FIFA VS PES

• Thread starter Thread starter Boss
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

طرفدار و علاقه مند به کدام شبیه ساز هستید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    330
  • نظرسنجی بسته شده است .
من تا 2011 pes بازی می کردم و طرفدار 2 آتیشه pes بودم ولی یه روز به طور تصادفی خونه یکی از دوستام fifa بازی کردم fifa 12 رو و اون نسخش یه سرو گردن از pes بهتر بود حالا نسخه های قبلیشو نمیدونم از اون موقع بود که زدم تو کار fifa و خداییشم بخوای در نظر بگیری fifa به فوتبال واقعی نزدیک تره

يادش بخير قبلا فقط پيش بازي ميكردم و حتي نزديك فيفا هم نميشدم. يه بارم اومدم فيفا 9 بازي كنم، اصلا نتونستم باهاش ارتباط برقرار كنم و بوسيدمش گذاشتمش كنار.

تا اين كه ديگه با پيس 2011 حال نكردم و از طرفي اين فيفا 11 هم نمرات خيلي خوبي گرفته بود، گفتيم بشينيم بازيش كنيم، اينقدر باهاش حال كردم كه همون اول كاري سه ساعت پشت سر هم بازيش كردم.

آنلاينشو كه ديگه تجربه كردم، رسما اين بار پيس را گذاشتم بوسيدم كنار و چسبيدم به فيفا تا الان و براي هميشه. انصافا واقعا يك سر و گردن سري فيفا بالاتر از پيس شده و فقط اون هيجان و گزارشگريش واقعا آدمو ميخكوب ميكنه

تو بخش مربي بودن، اگه يه تيم از ليگ دسته دو انگليس برداريد و باهاش بازي كنيد واقعا لذت واقعي را ميفهميد. گزارشگر بازي كوچيك ترين چيزها در مورد تيبمتون و سابقش در ليگ انگليس و افتخاراتي كه قبلا داشته را ميگه.

واقعا دم ea گرم.

سیستم مورد نیاز بازی PES هم منتشر شد و واقعا همه رو حیرت زده کرد !!! با یه گرافیک آنبورد میشه این بازی رو روی بهترین تنظیمات اجرا کرد ... این بود بازیی که قرار بود به ریشه ها برگرده و فیفا رو حد پینگ پنگ می دید ؟؟؟ :))

شما یا معنی آرکید رو نمیدونی یا هم که موقع ارسال این پست جای PES و فیفا رو اشتباهی نوشتی

من از زمانی که FIFA 98 اومد یادمه هم فیفا میزدم هم PES ، البته به قول دوستان توی کلوپ ها همیشه PES حرف اول رو میزد مخصوصا برای شرط بندی و هزار نوع ورژن داشت از PES ادیت شده بگیر تا WE های مختلف ولی کم کم از فیفا 08 تصمیم گرفتم انتخابم رو عوض کنم ، موفق هم شدم ، بعد از تجربه موفقم با PES 2009 و اینکه سال بعدش 2010 ، این نسخه روی سیستمم نصب نشد دیگه بازی رو گذاشتم کنار تا یه سال بعد که سیستم جدید گرفتم و با FIFA 11 فوتبال واقعی رو تجربه کردم. PES به نظر من همه چیز روی توی سرعت بالای بازی و بازیکن ها ، گرافیک بالا و یک تجربه معمولی از فوتبال میدید اما فیفا نه ، فیفا نوآوری رو همیشه توی نسخه های خودش داره ، گیم پلی آروم و کنترل شده ، قدرت مشخص شده شوت ها و پاس ها ، طراحی دقیق و سه بعدی چهره بازیکن ها ، وجود لیگ های دسته 1 و 2 و 3 بسیاری از کشور ها ، فیزیک مناسب برای توپ ، تاکتیک ها و تکنیک های مختلف برای حمله و دفاع ، مهارت های تعریف شده برای دریبل دادن بازیکن ها عدم وجود لودینگ! که خودش برای خودش یه قابلیت بسیار بالاس و خیلی چیزهایی که تا صبح هم بگی کم گفتی ، به هر حال من از همینجا به طرفدار های دو آتیشه PES میگم که فیفا بازی کردن با یه دست دمو زدن و دو تا بازی Kick-Off نیس شما باید تو سطح های مختلف با تیم های مختلف بازی کنی اونم نه یه بار دو بار و زده بشی خیلی طول میکشه تا بهش عادت کنی بعد بری کریر تازه میفهمی کریر پی اس حرفی واسه گفتن نداره ...
من از فیفا2010جام جهانی دارم فیفا میزنم قبلشم pes باز بودم از 11هم آنلاین میزنم
خودم خوب میدونم که اینا توی کدوم مسائل فرق دارن الانم نزدیک 200 ساعت انلاین زدم میگم انلاین فیفا15 ارکید هست تمام انلاین بازهای فیفا15 ps4هم اینو میگن میتونید بیاید اون تاپیک ببنید چه خبره توی افلاین درسته وضع بهتره ولی تو انلاین وضع کاملا فرق میکنه و بازی کاملا به سمت ارکید رفته

