amirstreak
کاربر سایت
[video=aparat;4rHxL]http://www.aparat.com/v/4rHxL[/video]
بسیار کلیپ بی معنی بود
[video=aparat;4rHxL]http://www.aparat.com/v/4rHxL[/video]
من نمیدونم چجوری یک سری میگن چهره ها تو pes بهتر شده. اون چیزی که من دیدم واقعا از فیفا عقب تر بود. طرف اومده میگه استایل بازیکنا تو pes بهتره. تو فیفا مسی و رونالدو تو استایل فرقی ندارن. واقعا تو فیفا هر بازیکنی رو مثل خودش درست کردن. خلاصه که این pes که ما میبینیم هیچ چیز خاصی نداره
با نهایت احترام برای طرفداران pes باید بگم منم موفق شدم دان کنم و بازی کنم چند دست و باید بگم نسبت به pes 14 بهتره اما نسبت به فیفای نسل هشت فاجعه ای بیش نیست..نه از لحاظ گرافیک و نه از لحاظ گیم پلی و نه از لحاظ صداگزاری..
سلام شما بازی کنید ببینیم چند تا می زنید که اینطوری می گید البته من 2 دست ونیم. بیشتر بازی نکردمتوپ pes 2015 مثل توپ مدیسین بال میمونه!
سلام pes که تو لاینسس هیچ حرفی برای گفتن نداره کلا pes کار داره تا به یه بازی برسه که فیفا رو به چالش بکشهسامان فکر کن لندن اف سی برداری تو ورزشگاه کونامی ..به شعور ادم انگار داره توهین میشه
واقعا گرافیک pes بهتره !!!!! با اون چمن موکتی یا تو بحث جذابیت شما بازی که گزارشگرش مارتین تایلر و اسمیت هست جذابیتش بیشتره واستون یا بازی که گزارشگرش معلوم نیست کیه !!! لااقل نقد میکنید یه جوری عادلانه نقد کنید نه اینکه یه جوری 50/50 نقد کنید که هر دو طرف ساکت بشن ... در ضمن اینو بگم نظرتو واسم محترمهخب من دمو هر دو رو بازی کردم.
فیفا رو که میدونین.دروازه بانها و چمن و جو ورزشگاه و شت ها و اینا فوق العاده شده.
pes هم عالی شده
move و پا به توپاش عالی شده.شوتاش از حالت تخیلی در اومده.دروازه بانها هم بهتر شدن
تنها نکته ی منفی چمنه که همیشه سبزه.
تاکتیکم نمیتونی defense و attack و اینا کنی.
خوب حالا میخوام مقایسه کنم(عادلانه بدون فن بازی):
گرافیک =پس بهتره
move و پا به توپ =برابر
دریبلینگ=پس
شوت=فیفا
جو ورزشگاه و چمن=فیفا
پاس کاری=برابر
حرکت دروازه بان ها=فیفا
جذابیت=برابر
تاکتیک=فیفا
1-اگه چمن pes شبیه بالایی میبود که من همین الان پیش خریدش میکردم عزیز منعزیزان خووووووووب نگاه کنید این یه عکس از چمن واقعیه
خوب پیس هم چمن رو کوتاه درست کرده که به واقعیت نزدیک تره....
نه مثل چمن فیفا که شبیه اینه:lol
عزیزان خووووووووب نگاه کنید این یه عکس از چمن واقعیه
خوب پیس هم چمن رو کوتاه درست کرده که به واقعیت نزدیک تره....
نه مثل چمن فیفا که شبیه اینه:lol
عزیزان خووووووووب نگاه کنید این یه عکس از چمن واقعیه