FIFA VS PES

• Thread starter Thread starter Boss
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

طرفدار و علاقه مند به کدام شبیه ساز هستید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    330
  • نظرسنجی بسته شده است .
کاملا برعکس گفتی :d

تو فیفا اصلا اینجوری نیس مثلا بیای با رونالدو یا مسی همه رو دریبل کنی بری جلو تو PES اینجوریه چه اون زمان winnig eleven 3 یا همون فوتبال 99 چه تا همین pes 2014

JUST FIFA :x

یعنی من واکنش دروازبانها رو تو فیفا 15 میبینم حال میکنم دیگه دمو رو بازی میکنم بیشتر دوس دارم توپ گل نشه یه واکنش تر تمیز ببینم کیف کنم ماشالا دروازبان PES میخواد شیرجه بزنه انگار میخواد مرغ بگیره :d
اتفاقا درست گفتم.طرف تو عمرش با REAL بازی نکرده بعد تو فیفا چون با رونالدو هر کاری میشه کرد REAL رو بر می داره

pes مثل يه بازى خطى ميمونه كه حركات ، شوت ، هد و ... تو بازى انگار همه به يه شكل هستن يا لااقل من اينجورى احساس مى كنم و هر چى تلاش كردم باهاش كنار بيام نشده كه نشده (اميدوارم تونسته باشم منظورمو برسونم)
fifa مثه يه بازى open word كه هر دفعه با يه حركت جديد از جمله شوت ، هد و ... رو به رو ميشيم .
این خیلی جالب بود.
تو فیفا کلا دفاع ها خیلی به توپ کاری ندارن تو شکم مهاجم طرفی میزنی توپو بگیره یه پا میندازه اونوری که اصلا توپ نیست! یه اینرسی وحشتناک شامل حال دفاع هات میشه که اصلا شامل حال مهاجم ها نمیشه!!! البته جالبه شدت این حالات دائمی نیست و تو بعضی دست ها کمتر و تو بعضی فاجعس! امروز با دستگاه با مسی از وسط زمین همه رو دریبل کرد ... البته هی تغییر مسیر میداد و دفاع هام یا خالی میکردن یا اصلا توپ نمیگرفتن!!! یه دفاع دیگم اومد خودشو کوبید به دفاع من و دوتایی مثل پت و مت رفتن تو باقالی و مسی مثل سوپر من اومد شوت زد دروازبان خوابید زمین توپ رفت تو گل!!! حالا چرا؟ 3 تا خورده بود یهو هوش مصنوعی تصمیم گرفت گل بزنه!
یکی از باگ های بزرگ فیفا دفاع های مزخرفش هست.
هد زدن هم که مثل اب خوردنه.با مسی می شه از رو راموس هد زد!!!
حاجی احیانا PES بازی نمیکردی که یه همچین چیزی اتفاق افتاده و فکر کردی داشتی فیفا بازی میکردی؟:biggrin1:
اتفاقا فیفا بازی می کردم.چون تو PES با مدافع میشه تکلی چیزی زد ولی تو فیفا تکل میزنی انگار با پنبه تکل می زنی نه با پا:))

کثر افرادی که از فیفا بدشون میومد : یا بچه ها بودن ، یا PC بازها / PC بازها میگفتن چون دیر کرک میشه و متاسفانه بعد کرک شدن مشکلات زیادی هم داره به سمت PES کشیده شدن /// چند تا از دوستان به شدت دوستدار PES خودم وقتی نسخه اصلی PC رو تجربه کردن و یا نسخه PS4 فیفا رو تجربه کردن به کل از PES بدشون اومد /// واکنش هایی که در فیفا 14 میدیدیم از دروازه بان ها . به قول دوستمون ادم دوست داشت توپ تو دروازه نره و دروازه بان واکنش نشون بده /// هر چند فیفا بازها میدونن که فیفا ضعف هایی هم داره اما به نظر من از PES خیلی شبیه سازی تره و PES فقط به درد جمع های دورهمی میخوره /// البته اینم بگم که ما تو جمع های دورهمی فقط فیفا باز داریماااا :D
باشه ما PES بازه بچه شما بزرگ:|.حالا جالبه که اکثرا می گن ما قدیما PES بازی می کردیم;;)

