FIFA VS PES

• Thread starter Thread starter Boss
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

طرفدار و علاقه مند به کدام شبیه ساز هستید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    330
  • نظرسنجی بسته شده است .
سلام
آقایون درباره بازیها بحث کنین .
پستی دیده بشه که طرفدارهای بازی رو خطاب قرار دادین ، مستقیم قطع دسترسی در انتظارتون خواهد بود .

وای خدای من ... اون کسی که میاد از گرافیک و مدلینگ و فیس های بهتر بازی PES تعریف میکنه ، به من بگه آخه این چه مدل نیماری هست؟ چرا رو کله ش روغن خالی کردن؟

همه میدونن که کونامی تو ساخت فیس های زامبی وار که انگار آدمو میخوان گاز بگیرن استاده بعد میان از مدل سازی برتر صحبت میکنن. جان من نگاه کنید :

viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]

قیافه ش عین عقب مونده هاس خدایی.

حالا یه نگاهی هم به نسخه فیفا داشته باشیم :

viewer.php
[/URL][/IMG]

دیگه انتخاب با خودتون

تو بحث گیم پلی و قابلیت های فیفا هم من توضیح دادم هم دوستان ... خودتون میدونید و خودتون که کدوم نسخه واقعا شبیه ساز فوتبال هست و باید اونو انتخاب کنید

وای خدای من ... اون کسی که میاد از گرافیک و مدلینگ و فیس های بهتر بازی PES تعریف میکنه ، به من بگه آخه این چه مدل نیماری هست؟ چرا رو کله ش روغن خالی کردن؟

همه میدونن که کونامی تو ساخت فیس های زامبی وار که انگار آدمو میخوان گاز بگیرن استاده بعد میان از مدل سازی برتر صحبت میکنن. جان من نگاه کنید :

viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]

قیافه ش عین عقب مونده هاس خدایی.

حالا یه نگاهی هم به نسخه فیفا داشته باشیم :

viewer.php
[/URL][/IMG]

دیگه انتخاب با خودتون

تو بحث گیم پلی و قابلیت های فیفا هم من توضیح دادم هم دوستان ... خودتون میدونید و خودتون که کدوم نسخه واقعا شبیه ساز فوتبال هست و باید اونو انتخاب کنید

شما بجای اینکه یه عکس که در بدترین وضع افتاده رو مقایسه کنی با فیفا، اینو که تو خود بازی گرفتن از PS4 مقایسه کن!!

و بعد بگو دیگه انتخاب با خودتون ( مثل دوستمون که ورداشته نسخه ی PC رو PES که همه میدونن ایراد داره رو مقایسه میکنه با نسخه ی PS4 فیفا!! راست میگین PS4 VS PS4 مقایسه کنید: اینم نیمار:

pk75wdcodflhqoq2jsgr.jpg

حرفی برای گفتن داری؟ حالا برو تو ادیت پلیر فیفا یه عکس بگیر بیا مقایسه کنیم!!

من هم همین کاری که شما انجام دادی کردم منتها نتیجه اش کاملا برعکس شمابود!
همه دوستام که اتفاقاهمشون فوتبالیست وفوتبال دوست هستند متفق القول گفتند فیفا تجربه بهتری از فوتبال نشون میده وشبیه تربه واقعیت هستش
البته بنده چون با پی سی اینکاروکردم شایدموتور فیفا که نسل هشت هستش تواین انتخاب تاثیر گذاشته باشه
بله نسخه های قبل تقریبا همین طوری که شما میگی بود ولی اگر برات مقدور یه بار دیگه اون دوستای فوتبالیت رو دعوت کن و این سری pes2016 رو بزار جلوشون ببین چی میگن؟

دوستانی که عکس میذارن و میخوان بترکونن بازی رقیب رو فرق نمیکنه چه PES بازا و چه فیفا بازا میخواین عکس بذارین عکس های درست حسابی بذارین و همین طور عکس های نسخه پی سی PES 2016 رو با فیفا مقایسه نکنین !!!
این جا یه سری از عکس ها رو خصوصا در صفحه های قبل دارم میبینم نمیدونم از عمد هستش و یا واقعا دوستان نمیدونن که گرافیک نسخه پی سی PES 2016 با نسخه کنسول های نسل حاضر خیلی فرق میکنه !!!؟؟؟

حالا از روی عمد باشه و از روی شیطنت بازم مهم نیست و خلاصه بزنین تو سر و کله همدیگه و این داستان تا ابد ادامه داره و حالش رو ببرین :)):-/

و در ضمن دوستانی که حتی اطلاع ندارن چهره نیمار در همین PES 2016 دو بار عوض شده چه جوری میان عکس های مقایسه ای میذارن ؟؟؟!!!

بار اول از طرف کونامی چهره دو بعدی نیمار نشون داده شد که در پست بالا دوست ما نشون داده و همون عکس هم حتی کلی سر و صدا کرده بود چون کیفیت چهرش خیلی خوب بود ( حالا فیفا بازا میگن زامبی اشکال نداره خب زامبی ، باشه )

و در کد جدید تر و نسخه پایانی بازی چهره نیمار رو سه بعدی کردن و اینم چهره کد نهایی بازی !! و در ضمن واقعا باید اعتماد به نفس در حد تیم ملی باشه که آدم بخواد مدلینگ و چهره های PES 2016 رو بخواد بگه که از فیفا ضعیف تره 8-| مثلا الان یکی بیاد بگه جو اتمسفر و حاشیه های درون بازی و صحنه های آهسته PES از فیفا بالاتره :)) هر دو حالت واقعا خنده دار هستش ...........

