FEARR
کاربر سایت
ببین اگر غیر عمد اومدی عکسهای pes2014 رو با fifa 16 مقایسه کردی که بهت میگم این عکسها مال دو سال پیش داری اشتباهی مقایسه میکنی ولی اگر از روی عمد این کارو کردی فقط میتونم بهت بگم که یه بچه عقده ای هستی که نمیتونی با واقعیت ها کنار بیای برای تو و دورو بریات متاسفم
- - -ویرایش - - -
وای از دست این fifa fan های بچه سن(با عرض پوزش از بقیه دوستان fifa باز که خیلی قابل احترامن)رفتین عکس فیسهای pes14رو با fifa 16 قیاس کردین بعد توی یه حرکت کاملا خودجوش!!!همگی باهم اومدین به خیال خودتون دارین بازی رو ترول میکنین؟!
واقعا نمیدونم این کارا یعنی چی؟اگر fifa باز هستین برین بازی مورد علاقتون رو بازی کنین و حاشو برین دیگه این مسخره بازی و ترول کردن یه بازی دیگه اونم به نا حق و توصل به دروغ یعنی چی؟!!!
- - -ویرایش - - -
یادمه یه بار توی تایپک pes 15 داشتی با یه بابایی کل کل میکردی و اخرش بحث و به سن و سال کشوندی و گفتی سی و اندی سالته اگر دروغ گفته باشی که خوب یه بچه تازه به دوران رسیدی و توقعی ازت نیست ولی اگر راست گفته باشی از اون جماعتی هستی که فقط رقم سالهای زندگیش رفته بالا ولی فهم و درکش در حد همون دوران کودکی مونده.
اقایون ناظما نمی خواستم اینجوری صحبت کنم اما اینا خودشون زدن به جاده خاکی خواهشا بیان اینجا رسیدگی کنین
برادر من بارها گفتم لینک ویدیویی مقایسه چهره ها رو برای هر 3 تیم منچستر یونایتد Real madird و بارسلونا رو قرار دادم ببین بعد بیا نظر بده... به یه دوست دیگه هم گفتی خواستی 500 تا عکس برات میذارم ببین کدوم بهتره ...کار سختیم نیست یه سرچ تو گوگل بزنی 100 تا مقایسه برات میاد... من نسخه PC رو با PC مقایسه کردم بعد با یه سرچ کوتاه مشخص شد حتی نسخه کنسولی هم بجز نیمار ما بقی قابل مقایسه با فیفا نیستن... حالا سال بعد تو اندروید برات مقایسه میذارم البته اگه کونامی بودجه ساخت نسخه اندرویدشو داشته باشه
اینم لینک :
دانلود فایل Download FIFA PES 2016 FACE Compression rar از آپلود آی آر
آخرین ویرایش: