Lord Stark
کاربر سایت
اینجا تاپیک پی اس3 ها!! همه گیمرها روشنفکر وهنرمند وسنگین پسندن فوتبال واینا بچه بازیه تازه اگرهم بناباشه روزی تاپیکش مهم بشه باید اون رو کونامی ساخته باشه تا اصالت جاپونیش حفظ بشه LOLالگوریتم مهم شدن تاپیک ها واسه من جالبه! اگه از مدیران یا ناظم ها که اینکارو میکنن توضیح بدن ممنون میشم!!
آیا بر اساس شخص تاپیک زننده هست!!!!! یا اینکه باید عنوانی مثل معجون یا شیر هویج اینا توش باشه یا اینکه فوتبال نباشه کلا!
قیمت بازی هم همچنان 65-68 هستش!
کاملا الکی پلکی هست:biggrin1: فقط بازیکنان تیم ملی رو با نام درست صدا می کنند که البته شجاعی رو فکر کنم اسماعیلی میگه:biggrin1: ولی بازم دستشون دردنکنه ترکیب کاملی رو تو بازی گذاشتنرو چهره های بازیکنان ایرانی کار شده ؟ یا الکی پلکیه ؟![]()
اسماعیلی نمیگه دکتر میگه سلیمانی:biggrin1:اسم صحیح مسعود هم مسعود شجاعیه سلیمانی هستکاملا الکی پلکی هست:biggrin1: فقط بازیکنان تیم ملی رو با نام درست صدا می کنند که البته شجاعی رو فکر کنم اسماعیلی میگه:biggrin1: ولی بازم دستشون دردنکنه ترکیب کاملی رو تو بازی گذاشتن
من میگفتم گزارشگرا چرا میگن "مسعود" نگو ، اسم کوچیکش رو پیراهنش نوشته:biggrin1:!اسماعیلی نمیگه دکتر میگه سلیمانی:biggrin1:اسم صحیح مسعود هم مسعود شجاعیه سلیمانی هست
منتها ما به اسم شجاعی میشناسیم خودش هم که پشت پیراهنش مینویسه مسعود:biggrin1:
شرمنده معراج گوشام مشکل پیدا کرده:biggrin1: الان رفتم تو بازی دیدم میگه سلیمانی:biggrin1: پس قضیه از این قرار هست. اسمش رو درست میگه. ولی خوب همون مسعود میگفتن بهتر بود که چون تو 10 هم مسعود میگفت(البته با لهجه:biggrin1اسماعیلی نمیگه دکتر میگه سلیمانی:biggrin1:اسم صحیح مسعود هم مسعود شجاعیه سلیمانی هست
منتها ما به اسم شجاعی میشناسیم خودش هم که پشت پیراهنش مینویسه مسعود:biggrin1:
نه قیافه اینا تعطیل هست:biggrin1: هیچ کی رو شبیه خودش طراحی نکردن. البته اگه بخوای ریز بشی مثلا ممکنه دماغ نکونام شبیه خودش باشه یا ابروی کریم باقری:biggrin1:من میگفتم گزارشگرا چرا میگن "مسعود" نگو ، اسم کوچیکش رو پیراهنش نوشته:biggrin1:!
حالا قیافش تو بازی مثل خودشه ؟!:confused:
در این 3 مورد با شما مخالف هستم.گل زدن هم مقداری آسون شده
یک نکته دیگه اینه که وقتی L1+مثلث رو میزنین احتمال رد شدن توپ از رو سر حریف زیاده...تو فیفا 10 خیلی سخت این نوع پاس به مقصد میرسید!
در کل گرافیک چهره ها کمی فدای محیط شده