FIFA World Cup 2010: VideoGame

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام

منم دموش رو گرفتم، گیم پلی بازی تغییرات کمی با فیفا 10 داره دوربین یکم موقعیتش تغییر کرده، انیمیش های بیشتری اضافه شده- cut scense ها بعد یه مدت اعصاب خرد میشن

به عنوان یه تنوع برای سرگرم شدن تا مدتی بد نیست. حالش به اینکه تو لایو با ایران همه رو لوله کنی !

در مجموع برای من که نمیتونه جای فیفا 10 رو بگیره.

من دمو رو بازي كردم ولي زياد خوشم نيومد .. مخصوصا از سرعت بالاي توپ هنگام پاسكاري و شوت زدن... انگاري بجاي توپ راكت تو بازي گذاشتن.
بعد دويدن بازيكن ها و حالت هاشون مثل 10 نرم نيست .
در كل من از گيم پلي بازي خوشم نيومد اميدوارم در نسخه اصلي تغييراتي انجام بشه;) ... ولي از نظر گرافيك و صداگذاري بازي پيشرفت داشته.

البته اين رو هم بگم بقول يكي از دوستانم اين بازي رو تيم اصلي سازنده فيفا روش كار نكرده ولي خوب از هيچي هم بهتر هست ... ميشه از نظر خلاقيت بهشون تبريك گفت:love:

من دمو رو بازي كردم ولي زياد خوشم نيومد .. مخصوصا از سرعت بالاي توپ هنگام پاسكاري و شوت زدن... انگاري بجاي توپ راكت تو بازي گذاشتن.
بعد دويدن بازيكن ها و حالت هاشون مثل 10 نرم نيست .
در كل من از گيم پلي بازي خوشم نيومد اميدوارم در نسخه اصلي تغييراتي انجام بشه;) ... ولي از نظر گرافيك و صداگذاري بازي پيشرفت داشته.

البته اين رو هم بگم بقول يكي از دوستانم اين بازي رو تيم اصلي سازنده فيفا روش كار نكرده ولي خوب از هيچي هم بهتر هست ... ميشه از نظر خلاقيت بهشون تبريك گفت:love:
اره خداییش گیم پلی زیاد حال نداد یکم مثل pes بود همچین خشک و سفت بود..

سلام.به سختي دانلود شد:biggrin1:.ولي چيز بدي هم نيست جالبتر اينكه مربي ها را هم درست كردن خيلي توپ .ميتونم بگم نسبت به فيفا10 جالبتر شده:smile:

قسمت گیم پلی این بازی دقیقا همون تیم FIFA 10 هستش اینو دقیقا خو دسازنده ها گفتن . منم بازی کرد م از هر لحاظ عالیه . درود بر EA

سلام
بچه ها من بازی رو دانلود کرد(لینک های مگاآپلود رو)
از rar که خارجش میکنم یه پوشه هستش به نام 0000000000000000 داخلش یه پوشه دیگس داخل اون پوشه هم یه پوشه دیگس و داخل اون یه فایل بدون پسوند هستش به نام 10B55929832EAE839239507FE7AF07E48E18540145
میخواستم ببینم با همه این پوشه ها باید بازی رایت بشه و یا فقط فایل آخری ؟
ممنون
شما باید یک فولدر جدید بسازی و اسمش رو بزاری
Content
بعد اون فولدر با نام 0000000000000000 رو که بعد از خارج کردن از rar بدست اوردی
Cut کنی و Paste تو همون پوشه ای که به اسم Content درست کردی
بعدش یا بصورت Data رو DVD رایت کن!
یا تو فلش مموری کپی کن!
بعد از اینکه گذاشتیش تو کنسول برو قسمت گیم لایبری و از اونجا اجراش کن

--------------------------------------------------
گیم پلی بازی فوق العاده عالی کار شده!خدایش من خیلی باهاش حال کردم. رفیقم هم اومد اونم خوشش اومد از بازی براش رایتیدم.نمیدونم به چیش میگید بد؟!؟!!!!

capitanrayan جان بابت راهنماییت ممنونم
یعنی اگه میخواید بهترین فوتبال عمرتون رو بازی کنید پیشنهاد میکنم این بازی رو تهیه کنید.
واقعا وقتی بازی رو شروع کردم فهمیدم فوتبال یعنی چی
چقدر زیبا رو بازی کار شده
صحنه های زیبا گیم پلی بسیار عالی و مربیان که خیلی جالب درست شدن
واقعا آفرین به EA

AAA انقدر تعریف نکنید دیگه دلمون میسوزه :دی . جدی پس انقدر قشنگ بوده ؟! بازی دقیقا کی میاد :دی ؟

خدایش الکی تعریف نمیکنم!خیلی حال داد بازی!فقط حیف که تو نسخه دمو Rematch و 10 دقیقه برای هر بازی رو تعریف نکردن!:(چون هی باید تیم انتخاب کنی و ترکیب بچینی!که اونم کاری نداره!
خدایش ادم لذت میبره بازی میکنه:love:من که دیگه دست به فیفا نمیزنم تا تابستون:دی فعلا فقط نسخه دمو رو بازی میکنم(خالی بستم،مگه میشه لایو فیفا رو بی خیال شی:دی)

capitanrayan جان بابت راهنماییت ممنونم

قابلتو نداشت دوست عزیز:smile:

لطفا بچه ها واقع گرایانه تر و منصفانه تر نظراتشون رو بیان کنن!!!
به نظر من بازی پیشرفت(کلی) نداشته.
بازی بسیار سریع تر و خشک تر شده.....مهمترین برتری فیفا نسبت به پرو ساکر گیم پلی روون و طبیعی ترش بوده....ولی حالا میبینیم که حرکات سریع و خشک هستن.
به نظر من تنها دلایل جذاب شدنش برای ما یکی ساخته شدن مربیهاست و دیگری رنگ و لعاب دادن به ورزشگاهه ...وگرنه از دید فنی ببینید گیم پلی پیشرفت چندانی نداشته(البته این دید من از دمو بازیه, 100% نسخه کامل رو باید دید):smile:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or