FIFA World Cup 2010 South Africa | PS3

نه سالمم :دی
نگفتم فیفا بازی نمیکنم دیگه ، گفتم این World Cup رو احتمالا بازی نمیکنم ؛ همون طور که Euro2008 رو هم بازی نکردم. کلا من این نسخه های فرعی رو هیچ وقت بازی نمیکنم ، مگر زمانی UEFA Champions League بسازن.
دلیل هم دارم برای این حرفم ؛ هرچه قدر هم که بخش آفلاین بازی داری مدهای متنوع و سرگرم کننده باشه نهایتا جذابیت خودش رو بعد از 1-2 ماه از دست میده و مجبوری آنلاین بازی کنی و مشکل دقیقا همینجا شروع میشه ! سالی یه نسخه از سری ـه فیفا میاد و همه 12 ماه فرصت دارن بازی کنن و توانایی های خودشون رو اثبات کنن ، ولی این بازی رو ملت ( نه تنها در ایران ، بلکه در کل جهان) فقط همین 3-4 ماه تابستون بازی میکنن و اکتبر که فیفای بدی بیاد میندازنش دور ! بنابراین بخش آنلاینش زیاد منسجم نیست و ارزش نداره زیاد روش فقط و تمرکز بذاری.
خب من مثل تو فقط انلاین رو بازی نمیکنم من سینگلش بیشتربهم میچسبه:biggrin1:
این ورلد کاپ اولین فیفایی هست که میخوام اچیومنتهای انلاینش روهم بگیرم:biggrin1:میخوام بپکونم ورلدکاپ رو:biggrin1:
البته بااینکه لانچ فیفا 11 رو انلاینش تاثیرمیگذاره موافقم

این ورلد کاپ اولین فیفایی هست که میخوام اچیومنتهای انلاینش روهم بگیرم:biggrin1:میخوام بپکونم ورلدکاپ رو:biggrin1:
من در جریان کامل این تیکه ار حرف های معراج هستم:biggrin1: کاملا صحیح میگه و از قصدش باخبرم:biggrin1: فقط نمی دونم تروفی هست یا اچیومنت؟:biggrin1:
در مورد خود بازی هم من همیشه به این بازی هایی که این وسط میومده علاقه داشتم. چه زمانی CL رو روی PC بازی کردم و چه زمانی که Euro 2008 رو روی xbox و چه زمانی که این رو روی PS3 یا Xbox بازی خواهم کرد:biggrin1:

من در جریان کامل این تیکه ار حرف های معراج هستم:biggrin1: کاملا صحیح میگه و از قصدش باخبرم:biggrin1: فقط نمی دونم تروفی هست یا اچیومنت؟:biggrin1:
در مورد خود بازی هم من همیشه به این بازی هایی که این وسط میومده علاقه داشتم. چه زمانی CL رو روی PC بازی کردم و چه زمانی که Euro 2008 رو روی xbox و چه زمانی که این رو روی PS3 یا Xbox بازی خواهم کرد:biggrin1:
اصلاح میکنم همون تروفیهاش رو:biggrin1:البته رو 360هم میتونم بازی کنم منتها من فیفا رو زیاد بازی میکنم لذا بهتره که رو یک کنسول مستحکم واوس دوقوس داربازی کنم:biggrin1:

خب من مثل تو فقط انلاین رو بازی نمیکنم من سینگلش بیشتربهم میچسبه:biggrin1:
Single ـش چی داره آخه؟ :دی
حتی رو Legendary هم که بازی میکنی بعد از یه مدت دیگه CPU کیش و مات میشه ! در واقع در حالت عادی هم روی Legendary اتفاق خاصی نمیفته ؛ فقط توپ دست CPU ـه وگرنه گلی زده نمیشه !
اما وقتی آنلاین بازی میکنی ؛ هر یک بازی جدیدی که انجام میدی مثل این میمونه که با یه Difficulty جدید داری بازی میکنی !
لیست اچیومنت/تروفی ـاش رو دیدم ! خیلی وقت گیر به نظر میرسه.
یه سری از اچیومنت ها هم مال مد ـه " Online FIFA World Cup" بود ، من دقیقا نمیدونم جریان این بخش چیه ؛ اگر کسی اطلاعاتی داره بگه ! جای شکرش باقیه باز 4 تا اچیومنت آنلاین تو لیست ـش پیدا شد:دی
گفتی PC ؛ یادش بخیر اون FIFA World Cup 2004 ـی که روی PC اومد یه Challenge Mode داشت در حد بنز ، فوق العاده جذاب و بعضا سخت ! مثلا بازی از دقیقه 89 شروع میشد ، 1-0 هم عقب بودی باید 2-1 میبردی تا تاریخ رو عوض کنی ! یه چندتا از اون Challengeها اگر تو بازی باشه عالی میشه.
ولی کلا یه جوری گند زدن به Challenge Mode ـه FIFA از اون به بعد، روی کنسول البته PC رو نمیدونم !

