NATHAN_HALE
عضو جدید
بازی هنوز دریبل 360 درجه رو داره؟
من موندم که fifa 10 رو بگیرم یا این بازیا
دوستان یه راهنمایی بکنن
دوستان یه راهنمایی بکنن
بله...دریبل 360 درجه از این به بعد توی تمامی بازی های فوتبال وجود داره(حتی بازی های کونامی)بازی هنوز دریبل 360 درجه رو داره؟
دوستان یه راهنمایی بکنن
دوست عزیز این فوتبال هست و بسته به ظرفیت شما داره. ممکنه بعد از یک بار از بازی خسته بشی و ممکنم هست که مدت ها باهاش سرگرم بشی. بهت توصیه می کنم اگر خیلی مردد هستی تا آخر هفته صبر کن و نقد بازی رو اگه آماده شد بخون. چون برای PS3 داری میخری این رو بهت میگم. اگه نظر من رو می خوای اول تکلیف خودت رو مشخص کن که تیم ملی دوست داری یا باشگاهی بعد سراغ خرید بازی برو. اگر برات مهم نیست و گیم پلی مهم هست نظر من روی World Cup هست.ببخشید هی سوال میپرسم
دوستانی که بازی کردن بگن بعد از چند بار قهرمان شدن بازی بازم جذابیت داره یا نه؟
در این 3 مورد با شما مخالف هستم.
گل زدن به خاطر عکس العمل های دروازبانان و همین طور محدود کردن نخوه شوت زدن سخت تر شده.
این پاسی هم که شما میگی تغییر با 10 نکرده و همون جور هست.
گرافیک محیط هم خیلی خوب کار شده. مثلا می تونید تو زمین های آفتابی به لبه های استادیوم که سایش روی زمین بازی هست توجه کنید تا به عمق قضیه پی ببرید.
شرمنده سریع پستت رو خوندم متوجه نشدم:biggrin1: ببخشیددوست من شما که عضو تحریریه هم هستی باید فارسی رو خوب متوجه بشی که! حتما درست نخوندی...عرض کردم گرافیک چهره ها فدای محیط شده!! یعنی اینکه محیط همونطور که شما گفتی خوب کار شده!
و روی اون 2 بخش دیگه هم حاظرم اثبات کنم...L1+مثلث جز در مواردی که فقط بازیکن شما وحریف (یعنی 2 نفر) وجود دارند کاملا راحت تر عمل میکنه!
گل زدن هم نظر شخصیم بود!
پس شما تو 2 مورد مخالف من هستی:cheesygri
کی اسپانیا رو بر میداره ، تو هی تیمت رو میاری وسط ...!:biggrin1:نه این که با اسپانیا برید در مقابل برزیل بازی کنید:biggrin1:
نوش که فکر میکنم 65-6تومن باشه دست دومش هم با توجه به اینکه 10 روزه ریلیز شده خیلی با نو فاصله ندارهقیمت نو و دست دوم بازی در کمترین حالت چند تومنه؟
قیمت نو و دست دوم بازی در کمترین حالت چند تومنه؟