FIFA World Cup 2010 South Africa | PS3

البته برهان ، از پنالتی هم خبری نبود ، ضایع گشتیم!:biggrin1:
چون با اون تریلر معرفی سیستم جدید پنالتی ، منتظر بودم خودم تجربه کنم ، که EA نزاشت!
خوب دو نفره نمیشد بازی کرد؟:biggrin1: اگه میشه دو تا دستت رو روشن کن برو تو محوطه جریمه و از پشت بزن زیر پای بازیکنی که توپ دستش هست:biggrin1:

البته برهان ، از پنالتی هم خبری نبود ، ضایع گشتیم!:biggrin1:
چون با اون تریلر معرفی سیستم جدید پنالتی ، منتظر بودم خودم تجربه کنم ، که EA نزاشت!

پنالتی تو حالت 2 نفره هست.
خیلی باحال شده . البته سخت تر هم شده. حتما باید اون میله روی قسمت سبز باشه.:biggrin1:
بعد اگه گل نکنی هم مربی هم تماشاگرا فوشت میدن:d

پنالتی تو حالت 2 نفره هست.
خیلی باحال شده . البته سخت تر هم شده. حتما باید اون میله روی قسمت سبز باشه.:biggrin1:
بعد اگه گل نکنی هم مربی هم تماشاگرا فوشت میدن:d
آره اینش که تا حدودی معلوم بود سخت تر میشه. فقط یک نکته دروازبان ها چطور بودن؟ تو تریلرهایی که من دیدم چه تو پنالتی و چه تو خود بازی خیلی تعطیل بود هوش مصنوعیشون. مثلا یکی با کاسیاس تک به تک میشد طرف شوت میزد تازه دروازبان میومد تو پای مهاجم. هر وقت حوصله داشتی یکم در مورد دروازبان ها بگو:biggrin1:

خوب دو نفره نمیشد بازی کرد؟:biggrin1: اگه میشه دو تا دستت رو روشن کن برو تو محوطه جریمه و از پشت بزن زیر پای بازیکنی که توپ دستش هست:biggrin1:
میشه ، ولی کو دسته دوم؟!:biggrin1:
البته من منظورم پنالتی ، بعد مساوی شدن بازی بود ... EA نامرد!

آره اینش که تا حدودی معلوم بود سخت تر میشه. فقط یک نکته دروازبان ها چطور بودن؟ تو تریلرهایی که من دیدم چه تو پنالتی و چه تو خود بازی خیلی تعطیل بود هوش مصنوعیشون. مثلا یکی با کاسیاس تک به تک میشد طرف شوت میزد تازه دروازبان میومد تو پای مهاجم. هر وقت حوصله داشتی یکم در مورد دروازبان ها بگو:biggrin1:
خوب برهان همین الان میگم:d
دروازبان ها خیلی کم نسبت به فیفا 10 پیشرفت داشتن.
تک به تک ها دیگه مثل فیفا 10 همش گل نمیشه.
با ویا یه بقل پا به بوفون زدم شوت زمینی بود بعد بوفون مثل واقعیت که دروازبان ها پاشونو باز میکنن و میشینن همون کار رو کرد و گرخیدم:d البته باید بیشتر بازیکنم تا این نقص های دروازباناشون رو بگم.
شوت از راه دور هم که از خدا بخوا از بندش بگیر:d
بعد یه پیشرفت دیگه هم که هست تو فیفا 10 وقتی تک به تک بشی و زمینی آروم بزنی دروازبان سوتی میده و میره تو گل. اما من تو این 2 بار این کار رو کردم دروازبان گرفت:biggrin1:

دروازه بان ـها کماکان در توهم بسر میبرن ، کافیه پشت محوطه جریمه R1 + مربع ، گل!:biggrin1:
البته از نظر چیپ خوردن ، کمی بهتر شدن ، ولی با این حال اگه تمرین داشته باشی ، مثل آب خوردن گل میزنی!

