CriRo7
کاربر سایت
چیزی که من میبینم فیس هایPES خوب که هیچی یه سر و گردن بالاتر از فیفاندقیقا کی میگفت Face های pes خوب شده؟
FIFA 15 vs PES 2015 Comparison Screenshots - GoodGameBro.com
چیزی که من میبینم فیس هایPES خوب که هیچی یه سر و گردن بالاتر از فیفاندقیقا کی میگفت Face های pes خوب شده؟
من ده ساله اینو میگم و هنوزم سر حرفم هستم.دقیقا کی میگفت Face های pes خوب شده؟
آره واقعا این که کپیه پیکه هستچیزی که من میبینم فیس هایPES خوب که هیچی یه سر و گردن بالاتر از فیفان
خوب قیافه پیکه همینه دیگه انتظار داری چطور درستش کنن؟آره واقعا این که کپیه پیکه هست
فکر نکنی دارم طرف pes رو میگیرم ولی خداییش فیفا تو تک و دونفره خیلی جالب نیست! تک نفره که کلا بازیکنها کودن و کند و خنگ و... اینا میشن تا کامپیوتر بتونه ببره با نبازه... تو دونفره هم کلا چند روش بیشتر واسه گل زدن نیست. .. که شوت زدن از پست 18 کلا داره خاطره میشه در صورتی که تو فوتبال واقعی خیلی ازگلها از پست 18 یا حتی فاصله بیشتر زده میشه! حالا صرف اینکه فیفا بخاطر شبیه ساز بودن و دوری از آرکید بودن بخواد اغراق کنه تو ظاهر چمن و خراب شدنشو گرفتن جلوی گل شدن از راه دور و گیر کردن توپ تو چمن واسه یه پاس عادی و رسیدن توپ پاس داده شده به زور و سختی دفاع بی منطق تا حدی که تو شکم طرف کلید میزنی پا میندازه جایی که توپ نیست و تغییر جهت سخت بازیکن حین دفاع تا حدی که اگه در حال دو باشی صاحب توپ راحت بدن میاد تغییر مسیر میده ولی دفاع عمرا... یا حتی با دفاع پا به توپ بری حمله کنی مدافع بهت نمیرسه و سرعت بدون توپش کمتره!!! یه سر درست در مون تو 18 نمیشه زد یا اینکه چی بشه بتونی... توپ بلند میاد بازیکنت عمرا نمیره زیر توپ و رو توپ هوایی اصلا در گیر نمیشه خودت باید بری زیر توپ که اونم اصلا جالب در نیومده.... خلاصه به هوای آرکید نبودن هی نباید از جذابیتش کم کنه که! قربونش برم pes هم از اونور پشت بوم افتاده... خداییش جفتشونو یکی کنن و تمام خوبیهاشونو رو هم بریزن باز تا فوتبال مورد انتظار نسل بعدی 40 درصد راه دارن.... من که شاید با همین دمو ها سر کنم ... اصلا بد خورده تو پرم... خاک تو سر جفتشون با اینهمه ادعاشون...
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
فیفا15 رو نزدیک به 5 6 روزه انلاین دارم بازی میکنم خیلی ارکید شده بشدت منتظر pes هستم
ی چیزی که در مورد فیفا ازار دهنده است فیزیک توپشه. انگا توپ اصلا وزن نداره. توپ والیباله نه فوتبال
اتفاقا بازی کردم ک مقایسه میکنم. من شک دارم ک تو غیر از فیفا بازی کرده باشی ک میگی فیزیک توپ بادکنکی فیفا بهترینهیعنی شاهکار گفتی خوبه تا pes قبلی اصلا فیزیک توپ وجود نداشت توش انگاری. واقعا چجوری میای به فیزیک توپ فیفا ایراد میگیری ؟ در حالی که بهترین فیزیک توپ مال فیفا هست.من شک دارم فیفا اصلا بازی کرده باشی.امدی رو چیزی دست گزاشتی که فیفا توش معروفه اونم فیزیک توپ.
شما گرافیک و گیم پلی میدونی چیه؟ واقعا این حرف شما عجیبه! فیفا هر سال داره بهتر میشهفیفا که تو این 3 سال داره هر سال بدتر از پارسال میشه و داره بازی رو نوب پسند تر و کژوال میکنه ... یادش بخیر فیفا 12-11 باید بهترین بازی ممکن رو میکردی که شاید بتونی یکی در حد خودت رو با اختلاف 3 تا بزنی ... الان فرت و فرت گل میزنی ... والا دیشب با دوستامون بازی میکردیم ... تو 6-7 تا بازی 3 تاش رو وسط نیمه برگشتیم ... چون بازنده مشخص شده بود ... از FF15 فکر کنم فقط طرفدارای رئال راضی باشن ...
از اون طرف PES هم که از سال 2008 زده تو جاده خاکی و یه بازی نابود و محو شده است ...
کاش یه استودیو سومی هم پا تو این عرصه میزاشت یا حداقل PES انقدر ضعیف نمیشد ... که الان فیفا هم اینطوری نزول نکنه
(: آقا این چه حرفیه؟ فیفا برای ما نقش چند بازی رو باهم اجرا میکنه نمیدونم پینگ پنگ، بسکتبال ! پاس کاری های فوق عجیب با سرعت های غیر قابل پیش بینی! شوت زدن با پرتاب توپ تو بسکتبال فرقی نداره ! ((: البته این دو فاکتوری که عرض کردم نقشش در FIFA 15 کمرنگ شده و خوشحال شدم از این بابتیعنی شاهکار گفتی خوبه تا pes قبلی اصلا فیزیک توپ وجود نداشت توش انگاری. واقعا چجوری میای به فیزیک توپ فیفا ایراد میگیری ؟ در حالی که بهترین فیزیک توپ مال فیفا هست.من شک دارم فیفا اصلا بازی کرده باشی.امدی رو چیزی دست گزاشتی که فیفا توش معروفه اونم فیزیک توپ.