SiminSecret
کاربر سایت
درباره مودلینگ که صحبت نکنیم سنگین تره چون متاسفانه بر فیفا عملا تو این موزد اب قطعه.. هیکلا و فیزیک بازیکنا کپی شده است اما درباره مقایسه گرافیک این دوستمون اومده نسل هفت پیس رو با نسل هشت فیفا مقایسه کرده اونم xbox pes که افتضاحه...
والا ما که روی ps4 بازی مکینیم یک همچین گرافیک مضحکی نداره...
player id , team id هم که تو فیفا کلا نیست هر تیمی واسه cpu برداشتیم فقط وسط زمین پاسکاری میکردن حالا چه رئال چه بارسا چه گلادباخ!
یعنی دقیقا زدی تو خال...
fifa 16 انحصارا یک بازی فوتبال فوق العاده کم ضعفیه که خیلی قابل تقدیر هم گرافیک هم گیمپلی ولی درصورتی که pes نبود... باور کنید قسم میخورم که بعد دو دست pes بازی کردن (ps4) اصلا حتی نمیتونم پن دقیقه تو فیفا دووم بیارم از شدت خنده میزنم بیرون چون اصلا شبیه فوتبال واقعی نیست قشنگ معلومه برای سرگرمی ساخته شده ... دل اونجور گیمر ها که تعدادشون هم بیشتره رو میخواد راضی کنه...
با شات هایی که دوستان گذاشتن فیفا رو انتخاب میکنم ولی وقتی یک دست از هرکدوم پشت هم بازی کنید به حرف من میرسید اصلا نمیتونم هضم کنم این موجوداتی که تو فیفا دارن دنبال توپ میدون مثلا ادم واقعین...
این شات هایی که دوست عزیزمون گذاشتن رو من قبول ندارم بحث رزولوشن نیست من میگم روی ps4 اسکرین سات بگیرین بعد بیاین مقایسه
من از شما یک سوال دارم. شما چند وقت و چند نسخه از بازی های فیفا رو بازی کردی؟ حرفه ای بازی کردی یا فقط یه تستی کردی دیدی به دلت ننشست و گفتی که فیفا مزخرفه و پی ای اس بهتر؟
عزیز من حرف از فیزیک و مدلینگ و گرافیک میزنی. همه میدونن EA توی این بازی فقط برای فیزیک برخورد بازیکنا یک انجین مخصوص طراحی کرده Impact Engine که وظیفه اش ایجاد فیزیک کاملا شبیه سازی شده برخورد ها و درگیری ها در بازی هست. فیزیک توپ که دیگه هیچی نگم بهتره چون به خودی خود وزن توپ هم کاملا حس میشه. NextGen Goalkeeper با صد ها انیمیشن مخصوص. بماند واقع گرایانه بودن گزارشگری ، پخش مجدد لحظات حساس ،تکنولوژی خط دروازه ، اسپری ، یک مورد بسیار مهم : عدم داشتن لودینگ در ابتدای بازی و موقعیت های کرنر و اوت. فیزیک لباس که در هنگام نزدیک شدن بازیکن ها بهم قشنگ پیراهنشون کشیده میشه. واکنش نشون دادن لباس بازیکن ها نسبت به آب و هوا و شرایط جوی (برف ، خیس شدن بر اثر بارون ، گلی شدنش بر اثر تکل کردن روی زمین) چین و چروک های کاملا واقعی شما بعنوان یک دروازه بان یک ضربه پنالتی رو سعی کن بگیری ، کاملا میبینی که شرت دروازه بان بر اثر وزش باد از خودش واکنش نشون میده. درباره آب و هوای کاملا متغیر همراه با 9 وضعیت جوی که صحبت نکنیم بهتره. مود های آنلاین و Ultimate Team که جای خود دارن. کریر مود و منیجر مود بسیار پیشرفته. لاینسس بیشتر از 30 تا لیگ ، اسکن سه بعدی و ساخت تمامی استادیوم های لیگ جزیره و یک دلیل بسیار خوب که چرا باید فیفا رو انتخاب کرد اینه : فیفا تنها بازی هست که در تمام دنیا مسابقات اون برگزار میشه و پارسال هم یکی از هم وطن های خودمون در اون اول شد.
من گیم پلی بازی PES رو تو یوتیوب دیدم ... بازی شروع شد یه پاس به حمله دادن به سرعت جت و میگ میگ وار خودش رو به دروازه حریف رسوند ولی در عوض گیم پلی روون و نرم و آهسته فیفا اصلا اینجوری نیس. شما گفتین که CPU فقط پاس کاری میکنن ... یعنی شما درجه های سختی پروفشنال ، لجندری و ورد کلس رو تست کردی و اینجوری بود؟ به شما گل نزدن فقط پاسکاری میکردن؟ خودتون چجوری گل میزنید؟ از وسط زمین شوت میکشید میره توی دروازه؟
بیاین صادق باشیم باهم ... فیفا از نسخه 08 به اینطرف روند صعودی در پیش گرفت و همچنان هم میتازه ... من ـه فیفا باز حاضر نیستم حتی یک دقیقه با PES آرکید گونه بازی کنم و اون رو با فیفا مقایسه کنم ...