دقیقا خود شخص شما که هم فیفا بازی میکنی هم PES به نظرت کدوم نسخه بهتره ؟ واقعی تره ؟ شبیه سازیش کاملتره ؟ فیفا که از نسخه 08 داره پیشرفت میکنه و همه اون رو به عنوان یه بازی شبیه ساز واقعی فوتبال ستایش میکنن و نمرات و متاش عالی هست یا PES که از نسخه 2009 داره پسرفت میکنه و هر سال در زمینه گیم پلی قول میده به ریشه ها برگرده در صورتی که نمیدونه اصلا ریشه این بازی همش تو آب و هست و از بیخ خشک شده. من به شخصه در هیچ قسمت از بازی PES نمیتونم به خودم تلقین کنم که بهتر از فیفا هست چه گزارشگری ، چه گرافیک ، چه گیم پلی ، چه فیس ها ، چه لاینسس تیم ها و لباس ها و جام ها و ورزشگاه و حتی چه توپ هایی با ظاهر شکلات و مکعب و فیس های خرس و خرگوش و ... !!!
به صورت کلی حرفت درسته ، ولی پی اس هنوز توی دوتا چیز سر تره
1- توی ترکیب چیدن ، توی ساخت ترکیب شخصی فیفا اصلا در حد خودش نیست ، هم از لحاظ رابط گرافیکیش که فوق العاده ضعیف تر از حد خودشه ، هم از نظر کاربردش ، من یه ترکیب و اقلا 50-60 بار پیاده سازی کردم ، گاهی اوقات یه میلیمتر بازیکن رو جابجا میکنی اصلا کلا از بازی محو میشه ولی یه میل میاریش اینور تر میشه آچار فرانسه تیم
قبول کن ، من این و به عنوان یه طرفدار درجه یک فیفا میدونم و چندین ساله که دارم فیفا بازی میکنم ، پی اس توی بخش چیدن تاکتیک ، هرسال داره ضعیف تر میشه ، اما هنوز از فیفا بهترِ
2- توی پی اس(این نسخه آخریش و تست نکردم ولی به صورت کلی) ساخت تیم (به صورت آفلاین ، ماکه هنوز نفهمیدیم التیمیت تیم چیه) خیلی قوی تر از فیفا است
کلا فیفا تو این زمینه قابلیت شخصی سازی خیلی خیلی کمی بهت میده ، در حد جابجا کردن بازیکنا یا دستکاری قدرتشون و تغیر تاکتیک تیم
اما تو پی اس کلی دستت باز بود ، اسم تیم کمترین چیزی بود که میتونستی عوض کنی ، آرم باشگا ، لباس بازیکنا و دروازه و.. ، نه تنها خودش یه بخش طراحی و ادیت جالب داشت ، بلکه بهت اجازه میداد عکس رو از فایل های کامپیوترت لود کنی و روی پیراهن بندازی.. (همچنین ادغام عکس لود شده و اِلـِمان هایی که خودش تو بخش طراحی در اختیارت میزاشت)
یادش بخیر ، چقدر پای فوتوشاپ سر میکردم و پیرهن اختصاصی خودم رو طراحی میکردم (جالبیش اینه که از پسوند png و قابلیت ترنس پرنت پشتیبانی میکرد و این خیلی کمک کننده بود)
اصلا خود بخش طراحی صورت بازیکن ، تعداد مدل موهای فیفا خیلی کمه ، نمیدونم چرا..؟! آخه واسه EA درست کردن این کارا هیچ کاری نداره ، حتی یه سری مدل مو توی فیفا 13 بود توی فیفا 14 حذف شد! ، کلا بخش ادیتینگ ، چه توی فیس و بدن بازیکن ، و چه توی بخش ادیت تیم پی اس قوی تر از فیفاست
من این مفهوم رو کاملا درک کردم که فیفا توی اکثر چیزها(تغریبا همه چیز) به طور غیر قابل قیاسی از پی اس بهتره
ینی با مقایسه پی اس و فیفا از هر نظر (خصوصا گیم پلی که مهمترین چیزه)، ظلم شدیدی در حق فیفا کردیم
اما
تا جایی که من میدونم توی اون دوتا موردی که من اشاره کردم پی اس هنوز قوی ترِ..