FIFA World Cup 2010 South Africa | PS3

کسی خبری نداره مبنی بر اینکه توی بخشی که از اول وارد مراحل مقدماتی جام جهانی میشیم میشه بازیکنان متفاوت رو به تیم ملی دعوت کرد یا باید با بازیکنان خودش بازی کنیم؟

کسی خبری نداره مبنی بر اینکه توی بخشی که از اول وارد مراحل مقدماتی جام جهانی میشیم میشه بازیکنان متفاوت رو به تیم ملی دعوت کرد یا باید با بازیکنان خودش بازی کنیم؟
میتونین بازیکنهای متفاوتی رو دعوت کنین حتی اگر بدون حضور تو مرحله مقدماتی وارد مود بازیهای اصلی بشین میتونین بازیکنها موردنظرخودتون رو دعوت کنید

میتونین بازیکنهای متفاوتی رو دعوت کنین حتی اگر بدون حضور تو مرحله مقدماتی وارد مود بازیهای اصلی بشین میتونین بازیکنها موردنظرخودتون رو دعوت کنید
اونوقت برای هر تیم چند تا بازیکن وجود داره؟بطور مثال باید برای انگلیس تعداد بازیکنان زیاد باشه و برای تیمی مثل ایران یا افغانستان کم باشه.واقعاً اینجوری هست یا اینکه تعداد محدودی بازیکن وجود داره؟

سلام خب منم دموی بازی رو دانلود کردم..اگه بخوایم یه نقد کوتاه کنیم باید بگم:
اول از همه هنگام ورود به بازی رنگ بندی شاد محیط با استفاده از رنگ نارنجی و همینطور طراحی زیبای منو به چشم میاد واقعا ادم لذت میبره
با رفتن به بخش kick-off از بین دو تیم ایتالیا و اسپانی باید تیم مورد نظرتون رو انتخاب کنین.(من اسپانیا رو برداشتم) مدت زمان بازی هم دو دقیقه است...
وقتی به بازی وارد میشیم اول ازهمه مربیان دو تیم نشون میده (که بسیار عالی و شبیه به واقعیت طراحی شدن و دست کمی از طراحی بازیکنا ندارنمثلا مارچلو لیپی مربی ایتالیا عین خودش) که به سمت هم میان و با هم دست میدن..بعد هم تماشاچین رو نشون میدهکه شادی میکنن و بالا و پایین میپرن که انصافا ea تو این بخش بر عکس قبل فوقالعاده عمل کرده و طراحی اونهارو سرسری نگرفته و معلومه که واقعا کار کرده..عکسالعملشون هم دیوانه کنندست مثلا وقتی تیمشون جلو شادی میکنن و شاد بودن واقعا میشه از چهرشون فهمید اما همون هایی که شادی میکردن با گل خوردن تیمشون ساکت میشن و مثل تماشاچیای واقعی ناراحتن و دارن برای تیمشون دعا میکنن..
ورزشگاه و بازیکنان هم که جای حرفی نداره..
گیم پلی بازی هم مثل نسخه های قبلی سری fifa هست اما به نظرمن کمی خشک تر شده بود (یه چیزی بین fifaو pes) درحین مسابقه هم مثلا با خراب کردن یه موقعیت خوب مربی تیم نشون میده که چطوری به اون بازیکنی که توپ خراب کرده دعوا میکنه و ناراحت میشه..
یا مثلا موقع تعویض مربی رو نشون میده که با بازیکن قبل از ورود به زمین صحبت میکنه و......
اینا همگی پیشرفتای این بازی بودن اما یه نکته منفی هم بگم به نظرم گرافیک هنوز جای کار داره و جاهایی مثل تور دروازه طراحیشون تو ذوق میزنه
در هر صورت واقعا بازی عالی بود من خودم تا حالا با این که فقط دو تیم واسه انتخاب دارب ولی 10 بار بازی کردم..وبر هر fifa بازی لازمه که این بازی رو بخره و هرگز از دستنده
بیصبرانه منتظر عرضه نسخه کامل بازی هستم

