FIFA World Cup 2010: VideoGame

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بخاطر تحریم و لیسانس نکردن و اینجور چیزها میگیم!

اینجا هم دیدم!بلاگ فیفا ساکر بود!
اونجا هم نوشته!!!
نه تاجایی که من میدونم هستش. مگه تو جام جهانی قبلی تو شرایط خوبی بود مملکت؟! ایران هست تو بازی چند وقت پیش لیست تیم هایی که تو بازی هست رو یکی از بچه ها تو سایت گذاشت یادت نیست؟

خوب دوستانی که علاقه مند به فوتبال هستند بهشون بگم که حتما این تریلر مربوط به نجوه پنالتی زدن رو ببینید. خیلی جالب و باحال کار کردن توش. تازه یک صحنه توش Main Menu بازی رو هم نشون میده که من خیلی خوشم اومد ازش. در کل عالی و منتظرم که تا 1-2 هفته دیگه بیاد
یه کار تو عمرت انجام داده باشی همینه ، زدم دانلود شه ببینم چطوره:biggrin1:
راستی برهان تاریخ عرضه بازی کی هست؟

یه کار تو عمرت انجام داده باشی همینه ، زدم دانلود شه ببینم چطوره:biggrin1:
راستی برهان تاریخ عرضه بازی کی هست؟
اگه اشتباه نکنم هفته آخر April هستش. فکر می کنم یا 23 یا 27 بود. دقیق یادم نیست.

راستی بر و بچ اچیومنت باز و تروفی باز:biggrin1: این هم لینکش:biggrin1:

واقعا این نوع پنالتی زدن هیجان بازی رو 100 برابر میکنه:دی-به قول برها واقعا کار هر دو نفر سخت شده!هم پنالتی زن و هم دروازبان
خیلی حال کردم!
منو بازی هم یک تم کلاسیک و زیبا داشت! خدایش قشنگ بود!

practice mode هم داشت که میتونیم برای تمرین به اونجا بریم!

یک چیز جالب برای ما ایرانی ها اینه که Irancell هم توش تبلیغ داره:دی
البته نه به اسم ایرانسل!MTN هست!همون کمپانی افریقای جنوبی که فناوری رو با اونا شریک شدن!:biggrin1:

کلی جیگرم حال بومد!

واقعا این نوع پنالتی زدن هیجان بازی رو 100 برابر میکنه:دی-به قول برها واقعا کار هر دو نفر سخت شده!هم پنالتی زن و هم دروازبان
خیلی حال کردم!
منو بازی هم یک تم کلاسیک و زیبا داشت! خدایش قشنگ بود!

practice mode هم داشت که میتونیم برای تمرین به اونجا بریم!

یک چیز جالب برای ما ایرانی ها اینه که Irancell هم توش تبلیغ داره:دی
البته نه به اسم ایرانسل!MTN هست!همون کمپانی افریقای جنوبی که فناوری رو با اونا شریک شدن!:biggrin1:

کلی جیگرم حال بومد!
اینو من قبلا دیده بودم.واقعا جالب شده. راستی پنالتیهاش هم تو بازی اینطوری خیلی سخت میشه چون گفته بودن دایره آبی و قرمز فقط تو training ظاهر میشه.

راستی اونو که گفتم چند بار باید بگم منظورم اون قسمت ( تو 2006 فقط تیم های راه یافته بودند) بود که اینطور نبود و تیم های درجه 4 هم بودند.
یادتونه؟:biggrin1:

shot0001.png

حضور حتمی تیم ایران در این بازی
ثانیه ۱۳ تریلر گیم پلی

بابا این همه دعوا برای چی هست؟لیست تیم ها رو که با یک سرچ می تونید پیدا کنید.ایران هم که سهله تیم های نپال و گواتمالا و حتی جزایر ساموآ هم داره!!!
ناسلامتی چون بازی از مقدماتی شروع میشه و تا مرحله نهایی جام جهانی پیش میره باید این تیم ها رو هم داشته باشه.
راستی کسی لیست دقیقی از اسامی کفش های این فوتبال نداره؟اگه اسمشون کامل باشه خیلی بهتره.کسی دریغ نکنه مثلا adidas F50

نه!بازی 10 روز دیگه میاد!نمیصرفه 1 گیگ:دی
البته از 10 روز بیشتره فکر کنم 20 روز مونده:biggrin1: ولی اگه برای Xbox زودتر بیاد من رو Xbox میخرم:biggrin1: واقعا حسش نیست 1 گیگ دیگه دانلود کنیم. اینقدر تریلر از این بازی و SC:C و AW اومد دیگه چیزی ته دیگمون نمونده:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or