FIFA World Cup 2010 South Africa | PS3

نکات مهم:

1-خب یک انیمیشن تکراری تعویض هم دیده شده ، در کل تا اینجا من 2 انیمیشن تکراری از فیفا 09 , 10 دیدم.!
2-این داور هم خیلی رو اعصابه ، وسط حمله توپ به پاش میخوره، همه چی بهم میریزه.
3-دوربین بازی زمان زدن گل تا یه محدوده خاصی رو پوشش میده ، اگه بخواین برین طرف تبلیغات پشت دروازه ، نمیتونین چون دوربین بازی تا چند قدم قبلش رو ساپورت میکنه و انگار دارین درجا میزنین!
4-راستی یک باگ هم کشفیدم ، اگه همون موقع که داور سوت پایان نیمه رو میزنه ، یه بازیکنتون مصدوم بشه یا اشتباهی یک بازیکن دیگه رو نشون میده ، یا سیستم به کل هنگ میکنه!:biggrin1:

آخرین ویرایش:
نکات مهم:

1-خب یک انیمیشن تکراری تعویض هم دیده شده ، در کل تا اینجا من 2 انیمیشن تکراری از فیفا 09 , 10 دیدم.!
4-دوربین بازی زمان زدن گل تا یه محدوده خاصی رو پوشش میده ، اگه بخواین برین طرف تبلیغات پشت دروازه ، نمیتونین چون دوربین بازی تا چند قدم قبلش رو ساپورت میکنه و انگار دارین درجا میزنین!
3-راستی یک باگ هم کشفیدم ، اگه همون موقع که داور سوت پایان نیمه رو میزنه ، یه بازیکنتون مصدوم بشه یا اشتباهی یک بازیکن دیگه رو نشون میده ، یا سیستم به کل هنگ میکنه!:biggrin1:

شمارهات درست نیست ترتیبش:biggrin1:
شماره 2 و 4(آخری) جزو نکاتی هست که احتمالا برطرف میشه. چون تو FIFA10 هم این مشکلات بود. پس خیلی نگران نباشید.

نکات مهم:

4-دوربین بازی زمان زدن گل تا یه محدوده خاصی رو پوشش میده ، اگه بخواین برین طرف تبلیغات پشت دروازه ، نمیتونین چون دوربین بازی تا چند قدم قبلش رو ساپورت میکنه و انگار دارین درجا میزنین!
3-راستی یک باگ هم کشفیدم ، اگه همون موقع که داور سوت پایان نیمه رو میزنه ، یه بازیکنتون مصدوم بشه یا اشتباهی یک بازیکن دیگه رو نشون میده ، یا سیستم به کل هنگ میکنه!:biggrin1:

علیرضا سعی کن ازخط قرمزها درمورد انتقاد از فیفا عبور نکنی..چون دراونصورت ناچارمیشم ازت عبورکنم:biggrin1:
اینهایی که گفتی همونطورکه برهان گفت قابل حل هستن و ازدمو نمیشه نتیجه گیری کلی کرد

شمارهات درست نیست ترتیبش:biggrin1:
شماره 2 و 4(آخری) جزو نکاتی هست که احتمالا برطرف میشه. چون تو FIFA10 هم این مشکلات بود. پس خیلی نگران نباشید.
این همه نوشته ، تو گیر به شمارها بده ... باشه؟:biggrin1:درست شد.
البته برهان ... منم منظورم DEMO هست ... تا ببینم نسخه Final چطور در میاد.

علیرضا سعی کن ازخط قرمزها درمورد انتقاد از فیفا عبور نکنی..چون دراونصورت ناچارمیشم ازت عبورکنم:biggrin1:
اینهایی که گفتی همونطورکه برهان گفت قابل حل هستن و ازدمو نمیشه نتیجه گیری کلی کرد
غلط کردم(:biggrin1:) ... اصلا فیفا مشکلی نداره ... کی گفته؟:biggrin1:
:arrowu:
------------
یه نکته جالب ، پرچم ایران در ورزشگاه از همه بیشتر به چشم میخوره ... یعنی از کشورهای دیگه تعدادش بیشتره ... و نکته جالبتر تبلیغ کنار زمین که MTN هم هست!

این همه نوشته ، تو گیر به شمارها بده ... باشه؟:biggrin1:درست شد.
البته برهان ... منم منظورم DEMO هست ... تا ببینم نسخه Final چطور در میاد.

------------
یه نکته جالب ، پرچم ایران در ورزشگاه از همه بیشتر به چشم میخوره ... یعنی از کشورهای دیگه تعدادش بیشتره ... و نکته جالبتر تبلیغ کنار زمین که MTN هم هست!
آفرین حالا شدی پسر خوب:biggrin1: اگه در مورد سری بازی های FIFA بد صحبت کنی با معراج و بقیه میریزیم سرت:biggrin1:

در مورد MTN هم آره تو دموها من دیده بودم. البته MTN که برای ما نیست ولی در هر صورت داره تبلیغ میشه دیگه.

