فکر نکنم ، هیچ خبری هم مبنی بر لایسنس داورها نیست.داور ها لایسنس هستن ؟
فکر نکنم ، هیچ خبری هم مبنی بر لایسنس داورها نیست.داور ها لایسنس هستن ؟
میتونین بازیکنهای متفاوتی رو دعوت کنین حتی اگر بدون حضور تو مرحله مقدماتی وارد مود بازیهای اصلی بشین میتونین بازیکنها موردنظرخودتون رو دعوت کنیدکسی خبری نداره مبنی بر اینکه توی بخشی که از اول وارد مراحل مقدماتی جام جهانی میشیم میشه بازیکنان متفاوت رو به تیم ملی دعوت کرد یا باید با بازیکنان خودش بازی کنیم؟
اونوقت برای هر تیم چند تا بازیکن وجود داره؟بطور مثال باید برای انگلیس تعداد بازیکنان زیاد باشه و برای تیمی مثل ایران یا افغانستان کم باشه.واقعاً اینجوری هست یا اینکه تعداد محدودی بازیکن وجود داره؟میتونین بازیکنهای متفاوتی رو دعوت کنین حتی اگر بدون حضور تو مرحله مقدماتی وارد مود بازیهای اصلی بشین میتونین بازیکنها موردنظرخودتون رو دعوت کنید
راستی دوستانی که بازی کردند یک سوال فنی:biggrin1: انیمیشن تعویض ها عوض شده یا هنوز همون هست؟ حالمون بد شد این چند سال همش همین مدلی بوده:biggrin1:
موقع تعویض نشون میده که مربی داره با بازیکنی که میخواد وارد زمین شه صحبت میکنه و نکاتی رو بش میگه بعد هم که بازیکنه میدود تو و اونیم که باید بره میدود بیرون:laughing:راستی دوستانی که بازی کردند یک سوال فنی:biggrin1: انیمیشن تعویض ها عوض شده یا هنوز همون هست؟ حالمون بد شد این چند سال همش همین مدلی بوده:biggrin1:
این رو بطور دقیق نمیدونم ولی معمولا لیست بازیکنهایی رو که تو دوره مقدماتی به تیم ملی دعوت شدند رو داره که چیزی حدود 40-45 باید باشه وازبین اونها شما میتونید انتخاب کنید فرقی هم نداره ایرانه یا انگلستان تعداد نفرات برای همه یکسانهاونوقت برای هر تیم چند تا بازیکن وجود داره؟بطور مثال باید برای انگلیس تعداد بازیکنان زیاد باشه و برای تیمی مثل ایران یا افغانستان کم باشه.واقعاً اینجوری هست یا اینکه تعداد محدودی بازیکن وجود داره؟
برهان ، من یه انیمیشن رو دیدم که توی 09 , 10 هم بود!:biggrin1:راستی دوستانی که بازی کردند یک سوال فنی:biggrin1: انیمیشن تعویض ها عوض شده یا هنوز همون هست؟ حالمون بد شد این چند سال همش همین مدلی بوده:biggrin1:
برهان انیمیشن میخوای چیکار !! بازی گیم پلی ندارهراستی دوستانی که بازی کردند یک سوال فنی:biggrin1: انیمیشن تعویض ها عوض شده یا هنوز همون هست؟ حالمون بد شد این چند سال همش همین مدلی بوده:biggrin1:
... شده مثل PESبرهان انیمیشن میخوای چیکار !! بازی گیم پلی نداره... شده مثل PES
تو رو خدا این جوری نگید دارم میترسم:biggrin1: باید بازی بیاد و ببینم چی هست تا یک Review توپ هم ازش بزارم. فقط واقعا امیدوارم که به PES نزدیک نشده باشه. اگر هم شده به اون قدیمی ها نزدیک شده باشه نه این جدیدا.اره برهان دیروز بازی کردم خیلی به pes شبیه شده. اولشم خوشم نیومد ولی بعد از ۲و ۳ دست جالب شد برام. یاده روزهایی قدیمی با pes افتادم . فکر کنم اینطوری کردند برای طرفدارای pes که جام جهانی ندارند حال کنند.