FIFA World Cup 2010 South Africa | PS3

چندروز به ریلیز این بازی مونده؟
برهان بیابگو ببینم فیفاخورها منتظرن:biggrin1:
20 روز دیگه توی آمریکا و 23 روز دیگه در اروپا.البته بازی فکر کنم 1 هفته جلوتر بیاد ایران.
دموی بازی هم فردا در psn و live منتشر میشه و میتونید دانلود کنید.

سلام
الان داشتم توی F.Book فیفا نگاه میکردم یه چیزی دیدم خیلی باحال بود ... تنظیم دسته برای انجام بازی با 2 دکمه(Two button controls) .. یه گیم پلی هم ازش بود که جالب بود;)
اینم لینک ش :
http://www.facebook.com/video/video.php?v=383392192154

البته این چیزی که من دیدم از 2 دکمه بیشتر روی دکمه های مربع و X دسته PS3 بود یعنی دکهمه مثلث و دایره حذف شده .
بقیه دکمه ها که وجود داشت .

این کارو کردن که ملت یکمی دست از خوره بازی و بازی های انفردای دست بردارن:biggrin1:

چندروز به ریلیز این بازی مونده؟
برهان بیابگو ببینم فیفاخورها منتظرن:biggrin1:
معراج جون این رفیقمون جواب داد:دی ببخشید نبودم داشتم از حذف منچستر خوشحالی در میکردم:دی
البته بازی من شنیده بودم که 27 میاد حالا نمیدونم. بازم دقیقش رو بهت میگم.
20 روز دیگه توی آمریکا و 23 روز دیگه در اروپا.البته بازی فکر کنم 1 هفته جلوتر بیاد ایران.
دموی بازی هم فردا در psn و live منتشر میشه و میتونید دانلود کنید.
نه دوست عزیز کی به شما گفته یک هفته زودتر تو ایران پیدا میشه؟ چون خود من FIFA 10 رو یک روز بعد از ریلیز رسمیش تو اروپا اینجا گیر آوردم. اما تو خود اروپا دوستاهای من تو اسپانیا و هلند توی PSN فکر کنم 3-4 روز زودتر از من شروع به بازی کردند.

معراج جون این رفیقمون جواب داد:دی ببخشید نبودم داشتم از حذف منچستر خوشحالی در میکردم:دی
البته بازی من شنیده بودم که 27 میاد حالا نمیدونم. بازم دقیقش رو بهت میگم.

نه دوست عزیز کی به شما گفته یک هفته زودتر تو ایران پیدا میشه؟ چون خود من FIFA 10 رو یک روز بعد از ریلیز رسمیش تو اروپا اینجا گیر آوردم. اما تو خود اروپا دوستاهای من تو اسپانیا و هلند توی PSN فکر کنم 3-4 روز زودتر از من شروع به بازی کردند.
اگه شما دقت کرده باشید GOW3 توی ایران1 هفته زودتر اومد . HR هم 10 روز زودتر اومد البته توی ایران .به خاطر همین میگم چون اکثرشون زدتر میاد.

اگه شما دقت کرده باشید GOW3 توی ایران1 هفته زودتر اومد . HR هم 10 روز زودتر اومد البته توی ایران .به خاطر همین میگم چون اکثرشون زدتر میاد.
خوب دوست عزیز من هم برای شما اون بالا مثالی زدم که بازی FIFA 10 دقیقا یک روز بعد از ریلیزش تو ایران اومد. GOW و HR بازی های مهم، پرطرفدار و انحصاری سونی بودند که معمولا این بازی ها تو ایران کمی زودتر پیدا میشه. حتی U2 و KZ2 هم زودتر اومدند. اما بازی های دیگه ای مثل Batman یا MW2 با انتشار جهانیش اومدن. یا مثلا بازی MAG با یک هفته تاخیر تو ایران پیدا شد. در کل ربطی به تاپیک نداشت ولی این پستی که الان دادین یکم غیر منطقی بود چون من جوابتون رو پست قبل داده بودم.

خوب دوست عزیز من هم برای شما اون بالا مثالی زدم که بازی FIFA 10 دقیقا یک روز بعد از ریلیزش تو ایران اومد. GOW و HR بازی های مهم، پرطرفدار و انحصاری سونی بودند که معمولا این بازی ها تو ایران کمی زودتر پیدا میشه. حتی U2 و KZ2 هم زودتر اومدند. اما بازی های دیگه ای مثل Batman یا MW2 با انتشار جهانیش اومدن. یا مثلا بازی MAG با یک هفته تاخیر تو ایران پیدا شد. در کل ربطی به تاپیک نداشت ولی این پستی که الان دادین یکم غیر منطقی بود چون من جوابتون رو پست قبل داده بودم.
بله درسته ولی به هر حال 1 درصد امکان داره این هم زودتر بیاد . مثلا bioshock 2 هم ارزشش به اندازه همین بود ولی 5 روز زودتر اومد یا yakuza 3 و حتی darkvoid , ... که زودتر اومد. اگر هم عنوانی مهم نباشه که اصلا نمیارند. ولی به نظر من اینجور چیز ها شانسیه و بعضی ها مثل mag 1 هفته دیرتر می آیند ولی برای کسی که بازی رو میفروشه فرقی نداره زودتر و دیرتر پس زودتر میاره. فکر نمیکنم حرفم غیر منطقی باشه. :confused: . حرف شما هم واضح نبود که شما میگید من در پست قبلی جوابتون رو دادم چون شما فقط فیفا رو مثال زدی.pes هم فکر میکنم اگه اشتباه نکنم زودتر اومد که اونم فوتباله. ببخشید اگه اینجا جاش نبود.

بله درسته ولی به هر حال 1 درصد امکان داره این هم زودتر بیاد . مثلا bioshock 2 هم ارزشش به اندازه همین بود ولی 5 روز زودتر اومد یا yakuza 3 و حتی darkvoid , ... که زودتر اومد. اگر هم عنوانی مهم نباشه که اصلا نمیارند. ولی به نظر من اینجور چیز ها شانسیه و بعضی ها مثل mag 1 هفته دیرتر می آیند ولی برای کسی که بازی رو میفروشه فرقی نداره زودتر و دیرتر پس زودتر میاره. فکر نمیکنم حرفم غیر منطقی باشه. :confused: . حرف شما هم واضح نبود که شما میگید من در پست قبلی جوابتون رو دادم چون شما فقط فیفا رو مثال زدی.pes هم فکر میکنم اگه اشتباه نکنم زودتر اومد که اونم فوتباله. ببخشید اگه اینجا جاش نبود.
کلا بی خیال:biggrin1:
من منظورم از اون پست اول که گفتم جوابتون رو دادم این بود که مثل باید تو بازی های هم سبک بزنیم. PES رو هم چون دنبالش نبودم نمی دونم زودتر اومده یا نه. من هم از خدام هست که زودتر بیاد ولی نمی دونم چرا بعضی بازی ها این جوری میشه و تو ایران از همه جا دیرتر میاد. چون همون جور که بهت گفتم FIFA 10 تو اروپا 3-4 روز زودتر اومد و تو دبی هم بود ولی تو ایران یک روز بعد از ریلیزش اومد. در کل امیدوارم که زودتر بیادش چون با چیزایی که ازش دیدم واقعا شاهکار هست.

برای اینکه پستم اسپم نباشه(:biggrin1:) بگم که لیست تروفی- اچیومنت های بازی حدود 1هفته ای هست که اومده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or