FIFA VS PES

• Thread starter Thread starter Boss
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

طرفدار و علاقه مند به کدام شبیه ساز هستید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    330
  • نظرسنجی بسته شده است .
دنی آلوز یکم در این صحنه شبیه گور خر شده :دی

PES_ALVES-600x337.jpg

یه کلام خصلاصه میگم
پی اس مال تازه کاراس
فیفا خیلی حرفه ای تر و سخت تره
خیلی از ایرانی ها پی اس بازی میکنن چون دوست ندارن با پیچیدگی های فیفا روبرو بشن
عموما وقتی یه پی اس باز حرفه ای میاد سراغ فیفا یه تازکار حساب میشه واسه همین گرویدن به فیفا از پی اس بازای حرفه ای کم اتفاق میفته..
من خودم تا نسخه 2011 پی اس باز بودم شدید
پی اس تا نسخه 2009 فوتبال کاملا کامپیوتری بود
نسخه 2010 و 2011 هم ذره ذره اصطلاحا Manual شد و پلیر مجبور به کنترل عوامل بیشتری میشد
وقتی نسخه 2011 رو بازی کردم به شدت باهاش انس گرفتم.. ، قدرت رو احساس کردم
سال بعد وقتی نسخه 2012 پی اس اومد کاملا تعجب کردم
بازی به شدت عقب گرد داشت
پی اس از 2012 دوباره به سیاست بازی ساده و کامپیوتریش برگشت
و من که حرفه ای شده بودم نمیتونستم تحمل کنم
یه سال دیگه صبر کردم (و با پی اس 2011 سر کردم)، دیدم پی اس 2013 هم افتظاحه
رفتم سراغ فیفا
حقیقت تا 10 دست اولی که فیفا بازی کردم فقط به خودم فوحش میدادم که چرا این بازی به این آشغالی رو نصب کردم
از یه طرف سیستم ترکیب چیدن پی اس و منو های اون با فیفا 13 قابل قیاس نبود ، انگار تو این مورد پی اس 11 دو نسل جلو تر بود
از طرفی (چون با پیچیدگی های بازی فیفا آشنا نبودم) یه وقتایی حس میکردم بازیکن عجب بیشعوره ، و یه پاس ساده نمیده..
اما یه مدت گذشت و من ذره ذره علاقه مند و معتاد شدم
بعد هرکاری کردم نتونستم پی اس بازی کنم
فیفا و فیفا و فیفا بیشتر

یادمه یبار توی پی اس 2013 با عموم مسابقه گزاشتیم کی میتونه توپ رو بشوته بیرون
هیچکدوممون نتونستیم!!
اولش شاید خوشت بیاد ولی بعدش خیلی رو اعصابه که وقتی بد بازی میکنه باز هم فرقی نکنه
اینجوری منی که 10 ساله دارم حرفه ای بازی میکنم با یه ابله که تازه دسته دستش گرفته یکی میشم

همه میدونن گزارش گر و گرافیک فیفا بهتره
از طرفی پی اس بعضی از منو هاش قشنگ تر
اما بحث سر جزئیات نیست
بزرگ تریم فرقشون از نظر من اینه که پی اس آسونه و خیلیا بازی میکنن
اینجوری هیچ کس احمق جلوه نمیکنه (هرچقدرم که بازیش بد باشه)
در نقطه مقابل فیفا اوج چالش رو واسه هر فرد داره ، جایی که بین تو و یه تازه کار فرق میزاره ، حسابی هم فرق میزاره
کسی که تازه کار باشه شاید یه پاس ساده رو هم نتونه درست بده
چرا چون موقع پاس دادن میزان فشار دادن ضرب در ، جهتی که رو دسته فشار میدی ، جهت صورت و بدن بازیکن ، توانایی فردی و خصوصیات بازی کن ، اینکه توپ کجای پاش باشه (جلو ، بین پا و..) ، اینکه بازیکن از قبل دورخیز کرده یا نه ، چه سرعتی داره ، چه دیدی داره مقابلش ، اینکه چقدر انرژی داره ، فصل قبل رو خوب سپری کرده یا نه و.. تاثیر داره
اما تو پی اس انگار داری با چرخ کمکی دوچرخه سواری میکنی
کافیه L1 و مثلث رو فشار بدی = تبریک میگم به احتما 80% توپ به یارت میره و به احتمال 50% یارت تک به تک میشه..