سیستم مورد نیاز بازی PES هم منتشر شد و واقعا همه رو حیرت زده کرد !!! با یه گرافیک آنبورد میشه این بازی رو روی بهترین تنظیمات اجرا کرد ... این بود بازیی که قرار بود به ریشه ها برگرده و فیفا رو حد پینگ پنگ می دید ؟؟؟ :))
نسخه پی سی بازی PES 2015 بازی مابین نسلی هستش و در بخش گرافیکی بازی بسیاری از ویژگی های نسخه نسل هشتمی رو نداره ..........

به زبان ساده میشه گفت گرافیک نسخه پی سی یه پورت از نسخه پلی استیشن 3 هستش که به روز شده ............

پس در نتیجه با گفتگوی دوستان عزیز ونظرات مثبت و منفی میشه نتیجه گرفت امسال pesبگیریم و بیخیال فیفا بشیم...
ممنون دوستان چون بدجور گیر کرده بودم بین این دوبازی چون درکنارش بازی GTA هم بگیرم که چندماه سرگرم بشم.

پس در نتیجه با گفتگوی دوستان عزیز ونظرات مثبت و منفی میشه نتیجه گرفت امسال pesبگیریم و بیخیال فیفا بشیم...ممنون دوستان چون بدجور گیر کرده بودم بین این دوبازی چون درکنارش بازی GTA هم بگیرم که چندماه سرگرم بشم.
با توجه به کدوم گفتگو میگی داداش؟!همه که دارن میگن فیفا بهتره!اون بالام نظرسنجی هست که نتایجش مشخصه!فیفا اگه بهش انتقادیم داره میشه به خاطر سطح انتظار بالا ازشه،وگرنه همچنان یه سر و گردن از پی ای اس بهتره

با توجه به کدوم گفتگو میگی داداش؟!همه که دارن میگن فیفا بهتره!اون بالام نظرسنجی هست که نتایجش مشخصه!فیفا اگه بهش انتقادیم داره میشه به خاطر سطح انتظار بالا ازشه،وگرنه همچنان یه سر و گردن از پی ای اس بهتره
گفت و گو های تاپیک Fifa15|PS4

پس در نتیجه با گفتگوی دوستان عزیز ونظرات مثبت و منفی میشه نتیجه گرفت امسال pesبگیریم و بیخیال فیفا بشیم...
ممنون دوستان چون بدجور گیر کرده بودم بین این دوبازی چون درکنارش بازی GTA هم بگیرم که چندماه سرگرم بشم.
OMG زمین و آسمون تو اینجا داره میگه فیفا بهتره بعد این امده مگیه دستتون درد نکنه روشنم کردید pes بهتره :d

