FIFA VS PES

• Thread starter Thread starter Boss
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

طرفدار و علاقه مند به کدام شبیه ساز هستید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    330
  • نظرسنجی بسته شده است .
اگه امارت درسته منبع بده ؟
منبع معتبر داری ؟
از کدوم منبع گفتی 80% گل پسر
بی شوخی از کجا در اوردی

پ ن :: الان یه منبع از بلاگفا میده :وی

Sent from my iPhone 5S using tapatalk

منم 10-15 ساله پیش شوخی ها رو باور میکردم...
آخه پسر کجا همچین آماری میگیرن... اصلا بیا اسپم ندیم...

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

خب من دمو هر دو رو بازی کردم.
فیفا رو که میدونین.دروازه بانها و چمن و جو ورزشگاه و شت ها و اینا فوق العاده شده.
pes هم عالی شده
move و پا به توپاش عالی شده.شوتاش از حالت تخیلی در اومده.دروازه بانها هم بهتر شدن
تنها نکته ی منفی چمنه که همیشه سبزه.
تاکتیکم نمیتونی defense و attack و اینا کنی.
خوب حالا میخوام مقایسه کنم(عادلانه بدون فن بازی):
گرافیک =پس بهتره
move و پا به توپ =برابر
دریبلینگ=پس
شوت=فیفا
جو ورزشگاه و چمن=فیفا
پاس کاری=برابر
حرکت دروازه بان ها=فیفا
جذابیت=برابر
تاکتیک=فیفا
----------------------------------------
در کل پس جهشی بلند برداشته ولی بنده به دلیل قیمت بازی ها(200 تا 250) مجبورم یکی رو انتخاب کنم پس فوق العاده شده و برای من با فیفا تقریبا برابر بود ولی خوب فیفا دارای آنلیمیت تیم و کری های مختلف هست که آدمو یک سال سرگرم میکنه و دارای بخشای آنلاین متنوع هست من فیفا را خریداری میکنم
ولی یه توصیه:اگه فوتبال حرفه ای و خیلی شبیه ساز شده میخواین و آنلاین براتون مهمه فیفا رو انتخاب کنید اما اگه میخواین لذت ببرین 2 گزینه خوبه و پس کمی برای شما بهتره

منم دمو رو بازی کردم و باید بگم pes 2015 در برابر فیفا 15 شوخی ای بیش نیست وتفاوت بینشون از زمین تا آسمونه اونایی هم که دارن به به و چه چه میکنند دقیقا پارسال برای pes 2014 هم همین کار رو کردند و بعدش همشون اومدند گفتند نسخه 2014 آشغال ترین بازی تو کل سری pes بوده ....بازی به شدت کارتونی و آرکیده:|

قضاوت با خودتون:

00c6kdn8w01rf3g98m9z.jpg

08d36aq1xub6amif3n9y.jpg

چمن و نورپردازی فیفا یه جوری شده که یه لحظه با فوتبال واقعی اشتباه گرفته میشه. نسخه PES هنوز حس PS2 رو داره :دی

بی انصاف نباشید امسال یه سری مزایا فیفا داره که pes نداره و برعکس
مثلاً چمن فیفا بهتره و در عوض گرافیک pes بیشتره امسال جفتشون گل کاشتند و من بی شک جفتشونو بازی می کنم و لذت می برم .

جفتشون عالین پس دلایل الکی نیارین و فن بازی درنیارین خواهشاً

این بحث چمن خیلی خنده داره کلا شده معیاری واسه بهتر بودن بازی:))

- - -ویرایش - - -

[video=aparat;4rHxL]http://www.aparat.com/v/4rHxL[/video]
توی pes زده قسمت زاویه باز دروازه بان خب بنده خدا هم گل خورده ولی کلا توی فیفا یه کاری کردن که ضربات سر گل نشن حالا یا به شکل واکاشیزوما شدن گلر (البته روی تک به تک ها که نقش هویج رو داره)یا اوت شدن توپ

- - -ویرایش - - -

توی pes زده قسمت زاویه باز دروازه بان خب بنده خدا هم گل خورده ولی کلا توی فیفا یه کاری کردن که ضربات سر گل نشن حالا یا به شکل واکاشیزوما شدن گلر (البته روی تک به تک ها که نقش هویج رو داره)یا اوت شدن توپ
اینو خودم درست کردم
گل اول خیلی ضایع بود دیگه
فیفا من 3 تا گل هد زدم1 دونه هم خوزدم

- - -ویرایش - - -

خداییش خیلی کلیپ مسخره ای بود
چرا؟ :|

من نمیدونم چجوری یک سری میگن چهره ها تو pes بهتر شده. اون چیزی که من دیدم واقعا از فیفا عقب تر بود. طرف اومده میگه استایل بازیکنا تو pes بهتره. تو فیفا مسی و رونالدو تو استایل فرقی ندارن. :| واقعا تو فیفا هر بازیکنی رو مثل خودش درست کردن. خلاصه که این pes که ما میبینیم هیچ چیز خاصی نداره

اینو خودم درست کردم
گل اول خیلی ضایع بود دیگه
فیفا من 3 تا گل هد زدم1 دونه هم خوزدم
گل اول که دروازه بان کاری نمیتونست بکنه من خودم دروازه بانم وقتی از عرض بازیکنی پاس میده وسط اونم فاصله به این کمی دروازه بان وقتی نداره عکس العمل نشون بده
فیفا هم هد رو کاری کردن گل نشه یا خیلی سخت گل بشه کلا ایندفعه از اونور پشت بام افتادن8-|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or