.مشگل چیپ خوردن دروازبانها تا حدودی حل شده
5.ضرباته سر بهتر شدن یا بخاطره حرکت طبیعییه توپ بهتر به نظر میان
6.سانترها بهتر و چشم نوازترن رویه یه کرنر کاملا احساس میشه که بازم به لطف طراحیه بی نظیره توپه
7.طراحیه چهره ها.فیفا اینبار کاملا خودشو به pes نزدیک میکنه تا جایی که جوشهای روی صورت پیرلو کاملا پیشرفت رو نشون میده
8.فیزیکه بازیکنا.قبلا اگه از بالا بازیرو میدیدی تشخیص بازیکنه صاحب توپ سخت بود ولی الان اوضاع کاملا متفاوته نمونه ی بارزش پیکه و پویول هستن
9.مدافع ها نسبت به فیفا 10 کاملا عملکرد و سرعت عمل بالاتری دارن
10.دیگه از طراحیه تماشاچیا و . . . بگذریم که جایه صحبتی نمیذاره
11.دروازبانها رویه ضربات ایستگاهی و پنالتیها عملکرده بهتری دارن جوریکه اگه گلم میخورن لا اقل تلاششون برای گرفتن توپ به وضوح به چشم میاد
12.دوربین چه در هنگامه خوشحالیه بازیکن و صحنه های اهسته کاملا نمره ی قبولی میگیره
13.گل که میزنید حتی کسایی که دورو بر و نزدیکتون نشستن کاملا از دیدن و شنیدنه اون سرو صداها به وجد میان
14.شما ابدا این احساس رو ندارید که بازیکنا بی وزنن وهر لحظه ممکنه باد ببرشون و خیلی چیزهای دیگه که از حوصله ی من و شما خارجه
در اخر اگه این فوتبال نصوه این پیشرفتهارم داشت باز جای تقدیر داشت
اگه اینها پیشرفت نیست پس چیه؟اونم واسه فوتبالی که هیچوقت ساختن و کار کردن روش جدی گرفته نمیشد.یا علی
شما به نکته های خوبی اشاره کردی ولی قبول داری که حرکات بازیکنان چه با توپ و چه بدون توپ نرم و واقعی طراحی نشده !؟
من با سنگین تر شدن توپ ok هستم و از این نظر راضی کنندست ولی باید سرعت جرکت توپ رو پایین تر بیارن .. اینطوری آدم قدرت شوت رو حس نمیکنه.
البته در دموی 10 هم مشکلاتی وجود داشت که در نسخه اصلی 90% بهبود پیدا کرد

دوستان تو فیفا 11 منتظر مربیان نباشیدا!
این اتفاق توی یورو هم افتاد!که مربان بودن!پس چیز جدیدی نیست!ولی تو فیفا ها نبود!
به نظرم بهتره تو فیفا مربی نزارن!چون توی یک لیگ مربیان دائما در حال عوض شدن هستند!

دوستان تو فیفا 11 منتظر مربیان نباشیدا!
این اتفاق توی یورو هم افتاد!که مربان بودن!پس چیز جدیدی نیست!ولی تو فیفا ها نبود!
به نظرم بهتره تو فیفا مربی نزارن!چون توی یک لیگ مربیان دائما در حال عوض شدن هستند!
بله تو یورو بود ولی تو فیفا نبود. البته به نظرم اگه تو فیفا هم بود بد نمیشد چون اکثر مربیان بزرگ تو باشگاهها کار میکند و شاید بودنشون تو بازی مخصوصا تو manager mode میتونه بازی رو جذاب کنه.
برای مشکل عوض شدن مربیها هم مثلا گزینه ای مثل transfer manager باشه.:biggrin1:

برای مشکل عوض شدن مربیها هم مثلا گزینه ای مثل transfer manager باشه.:biggrin1:
مثلا ،ییهو کافو اومد مربی میلان شد!از کجا گیرش بیاریم:دی
پس نا شدنیه!کلا نبودنش قشنگ تره!بهتره تو بخش منیجر ماد بزارن خودمون یک شخصیت برای خودمون طراحی کنیم مثل Be a pro و اونو پیشرفت بدیم !اینجوری بهتره:smile:

مثلا ،ییهو کافو اومد مربی میلان شد!از کجا گیرش بیاریم:دی
آخه قرار نیست همه تیمها مربیشونو داشته باشن (من یورو نکست رو بازی نکردم ولی فکر نکنم همه تیمها مربی داشتن. یعنی مربی بعضی تیمها رو طراحی نکرده بودن.)
نه در کل منم موافقم که نباید تو فیفا باشه چون دیگه برای جام جهانی مثلا جذابیتی نداره. ولی بودن مربیانی مثل مورینیو و گواردیولا و ... میتونه بازی رو بسیار جالبتر بکنه.:smile::biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or