FIFA VS PES

• Thread starter Thread starter Boss
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

طرفدار و علاقه مند به کدام شبیه ساز هستید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    330
  • نظرسنجی بسته شده است .
انتخاب سختیه ... ماها که 27.8 سالمونه بخش زیادی از عمرمون با pes گذشت ... اون موقع فیفا عقب بود ولی چند ساله این اتفاق برای pes افتاده
من فیفا رو میگیرم چند ساله اما توی پستامم همیشه گفتم واسه فوتبال مهمترین چیز توپ بازیه ...توپ 750 گرم وزن داره و متاسفانه تو فیفا توپ والیبال و شبیه سازی کردن
من زبونم مو دراورد... شما تو زمین واقعی فوتبال اگه توپ و بکارید دم دروازه خودتون برد شوت شما به زور به نزدیکای 18 حریف میرسه تازه با دورخیز زیاد
اما تو فیفا تا همین چن وقت پیش توی ارنا شوت پر میکردی توپ تا روی کوه پشت دروازه میرفت این واسه یه شبیه ساز خیلی بده
نکته وحشتناک فیفا باگی به نام رونالدو ... این واسه فوتبال سمه ...
یادمه ما تو pes قدیم پارما انتخاب میکردیم رئال و میبردیم تمام لذت بازی به این بود که هر کی تیم خودشو بر میداشت
الان id طرف i love u messi ولی داره با رونالدو گاز میده ... رونالدو بازیکن خوبیه شکی نیست اما توی بازی خیلی قویتر از چیزیه که هست
pes درسته عقبه اما یه سری چیزاشون تحسین برانگیزه و من ارزوم بود ای کاش فیفا هم اینارو داشت مثل توپش یا خیلی از انیمیشن هاش مثل کرنر زدن و سانتر کردن و ...
از اون طرف تو فیفا گیم پلی بهتره... ازادی عمل بیشتره تنوع تو حمله کردن زیاده و از این نظر pes عقبه
خلاصه من بین نوستالژیای نوجوونی و چند تا شماره از فیفا فکر میکنم
برای من 51 به 49 و با اینکه pes تو خونمون نیست به pes رای میدم امیدوارم بتونه فاصلش رو کم کنه و لایسنس هارو بگیره و زودتر پیشرفت کنه.

من دو ساله pes بازی نکردم اصلا چون تو دوران پلی استیشن ۲ گیر کرده. اما فیفا هم هیچوقت بهم لذت نمیده. فک کنم علتش تو کنترله که احساس میکنم بیشتر تو دست هوش مصنوعیه تا من. انگار وظیفه ی من فقط دکمه فشار دادنه و کامپیوتر خودش بقیه حساب کتابا رو میکنه چطور ی فوتبال خوشگل و واقعی تحویلت بده. امسال بنظر میرسه حداقل پی ای اس دیگه کم کم داره برمیگرده. امیدوارم

من رای به PES رو پس میگیرم
واسه هر کی دمو فیفا15 رو گذاشتم تا چمن بازی دید کف و خون قاطی کرد
چهار پنج ساعت با دوستان بازی کردیم
لامصب چی ساخته الحق که FEEL THE GAME:d

ای خدا چقد طرفدارای پیس بی منطقن
نظر اکثر منتقدها
امار فروش
و کلی فاکتور دیگه هست که هرکی ببینه میفهمه فیفا خیلی بهتر عمل کرده تو چندسال اخیر
بازم فن های پیس تو بازی سنتر میان میگن پیس بهتره
پیس هر وقت ساده ترین چیزای بازی فوتبال که اسم چهارتا باشگاهو پیراهن و ورزشگاه هارو درست کرد
اونموقع بیاد به فکر گیم پلی از بیخ وبن مشکل دارش بیفته وبعد بیاد با فیفا مقایسه کنه خودشو
راه رفتن بازیکنا تو همین pes2013 انگار با خط کش مسیرشونو مشخص کرده بودن
رونالدو،روبن،مسی و ...در حده فراری سرعت میرفتن بعد باسرعت380 کیلومتر مسیرشونو 180 درجه تغییر میدن هیچ تغییری هم نه تو تسلطشون به توپ اتفاق میفته نه ذره ای ازسرعتشون کم میشه
شوت با r2با هر هافبکی یا در مواردی دفاع اخر و دروازبان!!!از وسط زمین میره تو گل
اخه اگه یکی دوتا مشکل بود قبول
ولی یکم منطقم خوب چیزیه
والا ماهم مثل اکثر ایرانیا تمام دوران کودکیو نوجونیمون با پیس گذشت ولی از وقتی فیفا09 اومد
اولاش گرچه سخت بود ولی کم کم رفتیم سمت فیفا
اگرم روزی باز پیس خوب شه میریم سمتش
ولی در حال حاضر خیلی خیلی خیلی عقبه
حالا من هی بیام بگم پیس بهتره پیس بهتره مگه واقعا بهتر میشه
واقعیت چیز دیگس

Sent from my GT-N5100 using Tapatalk

این که میگم نظر خودمه

به نظرم من تا سالهای سال هم که بگذره فیفا جذابیت پس رو نخواهد داشت. هرچند الان سالهاست فیفا جلوتر از پس هست اما با همه اینا دارم میگم فوتبال پس قشنگتره!