من تو همون pes2013 یه بار از وسط زمین با پشت پا گل زدم!
میشه به ما هم یاد بدی تا واسه هر گل 20 نیم ساعت وقتمونو تلف نکنیم؟:|

pes بیشتر برای کسایی خوبه که فوتبال رو حرفه ای دنبال نمیکنن و یا از تاکتیک فوتبال لذت نمیبرن و میخوان فوتبال خیلی ساده باشه! یعنی پاس پاس سانتر گل
این چه جویه که راه افتاده که PES بازا بچه هستن و از فوتبال چیزی نمی فهمن و فیفا بازا بزرگ و فوتبالیست حرفه ای؟
اونی که سانتر سانتر گل میشه که فیفاست نه PES

این چه چیزی جز تمسخر هست؟:|

یا مثلا با رونالدو یا روبن میتونستی همه رو جابزاری و گل بزنی و هیچ دفاعی هم نمیتونست بگیرتشون یه باگ هست که از کرنر با بایرن مونیخ سانتر میکردی طرف برگردون میزد گل چند بار پشت هم اینطوری شد یا بنزما که همه شوتاش گل بود چه تک به تک چه زاویه بسته که در واقعیت 1/10 ام pes2013 نیست بنزما شما که میگی pes به واقعیت نزدیک تره شما که میگی خودت فوتبالیست هستی یه بار اینطوری اگه تونستی گل بزنی:d
بلد نبودید دفاع کنید چه ربطی به باگ داره؟:|

من یه بار تو پی اس 2013 با ممّد نوری از وسط زمین زدم تو گل
ممد نوری مگه تو PES هست؟

ای خدا چقد طرفدارای پیس بی منطقن
ما بی منطق شما با منطق.ما بچه شما بزرگ.ما نوب شما فوتبالیست حرفه ای:|/:)

دیگه حوصله نداشتم.:>
همه اینا دوستانه و فقط کلکل بود لطفا برداشت بد نکنید@};-

من قبول دارم که همه اینا به سلیقه برمیگرده.. البته منکر این نمیشم که pes سالهاست داره درجا میزنه و بعضا در آخرین بازیش هم پسرفت کرد ولی سیستم بازی پس به مزاق ما بیشتر جوره. فیفا خیلی بازی بهتری شده. وقتی بعد این همه سال فیفا بازی کردم دیدم که واقعا یه چیز عجیب و غریب خوب شده ولی در طولانی مدت هیچ وقت مثل pes نظرم رو به خودش جلب نمیکرد.

ضمن اینکه اینجوری ها هم نیست که پس کلا به فیفا باخته باشه و هنوز هم در صورت برتری فیفا آدم وارد ریز جزئیات بشه فاکتور ها و المان ها مهمی هست که باز pes به مراتب بهتر کار کرده.

چرا pes بازان از فیفا بدشون میاد؟

1-اول ازهمه به خاطر سرعت بازی،سرعت بازی فوتبال pes به مراتب بیشتر از سرعت بازی فیفاست
2-pes بازان معتقدند گرافیک pes بهتر از گرافیک فیفاست (البته باید به عادت کردن چشم به نوع گرافیک طی چند سال توجه کرد)
3-گیم پلی فیفا در کل به pes باز جماعت حال نمیده دلیلشم سخت تر بودن گیم پلی فیفا نسبت به pesـه مثلا شما در فیفا باید جهت رو به اون سمتی که میخوای پاس بدی بگیری و بعد پاس بدی ولی تو pes خیلی لازم به این کار نیست و موارد دیگری از این قبیل
4-نبود لیگ قهرمانان اروپا در فیفا و جدیدا لیگ لیبر تادورس و جام باشگاه های آسیا
5-در کل آدم ها مخصوصا ما ایرانیها خیلی سخت به سمت تجربه جدید تر میریم و ترک عادت واقعاً برامون مرضه و این هم میتونه یکی از دلایلش باشه.