من که با بازی خیلی حال کردم حواشی بازی (حرکات مربی هاو تماشاگر ها و درگیری بازیکنا تعویضها و ...) از هر لحاظ که بگین پیشرفت خیلی خوبی داشته و بازیو جذاب تر کرده من تغییر چشمگیری تو گیم پلی احساس نکردم فقط یه کم سختر شده گرافیک که مثل همیشه خیره کننده هست بعضی از بازیکن ها هم مثل پیکه که تو فیفا 10 زیاد مثل خودش نبود روشون بیشتر کار شده و دقیقا استیلی مثل خود پیکه داره تو ترکیب هم بعضی بازیکن های شاخص رو ستاره کرده مثلا تو اسپانیا کاسیاس و پویول و تورس پنالتی هاهم واقعا سخته و خیلی واقعی تر شده و به چند جهت خلاصه نمیشه(تو یه بازی پنالتی لایی خوردم گرخیدم) دروازه بان ها هم خوبن بی صبرانه منتظر دیدن مسی تو این بازیم

راستی دوستانی که بازی کردند یک سوال فنی:biggrin1: انیمیشن تعویض ها عوض شده یا هنوز همون هست؟ حالمون بد شد این چند سال همش همین مدلی بوده:biggrin1:

راستی دوستانی که بازی کردند یک سوال فنی:biggrin1: انیمیشن تعویض ها عوض شده یا هنوز همون هست؟ حالمون بد شد این چند سال همش همین مدلی بوده:biggrin1:

بله تغییر کرده قبل از ورودبه زمین مربی رو نشون میده که داره با بازکن تعویضی صحبت میکنه

موقع تعویض نشون میده که مربی داره با بازیکنی که میخواد وارد زمین شه صحبت میکنه و نکاتی رو بش میگه بعد هم که بازیکنه میدود تو و اونیم که باید بره میدود بیرون:laughing:

اونوقت برای هر تیم چند تا بازیکن وجود داره؟بطور مثال باید برای انگلیس تعداد بازیکنان زیاد باشه و برای تیمی مثل ایران یا افغانستان کم باشه.واقعاً اینجوری هست یا اینکه تعداد محدودی بازیکن وجود داره؟
این رو بطور دقیق نمیدونم ولی معمولا لیست بازیکنهایی رو که تو دوره مقدماتی به تیم ملی دعوت شدند رو داره که چیزی حدود 40-45 باید باشه وازبین اونها شما میتونید انتخاب کنید فرقی هم نداره ایرانه یا انگلستان تعداد نفرات برای همه یکسانه

برهان ، من یه انیمیشن رو دیدم که توی 09 , 10 هم بود!:biggrin1:
==========
امروز یه باگ جالب رو دیدم ، لحظات آخر تورس مصدوم شد ، نشون داد "آلونسو" داره میلنگه!:biggrin1:خیلی جالب "اسم تورس" رو نوشته بود ولی "آلونسو" رو نشون داد!

اره برهان دیروز بازی کردم خیلی به pes شبیه شده. اولشم خوشم نیومد ولی بعد از ۲و ۳ دست جالب شد برام. یاده روزهایی قدیمی با pes افتادم . فکر کنم اینطوری کردند برای طرفدارای pes که جام جهانی ندارند حال کنند.

برهان انیمیشن میخوای چیکار !! بازی گیم پلی نداره:( ... شده مثل PES

اره برهان دیروز بازی کردم خیلی به pes شبیه شده. اولشم خوشم نیومد ولی بعد از ۲و ۳ دست جالب شد برام. یاده روزهایی قدیمی با pes افتادم . فکر کنم اینطوری کردند برای طرفدارای pes که جام جهانی ندارند حال کنند.
تو رو خدا این جوری نگید دارم میترسم:biggrin1: باید بازی بیاد و ببینم چی هست تا یک Review توپ هم ازش بزارم. فقط واقعا امیدوارم که به PES نزدیک نشده باشه. اگر هم شده به اون قدیمی ها نزدیک شده باشه نه این جدیدا.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or