اینم عکس جدید تر نیمار تو PES 2016 :arrowd:

jsjqvlu8dl9omv3g150o.jpg

خودتون رو بزنید به زمین و آسمان دو بازی به هم نزدیک شدن و هر کدومشون تو یه بخش هایی نسبت به یک دیگه برتری دارن فیفا هم در بخش هایی برتری داره ولی دوستان فیفا باز راه رو اشتباه اومدین و در بخش مدلینگ و چهره PES از فیفا برتر هستش ، همین طور که در بخش جو و اتمسفر و محتوا فیفا برتر از PES هستش ..........

@LeBron James 6

حرفی برای گفتن داری؟ حالا برو تو ادیت پلیر فیفا یه عکس بگیر بیا مقایسه کنیم!!

اوهوم دارم ... بنده PC گیمر هستم و مقایسه PC vs PC رو فقط قبول دارم. اینکه شرکت سازنده بازی که شما داری ازش دفاع میکنی عرضه نداره بازی های فوتبال برای PC رو به صورت نسل هشتی ارائه کنه به من مربوط نیست. این بی عرضه گی شرکت سازنده رو میرسونه فقط. شمام اگه خیلی علاقه داری مقایسه کنسول در مقابل پی سی رو بکنی. میتونی تصاویر فیفا تو رزولوشن 4K رو هم ببینی تا ب عمق فاجعه ای به نام PES پی ببری

@LeBron James 6

اوهوم دارم ... بنده PC گیمر هستم و مقایسه PC vs PC رو فقط قبول دارم. اینکه شرکت سازنده بازی که شما داری ازش دفاع میکنی عرضه نداره بازی های فوتبال برای PC رو به صورت نسل هشتی ارائه کنه به من مربوط نیست. این بی عرضه گی شرکت سازنده رو میرسونه فقط. شمام اگه خیلی علاقه داری مقایسه کنسول در مقابل پی سی رو بکنی. میتونی تصاویر فیفا تو رزولوشن 4K رو هم ببینی تا ب عمق فاجعه ای به نام PES پی ببری

آقا برو با PC همون 4K رو که میگی تو قسمت ادیت پلیر عکس بگیر از نمیار بذار!!

کلا خیلی متاسفم واسه فیفا بازا چون اساس بحث رو بلد نیسن!! تو بحث باید بری تو قسمتایی که حریفت ازت ضعیف تره نه جاهایی که با اختلاف بهتره ازت!! مثلا همون اتمسفر و گزارشگری نه تو مدلینگ!!! اونم مدلینگ!!!
بازم به این عکسا نگاه کن!!

jsjqvlu8dl9omv3g150o.jpg

pk75wdcodflhqoq2jsgr.jpg

البته اگه میخوای رو نسخه ی PC بازی کنی و گرافیک مهمه برات همون فیفا باید بازی کنی همه هم قبول دارن این موضوع رو، اما من میگم مدلینگ PES در اون حد بهتر از فیفا هست که همون نسخه ی PC فیفا هم توان مقابله با نسخه ی نسل هشتمی PES رو نداره، اونم تو مدلینگ!!

pes نسبت به 15 زمین تا زیر زمین فرق کرده. خیلی بهتر شده. ولی هنوزم قابل مقایسه نیست با فیفا.:دی ادم دو دست فیفا بازی میکنه دیگه نمیتونه سمت پس بره

آقا برو با PC همون 4K رو که میگی تو قسمت ادیت پلیر عکس بگیر از نمیار بذار!!

کلا خیلی متاسفم واسه فیفا بازا چون اساس بحث رو بلد نیسن!! تو بحث باید بری تو قسمتایی که حریفت ازت ضعیف تره نه جاهایی که با اختلاف بهتره ازت!! مثلا همون اتمسفر و گزارشگری نه تو مدلینگ!!! اونم مدلینگ!!!
بازم به این عکسا نگاه کن!!

jsjqvlu8dl9omv3g150o.jpg

pk75wdcodflhqoq2jsgr.jpg

البته اگه میخوای رو نسخه ی PC بازی کنی و گرافیک مهمه برات همون فیفا باید بازی کنی همه هم قبول دارن این موضوع رو، اما من میگم مدلینگ PES در اون حد بهتر از فیفا هست که همون نسخه ی PC فیفا هم توان مقابله با نسخه ی نسل هشتمی PES رو نداره، اونم تو مدلینگ!!

هنوز نسخه اصلی بازی نیومده که برم برات عکس بگیرم ولی ای به چشم ... شما رو PS4 بزن به قول معروف با کینگ حال کن ... فیفا هم منتشر میشه و باز هم شاهد تعریف ها و تمجید ها از این عنوان خواهیم بود.

ببینین یه سری چیزا هست که سلیقس

مثلا یکی میگه من گیم پلی ساکر رو دوس دارم یا یکی میگه فیفا رو دوس دارم،اینو هیچکی نمیتونه در موردش بحث و قضاوت کنه،پس راجع به این چیزا و تلاش برای تغییر سلیقه هم بحث نکنین بهتره

ولی یه سری چیزا هست دیگه بدیهیات و مقایسه فنیه

مثلا فلانی میاد میگه ساکر محبوب تره،آخه رو چه حسابی؟!!اینکه تو و دور و وریات صرفا ساکر بازی میکنین که نمیتونی ملاک قضاوت قرارش بدی،یه نگاه به تعداد افراد حاضر تو سرورای دو بازی بنداز،یه نگاه به میزان فروش دو بازی بنداز،تفاوت محبوبیت مث شب و روزه

با بحث چهره ها!طرف اومده عکس نیمارو آورده کرده ملاک قضاوت!آخه فقط با یه فیس میشه قضاوت کرد؟!!

این یه سری فیس از نسخه 2016 هردو بازی روی کنسولای نسل جدید!خودتون قیاس کنین کدوم بازی فیسای بهتری درست کرده!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or