چرا فیفا بازان از pes بدشون میاد؟

1-فیفا باز ها معتقدندگیم پلیه pes حالت آرکیدگونه ای داره و ساده هست ولی گیم پلیه فیفا چالش برانگیز تره.
2-سرعت بالای pes اینجا برعکس عمل میکنه و فیفا باز ها از این مورد خوششون نمیاد
3-یک فیفا باز معتقد است که بازی pes بعد یه مدت تکراری و خسته کننده میشه مثلا دیگه چیز جدیدی توش مشاهده نمیشه و صحنه ها و گل های بازی هی تکرار میشه
4-فیفا باز ها میگن یک سری باگ تو بازی pes وجود داره که به شخص اجازه میده از اون استفاده کنه و به گل برسه مثل شوت های کات دار و پاسهای در عمق زمینی و دریبل های مار پیچی و...در pes 2013 (البته نباید باگ ضربات سر در فیفا14 وپاس معروف L1+مثلث در همه سری های فیفا رو این دوستان فراموش کنند)
5-گزارشگر سری pes یکی دیگر از نکات منفی این سری از ابتدای خلقت این بازی تا به حال از نظر یک فیفا باز میباشد
6-اتمسفر و جو استادیوم،هیاهوی تماشاگران و در کل سیستم صوتی pes از دیگر نکات منفی این سری از دید یک فیفا باز میباشد
7-نداشتن لاینسس اکثر تیم های باشگاهی و ملی و استادیوم از موارد اصلی نرفتن فیفابازها به سمت pes میباشد
8-نداشتن سیستم آپدیت نقل و انتقالات و ترکیب تیم ها یکی دیگر از موارد منفی سری pes از دید یک فیفا باز میباشد
9-نداشتن مد های آنلاین مثل آلتیمت تیم و سیزن و سرور های قوی و پشتیبانی آنلاین یکی از نقاط ضعف سری pes به شمار میرود
10-فیفا باز ها معتقدند کریرمد فیفا بسیار وسیع تر و کامل تر از مستر لیگ pes میباشد.

در پایان اگر نکته ای رو جا انداختم ازهمه دوستان معذرت میخام و در خواست میکنم جبهه نگیرید علیه من ، اینا نظرات شخصیه من بود ....والسلام ....یاحق

به نظرم واقع گرایانه بود این نظر .................مرسی;)

آخرین باری که pes بازی کردم تحت عنوان wining eleven بود یادمه اون موقع فقط 5 تا لیگ اروپایی داشت ولی اسم تیمها فرق میکرد چون لایسنسش رو نداشت! ولی همون موقع فیفا 40 تا لیگ داشت با لایسنس کامل!

الان هم به همون شکله یا فرق کرده؟ pes چند تا لیگ داره؟ فیفا چند تا؟ لیگ قهرمانان و تیم ملی ایران هم که تعطیله احتمالا؟!

آخرین باری که pes بازی کردم تحت عنوان wining eleven بود یادمه اون موقع فقط 5 تا لیگ اروپایی داشت ولی اسم تیمها فرق میکرد چون لایسنسش رو نداشت! ولی همون موقع فیفا 40 تا لیگ داشت با لایسنس کامل!

الان هم به همون شکله یا فرق کرده؟ pes چند تا لیگ داره؟ فیفا چند تا؟ لیگ قهرمانان و تیم ملی ایران هم که تعطیله احتمالا؟!

