نه منظورم تو خود Store بازی هستش.منظور از Content رو در این مورد نگرفتم
برای Home ـه ؟
20 روز دیگه توی آمریکا و 23 روز دیگه در اروپا.البته بازی فکر کنم 1 هفته جلوتر بیاد ایران.چندروز به ریلیز این بازی مونده؟
برهان بیابگو ببینم فیفاخورها منتظرن:biggrin1:
بله. این WORLD CUP مربوط به جام جهانی هست و فقط تیم های ملی هستند ولی FIFA همه تیم ها از جمله باشگاه و ملی توش هستند.من تاحالا فیفا و این fifa world cup رو بازی نکردم باسه همین میپرسم
فقط تیم های ملی هست ؟!![]()

معراج جون این رفیقمون جواب دادچندروز به ریلیز این بازی مونده؟
برهان بیابگو ببینم فیفاخورها منتظرن:biggrin1:
نه دوست عزیز کی به شما گفته یک هفته زودتر تو ایران پیدا میشه؟ چون خود من FIFA 10 رو یک روز بعد از ریلیز رسمیش تو اروپا اینجا گیر آوردم. اما تو خود اروپا دوستاهای من تو اسپانیا و هلند توی PSN فکر کنم 3-4 روز زودتر از من شروع به بازی کردند.20 روز دیگه توی آمریکا و 23 روز دیگه در اروپا.البته بازی فکر کنم 1 هفته جلوتر بیاد ایران.
دموی بازی هم فردا در psn و live منتشر میشه و میتونید دانلود کنید.
اگه شما دقت کرده باشید GOW3 توی ایران1 هفته زودتر اومد . HR هم 10 روز زودتر اومد البته توی ایران .به خاطر همین میگم چون اکثرشون زدتر میاد.معراج جون این رفیقمون جواب دادببخشید نبودم داشتم از حذف منچستر خوشحالی در میکردم
البته بازی من شنیده بودم که 27 میاد حالا نمیدونم. بازم دقیقش رو بهت میگم.
نه دوست عزیز کی به شما گفته یک هفته زودتر تو ایران پیدا میشه؟ چون خود من FIFA 10 رو یک روز بعد از ریلیز رسمیش تو اروپا اینجا گیر آوردم. اما تو خود اروپا دوستاهای من تو اسپانیا و هلند توی PSN فکر کنم 3-4 روز زودتر از من شروع به بازی کردند.
خوب دوست عزیز من هم برای شما اون بالا مثالی زدم که بازی FIFA 10 دقیقا یک روز بعد از ریلیزش تو ایران اومد. GOW و HR بازی های مهم، پرطرفدار و انحصاری سونی بودند که معمولا این بازی ها تو ایران کمی زودتر پیدا میشه. حتی U2 و KZ2 هم زودتر اومدند. اما بازی های دیگه ای مثل Batman یا MW2 با انتشار جهانیش اومدن. یا مثلا بازی MAG با یک هفته تاخیر تو ایران پیدا شد. در کل ربطی به تاپیک نداشت ولی این پستی که الان دادین یکم غیر منطقی بود چون من جوابتون رو پست قبل داده بودم.اگه شما دقت کرده باشید GOW3 توی ایران1 هفته زودتر اومد . HR هم 10 روز زودتر اومد البته توی ایران .به خاطر همین میگم چون اکثرشون زدتر میاد.
Store معمولا از ساعت 10 امشب همه چیزهای جدید هفته روش قرار میگیره. یادم میاد اون موقع دموی FIFA 10 هم تو همین حدود ساعت روی PSN Store اومددمو کی تو psn هست ؟
بله درسته ولی به هر حال 1 درصد امکان داره این هم زودتر بیاد . مثلا bioshock 2 هم ارزشش به اندازه همین بود ولی 5 روز زودتر اومد یا yakuza 3 و حتی darkvoid , ... که زودتر اومد. اگر هم عنوانی مهم نباشه که اصلا نمیارند. ولی به نظر من اینجور چیز ها شانسیه و بعضی ها مثل mag 1 هفته دیرتر می آیند ولی برای کسی که بازی رو میفروشه فرقی نداره زودتر و دیرتر پس زودتر میاره. فکر نمیکنم حرفم غیر منطقی باشه. :confused: . حرف شما هم واضح نبود که شما میگید من در پست قبلی جوابتون رو دادم چون شما فقط فیفا رو مثال زدی.pes هم فکر میکنم اگه اشتباه نکنم زودتر اومد که اونم فوتباله. ببخشید اگه اینجا جاش نبود.خوب دوست عزیز من هم برای شما اون بالا مثالی زدم که بازی FIFA 10 دقیقا یک روز بعد از ریلیزش تو ایران اومد. GOW و HR بازی های مهم، پرطرفدار و انحصاری سونی بودند که معمولا این بازی ها تو ایران کمی زودتر پیدا میشه. حتی U2 و KZ2 هم زودتر اومدند. اما بازی های دیگه ای مثل Batman یا MW2 با انتشار جهانیش اومدن. یا مثلا بازی MAG با یک هفته تاخیر تو ایران پیدا شد. در کل ربطی به تاپیک نداشت ولی این پستی که الان دادین یکم غیر منطقی بود چون من جوابتون رو پست قبل داده بودم.
کلا بی خیال:biggrin1:بله درسته ولی به هر حال 1 درصد امکان داره این هم زودتر بیاد . مثلا bioshock 2 هم ارزشش به اندازه همین بود ولی 5 روز زودتر اومد یا yakuza 3 و حتی darkvoid , ... که زودتر اومد. اگر هم عنوانی مهم نباشه که اصلا نمیارند. ولی به نظر من اینجور چیز ها شانسیه و بعضی ها مثل mag 1 هفته دیرتر می آیند ولی برای کسی که بازی رو میفروشه فرقی نداره زودتر و دیرتر پس زودتر میاره. فکر نمیکنم حرفم غیر منطقی باشه. :confused: . حرف شما هم واضح نبود که شما میگید من در پست قبلی جوابتون رو دادم چون شما فقط فیفا رو مثال زدی.pes هم فکر میکنم اگه اشتباه نکنم زودتر اومد که اونم فوتباله. ببخشید اگه اینجا جاش نبود.