FIFA World Cup 2010 South Africa | PS3

یه چیزه خیلی مهم رو یادم رفت بگم.:d
توپ سنگین تر شده و از حالت پینگ پنگی(:d) در اومده

توپ آره کمی بهتر شده ... پاس های توی عمق ضعف دارن.
تنوع حرکات مربی ها بیشتر و جالب هست
دوربین در هنگام خوسحالی پس از گل دیگه از بالا بازیکن رو نشون نمیده و به پایین میاد و در بعضی از صحنه ها دور بازیکن هم میچرخه:biggrin1:
تنوع خوشحالی:love: بازیکن ها و تماشاچیا خیلی عالیه ... همینطور ناراحتیاشون جالبه:(
شوت ها زیاد جالب نیست به نظر من خیلی سرعت توپ زیاد هست .. حتی بغل پا هم که میزنی همینطور هست
یه زاویه دوربین جدید هم بنام co-op اضافه شده

آخرین ویرایش:
میگم این داورها خوب همکاری میکنند ، دمِ محوطه توپ رو از دست دادم ، Gilardinho پاس داد ، خورد به پای داور ، من گرفتم با Villa توپ رو گل کردم!:biggrin1:
راستی سرعت توپ ، رو شوتهای رو پا چقدر سریعه ، اگه محکم و تو چهارچوب باشه ، سریع گل میشه:demo:

فعلا ارزش نداره دمو رو DL کنم ولی یه چند تا سوال!
این تماشاچیا بالاخره از این حالت مترسکی درومدن یا نه؟ :d
بعد مربی ها مثه PES غیر واقعین؟یا مربیا واقعین :D ?
راستی از لحاظ جسمانی این بازیکنا بهتر از قبل شدن؟

در جواب دوستمون بگم که مربی واقعی هست کلا همه چیز فیفا بر خلاف پرو لیسانس شده است.ولی نمی دونم برای این 199 تا هم همین طور هست.قطبی را داره؟:cheesygri
1.وضعیت چیپ خوردن دروازه بان ها بهتر شده.من که بازی می کردم چند بازی که تک به تک شدم جلو نیامدن.
2.وضعیت تخیلی گل از وسط زمین را من ندیدم.امتحان کردم نشد.
3.برای اسپانیا 3 تا لباس داشت اما برای ایتالیا 2 تا.
4.اسپانیا اش خوب بود اما ایتالیا از چیزی که فکر می کردم بهتر ساخته شده بود.این طوری بهتر است .همه یک تیم ثابت نمی گیرند.اما مشخص هست چه تیم هایی بیشتر گرفته می شود.
5.مود آنلاینی داشت که به نظرم نوشته بود از تیم های ضعیف باید شروع می کردیم.
6.ورزشگاه قشنگی باز بود.گرافیک کمی بهتر شده بود به خصوص چمن.
7.واکنش ها عالی شده بود.چه تماشا گرها و چه مربی و روحیات بازیکن ها.
8.برای من پنالتی فقط در نقش دروازه بان اتفاق افتاد.R را می گفت که به کدام جهت حرکت می کنی و L را می گفت کدام جهت شیرجه می زنی.
9.ترکیب ذخیره ها خوب بود .بازیکن هایی که احتمال داشت به جام جهانی بیایند اکثرا داشت.البته شاید در لحظات آخر بازیکنی اضافه شود که احتملا در آپدیتی اضافه می شود.شاید بازیکنی را حذف کنند.برای ایتالیا دل پیرو را داشت اما توتی را نداشت.امیدوارم برای برزیل رونالدینیو و پاتو را داشته باشد مثل فیفا 10 .

سالار احتمالا من اول روی Xbox میگیرم. چون فکر نکنم بازی هفته دیگه دبی بیاد. از یک طرف روی Xbox معمولا زودتر میاد. من تابستون اومدم تهران برای PS3 رو می خرم و سوکست می کنم:biggrin1:
ای بابا بعد از اینهمه سال بازی فوتبال روی ps با xbox حال نمیده که. نکنه می خوای رو هر دو کنسول تمرین کنی شاید تونستی منو ببری:biggrin1:.
راستی هر وقت بازی برای ps3 اومد بیزحمت مارو یادت نره.;)
اگه هفته بعد بازی میاد دیگه دمو دان نکنیم؟