فیفا الان هم 2 برابر pes لیگ های مختلف داره فیفا لیگ دسته 2 چند کشور هم داره که pes لیگ دسته 2 هیچ کشوری رو نداره
pes هنوز لیگ المان رو نداره و لیگ انگلیس هم لایسنسش رو نداره و اسم تیم و پیراهن های لیگ انگلیسش فرق میکنه
فیفا لیگ دسته 3 انگلیس رو هم داره!!!امسال لیگ ترکیه رو هم اضافه کرد

فیفا هر چی داره از پیس داره...مطمعن باشین اگه پیس نبود الان فیفایی اصلا وجود نداشت..دیگه فیفا کلا با تقلید از پیس بازیشو بالا کشیده..تازه تو فیفا15 آپشنهایی که تو پیس6 بود رو داره اجرا میکنه...
Become a Player-teammate control-player ID-heart systemهمه و همه از روی پیس کپی برداری شده قبلا هم گفتم اینارو...حتی دوربینهای پشت دروازه هم از پیس برداشته شده...اینایی که فیفا15 تازه میزاره پیس چند سال پیش داشت

این جا هرکی حرف خودشو میزنه...بحث الکی شده...pes یا fifa کاملا سلیقه ایه و به هیچ فاکتوری بستگی نداره اعم از سن و بچه بودن و حرفه بودن و از این حرفا...هرکدوم یه سری خوبی ها نسبت به هم دارن که اون یکی نداره

فیفا هر چی داره از پیس داره...مطمعن باشین اگه پیس نبود الان فیفایی اصلا وجود نداشت..دیگه فیفا کلا با تقلید از پیس بازیشو بالا کشیده..تازه تو فیفا15 آپشنهایی که تو پیس6 بود رو داره اجرا میکنه...
Become a Player-teammate control-player ID-heart systemهمه و همه از روی پیس کپی برداری شده قبلا هم گفتم اینارو...حتی دوربینهای پشت دروازه هم از پیس برداشته شده...اینایی که فیفا15 تازه میزاره پیس چند سال پیش داشت
در تایید فرمایشات دوستمون باید بگم تو pesتوپ که از خط دروازه میگذره گل حساب میشه فیفا هم دقیقا برداشته همین کار رو کرده آخه تقلید تا کجا!!!

پیرو همین منطق فورزا و gt کپی برداری شده از بازی کراش پلی یک و آنچارتد نیز کپی برداری شده از مومیایی پلی یک وووو ....میباشند!!!

هر کس سلیقه ای داره
من الان رو کامپیوتر خودم pes 2013 دارم و fifa demo 15 , fifa 14

من به فیفا علاقه هم دارم ولی نمیدونم چرا هیچ هیجانی بهم نمیده
بزرگترین اشتباه کونامی منتشر کردن نسخه 14 بود که تیر نیمچه خلاصی به بدنه پرو زد
یه نسخه ای که جای طرفداری نمیمونه
کونامی راهشو گم کرد و قدرت مالی و نفوذ ea یه ناعدالتی رو به وجود اورد
یه سوال مهم
هدف از بازی کردن چیست
غیر از اینه که اون شخصی که بازی میکنه ازش لذت ببره
فیفا بازها رو همین اصل خیلی غرور برشون داشته و کار به جایی رسیده که میگن پرو ماله بچه هاست و حرفه ای ها بازی نمیکنند
مهم ترین بخش یه بازی فوتبال گیم پلی است
من قویا اعلام میکنم فیفا یه بادکنک تو خالیه که خوشکل تزیینش کردن
مثل توپ اوت میشه میدون دنبالش
یا توپ جمع کن توپ رو میاندازد
یا کمک داور موقع افساید لبخند میزنه
یا به واسطه قدرت و نفوذ تونسته اکثر تیم هاشو لایسنس کنه که روی بهتر شدن گزارش هم تاثیر داره
قبول دارم فیفا تو جزییات خیلی سره ولی مهم برای من گیم پلی است
میتونید تمام تنظیمات بازی رو دستی کنید مثل پاس و شوت
سرعت بازی رو کم کنید
ترکیب تیم و هر جور دوست داری بچینی
نه مثل فیفا که پاس تو عمق بدی تمام مدافع ها جا بمونند
تکل بزنی انگار نزدی
درسته نسخه 14 خراب کرد ولی خیلی چیزهاش درست شده بود
مثل صداگزاری عالی تکل های زیبا
این همه نگید با رونالدو میشه همه رو دریبل کرد اگر دفاع رو بلد باشیذ میتونید بگیرید
در کل امروز دموی پرو میایه اونوقت بهتر میشه قضاوت کرد

- - -ویرایش - - -

در تایید فرمایشات دوستمون باید بگم تو pesتوپ که از خط دروازه میگذره گل حساب میشه فیفا هم دقیقا برداشته همین کار رو کرده آخه تقلید تا کجا!!!

