FIFA World Cup 2010 South Africa | PS3

برهان حتی "یک قرون" پول حروم نریختن تو جیب اینا ، خودش کلیه;)
حالا از بحث خارج نشیم:p

یکی از بچه ها میگفت قطبی نیستش !!!
ویرایش:خب معلوم شد صورت قطبی رو نساختن.
قبول دارم علی ولی باید به ریسک خرید از توپخونه هم توجه کرد کلا توپخونه جای سالمی نیست اینو براثرتجربه میگم روی بازی دست دوم سلفون میکشن جای نو میدن دست مشتری این اتفاق برای یکی از دوستان من افتاده من هم ازهمین جایی که برهان خریده خریدم

قبول دارم علی ولی باید به ریسک خرید از توپخونه هم توجه کرد کلا توپخونه جای سالمی نیست اینو براثرتجربه میگم روی بازی دست دوم سلفون میکشن جای نو میدن دست مشتری این اتفاق برای یکی از دوستان من افتاده من هم ازهمین جایی که برهان خریده خریدم

البته معراج این سلفون "اصل" که سونی رو بازیهاش میکشه فرق داره ها ... یه نوار کوچیک معمولا پایین قسمت قاب بازی هست که نوشته "Playstation 3" ... البته بازی تازه همین دیروز اومده ها:biggrin1:

والا اینجا فرق نداره ، بازیها خیلی ارزون تر از اونی که فکرشو بکنی میخرن و .... چی بگم معراج خودتم میدونی بازیها باید ارزونتر بدستمون برسه.
راستی به سلامتی معراج جون:love:(پاچه خواری:biggrin1:) ... برو خودتو با World Cup خفه کن:biggrin1:

خب!!
بازی به دستم رسید...بعد از حدود یک ساعت و نیم بازی کردن باتیمهای مختلف از ایران بگیر تا انگلند:biggrin1:بازی رو جذاب دیدم گرافیکش خوبه چشم نوازه دروازبانها عالی کار شدن وواکنشها بهتر شده چمن هم بنظرم بد نیست هرچند من چمن 10 رو ترجیح میدم...گیمپلی کمی سریع شده که بنظرم بد نیست درحال حاضر ودرسطح اول فوتبال دنیا سرعت بازیها خیلی زیاده واین سریعتر شدن گیمپلی بازی رو واقعی تر جلوه میده نکته دیگه دفاع تیمی هست که بهتر شده خبری از جا موندن دفاعهای کناری نیست گل زدن هم باتوجه به همین نکته قدری سخت تر بنظر میرسه انیمیشن مربی ها خوب کار شده ولازم بذکره که دقیقا نمونه همین انیمیشنها رو تو یورو 2008 هم داشتیم ورزشگاه ها هم خوب کار شدن هرچند هنوز ندیدیمشون ولی یه سری از ورزشگاههای افریقای جنوبی واقعا داغون هستن که جا داره خسته نباشید جانانه به فیفا عرض کنیم:biggrin1:
اما نقاط ضعف:
کلا نقطه ضعف زیادی تو بازی ندیدم جز توپ بازی که کاش قدری بیشتر روش کار میشد توپ فیفا10 خوب شده بود تاحدودی ولی بنظر میرسه EA نذرکرده یک بازی درمیون توپ روهموزن بادکنک طراحی کنه!
نقطه ضعف بعدی گزارشگر بازی هست که صداش رو نرو ادمه همچنین صدای وحشتناک اون بوغهای عجیب افریقایی که زولووولو فکرکنم اسمش باشه هم بدفرم رواعصاب ادم پنالتی میزنه

نمره شخص بنده به این بازی 8.7 از 10

دوستان من یه مشکلی دارم توی fifa 10 با همه خارجیا خیلی راحت و بدون کوچکترین leg بازی میکردم حتی 1 یکم کندی ! ولی تو World Cup همش کنده همش leg دارم !!
جرا ؟ کسی میتونه کمکی کنه ؟
ممنون میشم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or