در جواب دوستمون بگم که مربی واقعی هست کلا همه چیز فیفا بر خلاف پرو لیسانس شده است.ولی نمی دونم برای این 199 تا هم همین طور هست.قطبی را داره؟:cheesygri
1.وضعیت چیپ خوردن دروازه بان ها بهتر شده.من که بازی می کردم چند بازی که تک به تک شدم جلو نیامدن.
2.وضعیت تخیلی گل از وسط زمین را من ندیدم.امتحان کردم نشد.
3.برای اسپانیا 3 تا لباس داشت اما برای ایتالیا 2 تا.
4.اسپانیا اش خوب بود اما ایتالیا از چیزی که فکر می کردم بهتر ساخته شده بود.این طوری بهتر است .همه یک تیم ثابت نمی گیرند.اما مشخص هست چه تیم هایی بیشتر گرفته می شود.
5.مود آنلاینی داشت که به نظرم نوشته بود از تیم های ضعیف باید شروع می کردیم.
6.ورزشگاه قشنگی باز بود.گرافیک کمی بهتر شده بود به خصوص چمن.
7.واکنش ها عالی شده بود.چه تماشا گرها و چه مربی و روحیات بازیکن ها.
8.برای من پنالتی فقط در نقش دروازه بان اتفاق افتاد.R را می گفت که به کدام جهت حرکت می کنی و L را می گفت کدام جهت شیرجه می زنی.
9.ترکیب ذخیره ها خوب بود .بازیکن هایی که احتمال داشت به جام جهانی بیایند اکثرا داشت.البته شاید در لحظات آخر بازیکنی اضافه شود که احتملا در آپدیتی اضافه می شود.شاید بازیکنی را حذف کنند.برای ایتالیا دل پیرو را داشت اما توتی را نداشت.امیدوارم برای برزیل رونالدینیو و پاتو را داشته باشد مثل فیفا 10 .
دوست عزیز فکر نکنم احتیاجی به آپدیت داشته باشه.چون مثل نسخه 10 امکان داره که بتونید از توی یک لیست بازیکنانی که مایل هستید رو به تیم دعوت کنید وبقیه رو خط بزنید.

در کل من که اصلا خوشم نیومد از گیم پلی این بازی و نمی تونم باهاش کنار بیام .. یه جورایی حرکات و دویدن بازیکن ها مثل 10 طبیعی نیست انگاری داری PES بازی می کنی ...(منظورم این هست که حرکاتشون نرم نیست)
یه مشکل دیگه هم که قبلا گفته بودم این هست که حرکت توپ خیلی سریع هست چه در پاسکاری چه در شوت زدن ها.
امیدوارم تو نسخه اصلی درست بشه

ای بابا بعد از اینهمه سال بازی فوتبال روی ps با xbox حال نمیده که. نکنه می خوای رو هر دو کنسول تمرین کنی شاید تونستی منو ببری:biggrin1:.
راستی هر وقت بازی برای ps3 اومد بیزحمت مارو یادت نره.;)
اگه هفته بعد بازی میاد دیگه دمو دان نکنیم؟
عجب رویی داری تو:biggrin1: اینترتون رو که حذف می کنیم:biggrin1: خودت رو هم که تابستون بیام تهران حذف میکنم:biggrin1:

من هیچ جوری نمیتونم کنار بیام که 250 درهم واسه این بازی بدم یکی منو توجیه کنه! :دی
خوب نیازی به توجیه نیست:biggrin1: شما اگه FIFA باز هستی(که من تا حالا ازت چیزی نشنیدم:biggrin1:) این بازی رو میخری. اگر هم نیستی که هیچ.

این بازی رو فقط فیفا بازها میخرن :biggrin1:احتیاجی هم به توجیح نیست....
برهان میریم برای ترکوندن بازی وجمع اوری تروفی:biggrin1:

پ.ن:یه بخش جدید به بازی اضافه شده که تو این بخش میتونید فینالهای دوره های گذشته رو تجربه کنید که خیلی جالبه من که دیگه حقیقتا نمیتونم صبرکنم

آخرین ویرایش:
ایتالیا هم 3 تا لباس داره.لباس اول با سومش در رنگ شورتش و یک کمی طرح لباسش فرق داره.داوری هم بین داور ها فرق داره.من خواستم 5 کارت قرمز بگیرم بازی نیمه تمام بشه یک داورش اکثرا تذکر می داد ولی داور بازی بعد سریع قرمز می داد:cheesygri

فعلا ارزش نداره دمو رو DL کنم ولی یه چند تا سوال!
این تماشاچیا بالاخره از این حالت مترسکی درومدن یا نه؟ :d
بعد مربی ها مثه PES غیر واقعین؟یا مربیا واقعین :D ?
راستی از لحاظ جسمانی این بازیکنا بهتر از قبل شدن؟

اره از حالت مترسکی در اومدن. نگران میشن . خوشحال . ناراحت
مربی ها عین خودشون اسم خودشون . قیافه توپ.
اره جسمانی هم بهتر شدن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or