پیرو همین منطق فورزا و gt کپی برداری شده از بازی کراش پلی یک و آنچارتد نیز کپی برداری شده از مومیایی پلی یک وووو ....میباشند!!!
وقتی بحث رو بخواهید ببرید به مسخرگی دیگه بحثی نمیمونه
فقط اگر دقت کنی دوستمون مثال هایی زد
Become a Player-teammate
control-player ID-
heart system

من تو تعطیلات ماه پیش رفتم شهرستان پیش یکی از فامیلا که شدیدا pes باز بود:دی
pes 2014 رو آورد! چون فیفا نداشت و تعطیلات هم بود مجبور شدیم فقط همون pes 2014 رو بزنیم!
باورتون نمیشه هر کاری کردم 4 تا تاکتیک فوتبالی اجرا کنم نشد که نشد! کلا نمیتونی 4 تا پاس پشت هم بدی!
من میگم اونایی که دنبال بازی آسونن میرن سمت pes برای همینه! طرف برای دفاع کردن دست میزاره روی X توپ رو خود به خود میگیره اما فیفا باید خودت دفاع کنی!
بعد هر کاری میکردم دریبل کنم اصلا نمیشد! بعد طرف میومد تو محوطه من چیپ مینداخت در ارتفاع نیم متر دروازبان نمیتونست بگیره:)) یعنی بدترین لحظات عمرم بود:دی ضربه آزاداش که کلا معلوم نیست کونامی چه تفکری داشته! اصلا منطقی پشتش نیست! آخه ضربه آزاد باید سخت باشه نباید هر بازیکنی بیاد پشت توپ بتونه دقیق بزنه که! اما تو pes با دروازبانم میتونستی با کمی تمرین ضربه آزاد بزنی در حد رونالدو:دی
دویدن همه بازیکنا دقیقا مثل هم بود! بعد همه کمراشون خم احساس میکنی همه پیر مردن:دی
همه یه استیل پاس میدن یه استیل میشوتن دروازبانا همه مثل هم میپرن و...!
خوب این همه ضعف رو اگه تو 2015 درست کنه واقعا حقشه بشه بهترین بازی ورزشی:دی علنا تو 2014 5 سالی از فیفا عقب تر بود اگه تو 2015 اینقدر خوب شه واقعا پیشرفت عالیی هست

کاملا برعکس گفتی :d

تو فیفا اصلا اینجوری نیس مثلا بیای با رونالدو یا مسی همه رو دریبل کنی بری جلو تو PES اینجوریه چه اون زمان winnig eleven 3 یا همون فوتبال 99 چه تا همین pes 2014

JUST FIFA :x

یعنی من واکنش دروازبانها رو تو فیفا 15 میبینم حال میکنم دیگه دمو رو بازی میکنم بیشتر دوس دارم توپ گل نشه یه واکنش تر تمیز ببینم کیف کنم ماشالا دروازبان PES میخواد شیرجه بزنه انگار میخواد مرغ بگیره :d
ویدیوی Double Save عالی از Bravo
(نسخه دمو ساکر 15)

