خدایی برین 2 صفحه قبل این ویدئو که دوستمون FEARR گذاشته رو ببینین بعد بیاین ببینیم چی میگین ؟؟؟ که تو فیفا قیافه ها ضعیف تره
بابا خجالت بکشید خدایی
این همه برتریو نمیبینین هی میگین PES ??
ببینین استیل تو فیفا هیچ مشکلی نداره بلکه بهترم هست - الان میخوای بگی تو تعصبی نظر میدی اوکی بگو ولی من واقعیتو میگم و جو گیرم نیستم با یه قیافه نیمار بیام کل بازیو بگم قیافه ها شاخن
میدونی چرا نیمارو اینطوری در اورده فیفا ؟؟ چون رو کاور رقیبه و اینم یه نوع سیاسته..وگرنه شما برو بقیه چهره هارو ببین..برو قیافه بازیکنای تاتنهام..استون ویلا و این تیمای معمولی که PES همشونو یه دیفالت گذاشته چک کن میفهمی واسه EA کاری نداره نیمارو درست کنه خوب ولی اینم سیاستشه که من خودم میگم سیاست به جاییه
و اینکه دیگه یه چیزو فقط میگم برین فکر کنین شاید به جوابی رسیدیدن
هر زمان بازی که انجام میدی سروراش اینقدر قوی بودن که همه اینو اعتراف کنن... نه اینکه هر هفته تعطیل کنن سرورارو که دست تعمیر..حالا تو روزای عادیم شاهکاری نمیبینیم آخه..
اینقدر ضعیفه که حتی جای بحث نداره
هر وقت لایسنس کامل داشت ( خوشت بیاد یا نیاد این موضوع وحشتناک مهمه ) حالا تو برو کیت بساز جایگزین کن LONDON BLUE رو یادت نره درست کنی فقط
فضای بازی ..جو ورزشگاه گزارشگر ..چمن ..اینارو کار ندارم چون همه میدونن دیگه
در کل اینکه این فیفا یه چیزه خاصه واسه اینه این همه فروش داره تو کل جهان
من هیچوقت موافق این نیستم چیزی بیشتر بفروشه برتره
ولی این فیفا خیلی فرق داره چون واقعا تکه و خواهد بود در اینده ..چون EA میفهمه داره چی میکنه
و از اونور شما دعا کنید PES 17 ای هم باشه
چون تو خبرا اومده از سال بعد باید PES اندروید بازی کنید و انگاری جدی جدی وضع خرابه :biggrin1:
کونامی در حال برشکستگی است شدید
بابا خجالت بکشید خدایی
این همه برتریو نمیبینین هی میگین PES ??
ببینین استیل تو فیفا هیچ مشکلی نداره بلکه بهترم هست - الان میخوای بگی تو تعصبی نظر میدی اوکی بگو ولی من واقعیتو میگم و جو گیرم نیستم با یه قیافه نیمار بیام کل بازیو بگم قیافه ها شاخن
میدونی چرا نیمارو اینطوری در اورده فیفا ؟؟ چون رو کاور رقیبه و اینم یه نوع سیاسته..وگرنه شما برو بقیه چهره هارو ببین..برو قیافه بازیکنای تاتنهام..استون ویلا و این تیمای معمولی که PES همشونو یه دیفالت گذاشته چک کن میفهمی واسه EA کاری نداره نیمارو درست کنه خوب ولی اینم سیاستشه که من خودم میگم سیاست به جاییه
و اینکه دیگه یه چیزو فقط میگم برین فکر کنین شاید به جوابی رسیدیدن
هر زمان بازی که انجام میدی سروراش اینقدر قوی بودن که همه اینو اعتراف کنن... نه اینکه هر هفته تعطیل کنن سرورارو که دست تعمیر..حالا تو روزای عادیم شاهکاری نمیبینیم آخه..
اینقدر ضعیفه که حتی جای بحث نداره
هر وقت لایسنس کامل داشت ( خوشت بیاد یا نیاد این موضوع وحشتناک مهمه ) حالا تو برو کیت بساز جایگزین کن LONDON BLUE رو یادت نره درست کنی فقط
فضای بازی ..جو ورزشگاه گزارشگر ..چمن ..اینارو کار ندارم چون همه میدونن دیگه
در کل اینکه این فیفا یه چیزه خاصه واسه اینه این همه فروش داره تو کل جهان
من هیچوقت موافق این نیستم چیزی بیشتر بفروشه برتره
ولی این فیفا خیلی فرق داره چون واقعا تکه و خواهد بود در اینده ..چون EA میفهمه داره چی میکنه
و از اونور شما دعا کنید PES 17 ای هم باشه
چون تو خبرا اومده از سال بعد باید PES اندروید بازی کنید و انگاری جدی جدی وضع خرابه :biggrin1:
کونامی در حال برشکستگی است شدید