توجه توجه:biggrin1: می دونم الان همگی دارید فکر می کنید می خوام بگم که فلان مغازه بازی رو آورده ولی کاملا در اشتباه هستید چون خبری ندارم:biggrin1:
اما خبر اصلی این است. ترجیح دادم که این کار رو تو انجمن PS3 انجام بدم چون خلوت تر از بخش 360 هست و اونجا جنبه دوستان هم یک پایین ممکنه باعث پاک شدن پست ها بشه. مهم تر از همه این که ناظم اون ور(امین خودمون:biggrin1

یک لیگ خزی هست که در حال حاضر طرفدار اینتر هست و دوست داره بارسا حذق بشه:biggrin1:
من گلی که لینکش رو در پایین میزارم رو به تمام طرفداران بارسا تقدیم می کنم:biggrin1: این گل رو من در مقابل اینتر زدم و جالبه که نتیجه بازی هم در یک بازی 8 دقیقه(time که قبل از بازی انتخاب می کنید رو میگم) 3-1 به نفع بارسا تموم شد:biggrin1: حیف نمیشد برم وقت اضافه. خوب این گل چون قشنگ بود خواستم برایتون بزارم تا لذت ببرید. البته می دونم همه شماها می تونید از این گل ها بزنید ولی من دفعه سوم بود که با آلوز از این گل ها میزدم و این از بقیه یکم نزدیکتر بود به محوطه جریمه:biggrin1: و چون مصادف با بازی بارسا-اینتر هستیم گل رو براتون میزارم وگرنه من تا حالا گلی آپلود نکرده بودم و این گل رو تنها مشتی محکمی بر دهان اینتر مردان شهر میلان میدانم:biggrin1: به امید پیروزی بارسا
ویرایش: شرمنده یادم رفت بگم چرا اینجا این پست رو دادم. دلیلش این بود که کسی دیگه اون قدر به تاپیک FIFA سر نمیزنه و گفتم اینجا بگم بهتر هست. ممنون