FIFA VS PES

• Thread starter Thread starter Boss
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

طرفدار و علاقه مند به کدام شبیه ساز هستید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    330
  • نظرسنجی بسته شده است .
عزیزان خووووووووب نگاه کنید این یه عکس از چمن واقعیه
football_images.jpg

خوب پیس هم چمن رو کوتاه درست کرده که به واقعیت نزدیک تره....
نه مثل چمن فیفا که شبیه اینه:lol
phoca_thumb_l_summer-green-nagsh.ir.jpg

اگه اینطوریه که فیفا نسل پیشش اینجوری بود:
fifagrass.jpg

من با قیافه و چمن و اینجوری چیزا که بدرد نمیخوره کار ندارم! از لحاظ گیم پلی فیفا یه اندازه ی یه نسل هرسال پیشرفت کرد و PES پسرفت! این فاصله هم با یه نسخه و تو 1-2 سال برطرف نمیشه. با فاصله فیفا بهتره ، طوریکه نیاز به بحث نداره.

اخه انگار مثلا میخوان چمن بفروشن و بنذازن به ملت=))

خداوکیلی حالش به همین چیزاست کل کل دوستانه خیلی فاز میده وگرنه چیش به ما میرسه، تازه منو بگو که با 32 سال سن عین بچه ها دارم وسط این تاپیکا میچرخمو شیطونی میکنم خجالتم نمیکشم..... والا:))

لطفا شما راجع به مسخره بودن بحث چمن حرف نزنید!!:d
همین شما فیفا باز ها بودید که هی چمنم چمنم می کردید و این بحث رو را انداختید..:d

اگر ما فیفا بازا در مورد فوتبال و چمنش و ... حرف نزنیم کی میخواد حرف بزنه ؟! شما ؟ :دی یه FE گیر آوردن هنوز نمیتونن چمن برای PES درست کنن ، چرا ؟ چون PES اینقدر داغوونه که FE هم نمیتونه کاری براش بکنه :دی اگر همین FE با EA همکاری کنه ، دیگه سال های سال طول میکشه PES بتونه به فیفا برسه . ( که نمیرسه :دی )

----------------------------------------------------------------------------------------
یادمه رفته بودم گیم نت با دوستم پس از سال ها دو دست PES کنم ( فیفا بازی نمیکرد ، مجبور شدم باهاش PES کنم ) . بارسا بر میداشت و منم لیورپول ، آقا پویول که پا به توپ میشد انگار مسی پا به توپ شده ! :دی فرق بین یارا تو زمین زیر 10%ـه ! :دی

pes از ۲۰۱۲ بد شده بود و ۲۰۱۳ هم بد بود اما ۲۰۱۴ خیلی بد شد ... اما با توجه به بررسی های اولیه و بیشتر از همه ویدئو های gameplay و مقایسه که بینشون دیدم و دمو فیفا ۱۵ که الان دارم قصد خرید فیفا رو فعلا ندارم ... دمو pes بیاد فکر کنم pes رو بگیرم ... فیفا به نظرم همیشه سعی داره به سمتی بره که بیشتر طبیعی باشه و PES به نظرم تا قبل از این ۲ ساله که بد شده روی گیم پلی و لذت بازی تمرکز داشت ... الان درسته که ۲ ساله فیفا بازی میکنم اما بازم لذت PES های قدیم یه چیز دیگه بوده و الان واقعا دوست دارم PES به دوران اوجش برگرده ... من PES رو خیلی بیشتر دوست داشتم

اگر ما فیفا بازا در مورد فوتبال و چمنش و ... حرف نزنیم کی میخواد حرف بزنه ؟! شما ؟ :دی یه FE گیر آوردن هنوز نمیتونن چمن برای PES درست کنن ، چرا ؟ چون PES اینقدر داغوونه که FE هم نمیتونه کاری براش بکنه :دی اگر همین FE با EA همکاری کنه ، دیگه سال های سال طول میکشه PES بتونه به فیفا برسه . ( که نمیرسه :دی )

----------------------------------------------------------------------------------------
یادمه رفته بودم گیم نت با دوستم پس از سال ها دو دست PES کنم ( فیفا بازی نمیکرد ، مجبور شدم باهاش PES کنم ) . بارسا بر میداشت و منم لیورپول ، آقا پویول که پا به توپ میشد انگار مسی پا به توپ شده ! :دی فرق بین یارا تو زمین زیر 10%ـه ! :دی
سلام FE چیه ؟ نمی دونم ببخشید با فیفا چه همکاری می کنه ؟ باتشکر از جواب شما

سلام FE چیه ؟ نمی دونم ببخشید با فیفا چه همکاری می کنه ؟ باتشکر از جواب شما

Fox Engine منظورمه ... موتور گرافیکی هست که توسط Kojima Prodactions درست شده و برای اینه که بازی های مولتی پلتفرمی که داخلش دست دارن رو در زمانی کم اما با پیشرفت چشم گیر روانه ی بازار کنن . عکس های بازی Metal Gear Solid V : Phantom Pain رو ببین . اونم از Fox Engine استفاده میکنه .

