FIFA VS PES

• Thread starter Thread starter Boss
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

طرفدار و علاقه مند به کدام شبیه ساز هستید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    330
  • نظرسنجی بسته شده است .
- - -ویرایش - - -

راس میگن ایشون تو اخرین درجه سختی فیفا خیلی خیلی سخت میشه برد ولی تو سخت ترین درجه pes راحت 3 یا 4تا گل میشه زد برای اینکه pes فقط برای کسایی درست شده که راحت میخوان گل بزنن یا با یه حرکت از وسط زمین گل بزنن به چند تا از دوستام گفتم بیاین فیفا بازی کنیم گفتن باگ نداره راحت نمیشه گل زد:))واسه همین بازی نمیکنم همه 2013 رو دوست داشتن چون شوت های تخیلی و گل های از وسط زمین و حرکت های تخیلی داشت اگه pes باگ نداشته باشه و اینطور گل های غیر واقعی نداشته باشه که میشه فیفا

احتمالا شما fifa 10 رو بازی نکردی که میگه با یه شوت میشه از وسط زمین گل زد...شما بیا به به super star 3-4 تا گل بزن بعد بیا از این حرفا بزن مگه کشکه ...FIFA هم بخاطر این معروف شد که یه پشتوانه ی قوی عین EA داره و گرنه الان من و شما نمیدونستیم FIFA فیلمه یا بازی...فیفا الان پیشرفت زیادی نسبت به 3 سال اخیر کرده حق دارید ازش طرف داری کنید ولی در کل اگه بخوایم نگاه کنیم حداقلش توی ایران PES بیشتر محبوب بوده
بعدشم لطف کنید دوستاتون رو به همه تعمیم ندید :|

1-تو ایران فیلم اخراجیها هم خیلی محبوبه!
2-شما یه سر به تاپیک های ps3-x360-xone همین سایت بزن ببین اثری از pes2015 میبینی؟!

من نوشتم در کل...ننوشتم :|pes2015...
اها باشه یجور میگی اخراجیها انگار ما ندیدیم fifa چیه که همه از pes خوشمون میاد

دوستان دقت کردین که طرفدار های فیفا مثل طرفداران اپل هستن و طرفدارهای pes مثل طرفدارای اندروید؟! به لحاظ شخصیت فردیشون و طرز تفکر و سلیقه منظورمه ها!!!

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

100 درصد که نه ولی 80 درصد شما هم تو اون 20 درصدی!

این امار دقیق رو از کجات در میاری دقیقا

امار دادنه ادم های مثل تو ، دقیقا مثل امار دادنه ادم هایی هست که 4 سال پیش میگفتن تورم الان فقط 15 درصده ، اصلا دوشواری وجود نداره که :)

روحانی اومد ثابت کرد در اصل 46 درصد بوده تورم 4 سال پیش :V

Sent from my iPhone 5S using tapatalk

بچه ها تو رو خدا یه کل کل دوستانه رو جدی نکنید من به شخصه مخلص همه طرفدارهای pes هم هستم و به خودشون و بازی مورد علاقشون احترام میزارم جو تاپیک کم کم داره به ناکجاآباد میره به خدا همین منی که اینقدر سر به سر pes بازها میزارم به محض اینکه pes اومد میخرمش مطمئنم اونا هم همین کار رو در مورد فیفا میکنند چون با وجود تمام اختلاف ها تو یک مورد اتفاق نظر داریم اونم عشق به فوتباله.......پس بیاید الکی به هم نپریم.....باشد که رستگار شویم:d

سلام یکی از pes خوشش می اد یکی از فیفا حالا دلیل نمی شه که به یک شخص اجبار کنیم که یه کدوم بهتره سلیقه ها متفاوت هست
چند بحثی که به نتیجه نمی رسه
1. بحث طرفدارای اپل با سامسونگ
2. بحث طرفدارای ios و ویندوز فون و اندروید
3.بحث طرفدارای سونی با مایکروسافت
3. بحث طرفدارای pes با فیفا

pes یه 2 3 سال بدجوری خراب کردش و اسم خودشو نابود کرد یه جورایی. من خودم تا از 04 اومدم رو pes و تا 12 بازی میکردم که دیدم واقعا افت کرده و fifa عالی شده که دیگه اومدم رو فیفا. هر سال جفتشو بازم امتحان میکنم و فعلا که فیفا خیلی بهتره. به بعضی از دوستانم پیشنهاد میکنم که تعصبی نگاه نکن و fan بازیو بذارن کنار و جفتشو قبل خرید امتحان کنن و واقعا ببینن کدوم بهتره.(که به نظر من فعلا فیفا سره)

این امار دقیق رو از کجات در میاری دقیقا

امار دادنه ادم های مثل تو ، دقیقا مثل امار دادنه ادم هایی هست که 4 سال پیش میگفتن تورم الان فقط 15 درصده ، اصلا دوشواری وجود نداره که :)

روحانی اومد ثابت کرد در اصل 46 درصد بوده تورم 4 سال پیش :V

چرا وقتی چیزی نمیدونی قضاوت میکنی
من طرفدار fifa09 هم هستم . دقیقا به همون اندازه ای که pes 2013 رو دوست دارم از این بازی حمایت میکنم
واسه گرفتن چهارتا تشکر نمیام با کلمات بازی کنم . چیزی که حقیقت باشه رو میگم همونجوری که قبلا هم گفتم پی اس 14 گند بود افتضاح بود

آمار من درسته بعضیا نه میدونن چطوری باید تو مکان عمومی از کلمات استفاده کنن هم خیلی راحت حرفهای خودشونو که عوض کردن یادشون میره...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or