آره عزیزم هستن ازمرحله زیرگروه مقدماتی میتونید بازی کنید که طبیعتا تیمهای صعودنکرده به جام جهانی هم حضوردارند.
افرین پسرخوب:biggrin1:
اگه در مورد سری بازی های FIFA بد صحبت کنی با معراج و بقیه میریزیم سرت:biggrin1:
همینه راست میگه:biggrin1:

در مورد MTN هم آره تو دموها من دیده بودم. البته MTN که برای ما نیست ولی در هر صورت داره تبلیغ میشه دیگه.
جدی؟! ... من همش میدیم تبلیغ ایرانسل همراه با MTN هست ، گفتم حتما با هم ارتباطی دارن.
:arrowd:
آفرین حالا شدی پسر خوب:biggrin1: اگه در مورد سری بازی های FIFA بد صحبت کنی با معراج و بقیه میریزیم سرت:biggrin1:
همینه راست میگه:biggrin1:
افرین پسرخوب:biggrin1:
ببندید بابا ، غاز تو حلقتون 2 دقیقه رو دادم ، فکر کردین خبریه؟!:biggrin1:
الان میرم از زیر سنگم شده باگ پیدا میکنم ، اینجا میگم:biggrin1:
(این اخطار کاملا جدی میباشد ، لطفا طی 30 ثانیه آینده از اینجا دور شوید ، بمب غازی خودکار روشن شد ...30,3,2,1 ...متاسفم زمان شما تمام شد ، با تشکر ، علی سیستم ارائه دهنده برترین غازهای پرورش یافته:biggrin1:!)

آب زنید راه را بوی بهار میرسد ، مژده دهید EA را باگها از راه میرسد:biggrin1:(سروده:خودم:biggrin1:)
هر چند میدونم با این کارها الـــفـــــاتــــحـــه(:biggrin1:) ، ولی اگه منم ... که منم:biggrin1:
آقا خیلی جالبه ، اول بازی تماشاچی ها کاغذ رنگی "آبی و سفید" میریزن رو زمین ، بازی شروع میشه رنگهای "زرد و نارنجی" هم بینشون دیده میشه!!!

آب زنید راه را بوی بهار میرسد ، مژده دهید EA را باگها از راه میرسد:biggrin1:(سروده:خودم:biggrin1:)
هر چند میدونم با این کارها الـــفـــــاتــــحـــه(:biggrin1:) ، ولی اگه منم ... که منم:biggrin1:
آقا خیلی جالبه ، اول بازی تماشاچی ها کاغذ رنگی "آبی و سفید" میریزن رو زمین ، بازی شروع میشه رنگهای "زرد و نارنجی" هم بینشون دیده میشه!!!
دیگه چی بین چمنهاش مورچه راه نمیره؟بازیکنهاش اجاره خونه عقب افتادشون رو دادن یانه؟
مشکل اعتیاد که ندارن الحمدولله؟چون این هم یکی از ایراداتی بود که یه عده خوشحال به فیفا وارد میکردن
Stop Annoying Me !!!

دیگه چی بین چمنهاش مورچه راه نمیره؟بازیکنهاش اجاره خونه عقب افتادشون رو دادن یانه؟
مشکل اعتیاد که ندارن الحمدولله؟چون این هم یکی از ایراداتی بود که یه عده خوشحال به فیفا وارد میکردن
Stop Annoying Me !!!
نه!مثل اینکه نگرفتی معراج:biggrin1:اونو مزاح کردم ، ببینم واکنش تو و بری چیه:biggrin1:
اعتیاد..!!!!:eek:

نه!مثل اینکه نگرفتی معراج:biggrin1:اونو مزاح کردم ، ببینم واکنش تو و بری چیه:biggrin1:
اعتیاد..!!!!:eek:
نکن ازاین شوخیها:biggrin1:
یک عده هوادار پرو ظهورکردند تو بازیسنتر یکی دوسال پیش ومعتقد بودند بازیکنها تو فیفا 08 مثل معتادها حرکت میکنند

یک عده هوادار پرو ظهورکردند تو بازیسنتر یکی دوسال پیش ومعتقد بودند بازیکنها تو فیفا 08 مثل معتادها حرکت میکنند
گوژپشت نتردام :دی

