FIFA World Cup 2010 South Africa | PS3

بابا دیگه تاپیک رو خراب نکنید ، فیفا کجا ، آنچارتد و ... کجا ، حتما هنگ کردید:biggrin1:
بیخیال حالا ، زمبیل گذاشتم دمِ درِ Eu Store ...:biggrin1:!

دمو بد نبود فقط 2 تیم اسپانیا و ایتالیا بازه برای بازی تا اونجا که من گشتم یه سری چیزا جالب شده مخصوصا مربی های این 2 تیم که خیلی جالبن و بسیار شبیه ! و شادی بعد از گل دوربین خیلی جالب حرکت میکنه به سمت بازیکن و حالت تکراری replay صحنه های حساس هم عوض شده و دوربین خیلی زیبا حرکت میکنه ! این چند تا نکته به نظرم جالب میومد !
البته جالبترین چیز این بود که یا ایتالیا قوی ساختن یا اسپانیا خیلی ضعیف ساختن :biggrin1:
تیم ملی ایران هم هستش
در کل بد نبود
مدت بازی Demo هم 2 دقیقه هست

آخرین ویرایش:

البته جالبترین چیز این بود که یا ایتالیا قوی ساختن یا اسپانیا خیلی ضعیف ساختن :biggrin1:

البته اگه بری مقایسه کنی تو منو بازی اسپانیا از همه نظر نیروش بیشتره.

دفاع ها خیلی سیریش شدن ولت نمیکنن:d
تماشاگراش هم که خیلی بهتر شدن. اگه موقعیت خراب کنی تماشاگرا رو نشون میده که دارن فوش میدن:d یا اگه روت خطا کنن اعتراض میکنن:d
سر تعویض ها و ورود به زمین و یا موقعیت ها مربی ها رو نشون میده که خیلی خوب کار کردن.
گیم پلیش هم بهتر از fifa 10 هست. گرافیکش هم نسبت به fifa 10 پیشرفت داشته.
بعد وقتی تو منو هستید r3 رو بچرخونید کره زمین میاد که میتونید ببینید کدوم تیم ها هستن. حتی فلسطین هم جزء تیم ها هست:d

کلا خیلی خوب از آب در اومده.

آخرین ویرایش:
منم Demo رو دانلود کردم ، ولی بنظرم 1 GB ارزش نداشت ، چون فکر میکردم بیشتر از دو تیم قابل بازی باشه!
تیم ایران هم قفل بود ، ولی جالبیش برای من ، نوشته "فدراسیون فوتبال" بود!:biggrin1:
فقط خواستم بگم ، اگه کسی مونده دانلود کنه یا نه ، بنظرم صبر کنه بهتره.

خوب با چیزایی که دوستان توضیح دادن میشه فهمید که دقیقا همون 3 تا تریلر آخری که من دیدم رو شماها فقط بازی کردین:biggrin1: تنها چیز جدیدی که شنیدم همون قضیه چرخوندن آنالوگ و دیدن کره زمین بود:biggrin1:

تو قسمت ترکیب فرقی کرده با فیفا ۱۰ ؟
موندم فیفا ۱۰ بدم بره یا نگهدارم بزهان تو میدی بره؟*
سالار احتمالا من اول روی Xbox میگیرم. چون فکر نکنم بازی هفته دیگه دبی بیاد. از یک طرف روی Xbox معمولا زودتر میاد. من تابستون اومدم تهران برای PS3 رو می خرم و سوکست می کنم:biggrin1:

آخرین ویرایش:
البته برهان ، از پنالتی هم خبری نبود ، ضایع گشتیم!:biggrin1:
چون با اون تریلر معرفی سیستم جدید پنالتی ، منتظر بودم خودم تجربه کنم ، که EA نزاشت!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or