IMANOKA
کاربر سایت
اتفاقا درست گفتم.طرف تو عمرش با REAL بازی نکرده بعد تو فیفا چون با رونالدو هر کاری میشه کرد REAL رو بر می دارهکاملا برعکس گفتی :d
تو فیفا اصلا اینجوری نیس مثلا بیای با رونالدو یا مسی همه رو دریبل کنی بری جلو تو PES اینجوریه چه اون زمان winnig eleven 3 یا همون فوتبال 99 چه تا همین pes 2014
JUST FIFA
یعنی من واکنش دروازبانها رو تو فیفا 15 میبینم حال میکنم دیگه دمو رو بازی میکنم بیشتر دوس دارم توپ گل نشه یه واکنش تر تمیز ببینم کیف کنم ماشالا دروازبان PES میخواد شیرجه بزنه انگار میخواد مرغ بگیره :d
این خیلی جالب بود.pes مثل يه بازى خطى ميمونه كه حركات ، شوت ، هد و ... تو بازى انگار همه به يه شكل هستن يا لااقل من اينجورى احساس مى كنم و هر چى تلاش كردم باهاش كنار بيام نشده كه نشده (اميدوارم تونسته باشم منظورمو برسونم)
fifa مثه يه بازى open word كه هر دفعه با يه حركت جديد از جمله شوت ، هد و ... رو به رو ميشيم .
یکی از باگ های بزرگ فیفا دفاع های مزخرفش هست.تو فیفا کلا دفاع ها خیلی به توپ کاری ندارن تو شکم مهاجم طرفی میزنی توپو بگیره یه پا میندازه اونوری که اصلا توپ نیست! یه اینرسی وحشتناک شامل حال دفاع هات میشه که اصلا شامل حال مهاجم ها نمیشه!!! البته جالبه شدت این حالات دائمی نیست و تو بعضی دست ها کمتر و تو بعضی فاجعس! امروز با دستگاه با مسی از وسط زمین همه رو دریبل کرد ... البته هی تغییر مسیر میداد و دفاع هام یا خالی میکردن یا اصلا توپ نمیگرفتن!!! یه دفاع دیگم اومد خودشو کوبید به دفاع من و دوتایی مثل پت و مت رفتن تو باقالی و مسی مثل سوپر من اومد شوت زد دروازبان خوابید زمین توپ رفت تو گل!!! حالا چرا؟ 3 تا خورده بود یهو هوش مصنوعی تصمیم گرفت گل بزنه!
هد زدن هم که مثل اب خوردنه.با مسی می شه از رو راموس هد زد!!!
اتفاقا فیفا بازی می کردم.چون تو PES با مدافع میشه تکلی چیزی زد ولی تو فیفا تکل میزنی انگار با پنبه تکل می زنی نه با پاحاجی احیانا PES بازی نمیکردی که یه همچین چیزی اتفاق افتاده و فکر کردی داشتی فیفا بازی میکردی؟:biggrin1:
باشه ما PES بازه بچه شما بزرگ.حالا جالبه که اکثرا می گن ما قدیما PES بازی می کردیمکثر افرادی که از فیفا بدشون میومد : یا بچه ها بودن ، یا PC بازها / PC بازها میگفتن چون دیر کرک میشه و متاسفانه بعد کرک شدن مشکلات زیادی هم داره به سمت PES کشیده شدن /// چند تا از دوستان به شدت دوستدار PES خودم وقتی نسخه اصلی PC رو تجربه کردن و یا نسخه PS4 فیفا رو تجربه کردن به کل از PES بدشون اومد /// واکنش هایی که در فیفا 14 میدیدیم از دروازه بان ها . به قول دوستمون ادم دوست داشت توپ تو دروازه نره و دروازه بان واکنش نشون بده /// هر چند فیفا بازها میدونن که فیفا ضعف هایی هم داره اما به نظر من از PES خیلی شبیه سازی تره و PES فقط به درد جمع های دورهمی میخوره /// البته اینم بگم که ما تو جمع های دورهمی فقط فیفا باز داریماااا
میشه به ما هم یاد بدی تا واسه هر گل 20 نیم ساعت وقتمونو تلف نکنیم؟من تو همون pes2013 یه بار از وسط زمین با پشت پا گل زدم!
این چه جویه که راه افتاده که PES بازا بچه هستن و از فوتبال چیزی نمی فهمن و فیفا بازا بزرگ و فوتبالیست حرفه ای؟pes بیشتر برای کسایی خوبه که فوتبال رو حرفه ای دنبال نمیکنن و یا از تاکتیک فوتبال لذت نمیبرن و میخوان فوتبال خیلی ساده باشه! یعنی پاس پاس سانتر گل
اونی که سانتر سانتر گل میشه که فیفاست نه PES
این چه چیزی جز تمسخر هست؟
بلد نبودید دفاع کنید چه ربطی به باگ داره؟یا مثلا با رونالدو یا روبن میتونستی همه رو جابزاری و گل بزنی و هیچ دفاعی هم نمیتونست بگیرتشون یه باگ هست که از کرنر با بایرن مونیخ سانتر میکردی طرف برگردون میزد گل چند بار پشت هم اینطوری شد یا بنزما که همه شوتاش گل بود چه تک به تک چه زاویه بسته که در واقعیت 1/10 ام pes2013 نیست بنزما شما که میگی pes به واقعیت نزدیک تره شما که میگی خودت فوتبالیست هستی یه بار اینطوری اگه تونستی گل بزنی:d
ممد نوری مگه تو PES هست؟من یه بار تو پی اس 2013 با ممّد نوری از وسط زمین زدم تو گل
ما بی منطق شما با منطق.ما بچه شما بزرگ.ما نوب شما فوتبالیست حرفه ایای خدا چقد طرفدارای پیس بی منطقن
دیگه حوصله نداشتم.
همه اینا دوستانه و فقط کلکل بود لطفا برداشت بد نکنید@};-