ps3_360_wii
کاربر سایت
فقط pes...فیفا مثل کارتون میمونه
گیم پلی pes مثل همون ps1 میمونه
فقط pes...فیفا مثل کارتون میمونه
گیم پلی pes مثل همون ps1 میمونه
فقط pes
تو فیفا طرف توپ رو می ده به رونالدو گازشو می گیره هیچ کاری نمیتونی بکنی،باز لااقل تو pes میشه تکلی چیزی زد بازیکن رو متوقف کرد.
خوب آخرین درجه سختی فیفا لجنده
عنوان یه کسی که خودش فوتبالیست بوده و تو نوجوانی به تیمهای اروپایی ترنسفر شده
بیشتر از 80% فوتبال بازا میگن فیفا بهتره نظر عادل و شما به چه درد میخوره؟.اینو فقط من نمیگم حتی عادل فردوسی پور هم
من وقتی بازی شبیه ساز ورزشی بازی میکنم، دوست دارم حس اون ورزش رو من انتقال بده.
نداشتن لیسانس لیگای معتبر، گزارشگر فوق العاده، فوق العاده و باز هم فوق العاده افتضاح به علاوه صداگذاری افتضاح که اصلاً حس ورزشگاه فوتبال رو به شما انتقال نمیده، یه پکیج کاملاً ناقص رو ارائه میده که حتی بهترین گیم پلی هم نمیتونه جبران اون کمبودها رو بکنه.
حالا از این بگذریم که کلاً فیفا چندسالی میشه گیم پلی سالیدتری هم ارائه داده. من همیشه از انیمیشنهای فیفا ناراضی بودم، ولی امسال خیلی خوب شده. PES که کلاً تو این زمینه تو آفساید تشریف داره. دروازه بانهای PES هم هنوز توی نسل PS2 گیر کردن و افتضاح هستن.
البته برای من قابل پذیرفتن هست که یکی از هسته گیم پلی PES بیشتر لذت ببره، بالاخره ممکنه یه نفر حال کنه با دو تا پاس تک ضرب تک به تک شه، یا مثلاً توپ مثل بادکنک باشه و با داوید ویا از هر جا خواستید بکوبید تو دروازه! شاید یه نفر واقعی بودن واسش مهم نباشه و این جور چیزا بهش حال بده. ولی تا زمانی که یه فکری به حال لیسانس کردن تیم ها و اون گزارشگر فوق مزخرفش نکنن، باید همینطور زیر فیفا بمونن و یک پنجم فیفا هم فروش نکنن.
لجند اصلا منطقی نیست و کلی تغلب میکنه cpu....
من یه فوتبال باز حرفه ای هستم و باور کنین از اول همه نسخه های پیس و فیفارو بازی کردم...کونامی رو از 98 و فیفا رو از 2000تموم نسخه هاشو پا به پا با هم بازی کردم...به عنوان یه کسی که خودش فوتبالیست بوده و تو نوجوانی به تیمهای اروپایی ترنسفر شده و الانم مربیگری درجه 3 رو میخوام بگیرم باید بگم که تا سال 2011 پیس از همه نظر بهتر بود تو 2012 فیفا بهتر بود و من بیشتر فیفا بازی کردم ولی تو 2013 با اینکه جفت بازی ها خوب بودن ولی پیس یه چیز دیگه بود...اینو فقط من نمیگم حتی عادل فردوسی پور هم تا سال 2013 فقط پیس بازی میکرد...الانم که فیفا 14 تو بعضی چیزا بهتر از پیس14 هستش نه کلا!انیمشنهای پیس و تکسچرهای صورت و بافت و منافذ پوست بازیکنان پیس14 خیلی بهتر از فیفا کار شده بود...استیل بعضی بازیکنا مث نیمار که پنالتیش هم مث خودش میزد ولی تو فیفا برا اکثر بازیکنا از یه حالت پنالتی استفاده میشه که تو فیفا15 هم برطرف نشده....اونایی که میگن فیفا تخصصی تره یا فیفارو کامل بازی نکردن یا پیس رو...همین پیس13 تاکتیکهاش از فیفا 14 بیشتره و پیس 14 هم تاکتیکهایی داره که مطمعنم باید یه گیمر حرفه ای باشی تا ازش سردربیاری...
لجند اصلا منطقی نیست و کلی تغلب میکنه cpu....
اونایی که میگن فیفا تخصصی تره یا فیفارو کامل بازی نکردن یا پیس رو...همین پیس13 تاکتیکهاش از فیفا 14 بیشتره و پیس 14 هم تاکتیکهایی داره که مطمعنم باید یه گیمر حرفه ای باشی تا ازش سردربیاری...
شما گیمر حرفه ای اخه توی PES2013 که طرف از وسط زمین r2 میگرفت با شوت کات دار از وسط زمین میرفت گل حتی با ووچینیچ هم یه بار اینطوری گل زدم !! یا مثلا با رونالدو یا روبن میتونستی همه رو جابزاری و گل بزنی و هیچ دفاعی هم نمیتونست بگیرتشون یه باگ هست که از کرنر با بایرن مونیخ سانتر میکردی طرف برگردون میزد گل چند بار پشت هم اینطوری شد یا بنزما که همه شوتاش گل بود چه تک به تک چه زاویه بسته که در واقعیت 1/10 ام pes2013 نیست بنزما شما که میگی pes به واقعیت نزدیک تره شما که میگی خودت فوتبالیست هستی یه بار اینطوری اگه تونستی گل بزنی:d
ما که از این حرکت ها و باگ های تخیلی پیس سر در نیاوردیم کسی اگه سر دراورد به ما هم بگه
اقا این تلفظ کلمه پیس رو جایی نگید حداقل میخواهید بگید تلفظ ساکر بهتر از این کلمه پیس هست
در شوت های تخیلی PES که شکی نیست اما توی فیفا خصوصا 14 میشد همچین گل هایی با رونالدو زد !