FIFA World Cup 2010 South Africa | PS3

بازی هنوز دریبل 360 درجه رو داره؟
من موندم که fifa 10 رو بگیرم یا این بازیا
دوستان یه راهنمایی بکنن
بله...دریبل 360 درجه از این به بعد توی تمامی بازی های فوتبال وجود داره(حتی بازی های کونامی)
اگه میخوای با تیم های باشگاهی هم حال کنی که فیفا رو بگیر ولی اگه واقعاً میخوای با تیم های ملی با کیفیت بازی کنی حتماً ورلد کاپ رو بگیر.

ببخشید هی سوال میپرسم
دوستانی که بازی کردن بگن بعد از چند بار قهرمان شدن بازی بازم جذابیت داره یا نه؟
دوست عزیز این فوتبال هست و بسته به ظرفیت شما داره. ممکنه بعد از یک بار از بازی خسته بشی و ممکنم هست که مدت ها باهاش سرگرم بشی. بهت توصیه می کنم اگر خیلی مردد هستی تا آخر هفته صبر کن و نقد بازی رو اگه آماده شد بخون. چون برای PS3 داری میخری این رو بهت میگم. اگه نظر من رو می خوای اول تکلیف خودت رو مشخص کن که تیم ملی دوست داری یا باشگاهی بعد سراغ خرید بازی برو. اگر برات مهم نیست و گیم پلی مهم هست نظر من روی World Cup هست.

تو این بازی میشه فقط بازیهای دوستانه انجام داد ؟
یعنی بازیهای جام جهانی نباشه
این two button هم اگه ممکنه یه توضیحی بدین

آخرین ویرایش:
در این 3 مورد با شما مخالف هستم.
گل زدن به خاطر عکس العمل های دروازبانان و همین طور محدود کردن نخوه شوت زدن سخت تر شده.
این پاسی هم که شما میگی تغییر با 10 نکرده و همون جور هست.
گرافیک محیط هم خیلی خوب کار شده. مثلا می تونید تو زمین های آفتابی به لبه های استادیوم که سایش روی زمین بازی هست توجه کنید تا به عمق قضیه پی ببرید.

دوست من شما که عضو تحریریه هم هستی باید فارسی رو خوب متوجه بشی که! حتما درست نخوندی...عرض کردم گرافیک چهره ها فدای محیط شده!! یعنی اینکه محیط همونطور که شما گفتی خوب کار شده!
و روی اون 2 بخش دیگه هم حاظرم اثبات کنم...L1+مثلث جز در مواردی که فقط بازیکن شما وحریف (یعنی 2 نفر) وجود دارند کاملا راحت تر عمل میکنه!
گل زدن هم نظر شخصیم بود!
پس شما تو 2 مورد مخالف من هستی:cheesygri

دوست من شما که عضو تحریریه هم هستی باید فارسی رو خوب متوجه بشی که! حتما درست نخوندی...عرض کردم گرافیک چهره ها فدای محیط شده!! یعنی اینکه محیط همونطور که شما گفتی خوب کار شده!
و روی اون 2 بخش دیگه هم حاظرم اثبات کنم...L1+مثلث جز در مواردی که فقط بازیکن شما وحریف (یعنی 2 نفر) وجود دارند کاملا راحت تر عمل میکنه!
گل زدن هم نظر شخصیم بود!
پس شما تو 2 مورد مخالف من هستی:cheesygri
شرمنده سریع پستت رو خوندم متوجه نشدم:biggrin1: ببخشید
من هم حاضرم هر جوری که شما بگی بهت ثابت کنم هیچ فرقی نکرده. تو دو تا بازی مثل هم دیگه هست. فقط ممکنه تا حدودی توی World Cup بتونه دقیق تر ارسال کنی که این هم طبیعی هست چون بازی پیشرفت کرده.
آره گل زدن کلا بسته به مهارت هر کسی داری و درجه سختی که بازی میکنی. ولی انصافا توی Legendary دفاع و خط هافبک عالی بازی می کنند و خیلی کم اجازه نفوذ به شما میدن. برای این که متوجه این قضیه بشید بهتره ایران رو در مقابل یک تیم قوی بزارید نه این که با اسپانیا برید در مقابل برزیل بازی کنید:biggrin1:

خوب بله اینکه مشخصه در هر بازی فوتبالی ایران مقابل یک تیم قوی حرفی واسه گفتن نداره:)
و این هم مشخصه که انگلیس اسپانیا رو میبره چون قویتره:cheesygri
100% ملاک ارزیابی من هم LegenDary هستش!!
حالا بهر حال چیزی که معلومه و طبیعی هم هستش اینه که بازی نسبت به فیفا 10 دچار دگرگونی نشده...بلکه تغیراتی در جهت بهبود یا به نظر بعضی ها نا بهبودی:) انجام گرفته!

قیمت نو و دست دوم بازی در کمترین حالت چند تومنه؟
نوش که فکر میکنم 65-6تومن باشه دست دومش هم با توجه به اینکه 10 روزه ریلیز شده خیلی با نو فاصله نداره
پ.ن:این بازی رو اگر عاشق فوتبالید بخرید وگرنه بعدا پشیمون میشین چون فقط تیمهای ملی توش هستن البته اینقدر تیم ملی زیاده توش (199تیم)که برای مدتها ادم رو سرگرم میکنه

بازی کلا عالی هست... فقط تو حسرت اینم که من یه بار ندیدم چهره kaka رو تو سری fifa کاملا شبیه خودش بکنن... جالبه اکثر بازیکنارو خوب درست کردن به غیر از kaka... شاید با kaka مشکل دارن... :biggrin1:

من یک سوال از دوستانی دارم که میگویند که اگر دنبال باشگاهی هستید.این بازی را نگیرید
من میخواستم بدونم چه ضعف هایی داره نسبت به نسخه قبلی در زمینه باشگاهی؟؟
یعنی اون قسمتی که با یک تیم باشگاهی میرفتی تو لیگ و نقل و انتقال میکردی.در این بازی وجود نداره؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or