بالاخره امروز رسیدم نسخه ی دمو رو تست کنم ، البته زیاد بازی نکردم چون برام هیچ چیز جدیدی نسبت به FIFA10 نداشت.
در واقع باید FIFA World CUp رو نسخه ی اصلاح شده ی FIFA10 دونست ، چون فقط ایرادات این بازی بر طرف شده و چیز جدیدی به بازی اضافه نشده!
- مشکل " سرخوردن" بازی کن ها تو FIFA10 هم که این بازی رو شبیه ـه اسکی کرده بود تقریبا رفع شده :دی البته میتونستن سنگین تر هم باشن بازیکن ها ولی خب نیستا دیگه :دی
- توپ هم باز نسبت به FIFA10 سنگین تر شده ، تو FIFA10 که ما با یه اپسیلون پر کردن خط قدرت میدیدیم توپ میره طبقه ی دوم ورزشگاه :دی
پ.ن: کلا از FIFA08 به بعد با مشکل ـه "وزن " روبرو شدیم توی فیفا :دی
- رنگ و لعاب ـه بازی هم خیلی خوبه کار شده و فروش این بازی رو بیشتر میکنه مطمئنا :دی
- سیستم جدید پنالتی زدن هم واقعا عالی بود و از اون حالت کلیشه ای ـه سابق خارج شده بود.

در هر حال فک نکنم FIFA World Cup رو بازی کنم ، یعنی فعلا که تو برنامم نیست! به شما هم توصیه میکنم گول ظاهر ـه فریبنده ی این بازی رو نخورید :دی

گوژپشت نتردام :دی

بالاخره امروز رسیدم نسخه ی دمو رو تست کنم ، البته زیاد بازی نکردم چون برام هیچ چیز جدیدی نسبت به FIFA10 نداشت.
در واقع باید FIFA World CUp رو نسخه ی اصلاح شده ی FIFA10 دونست ، چون فقط ایرادات این بازی بر طرف شده و چیز جدیدی به بازی اضافه نشده!
- مشکل " سرخوردن" بازی کن ها تو FIFA10 هم که این بازی رو شبیه ـه اسکی کرده بود تقریبا رفع شده :دی البته میتونستن سنگین تر هم باشن بازیکن ها ولی خب نیستا دیگه :دی
- توپ هم باز نسبت به FIFA10 سنگین تر شده ، تو FIFA10 که ما با یه اپسیلون پر کردن خط قدرت میدیدیم توپ میره طبقه ی دوم ورزشگاه :دی
پ.ن: کلا از FIFA08 به بعد با مشکل ـه "وزن " روبرو شدیم توی فیفا :دی
- رنگ و لعاب ـه بازی هم خیلی خوبه کار شده و فروش این بازی رو بیشتر میکنه مطمئنا :دی
- سیستم جدید پنالتی زدن هم واقعا عالی بود و از اون حالت کلیشه ای ـه سابق خارج شده بود.

در هر حال فک نکنم FIFA World Cup رو بازی کنم ، یعنی فعلا که تو برنامم نیست! به شما هم توصیه میکنم گول ظاهر ـه فریبنده ی این بازی رو نخورید :دی
تو سرت به جایی نخورده احمد؟:biggrin1:
توفیفا بازی نکنی؟مثل این میمونه که رونی دیگه فوتبال بازی نکنه:biggrin1:
علتش چیزی دیگه ایه وگرنه استاد فیفا هیچ وقت نظرات ساختارشکن نمیده:biggrin1:

تو سرت به جایی نخورده احمد؟:biggrin1:
توفیفا بازی نکنی؟مثل این میمونه که رونی دیگه فوتبال بازی نکنه:biggrin1:
علتش چیزی دیگه ایه وگرنه استاد فیفا هیچ وقت نظرات ساختارشکن نمیده:biggrin1:
نه سالمم :دی
نگفتم فیفا بازی نمیکنم دیگه ، گفتم این World Cup رو احتمالا بازی نمیکنم ؛ همون طور که Euro2008 رو هم بازی نکردم. کلا من این نسخه های فرعی رو هیچ وقت بازی نمیکنم ، مگر زمانی UEFA Champions League بسازن.
دلیل هم دارم برای این حرفم ؛ هرچه قدر هم که بخش آفلاین بازی داری مدهای متنوع و سرگرم کننده باشه نهایتا جذابیت خودش رو بعد از 1-2 ماه از دست میده و مجبوری آنلاین بازی کنی و مشکل دقیقا همینجا شروع میشه ! سالی یه نسخه از سری ـه فیفا میاد و همه 12 ماه فرصت دارن بازی کنن و توانایی های خودشون رو اثبات کنن ، ولی این بازی رو ملت ( نه تنها در ایران ، بلکه در کل جهان) فقط همین 3-4 ماه تابستون بازی میکنن و اکتبر که فیفای بدی بیاد میندازنش دور ! بنابراین بخش آنلاینش زیاد منسجم نیست و ارزش نداره زیاد روش فقط و تمرکز بذاری.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or