درسته هر دوشون یسری باگ دارن ولی خداییش باگهای PES رو نمیشد کاری کرد و با اینکه میدونستی طرف میخاد چیکار کنه علاجی واسش نبود!
در کل فیفا خیلی وقته پرچمدار شده و PES تو خاطرات جا مونده برای من.
فیفا الان از هر لحاظ بهتره.

چرا pes بازان از فیفا بدشون میاد؟

1-اول ازهمه به خاطر سرعت بازی،سرعت بازی فوتبال pes به مراتب بیشتر از سرعت بازی فیفاست
2-pes بازان معتقدند گرافیک pes بهتر از گرافیک فیفاست (البته باید به عادت کردن چشم به نوع گرافیک طی چند سال توجه کرد)
3-گیم پلی فیفا در کل به pes باز جماعت حال نمیده دلیلشم سخت تر بودن گیم پلی فیفا نسبت به pesـه مثلا شما در فیفا باید جهت رو به اون سمتی که میخوای پاس بدی بگیری و بعد پاس بدی ولی تو pes خیلی لازم به این کار نیست و موارد دیگری از این قبیل
4-نبود لیگ قهرمانان اروپا در فیفا و جدیدا لیگ لیبر تادورس و جام باشگاه های آسیا
5-در کل آدم ها مخصوصا ما ایرانیها خیلی سخت به سمت تجربه جدید تر میریم و ترک عادت واقعاً برامون مرضه و این هم میتونه یکی از دلایلش باشه.

چرا فیفا بازان از pes بدشون میاد؟

1-فیفا باز ها معتقدندگیم پلیه pes حالت آرکیدگونه ای داره و ساده هست ولی گیم پلیه فیفا چالش برانگیز تره.
2-سرعت بالای pes اینجا برعکس عمل میکنه و فیفا باز ها از این مورد خوششون نمیاد
3-یک فیفا باز معتقد است که بازی pes بعد یه مدت تکراری و خسته کننده میشه مثلا دیگه چیز جدیدی توش مشاهده نمیشه و صحنه ها و گل های بازی هی تکرار میشه
4-فیفا باز ها میگن یک سری باگ تو بازی pes وجود داره که به شخص اجازه میده از اون استفاده کنه و به گل برسه مثل شوت های کات دار و پاسهای در عمق زمینی و دریبل های مار پیچی و...در pes 2013 (البته نباید باگ ضربات سر در فیفا14 وپاس معروف L1+مثلث در همه سری های فیفا رو این دوستان فراموش کنند)
5-گزارشگر سری pes یکی دیگر از نکات منفی این سری از ابتدای خلقت این بازی تا به حال از نظر یک فیفا باز میباشد
6-اتمسفر و جو استادیوم،هیاهوی تماشاگران و در کل سیستم صوتی pes از دیگر نکات منفی این سری از دید یک فیفا باز میباشد
7-نداشتن لاینسس اکثر تیم های باشگاهی و ملی و استادیوم از موارد اصلی نرفتن فیفابازها به سمت pes میباشد
8-نداشتن سیستم آپدیت نقل و انتقالات و ترکیب تیم ها یکی دیگر از موارد منفی سری pes از دید یک فیفا باز میباشد
9-نداشتن مد های آنلاین مثل آلتیمت تیم و سیزن و سرور های قوی و پشتیبانی آنلاین یکی از نقاط ضعف سری pes به شمار میرود
10-فیفا باز ها معتقدند کریرمد فیفا بسیار وسیع تر و کامل تر از مستر لیگ pes میباشد.

در پایان اگر نکته ای رو جا انداختم ازهمه دوستان معذرت میخام و در خواست میکنم جبهه نگیرید علیه من ، اینا نظرات شخصیه من بود ....والسلام ....یاحق

چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است :دی
مقایسه فیفا با pes مثه مقایسه پورشه با پراید هست
در ضمن همین تعداد محدودی هم که به Pes رای دادن تا حدی میشه بهشون حق داد منم یه زمانی همین اشتباه رو داشتم .
من چند سالی بود که کلا بازی کامپیوتری نمیکردم به علت سیستم پایین ... تا اینکه 2013 لپتاپ خریدم و Pes2013 نصب کردیم و بازی کردیم . تعصبی هم طرفدارش بودم اگر کسی از طرفدارای فیفا میومد بر علیه Pes چیزی میگفت جوابشو میدادم و تعصب الکی داشیتم . این اتفاق تا یکی دو هفته بعد اومدن Pes 2014 هم ادامه داشت . با اینکه خودم میدیدم Pes2014 چقدر مزخرف هست ولی میومدم میگفتم چقدر خوبه :d خلاصه خودمون و گول میزدیم .
بعد گفتم بذار فیفا رو بگیرم ببینم چیه این همه تعریف میکنن ازش دانلود کردم فیفا14 رو نصب کردم بازی کردم بعد چند روز این قدر حال کردم که کلا Pes رو کلا از سیستم پاک کردم و با خودم گفتم چرا تازه فیفا رو کشف کردم. بعد دو سه ماه هم طوری شد که من که عمرا پول پای سیدی و بازی و ... بدم ( فقط دانلود :دی ) حاضر شدم 80 تومن پول پای ارجینال فیفا 14 بدم و انلاین بازی کنم .
همین تعداد محدودی هم که الان به Pes رای دادن خودشون بعد یه مدت متوجه اشتباه خودشون میشن و به فیفا خواهند گروید :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or