خوب برهان همین الان میگم:d
دروازبان ها خیلی کم نسبت به فیفا 10 پیشرفت داشتن.
تک به تک ها دیگه مثل فیفا 10 همش گل نمیشه.
با ویا یه بقل پا به بوفون زدم شوت زمینی بود بعد بوفون مثل واقعیت که دروازبان ها پاشونو باز میکنن و میشینن همون کار رو کرد و گرخیدم:d البته باید بیشتر بازیکنم تا این نقص های دروازباناشون رو بگم.
شوت از راه دور هم که از خدا بخوا از بندش بگیر:d
بعد یه پیشرفت دیگه هم که هست تو فیفا 10 وقتی تک به تک بشی و زمینی آروم بزنی دروازبان سوتی میده و میره تو گل. اما من تو این 2 بار این کار رو کردم دروازبان گرفت:biggrin1:
مرسی دستت دردنکنه. پس نسبتا خوب شده. همین که چیپ و اینا نخورند کلی هست:biggrin1: آخه تو اون تریلر دروازبان ها رو دیدم واقعا نامید شدم. ولی با این حرف ها دوباره امیدوار شدم:biggrin1: ایشالا تا چند هفته دیگه تجربش کنیم ببینیم چی میشه.

دروازه بان ـها کماکان در توهم بسر میبرن ، کافیه پشت محوطه جریمه R1 + مربع ، گل!:biggrin1:
البته از نظر چیپ خوردن ، کمی بهتر شدن ، ولی با این حال اگه تمرین داشته باشی ، مثل آب خوردن گل میزنی!

خوب این جوری فاز نمیده:biggrin1: من سیستم بازیم جوری هست که تو یک بازی کم پیش میاد به یک شکل دو بار گل بزنم. کیف بازی به این هست تاکتیک بدی و از این ور اون ور بری و با دکمه های مختلف گل بزنی:biggrin1: این شیوه ای که تو میگی از FIFA 08 وجود داشت:biggrin1:

خوب این جوری فاز نمیده:biggrin1: من سیستم بازیم جوری هست که تو یک بازی کم پیش میاد به یک شکل دو بار گل بزنم. کیف بازی به این هست تاکتیک بدی و از این ور اون ور بری و با دکمه های مختلف گل بزنی:biggrin1: این شیوه ای که تو میگی از FIFA 08 وجود داشت:biggrin1:
نه ، من منظورم این بود که نقطه ضعف های دروازه بان رو زیاد کار نکردن!
ولی اون مقوله "تاکتیک" و اینا هم کمی سخت شده ، دفاع ها گیر میدن خیلی ، دیگه نمیشه راحت یه تقه به R3 بزنی فرار کنی:biggrin1:
ولی این قضیه راحت گل خوردن دروازه بان ـها روی توپهای بلند ، هنوزم رو اعصابه!

اما دروازباناش کمی بهتر شدن. ویا یه شوت از راه دور زد که اگه تو FIFA 10 بود حتما گل میشد اما بوفون مشتش کرد.
تو فیفا 10 دروازبانا از بقل دروازه خیلی راحت گل میخوردن. که اینم خیلی بهتر شده و گل نمیخورن.
یه سوتی هم گرفتم.:d
کاسیاس اومد توپ رو با پا بندازه همونجا یاکواینتا ول میگشت که خورد به اون و از کنار دروازه گذشت.:d

منم دمو رو بازی کردم با 10 تقریبا فرق داره از نظر گیم پلی
چمن ورزشگاه خیلی بهتر شده.
دروازبان ها هم کمی هویج خوردن شفا پیدا کردن:biggrin1:
1 گیگ دانلود کردیم فقط 2 تا تیم قابل بازی هستم ... تایم بازی هم 2 دقیقه هست;)
این دفاع ایتالیا هم خیلی خوب از دروازه محافظت می کنن .. بقول دوستمون دفاع ها قوی شدن همینطور با هوش تر:eek:
خوشبختانه مثل تلویریون خودمون تماشاچیا Cut نمیشن:biggrin1:
فونت و خود منو ها هم طراحیشون خیلی باحاله
یه دست دیگه بازی کنم ببینم چه خبره:confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or