دانلود یا لینک مستقیم . 4 MB
این کلیپ و حتما ببینید

- - -ویرایش - - -

pes 2014 رو آورد! چون فیفا نداشت و تعطیلات هم بود مجبور شدیم فقط همون pes 2014 رو بزنیم!
باورتون نمیشه هر کاری کردم 4 تا تاکتیک فوتبالی اجرا کنم نشد که نشد! کلا نمیتونی 4 تا پاس پشت هم بدی!
من میگم اونایی که دنبال بازی آسونن میرن سمت pes برای همینه! طرف برای دفاع کردن دست میزاره روی X توپ رو خود به خود میگیره اما فیفا باید خودت دفاع کنی!
بعد هر کاری میکردم دریبل کنم اصلا نمیشد! بعد طرف میومد تو محوطه من چیپ مینداخت در ارتفاع نیم متر دروازبان نمیتونست بگیره:)) یعنی بدترین لحظات عمرم بود:دی ضربه آزاداش که کلا معلوم نیست کونامی چه تفکری داشته! اصلا منطقی پشتش نیست! آخه ضربه آزاد باید سخت باشه نباید هر بازیکنی بیاد پشت توپ بتونه دقیق بزنه که! اما تو pes با دروازبانم میتونستی با کمی تمرین ضربه آزاد بزنی در حد رونالدو:دی
دویدن همه بازیکنا دقیقا مثل هم بود! بعد همه کمراشون خم احساس میکنی همه پیر مردن:دی
خوب این همه ضعف رو اگه تو 2015 درست کنه واقعا حقشه بشه بهترین بازی ورزشی:دی علنا تو 2014 5 سالی از فیفا عقب تر بود اگه تو 2015 اینقدر خوب شه واقعا پیشرفت عالیی هست
14 عملا نسخه ناقصی بود

قبول دارم پیس14 بد بود...پیش من یکی مینشست از پیس14 تعریف میکرد با سیلی میزدم دهنش :دی...اینایی که تو میگی تو 13 وجود نداشت...هرجند به نظرم نسخه 14 هم تو بعضی چیزا بهتر از فیفا 14 بود

همین مشکلاتی رو که تو توو بازی کردن با Pes داشتی دقیقا منم با fifa 14 داشتم....دلیلش اینه که fifa و pes روش بازی کردنشون خیلی باهم فرق داره...استراتژی هایی رو که من توی pes اجرا میکردم و به super star اش گل میزدم رو روی فیفا روبروی professional اجرا کردم اصلا توپ به 18 قدم نمیرسید:d

=))اخه دیگه چی باید بگه فیفا که بخش انلاینش فقط کل pes رو باهم میخوره تو هر بخشش حتی اگه pes هم همون رو داشته باشه کامل تر از pes هستش
حداقل اگرم چیزی کپی کرده بهترش کرده و مشکلاتش رو رفع کرده و تکامل ببخشیده
مثل pes نیست که هر سال به مشکلات و باگ هاش اضافه بشه و بدتر بشه:d
pes که سال پیش تو 2014 اومد از فیفا تقلید کنه بعد گند زد هر سال هم بدون استثنا فروش فیفا 3یا 4برابر pes هستش
به قول یکی از بچه ها که تو همین فروم گفته بود فیفا بازی هست که باگ داره ولی pes باگیه که بازی شده:))واقعا هم راست گفته

- - -ویرایش - - -

همین مشکلاتی رو که تو توو بازی کردن با Pes داشتی دقیقا منم با fifa 14 داشتم....دلیلش اینه که fifa و pes روش بازی کردنشون خیلی باهم فرق داره...استراتژی هایی رو که من توی pes اجرا میکردم و به super star اش گل میزدم رو روی فیفا روبروی professional اجرا کردم اصلا توپ به 18 قدم نمیرسید:d

راس میگن ایشون تو اخرین درجه سختی فیفا خیلی خیلی سخت میشه برد ولی تو سخت ترین درجه pes راحت 3 یا 4تا گل میشه زد برای اینکه pes فقط برای کسایی درست شده که راحت میخوان گل بزنن یا با یه حرکت از وسط زمین گل بزنن به چند تا از دوستام گفتم بیاین فیفا بازی کنیم گفتن باگ نداره راحت نمیشه گل زد:))واسه همین بازی نمیکنم همه 2013 رو دوست داشتن چون شوت های تخیلی و گل های از وسط زمین و حرکت های تخیلی داشت اگه pes باگ نداشته باشه و اینطور گل های غیر واقعی نداشته باشه که میشه فیفا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or