Evilbax
کاربر سایت
آخه ما بی پولیم ،آنلاین نداریمشما تا وقتی نمیدونی آلتیمیت چیه نمیتونی اسم خودتو بزاری طرفدار فیفا درجه یک
از هرکی هم ، هرجا پرسیدیم جواب نداد...
(آخریش اینجا)
آخرین ویرایش:
آخه ما بی پولیم ،آنلاین نداریمشما تا وقتی نمیدونی آلتیمیت چیه نمیتونی اسم خودتو بزاری طرفدار فیفا درجه یک
من از فیفا2010جام جهانی دارم فیفا میزنم قبلشم pes باز بودم از 11هم آنلاین میزنمشما یا معنی آرکید رو نمیدونی یا هم که موقع ارسال این پست جای PES و فیفا رو اشتباهی نوشتی
من از زمانی که FIFA 98 اومد یادمه هم فیفا میزدم هم PES ، البته به قول دوستان توی کلوپ ها همیشه PES حرف اول رو میزد مخصوصا برای شرط بندی و هزار نوع ورژن داشت از PES ادیت شده بگیر تا WE های مختلف ولی کم کم از فیفا 08 تصمیم گرفتم انتخابم رو عوض کنم ، موفق هم شدم ، بعد از تجربه موفقم با PES 2009 و اینکه سال بعدش 2010 ، این نسخه روی سیستمم نصب نشد دیگه بازی رو گذاشتم کنار تا یه سال بعد که سیستم جدید گرفتم و با FIFA 11 فوتبال واقعی رو تجربه کردم. PES به نظر من همه چیز روی توی سرعت بالای بازی و بازیکن ها ، گرافیک بالا و یک تجربه معمولی از فوتبال میدید اما فیفا نه ، فیفا نوآوری رو همیشه توی نسخه های خودش داره ، گیم پلی آروم و کنترل شده ، قدرت مشخص شده شوت ها و پاس ها ، طراحی دقیق و سه بعدی چهره بازیکن ها ، وجود لیگ های دسته 1 و 2 و 3 بسیاری از کشور ها ، فیزیک مناسب برای توپ ، تاکتیک ها و تکنیک های مختلف برای حمله و دفاع ، مهارت های تعریف شده برای دریبل دادن بازیکن ها عدم وجود لودینگ! که خودش برای خودش یه قابلیت بسیار بالاس و خیلی چیزهایی که تا صبح هم بگی کم گفتی ، به هر حال من از همینجا به طرفدار های دو آتیشه PES میگم که فیفا بازی کردن با یه دست دمو زدن و دو تا بازی Kick-Off نیس شما باید تو سطح های مختلف با تیم های مختلف بازی کنی اونم نه یه بار دو بار و زده بشی خیلی طول میکشه تا بهش عادت کنی بعد بری کریر تازه میفهمی کریر پی اس حرفی واسه گفتن نداره ...
نسخه پی سی بازی PES 2015 بازی مابین نسلی هستش و در بخش گرافیکی بازی بسیاری از ویژگی های نسخه نسل هشتمی رو نداره ..........سیستم مورد نیاز بازی PES هم منتشر شد و واقعا همه رو حیرت زده کرد !!! با یه گرافیک آنبورد میشه این بازی رو روی بهترین تنظیمات اجرا کرد ... این بود بازیی که قرار بود به ریشه ها برگرده و فیفا رو حد پینگ پنگ می دید ؟؟؟
با توجه به کدوم گفتگو میگی داداش؟!همه که دارن میگن فیفا بهتره!اون بالام نظرسنجی هست که نتایجش مشخصه!فیفا اگه بهش انتقادیم داره میشه به خاطر سطح انتظار بالا ازشه،وگرنه همچنان یه سر و گردن از پی ای اس بهترهپس در نتیجه با گفتگوی دوستان عزیز ونظرات مثبت و منفی میشه نتیجه گرفت امسال pesبگیریم و بیخیال فیفا بشیم...ممنون دوستان چون بدجور گیر کرده بودم بین این دوبازی چون درکنارش بازی GTA هم بگیرم که چندماه سرگرم بشم.
گفت و گو های تاپیک Fifa15|PS4با توجه به کدوم گفتگو میگی داداش؟!همه که دارن میگن فیفا بهتره!اون بالام نظرسنجی هست که نتایجش مشخصه!فیفا اگه بهش انتقادیم داره میشه به خاطر سطح انتظار بالا ازشه،وگرنه همچنان یه سر و گردن از پی ای اس بهتره
OMG زمین و آسمون تو اینجا داره میگه فیفا بهتره بعد این امده مگیه دستتون درد نکنه روشنم کردید pes بهتره :dپس در نتیجه با گفتگوی دوستان عزیز ونظرات مثبت و منفی میشه نتیجه گرفت امسال pesبگیریم و بیخیال فیفا بشیم...
ممنون دوستان چون بدجور گیر کرده بودم بین این دوبازی چون درکنارش بازی GTA هم بگیرم که چندماه سرگرم بشم.
نمي دونم اينجا جاش هست يا نه
Pes15
نسخه ي نهايي اش اومده ؟!