داداش چی زدی ؟ :d

کلاً فیفا بازها پتانسیل دیدن Pes رو ندارن ! هر سال که نسخه های بعدی این دوتا بازی میان هرکی طرفداری عجولانه ی خودش رو میکنه ! الان که فیفا 15 اومده یه سری های میان میگن پسرفت کرده خیلی آسون شده، یه سریا میان میگن بازی داره پیشرفت میکنه و داره به شبیه ساز واقعی نزدیکتر میشه ! من حتی دیدم طرف Pes ( پِس ) رو پیس تلفظ میکنه و میاد نظر یک طرفه میده و میره ! امسال که اومدن Pes 15 یه ماه عقب افتاد بیشتر فوتبال باز ها رفتن سمت فیفا ! من خودم روی X360 دارم بازی میکنم و آفلاینش اگه بخوای با CPU بازیکنی که رسماً فاتحه آینده ات خوندس. دست اول Legendry که بازی میکنی میاد 6 تا ازت میخوره تو دست بعدی 3-0 میبرتت ! :| ولی پس 2014 واقعاً افت شدیدی توی گیم پلی داشت و فیفا اون سال ازش جلو زد امسال هم چیزی تا اومدن پس 2015 معلوم نیست پس نمیشه نظر کاملاً قاطع آنه ای رو درمودشون داد .

دوستان من فيفا رو روي پلي استيشن ٤ بازي كردم خوب بود
دموي پيس رو هم روي پلي استيشن ٤ بازي كردم اون هم بد نبود
در كل رنگ و لعاب فيفا بيشتر هستش
ولي من با پيس بيشتر ارتباط برقرار كردم و راحت تر تونستم بازي كنم
من چندين ساله دارم فيفا بازي ميكنم اما فكر كنم امسال برم سمت پيس

حقیقت کلام اینه که نظر هر کسی برای خودش محترمه ولی انصافا هیچ رقمه نمیتونم PES رو به عنوان یه بازی فوتبال ببینم که دارم بازی میکنم. چرا اگه بری توی گیم نت ها میبینی دو نفر دارن باهم شرطی PES بازی میکنن و اگه دستگاه کنارشون بشینی فیفا بازی کنی هاچ و واج نگاهت میکنن و میگن این دیگه چیه ؟ به شخصه بارها این اتفاق برای خودم افتاده و فیفا بازی کردن کار هر کسی نیست اونایی که PES دوست دارن خب شما نمی تونید به راحتی بیاریدشون سمت فیفا و کسایی هم که فیفا رو دوست دارن عمرا برن سمت PES البته خود من بیشتر از 10 نفر رو با بازی فیفا آشنا کردم تو خونه خودم اومدن تجربه اش کردند و دیگه سمت PES نرفتن. پس انتخاب با شماس : یه بازی آرکید با گرافیک معمولی و حرفای همیشگی و تکراری : PES ، یه بازی حرفه ای با گرافیک نسل هشتم و گیم پلی واقعی : FIFA ;)

دوستان منی که فیفا بازم به صورت تیر....فیفا رو با هیچی عوض نمی کردم این 15 به نظرم از 14 خیلی ضعیف تره! :|
این همه تبلیغ کردن که موشن ها ریکپچر شده....ولی مثلا بازی کن داره راه میره یهو دس به کمر میشه...یهو تند راه میره..یهو سرشو میندازه پایین ازین باگای موشنی مسخره
یا مثلا از نزدیک نشون میده و موهای بلند و لباس ها میلرزه...مثلا اومدن طبیعی درست کنن :|
تو تبلیغات این همه گفتن که تماس توپ با پا...نزدیک ترین حد...الان من میبینیم یه متر فاصله داره از پای طرف...یا مثلا موقع دس زدن و تشویق اصن..دساشون خیلی ضایس :|
ولی چمن و هایلاتا خیلی خوب شده..
ولی دیشب خریدم..پشیمون شدم...
14 رو یادمه همون شبه اول اینقدر جذبم کرد تا صب ulteamate میزدیم :|
حالا شاید آپدیت بدن...بهترش کنن...یا شایدم من سطح توقعم رفته بالا :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or