mohammadl021
کاربر سایت
لطفا یه نگاه دیگه به اینیستا دخیا خسه و رونالدو بنداز و در خلوت خودت کمی به فلسفه آفرینش فکر کن:dبه نظرم تو اون مقایسه ها به جز مودریچ ناواس و راموس pes سر تره . مودریچو ناواس خنده دارن
pes 2016 =فیس نیمار و دیگر هیچ
- - -ویرایش - - -
مودریچ pes رو
لطفا یه نگاه دیگه به اینیستا دخیا خسه و رونالدو بنداز و در خلوت خودت کمی به فلسفه آفرینش فکر کن:d
من فکر میکردم تا الان اون ماتا دخیا خوبا برا pes هستن الان دقت کردم
چرا ماتا دیگه انقدر نابوده دخیا هم که حرفی نمیزنم ...
خسه هم قبول دارم بده ولی خداییش رونالدو اینیستا اگه بالاتر نباشن کمتر هم نیستن :d
بوسکتس هم خداییش دیگه بهتره :d
داداش من فرض رو بر این میگیرم که حق با توعه و رونالدوی ساکر با فیفا تو یه سطحن!!!
حالا خودت به عنوان یه جمع بندی،خداوکیلی راستشو بگو،فیس کدوم بازی بهتره؟!!!
pes 2016 =فیس نیمار و دیگر هیچ
- - -ویرایش - - -
مودریچ pes رو
اگه بخوام بینه این عکسا مقایسه کنم fifa معلومه بهتره اصلا ماتا دیدم حالم گرفته شد
اگه بخوام کلا هم مقایسه کنم فیسا باید جفت بازی ها رو بازی کنم .
عاقا ... دم هم رفقا گرم واقعا نشون دادن که فیفا تو همه چی سره ... دیگه این بحث رو ادامه نخواهم داد چون سال سومی هس که همه رو قانع کردم FIFA بهتره ... به امید ارائه سریع تر بازی
میخوای دونه به دونه عکس بازیکنارو ازpes نسخه Pc برات بذارم تا ببینی کدوم بهتره 500 تا عکس تو نت هست داره نشون میده کدوم بهتره مقایسه های یوتیوب دروغ میگه ،عکسا از فضا اومده ،زمین کجه و ..... خوبه همه دروغ میگن ...نکته جالب اینکه تو مقایسه دوتا بازی تو نسخه کنسولی Ps4 نه سیمولیت لباسا درسته نه چمن ورزشگاه حتی تو نسخه کنسول هم به پای فیفا نمیرسه برادر من خوب یسر به یوتیوب بزن مقایسه ها رو نگاه کن بعد اینجا بهونه بیار ... تیم هایی هم که لایسنس ندارن اسماشون جالبه یکیو نشوندن گفتن هر چی دوست داری بزن تیم ملی ایرانو برداتشم اسم مهاجمش بگوویچالان مثلا مودریچ فیفا خیلی خوبه؟ عین وزغه
در کل من فیس هارو تو بازی دیدم اصلا شبیه این عکسا نیس، همون مسی هم که از نسخه ی PS4 انداختن از PES یه سر و گردن از این عکس بند انگشتی که گذاشتن بالاتره ( تو واقعیتش هم همینطور )
نمیدونم والا این عکسارو از کجا میارن مردم!!
میخوای دونه به دونه عکس بازیکنارو ازpes نسخه Pc برات بذارم تا ببینی کدوم بهتره 500 تا عکس تو نت هست داره نشون میده کدوم بهتره مقایسه های یوتیوب دروغ میگه ،عکسا از فضا اومده ،زمین کجه و ..... خوبه همه دروغ میگن ...نکته جالب اینکه تو مقایسه دوتا بازی تو نسخه کنسولی Ps4 نه سیمولیت لباسا درسته نه چمن ورزشگاه حتی تو نسخه کنسول هم به پای فیفا نمیرسه برادر من خوب یسر به یوتیوب بزن مقایسه ها رو نگاه کن بعد اینجا بهونه بیار ... تیم هایی هم که لایسنس ندارن اسماشون جالبه یکیو نشوندن گفتن هر چی دوست داری بزن تیم ملی ایرانو برداتشم اسم مهاجمش بگوویچ
اصلا دوستان pes باز وقت ندارن با ماها بحث کنن که!!!باید برن کلی کیت و پچ و چه وچه وچه دانلود کنن و دونه دونه با فلش تو بازیشون وارد کنن تا تازه اسم بازیشون بشه فوتبال!!! اونم فقط توی آفلاین!!! اونم با 13 تا استادیوم!!! فیفا باز های عزیز خواهشا وقت این عزیزان رو نگیرید و بزارید به کارشون برسن