من حقیقتا منصفانه گفتم چون خودم از 2006 تا 2011 پی اس باز بودم خفن ، و روشم تعصب داشتم
یادمه فیفا 09 که خیلی معروف شده بود رو بازی کردم حالم به هم خورد ؛ انگار همه سیاه پوست بودن ، در حال دویدن انگاد داشتن میفتادن و زمین بازی هم تناسب درستی نداشت خیلی بزرگ بود
اما فیفا توی هر نصل بازیش رو ارتقا میده و به اینجا رسیده ، در عوض پی اس انگار هربار گیم پلی رو میکوبه از اول میسازه

باتشکر از اینکه سخنرانی طولانی بنده حقیر رو خوندید :D :d

از لحاظ گرافیک فیفا برتره ، پرداختن به جزئیات و حواشی بازی با فیفایی که امسال اومد کلا خودشو از پی اس جدا کرد
از لحاظ گیم پلی تفاوت زمین تا اسمونه و فیفا با قدرت حرف اولو میزنه ، از لحاظ صدا گذاری هم فیفا برتر بود با انتشار نسخه های نسل بعدی فیفا صداگذاری فوق العاده بهتر شده ، صدای تماشاچی ها هنگام جریان بازی هنگام گل ، تفاوت داره صداها و هیاهوها تو خونه یا خارج از خونه، گزارشگرای فیفا هم مثل همیشه عالی و بی نقصن ، قسمت لایسنس تیما و استادیوما هم که جواب مشخصه
بخش انلاین فوق العاده متنوع فیفا ، کریر مود ، اولتیمیت تیم و... هیچ مجالی واسه پی اس نمیذاره
بعد شما گیر دادین که فیس بازیکنا تو پی اس یکم جزئیاتش بیشتره؟!! :دی
تو همین ادرسی که دوستمون گذاشت پیکه و دنی الوس و تر اشتگن تو فیفا خیلی شبیه ترن به واقعیت فیس البا تو هیچ کدوم خیلی خوب نیست و فقط فیس ماسکرانو تو این 5 تا شبیه تره به واقعیتش تو پی اس
شباهت مهمتره تا جزئیات

فکر نکنی دارم طرف pes رو میگیرم ولی خداییش فیفا تو تک و دونفره خیلی جالب نیست! تک نفره که کلا بازیکنها کودن و کند و خنگ و... اینا میشن تا کامپیوتر بتونه ببره با نبازه... تو دونفره هم کلا چند روش بیشتر واسه گل زدن نیست. .. که شوت زدن از پست 18 کلا داره خاطره میشه در صورتی که تو فوتبال واقعی خیلی ازگلها از پست 18 یا حتی فاصله بیشتر زده میشه! حالا صرف اینکه فیفا بخاطر شبیه ساز بودن و دوری از آرکید بودن بخواد اغراق کنه تو ظاهر چمن و خراب شدنشو گرفتن جلوی گل شدن از راه دور و گیر کردن توپ تو چمن واسه یه پاس عادی و رسیدن توپ پاس داده شده به زور و سختی دفاع بی منطق تا حدی که تو شکم طرف کلید میزنی پا میندازه جایی که توپ نیست و تغییر جهت سخت بازیکن حین دفاع تا حدی که اگه در حال دو باشی صاحب توپ راحت بدن میاد تغییر مسیر میده ولی دفاع عمرا... یا حتی با دفاع پا به توپ بری حمله کنی مدافع بهت نمیرسه و سرعت بدون توپش کمتره!!! یه سر درست در مون تو 18 نمیشه زد یا اینکه چی بشه بتونی... توپ بلند میاد بازیکنت عمرا نمیره زیر توپ و رو توپ هوایی اصلا در گیر نمیشه خودت باید بری زیر توپ که اونم اصلا جالب در نیومده.... خلاصه به هوای آرکید نبودن هی نباید از جذابیتش کم کنه که! قربونش برم pes هم از اونور پشت بوم افتاده... خداییش جفتشونو یکی کنن و تمام خوبیهاشونو رو هم بریزن باز تا فوتبال مورد انتظار نسل بعدی 40 درصد راه دارن.... من که شاید با همین دمو ها سر کنم ... اصلا بد خورده تو پرم... خاک تو سر جفتشون با اینهمه ادعاشون...

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

داداش فیفا 14 که گذشت هیچی ، تو فیفا 15 نسخه دموشو بازی کردی؟ رو چه درجه سختی بازی کردی؟ لجندری یا پیش فرض؟ تو درجه سختی لجندری هر کسی نمیتونه با اختلاف بیش از یک گل ببره ، نیا به مهارت بالا داره ، اون دفاع هم که شما میگی نیاز به قلق و تاکتیک درست داره، میدونی چقدر سیستم دفاع کردن تو فیفا متنوع و پیچیدست؟
1-اینکه بازیکن حریف رو جوری کاور کنی که شوت یا پاسش نرسه به یارش
2-اینکه اسکورتش کنی فقط تا نتونه دریبل خرکی بزنه
3-اینکه یدفعه بری تو پاش با یه تک ضرب توپو بکشی از زیر پاش بیرون
4-تکل حساب شده
5-اضافه کردن یار دوم موقع دفاع کردن
6- استفاده از قدرت بدنی
تازه اینارو میشه با هم میکس کرد و تمرین کرد تا یه دفاع خیلی قوی داشته باشی و موقع بازی کردن با یه فرد اماتور به وضوح فرقو میبینی
مثلا همین موقع دویدن مهاجم حریف و تغییر بدن تو با فاصله حرکت میکنی به موقع توپ گیری نمیکنی یا خوب درگیر نمیشی باهاش
هد زدن هم قلق داره باید سانترت درست باشه ، مهاجمت سر زن باشه ، جهت ضربه رو درست و دقیق بگیری ، به موقع دکمه ی شوتو بزنی ، به میزان کافی قدرتو پر کنی ، فاصله با دروازه معقول باشه
انتظار داری بری گوشه بکشی زیر توپ هر دفعه توپات گل شه ؟ نمیشه که
مقایسه نمیشه کرد اصلا این دو رو من خودم پی اس بازی میگردم تا پی اس 2009 ، فیفا 09 رو که بازی کردم دیگه سمت پی اس نرفتم ، فیفا هر سال داره بهتر میکنه خودشو و پس رفت دیده نمیشه

آخرین ویرایش:
فیفا15 رو نزدیک به 5 6 روزه انلاین دارم بازی میکنم خیلی ارکید شده بشدت منتظر pes هستم

شما یا معنی آرکید رو نمیدونی یا هم که موقع ارسال این پست جای PES و فیفا رو اشتباهی نوشتی

من از زمانی که FIFA 98 اومد یادمه هم فیفا میزدم هم PES ، البته به قول دوستان توی کلوپ ها همیشه PES حرف اول رو میزد مخصوصا برای شرط بندی و هزار نوع ورژن داشت از PES ادیت شده بگیر تا WE های مختلف ولی کم کم از فیفا 08 تصمیم گرفتم انتخابم رو عوض کنم ، موفق هم شدم ، بعد از تجربه موفقم با PES 2009 و اینکه سال بعدش 2010 ، این نسخه روی سیستمم نصب نشد دیگه بازی رو گذاشتم کنار تا یه سال بعد که سیستم جدید گرفتم و با FIFA 11 فوتبال واقعی رو تجربه کردم. PES به نظر من همه چیز روی توی سرعت بالای بازی و بازیکن ها ، گرافیک بالا و یک تجربه معمولی از فوتبال میدید اما فیفا نه ، فیفا نوآوری رو همیشه توی نسخه های خودش داره ، گیم پلی آروم و کنترل شده ، قدرت مشخص شده شوت ها و پاس ها ، طراحی دقیق و سه بعدی چهره بازیکن ها ، وجود لیگ های دسته 1 و 2 و 3 بسیاری از کشور ها ، فیزیک مناسب برای توپ ، تاکتیک ها و تکنیک های مختلف برای حمله و دفاع ، مهارت های تعریف شده برای دریبل دادن بازیکن ها عدم وجود لودینگ! که خودش برای خودش یه قابلیت بسیار بالاس و خیلی چیزهایی که تا صبح هم بگی کم گفتی ، به هر حال من از همینجا به طرفدار های دو آتیشه PES میگم که فیفا بازی کردن با یه دست دمو زدن و دو تا بازی Kick-Off نیس شما باید تو سطح های مختلف با تیم های مختلف بازی کنی اونم نه یه بار دو بار و زده بشی خیلی طول میکشه تا بهش عادت کنی بعد بری کریر تازه میفهمی کریر پی اس حرفی واسه گفتن نداره ...

