FIFA World Cup 2010 South Africa | PS3

سلام دوستان . من توی فیفا 10 با اکثر ایرانی ها و خارجی ها نتونستم بازی کنم و با هزار بدبختی آنقدر میزدم تا میشد ولی با چند نفر میتونستم بازی کنم ولی اکثرا نمیشد. حالا توی این world cup هم همون مشکل رو دارم چون سرور هاش همونند. گفتم اینجا سوال کنم ببینم کسی میدونه مشکل از چیه ؟ آخه اگر مربوط به سرعت هم بشه پس چرا با بعضیا میشه. دیگه اعصابم خورد شد از بس نتونستم این world cup رو با ایرانی ها بازی کنم:biggrin1: با خارجی ها هم اکثرا نمیشه مثل ایرانی ها. ببخشید اینجا سوالم رو مطرح کردم چون جای مخصوصی نبود و اینجا چون مربوط به خود بازیه گفتم بهتره.اینترنتم هم وایرلس هست ولی با کابل هم زدم همون بود.nat type م هم که تست میکنم میگه 3 هست. چه فرقی میکنه 1 و 2 و 3 ؟ با تشکر .

الگوریتم مهم شدن تاپیک ها واسه من جالبه! اگه از مدیران یا ناظم ها که اینکارو میکنن توضیح بدن ممنون میشم!!
آیا بر اساس شخص تاپیک زننده هست!!!!! یا اینکه باید عنوانی مثل معجون یا شیر هویج اینا توش باشه یا اینکه فوتبال نباشه کلا!

قیمت بازی هم همچنان 65-68 هستش!

الگوریتم مهم شدن تاپیک ها واسه من جالبه! اگه از مدیران یا ناظم ها که اینکارو میکنن توضیح بدن ممنون میشم!!
آیا بر اساس شخص تاپیک زننده هست!!!!! یا اینکه باید عنوانی مثل معجون یا شیر هویج اینا توش باشه یا اینکه فوتبال نباشه کلا!

قیمت بازی هم همچنان 65-68 هستش!
اینجا تاپیک پی اس3 ها!! همه گیمرها روشنفکر وهنرمند وسنگین پسندن فوتبال واینا بچه بازیه تازه اگرهم بناباشه روزی تاپیکش مهم بشه باید اون رو کونامی ساخته باشه تا اصالت جاپونیش حفظ بشه LOL

رو چهره های بازیکنان ایرانی کار شده ؟ یا الکی پلکیه ؟ :دی
کاملا الکی پلکی هست:biggrin1: فقط بازیکنان تیم ملی رو با نام درست صدا می کنند که البته شجاعی رو فکر کنم اسماعیلی میگه:biggrin1: ولی بازم دستشون دردنکنه ترکیب کاملی رو تو بازی گذاشتن

کاملا الکی پلکی هست:biggrin1: فقط بازیکنان تیم ملی رو با نام درست صدا می کنند که البته شجاعی رو فکر کنم اسماعیلی میگه:biggrin1: ولی بازم دستشون دردنکنه ترکیب کاملی رو تو بازی گذاشتن
اسماعیلی نمیگه دکتر میگه سلیمانی:biggrin1:اسم صحیح مسعود هم مسعود شجاعیه سلیمانی هست
منتها ما به اسم شجاعی میشناسیم خودش هم که پشت پیراهنش مینویسه مسعود:biggrin1:

اسماعیلی نمیگه دکتر میگه سلیمانی:biggrin1:اسم صحیح مسعود هم مسعود شجاعیه سلیمانی هست
من میگفتم گزارشگرا چرا میگن "مسعود" نگو ، اسم کوچیکش رو پیراهنش نوشته:biggrin1:!
حالا قیافش تو بازی مثل خودشه ؟!:confused:

شرمنده معراج گوشام مشکل پیدا کرده:biggrin1: الان رفتم تو بازی دیدم میگه سلیمانی:biggrin1: پس قضیه از این قرار هست. اسمش رو درست میگه. ولی خوب همون مسعود میگفتن بهتر بود که چون تو 10 هم مسعود میگفت(البته با لهجه:biggrin1:)

من میگفتم گزارشگرا چرا میگن "مسعود" نگو ، اسم کوچیکش رو پیراهنش نوشته:biggrin1:!
حالا قیافش تو بازی مثل خودشه ؟!:confused:
نه قیافه اینا تعطیل هست:biggrin1: هیچ کی رو شبیه خودش طراحی نکردن. البته اگه بخوای ریز بشی مثلا ممکنه دماغ نکونام شبیه خودش باشه یا ابروی کریم باقری:biggrin1:

خوب تا ابنجا که من با بازی حال کردم!
به نظرم نسبت به فیفا 10 بازی سریعتر شده...
گل زدن هم مقداری آسون شده
یک نکته دیگه اینه که وقتی L1+مثلث رو میزنین احتمال رد شدن توپ از رو سر حریف زیاده...تو فیفا 10 خیلی سخت این نوع پاس به مقصد میرسید!
در کل گرافیک چهره ها کمی فدای محیط شده
انیمیشن ها فوق العاده هستند و واقعا حس یک بازی واقعی رو میده همچنین تماشاگرها خوب کار شدند
در کل اگه از سری فیفا خوشتون میاد نباید این شماره رو از دست بدین

گل زدن هم مقداری آسون شده
یک نکته دیگه اینه که وقتی L1+مثلث رو میزنین احتمال رد شدن توپ از رو سر حریف زیاده...تو فیفا 10 خیلی سخت این نوع پاس به مقصد میرسید!
در کل گرافیک چهره ها کمی فدای محیط شده
در این 3 مورد با شما مخالف هستم.
گل زدن به خاطر عکس العمل های دروازبانان و همین طور محدود کردن نخوه شوت زدن سخت تر شده.
این پاسی هم که شما میگی تغییر با 10 نکرده و همون جور هست.
گرافیک محیط هم خیلی خوب کار شده. مثلا می تونید تو زمین های آفتابی به لبه های استادیوم که سایش روی زمین بازی هست توجه کنید تا به عمق قضیه پی ببرید.

سلام من هم بازیو گرفتم همونجور که قبلا گفته بودم عالی هست راستی راجبه بازیکنای ایران هم بگم که فکر نکنید در سطح مسی و .... طراحی شدن ولی با کمی دقت قابل تشخیصا اینجوری نیست که واسه هر کی یه قیافه random گزاشته باشن مثلا خلعتبری رو به راحتی میشه از رو فیزیکش شناخت قیافش هم بد نیست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or