FIFA World Cup 2010 South Africa | PS3

دوستان همین الان بازی برای XBOX اومد. تا 2 . 3 روز دیگه هم PS3 اش میاد حتما
البته دوست عزیز هیچ معیاری برای این قضیه وجود ندارد. چون بازی های Xbox زودتر میاد ولی بعضی از بازی های PS3 حتی تا 3-4 روز دیرتر از تاریخ ریلیز جهانی وارد ایران میشند. ولی به نظر من خوشبینانه ترین حالت اینه که بگیم آخر هفته میاد

wow !!!
آقا ترکیدم ! یه گُل زدم خودمم باورم نمیشه ... دقیقا تو کارتون فوتبالیستها بود این پسره سوباسا شوت میزد شوتش اوج میگرفت بعد یکدفعه از اون بالا توپ میومد طرف تو دروازه ... فابرگاس رو با ویا تعویض کردم از دایره وسط زمین چند متر اونورتر یه بقل پا زدم توپ خیلی اوج گرفت یکدفعه اومد پایین ، بوفون هم پرید ولی نتونست بگیره ، توپ و دروازه بان با هم رفتن تو گل !!!:biggrin1:

جو گرفتم از گُل فیلم گرفتم ، واقعا ارتفاع و اوج گرفتن توپ دیدنی بود ، تونستم آپلود میکنم ببینید:biggrin1:

توجه توجه:biggrin1: می دونم الان همگی دارید فکر می کنید می خوام بگم که فلان مغازه بازی رو آورده ولی کاملا در اشتباه هستید چون خبری ندارم:biggrin1:

اما خبر اصلی این است. ترجیح دادم که این کار رو تو انجمن PS3 انجام بدم چون خلوت تر از بخش 360 هست و اونجا جنبه دوستان هم یک پایین ممکنه باعث پاک شدن پست ها بشه. مهم تر از همه این که ناظم اون ور(امین خودمون:biggrin1:) یک لیگ خزی هست که در حال حاضر طرفدار اینتر هست و دوست داره بارسا حذق بشه:biggrin1:
من گلی که لینکش رو در پایین میزارم رو به تمام طرفداران بارسا تقدیم می کنم:biggrin1: این گل رو من در مقابل اینتر زدم و جالبه که نتیجه بازی هم در یک بازی 8 دقیقه(time که قبل از بازی انتخاب می کنید رو میگم) 3-1 به نفع بارسا تموم شد:biggrin1: حیف نمیشد برم وقت اضافه. خوب این گل چون قشنگ بود خواستم برایتون بزارم تا لذت ببرید. البته می دونم همه شماها می تونید از این گل ها بزنید ولی من دفعه سوم بود که با آلوز از این گل ها میزدم و این از بقیه یکم نزدیکتر بود به محوطه جریمه:biggrin1: و چون مصادف با بازی بارسا-اینتر هستیم گل رو براتون میزارم وگرنه من تا حالا گلی آپلود نکرده بودم و این گل رو تنها مشتی محکمی بر دهان اینتر مردان شهر میلان میدانم:biggrin1: به امید پیروزی بارسا

Goal - گل

ویرایش: شرمنده یادم رفت بگم چرا اینجا این پست رو دادم. دلیلش این بود که کسی دیگه اون قدر به تاپیک FIFA سر نمیزنه و گفتم اینجا بگم بهتر هست. ممنون

آخرین ویرایش:
مهم تر از همه این که ناظم اون ور(امین خودمون:biggrin1:) یک لیگ خزی هست که در حال حاضر طرفدار اینتر هست و دوست داره بارسا حذق بشه:biggrin1:
و دقیقا یکی هست اینجا به نام "علیرضا" که لیگ خزتری هست(به قول شما) و دوست داره اینتر ببره.:biggrin1:
در هر صورت خوزه رو نشناختید هنوز
:biggrin1:

برای اینکه آف تاپیک نشه : به زودی شوت سوباسایی رو آپ میکنم تا فکهاتون رو به زمین تقدیم کنید!:biggrin1:

توجه توجه:biggrin1: می دونم الان همگی دارید فکر می کنید می خوام بگم که فلان مغازه بازی رو آورده ولی کاملا در اشتباه هستید چون خبری ندارم:biggrin1:

اما خبر اصلی این است. ترجیح دادم که این کار رو تو انجمن PS3 انجام بدم چون خلوت تر از بخش 360 هست و اونجا جنبه دوستان هم یک پایین ممکنه باعث پاک شدن پست ها بشه. مهم تر از همه این که ناظم اون ور(امین خودمون:biggrin1:) یک لیگ خزی هست که در حال حاضر طرفدار اینتر هست و دوست داره بارسا حذق بشه:biggrin1:
من گلی که لینکش رو در پایین میزارم رو به تمام طرفداران بارسا تقدیم می کنم:biggrin1: این گل رو من در مقابل اینتر زدم و جالبه که نتیجه بازی هم در یک بازی 8 دقیقه(time که قبل از بازی انتخاب می کنید رو میگم) 3-1 به نفع بارسا تموم شد:biggrin1: حیف نمیشد برم وقت اضافه. خوب این گل چون قشنگ بود خواستم برایتون بزارم تا لذت ببرید. البته می دونم همه شماها می تونید از این گل ها بزنید ولی من دفعه سوم بود که با آلوز از این گل ها میزدم و این از بقیه یکم نزدیکتر بود به محوطه جریمه:biggrin1: و چون مصادف با بازی بارسا-اینتر هستیم گل رو براتون میزارم وگرنه من تا حالا گلی آپلود نکرده بودم و این گل رو تنها مشتی محکمی بر دهان اینتر مردان شهر میلان میدانم:biggrin1: به امید پیروزی بارسا

Goal - گل

ویرایش: شرمنده یادم رفت بگم چرا اینجا این پست رو دادم. دلیلش این بود که کسی دیگه اون قدر به تاپیک FIFA سر نمیزنه و گفتم اینجا بگم بهتر هست. ممنون

سلام
گلت باحال بود
من كه هيچوقت اين طوري نزدم
يعني نميشه با l1
من فقط از وسط عادت دارم بزنم:biggrin1::biggrin1:
هيچكس ديگه اي مثله من باگ نميزنه:biggrin1:؟!

ویرایش: شرمنده یادم رفت بگم چرا اینجا این پست رو دادم. دلیلش این بود که کسی دیگه اون قدر به تاپیک FIFA سر نمیزنه و گفتم اینجا بگم بهتر هست. ممنون​

برهان خوشحال باش که فقط تیمتون تو fifa بتونه ببره. تابستون منتظرتم تو واقعی که حذفتون کردیم بیا تو مجازی حذفت کنم. :cheesygri
راستی برای xbox گرفتی ؟ برای ps3 اومد منتظرتم بهم بگیی. دستم به دامنت.:cheesygri
فیلم نتونستم ببینم.:((

Goal - گل

ایول ... :biggrin1: شکنجه روحی میدی ...

من که بازی واقعی رو نمیبینم !!!!! .... روانم نمیکشه :biggrin1:

حالا لیگ انگلیس شد لیگ خز؟ :دی
میدم امین پاک کنه پستتو :دی
به همین خیالم باشید بیاین بالا :دی

و دقیقا یکی هست اینجا به نام "علیرضا" که لیگ خزتری هست(به قول شما) و دوست داره اینتر ببره.:biggrin1:
در هر صورت خوزه رو نشناختید هنوز
:biggrin1:

برای اینکه آف تاپیک نشه : به زودی شوت سوباسایی رو آپ میکنم تا فکهاتون رو به زمین تقدیم کنید!:biggrin1:

سلام
گلت باحال بود
من كه هيچوقت اين طوري نزدم
يعني نميشه با l1
من فقط از وسط عادت دارم بزنم:biggrin1::biggrin1:
هيچكس ديگه اي مثله من باگ نميزنه:biggrin1:؟!

برهان خوشحال باش که فقط تیمتون تو fifa بتونه ببره. تابستون منتظرتم تو واقعی که حذفتون کردیم بیا تو مجازی حذفت کنم. :cheesygri
راستی برای xbox گرفتی ؟ برای ps3 اومد منتظرتم بهم بگیی. دستم به دامنت.:cheesygri
فیلم نتونستم ببینم.:((

ایول ... :biggrin1: شکنجه روحی میدی ...

من که بازی واقعی رو نمیبینم !!!!! .... روانم نمیکشه :biggrin1:
با تشکر از لطف همه دوستان مخصوصا تورج و سالار گلم:دی

تورج
بیا بازی رو ببین:دی در هر صورت من میام یا بهت تبریک میگم یا دل داریت میدم. این بازی دیدن داره. حذف اینتر با نتیجه 4-1 چه شود:دی

سالار
چطور؟ چرا نمی تونی ببینی؟ چی میگه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or