ی چیزی که در مورد فیفا ازار دهنده است فیزیک توپشه. انگا توپ اصلا وزن نداره. توپ والیباله نه فوتبال

یعنی شاهکار گفتی خوبه تا pes قبلی اصلا فیزیک توپ وجود نداشت توش انگاری. واقعا چجوری میای به فیزیک توپ فیفا ایراد میگیری ؟ در حالی که بهترین فیزیک توپ مال فیفا هست.من شک دارم فیفا اصلا بازی کرده باشی.:))امدی رو چیزی دست گزاشتی که فیفا توش معروفه اونم فیزیک توپ.

آخرین ویرایش:
فیفا که تو این 3 سال داره هر سال بدتر از پارسال میشه و داره بازی رو نوب پسند تر و کژوال میکنه ... یادش بخیر فیفا 12-11 باید بهترین بازی ممکن رو میکردی که شاید بتونی یکی در حد خودت رو با اختلاف 3 تا بزنی ... الان فرت و فرت گل میزنی ... والا دیشب با دوستامون بازی میکردیم ... تو 6-7 تا بازی 3 تاش رو وسط نیمه برگشتیم ... چون بازنده مشخص شده بود ... از FF15 فکر کنم فقط طرفدارای رئال راضی باشن ...

از اون طرف PES هم که از سال 2008 زده تو جاده خاکی و یه بازی نابود و محو شده است ...

کاش یه استودیو سومی هم پا تو این عرصه میزاشت یا حداقل PES انقدر ضعیف نمیشد ... که الان فیفا هم اینطوری نزول نکنه

یعنی شاهکار گفتی خوبه تا pes قبلی اصلا فیزیک توپ وجود نداشت توش انگاری. واقعا چجوری میای به فیزیک توپ فیفا ایراد میگیری ؟ در حالی که بهترین فیزیک توپ مال فیفا هست.من شک دارم فیفا اصلا بازی کرده باشی.:))امدی رو چیزی دست گزاشتی که فیفا توش معروفه اونم فیزیک توپ.
اتفاقا بازی کردم ک مقایسه میکنم. من شک دارم ک تو غیر از فیفا بازی کرده باشی ک میگی فیزیک توپ بادکنکی فیفا بهترینه

فیفا که تو این 3 سال داره هر سال بدتر از پارسال میشه و داره بازی رو نوب پسند تر و کژوال میکنه ... یادش بخیر فیفا 12-11 باید بهترین بازی ممکن رو میکردی که شاید بتونی یکی در حد خودت رو با اختلاف 3 تا بزنی ... الان فرت و فرت گل میزنی ... والا دیشب با دوستامون بازی میکردیم ... تو 6-7 تا بازی 3 تاش رو وسط نیمه برگشتیم ... چون بازنده مشخص شده بود ... از FF15 فکر کنم فقط طرفدارای رئال راضی باشن ...

از اون طرف PES هم که از سال 2008 زده تو جاده خاکی و یه بازی نابود و محو شده است ...

کاش یه استودیو سومی هم پا تو این عرصه میزاشت یا حداقل PES انقدر ضعیف نمیشد ... که الان فیفا هم اینطوری نزول نکنه
شما گرافیک و گیم پلی میدونی چیه؟ واقعا این حرف شما عجیبه! فیفا هر سال داره بهتر می‌شه

(: آقا این چه حرفیه؟ :D فیفا برای ما نقش چند بازی رو باهم اجرا میکنه نمیدونم پینگ پنگ، بسکتبال ! پاس کاری های فوق عجیب با سرعت های غیر قابل پیش بینی! شوت زدن با پرتاب توپ تو بسکتبال فرقی نداره ! ((: البته این دو فاکتوری که عرض کردم نقشش در FIFA 15 کمرنگ شده و خوشحال شدم از این بابت :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or