شما یا معنی آرکید رو نمیدونی یا هم که موقع ارسال این پست جای PES و فیفا رو اشتباهی نوشتی
من از زمانی که FIFA 98 اومد یادمه هم فیفا میزدم هم PES ، البته به قول دوستان توی کلوپ ها همیشه PES حرف اول رو میزد مخصوصا برای شرط بندی و هزار نوع ورژن داشت از PES ادیت شده بگیر تا WE های مختلف ولی کم کم از فیفا 08 تصمیم گرفتم انتخابم رو عوض کنم ، موفق هم شدم ، بعد از تجربه موفقم با PES 2009 و اینکه سال بعدش 2010 ، این نسخه روی سیستمم نصب نشد دیگه بازی رو گذاشتم کنار تا یه سال بعد که سیستم جدید گرفتم و با FIFA 11 فوتبال واقعی رو تجربه کردم. PES به نظر من همه چیز روی توی سرعت بالای بازی و بازیکن ها ، گرافیک بالا و یک تجربه معمولی از فوتبال میدید اما فیفا نه ، فیفا نوآوری رو همیشه توی نسخه های خودش داره ، گیم پلی آروم و کنترل شده ، قدرت مشخص شده شوت ها و پاس ها ، طراحی دقیق و سه بعدی چهره بازیکن ها ، وجود لیگ های دسته 1 و 2 و 3 بسیاری از کشور ها ، فیزیک مناسب برای توپ ، تاکتیک ها و تکنیک های مختلف برای حمله و دفاع ، مهارت های تعریف شده برای دریبل دادن بازیکن ها عدم وجود لودینگ! که خودش برای خودش یه قابلیت بسیار بالاس و خیلی چیزهایی که تا صبح هم بگی کم گفتی ، به هر حال من از همینجا به طرفدار های دو آتیشه PES میگم که فیفا بازی کردن با یه دست دمو زدن و دو تا بازی Kick-Off نیس شما باید تو سطح های مختلف با تیم های مختلف بازی کنی اونم نه یه بار دو بار و زده بشی خیلی طول میکشه تا بهش عادت کنی بعد بری کریر تازه میفهمی کریر پی اس حرفی واسه گفتن نداره ...
دقیقا
خیلیا میگن من فیفا بازی کردم اشغاله و از اینجور حرفا
گفتم ، من خودمم 10 دست اولی که فیفا میزدم رسما به خودم فوحش میدادم که چرا پول سر چنین چیز آشغالی دادم
ولی خوب چون پول داده بودم گفتم یذره بازی کنم ببینم چی میشه
وقتی از سال 2006 تا 2013 فقط پی اس میزدم بایدم همین نظر رو میداشتم ، آدما همیشه از تغیر متنفرن ، اونم قرار گرفتن توی یه محیط جدیدی که توی اون تازه کار به حساب میان
اما بعد اینکه یه ماه فیفا بازی کردم کلا پی اس و بوسیدم گزاشتم کنار
تمام اطرافیانمم روی پی اس تعصب داشتن اما راضی شون کردم یه کاپ با هم فیفا بزنیم ، همه فیفایی شدن
دوستانی که میاین میگین فیفا 09 گیم پلیش خوب بوده و الان پس رفت کرده به خاطر اینه که اون بازی به پی اس شبیه تر بود (راحت تر بود ، همه رو راحت دریپل میکردی و گل..)
مفهوم گیم پلی این نیست که هرچی من باش بیشتر حال میکنم گیم پلیش قویترِ !
شما 3-4 سال اخیر رو نگاه کنید چه امتیازایی به فیفا میدن منتقدین و چه امتیازایی به پی اس...
یسال دو سال ، یه نفر ، دو نفر ، همه دنیا اشتباه میکنه و فقط فن های پی اس درست میگن.؟
آیا همه منتقدین فن فیفا هستن ، EA همه رو همیشه خریده.؟ ، منم خریده.؟ اونم خریده.؟ بعدشم رفته یه نکتار آلبالو خریده.؟ :d
_________________________________________________________________________________
پـ.ن من تا سال 2013 فقط پی اس میزدم اما چون پی اس 2012 و 2013 رو واقعا تضعیف شده دیدم ، فقط پی اس 2011 میزنم
حتی اقلا 19 دست پی اس 2014 رو هم بازی کردم ، خصوصا دوستش داشتم چون استقلال رو داشت و من استقلالیم شدید ، اما با اینحال بعد فیفا نمیتونستم از بازی پی اس لذت ببرم هر کاری کردم..!
بعدش با توجه به سابقه فوتبال باشگاهی و ملی ، و میزان هواداری که داشتم یه سری باشگاه به من پیشنهاد مربی گری دادن
و وقتی یکیشون رو انتخواب کردم مستقیما وصل شدم به قسمت مربی گری فیفا و ادامه ماجرا...
پی اس بازای حرفه ای بگن ، من نمیدونم ، آیا پی اس از این تریپا داره.؟
بعد فیفا بازای حرفه ای اگه چیزای مشابه میدونن بگن لطفا..
(بالاخره بجای کل کل یچیزی هم تو این تایپیک یاد بگیریم)