آخرین ویرایش:
اتفاقا همین fe به قول شما توازن سری pes رو به هم زده بعد از استفاده سازندگان این سری از این موتور گرافیکی، بازی یه جوری شده بالانس نیست دیگه انگار!!!

- - -ویرایش - - -

pes از ۲۰۱۲ بد شده بود و ۲۰۱۳ هم بد بود اما ۲۰۱۴ خیلی بد شد ... اما با توجه به بررسی های اولیه و بیشتر از همه ویدئو های gameplay و مقایسه که بینشون دیدم و دمو فیفا ۱۵ که الان دارم قصد خرید فیفا رو فعلا ندارم ... دمو pes بیاد فکر کنم pes رو بگیرم ... فیفا به نظرم همیشه سعی داره به سمتی بره که بیشتر طبیعی باشه و PES به نظرم تا قبل از این ۲ ساله که بد شده روی گیم پلی و لذت بازی تمرکز داشت ... الان درسته که ۲ ساله فیفا بازی میکنم اما بازم لذت PES های قدیم یه چیز دیگه بوده و الان واقعا دوست دارم PES به دوران اوجش برگرده ... من PES رو خیلی بیشتر دوست داشتم

طرفداران سری pes دودسته اند
1-قدیمی هایی که با این بازی خاطره دارند و بازی براشون نوستالژیکه
2-آرکید بازها(مثلا یک طرفدار pes عمراً بازی هایی مثل gt رو به need for speed ترجیح میده)البته حرفشون هم یه جورایی منطقیه میگن ما بازی میکنیم که لذت ببریم و شبیه ساز ها هیچ موقع لذت یک بازی آرکید رو به ما نمیدن.

onlyfifa جان من الان ۲ سال هست که دارم فیفا بازی میکنم و همه اطرافیانم هم فیفا بازن !‌ که از PES باز های قدیم بودن که به دلیل بهتر شدن فیفا اومدن فیفا ... الانم با نسل هشتم هممون یکم مردد شدیم ببینیم کونامی به افت خودش ادامه میده یا نه ! فیفا هم به نوبه خودش لذت خیلی بالایی داره اما من منتظرم ببینم PES چی داره که رو کنه ... چون PES همیشه یک مقدار بزرگ نمایی در بازیکن های برتر داره که با اینکه بعضی ها ایراد میگرن به نظرم خیلی باحاله و مثلا با مسی میشه قشنگ ۴ نفر رو تو ۳ ثانیه دریبل داد ... و نکته دیگه اینکه من کل کل زیادی سر یک مسئله در فیفا داشتم و ثابت هم کردم که تیم ها واقعا اختلاف کمی با هم دارن ... الان یک بازی Real با مثلا Chelsea بازی کنیم بازی بعدی به جای real من الحلال عربستان ! باور کن بازی اول رو ۲-۱ بردم بازی دوم رو ۱-۰ بردم !!!‌ با چند نفر بازی کردم که میگم ... خودتون تست کنید میبینید که تیم ها اختلاف لازمه رو نداره ... این تا حدی خوبه اما نه دیگه اینقدر کم ... اگه زیاد باشه هم خوب نیست اما حداقل بازی کن های خاص کمی قوی تر از الان باشن ...

onlyfifa جان من الان ۲ سال هست که دارم فیفا بازی میکنم و همه اطرافیانم هم فیفا بازن !‌ که از PES باز های قدیم بودن که به دلیل بهتر شدن فیفا اومدن فیفا ... الانم با نسل هشتم هممون یکم مردد شدیم ببینیم کونامی به افت خودش ادامه میده یا نه ! فیفا هم به نوبه خودش لذت خیلی بالایی داره اما من منتظرم ببینم PES چی داره که رو کنه ... چون PES همیشه یک مقدار بزرگ نمایی در بازیکن های برتر داره که با اینکه بعضی ها ایراد میگرن به نظرم خیلی باحاله و مثلا با مسی میشه قشنگ ۴ نفر رو تو ۳ ثانیه دریبل داد ... و نکته دیگه اینکه من کل کل زیادی سر یک مسئله در فیفا داشتم و ثابت هم کردم که تیم ها واقعا اختلاف کمی با هم دارن ... الان یک بازی Real با مثلا Chelsea بازی کنیم بازی بعدی به جای real من الحلال عربستان ! باور کن بازی اول رو ۲-۱ بردم بازی دوم رو ۱-۰ بردم !!!‌ با چند نفر بازی کردم که میگم ... خودتون تست کنید میبینید که تیم ها اختلاف لازمه رو نداره ... این تا حدی خوبه اما نه دیگه اینقدر کم ... اگه زیاد باشه هم خوب نیست اما حداقل بازی کن های خاص کمی قوی تر از الان باشن ...
البته اینجوری هم نیست که شما میگید مثلا فیفا 14 تولایو همه میرن رئال رو بر میدارن و رونالدو برای خودش غولیه اونجا یا مثلا بارسا رو به خاطر دفاع و دروازبان نسبتا ضعیفش کمتر بر میدارند این اختلافات تو فیفا هم هست ولی توی pes بیشتره مثلا تو 2013 مهار رونالدو و روبن عملا غیر ممکن بود!...موفق باشید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or