این Two Button Control خیلی n00b گونه نبود به نظر شماها ؟

البته رو 360هم میتونم بازی کنم منتها من فیفا رو زیاد بازی میکنم لذا بهتره که رو یک کنسول مستحکم واوس دوقوس داربازی کنم:biggrin1:
من 2 تا کنسول رو شهید کردم در راه این بازی :دی

Single ـش چی داره آخه؟ :دی
خب من فقط با یه تیم بازی نمیکنم سعی میکنم حتی جزایر کیپ ورد هم قهرمان جام جهانی بشه...:biggrin1:
یه سری از اچیومنت ها هم مال مد ـه " Online FIFA World Cup" بود
فکرمیکنم باید بصورت انلاین بازیهای جام جهانی رو بازی کنیم طبق برنامه مسابقات
من 2 تا کنسول رو شهید کردم در راه این بازی :دی
شهید شدن کنسول اولم چنان تاثیر بدی روم گذاشت که درجا یه پی اس3 خریدم :biggrin1:

دوستان این دموش آنلاین هم داره ؟

الکی دانلود نکنیم :دی
شما یه مقدار سطح توقعت از یه دمو زیاد نیست؟:biggrin1:
کار شما در این ضمینه ایول داره استاد:biggrin1: حوصله ای داری اساسی:biggrin1:
خواهش میکنم :biggrin1:خب وقتی شما فقط فیفا بازی میکنید باید سعی کنید زوایای مختلف بازیی رو که 62 هزارتومن ناقابل بالاش دادید تجربه کنید:biggrin1:

آخرین ویرایش:
خب من فقط با یه تیم بازی نمیکنم سعی میکنم حتی جزایر کیپ ورد هم قهرمان جام جهانی بشه...:biggrin1:

فکرمیکنم باید بصورت انلاین بازیهای جام جهانی رو بازی کنیم طبق برنامه مسابقات
کار شما در این ضمینه ایول داره استاد:biggrin1: حوصله ای داری اساسی:biggrin1:

اما در مورد اون Mode. من یک مطلبی در این باره خونده بودم که توش گفته بود این یک بخش جدید هست که در بازی قرار داده شده و شما یک تیم را انتخاب می کنید. سپس به صورت Random در یک گروه 4 تیمه قرار میگیرید. حال در این گروه همه شما 4 نفر با یکدیگر 3 بازی انجام می دهید. دقیقا مثل جام جهانی. اگر کسی هم انصراف بده و بره خوب 3-0 به نفع طرف مقابل میشه. در نهایت 2 تیم به مرحله حذفی میرن و ادامه ماجرا که در صورت پیش رفتن به فینال رقابت ها می رسید. البته این رو نمی دونم که امکان داره بعد از رسید به مرحله حذفی بیرون بیاید و استراحت کنید یا برید و بعدا بهش سر بزنید. اینا رو دیگه تو خود بازی میشه دید.

دوستان این دموش آنلاین هم داره ؟

الکی دانلود نکنیم :دی
نه بابا ... همش دو تا تیم داره ، زمان هم دو دقیقه ، در کل بنظرم الکی 1 گیگ حروم نکنی ، چون نمیارزه.

ویرایش:یک چند تا دیگه مشکل پیدا کردم ، ولی خو امنیت جانی ندارم بگم که ... هان؟
:دی

نه بابا ... همش دو تا تیم داره ، زمان هم دو دقیقه ، در کل بنظرم الکی 1 گیگ حروم نکنی ، چون نمیارزه.

ویرایش:یک چند تا دیگه مشکل پیدا کردم ، ولی خو امنیت جانی ندارم بگم که ... هان؟
:دی
بگو ولی زنده موندنت رو تضمین نمیکنم:biggrin1:
اخه مرد حسابی دمو یه چیز نصفه نیمه هست نمیتونی ازتوش ایراد بگیری بعد بگی بازی اینجوریه بازی اونجوریه
قطعا بسیاری از ایرادات دمو تو نسخه اصلی برطرف خواهد شد

بگو ولی زنده موندنت رو تضمین نمیکنم:biggrin1:
اخه مرد حسابی دمو یه چیز نصفه نیمه هست نمیتونی ازتوش ایراد بگیری بعد بگی بازی اینجوریه بازی اونجوریه
قطعا بسیاری از ایرادات دمو تو نسخه اصلی برطرف خواهد شد
خو میدونم ، ولی دوست دارم یکی رو عصبانی کنم(:biggrin1:) ، وگرنه معلومه فاینال با دمو فرق داره.
در هر صورت قصدم چیز دیگه ای ... ولی خو جانب احتیاط رو باید رعایت کرد دیگه:biggrin1:

منم امیدوارم توی نسخه اصلی که تا 10 روز دیگه میاد تغییرات قابل توجهی انجام داده باشند
----------
راستی دوستانی که دمو رو بازی کردن آیا متوجه شدید انگاری اون حرکتی که زمانی که توپ داره از پشت بازیکن رد میشه و بازیکن پاش رو به عقب میاره و مانع ردشدن توپ میشه ار تو بازی حذف شده!!؟ من هر چی بازی کردم که همچین چیزی ندیدم !

آخرین ویرایش:
دمو رو دان كردم ! اصلا هم 1 گيگ هدر ندادم (شب گذاشتم با GOW III دان شدن) . منو ها تم خيلي خوشحالي دارن اون يارو آفريقايي هم كه ميخونه خيلي داغونه :biggrin1:.
اما اينكه مربي هاي تيم ها رو نشون داد من حال كردم .
ايران هم داشت !! (تو فيفا قبلي ها نداشت ها ؟؟؟) البته اين World Cup هستش ديگه .

ويرايش : البته بگم ها فقط دوتا تيم داشت ، ايران رو رفتم ديدم فقط.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or