FIFA VS PES

• Thread starter Thread starter Boss
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

طرفدار و علاقه مند به کدام شبیه ساز هستید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    330
  • نظرسنجی بسته شده است .
در قرآن به این میگن «تحدی» ، دوستان فیفاباز بیان، ایشون شما رو به مبارزه طلبیده
خداییش اصلا طرف مدلینگ فیفا نچرخید که حرفی برای گفتن نداره

خودشون هم میدونن تو مدلینگ حرفی واسه گفتن نداره فیفا واسه همین ج ندادن :d

فیفا باید بره تو لایسنس و گزارشگری و مود های متنوع آفلاین و آنلاین بحث راه بندازه اونجا موفق میشه، اما بحث فیزیک و انیمیشن و گیم پلی و گرافیک و مدلینگ و ... رو به کل باید بیخیال شه :d

خودشون هم میدونن تو مدلینگ حرفی واسه گفتن نداره فیفا واسه همین ج ندادن :d

فیفا باید بره تو لایسنس و گزارشگری و مود های متنوع آفلاین و آنلاین بحث راه بندازه اونجا موفق میشه، اما بحث فیزیک و انیمیشن و گیم پلی و گرافیک و مدلینگ و ... رو به کل باید بیخیال شه :d

همش حق با شما و خاک بر سره فیفا ولی اون قرمزرو خدایی دیگه داری جوک میگی عمو!:دی 15 خراب کرد اون قرمزرو ولی دیه 16 جمش کرد دیه:دی اینکه شما گیم پلیه آرکید میپسندی دلیل نمیشه به گیم پلیه شبیه ساز فیفا بگی قاق/غاغ/قاغ/غاق:دی( دیکتشو بلد نیستم خو:| )

هه هه هه ، الان مثلا چی مارو فرض کردی ورداشتی نسخه ی نسل هفتمی یا PC رو برداشتی عکس گرفتی با نسخه ی نسل هشتمی فیفا؟

شما بجای این حرفا اینجوری راست میگی عکس بگیر بعد بگو مقایسه کنن!
( بازم میگم من فن هچیکدوم نیستم اما تو فیزیکو گرافیک عالی عمل کرده PES )

teregrddz270jhjlf85f.jpg

lp7x7gqnzbe19i5jxgst.jpg

pk75wdcodflhqoq2jsgr.jpg

7z2x2mdji6uolw9z1mbc.jpg

خوشحال میشم از مدلینگ و فیزیک فیفا عکس ببینم در این زمینه
یه ویدیو یوتیوب هست نسخه pc و ps4. رو باهم مقایسه میکنه فرقشون در سایه و نورپردازی هست ولی فرق چندانی نکرده عزیزدل حتما لینک داخلیشو میگیرم بقیه هم نگاه کنن کلا شما pes بازا هرچی بگن باز حرف خودتونو میزنین از بس نسخه های اشغال دادبیرون کونامی حالا این نسخه یذره بهتر بوده کف کردن دوستان ... یبارم ذکر کردم گفتم وقتی هنوز بلد نیستن یه سیمولیت لباس انجام بدن باید درشو تخته کنن ...نه لایسنس درست دارن نه گرافیک نه آنلاین درست درمون. فقط ادعا میکنن ... در مورد مدلینگی که بحث کردی من حتما عکس میذارم شمام بذار مخصوصا از اون رونالدو .. بد نیست از خوشحالی بعد گل رونالدو هم.بذاری ...

کسی که میگه فیفا گرافیک و فیزیک و انیمیشن و گیم پلیش ضعیفتره نباید اصلا باهاش بحث کرد:))
انیمیشنای فیفا به قدری زیاده که بازیکنی که افتاده رو زمین به چندین حالت میتونه تو بازی دخالت کنه! حتی میتونه توپ رو تو حالت درازکش دور کنه!
تو pes به قدری انیمیشن کمه که بازیکن میوفته رو زمین از روشم نمیشه رد شد :))
شماها فکر میکنین انیمیشن یعنی نرمی در حالی که تو بازیی مثل فوتبال که اتفاقات خیلی رو زیبایی تاثیر داره مهم زیاد بودن انیمیشناس! این که pes برای هر حرکت 4 تا دونه انیمیشن اونم ساخته شده از بازیکنای غیر آشنا داره به درد نمیخوره!
فیفا تازه سال پیش حدود 70 تا انیمیشن فقط برا دروازبانا اونم با تیم هوآرد دروازبان اورتون ساخت! تو همون سال 200 تا انیمیشن با مسی ساخت امسال کلی با مدافعا ساخت!
به نظرم تفاوت انیمیشن در حد 1 نسل بین این دو بازی وجود داره

- - -ویرایش - - -

PES2016_2015-09-19_03-41-53-28.jpg

تروخدا به استیل ایستادن بازیکنا دقت کنید :)) این چیه آخه ؟؟
بنزمارو :))

کسی که میگه فیفا گرافیک و فیزیک و انیمیشن و گیم پلیش ضعیفتره نباید اصلا باهاش بحث کرد:))
انیمیشنای فیفا به قدری زیاده که بازیکنی که افتاده رو زمین به چندین حالت میتونه تو بازی دخالت کنه! حتی میتونه توپ رو تو حالت درازکش دور کنه!
تو pes به قدری انیمیشن کمه که بازیکن میوفته رو زمین از روشم نمیشه رد شد :))
شماها فکر میکنین انیمیشن یعنی نرمی در حالی که تو بازیی مثل فوتبال که اتفاقات خیلی رو زیبایی تاثیر داره مهم زیاد بودن انیمیشناس! این که pes برای هر حرکت 4 تا دونه انیمیشن اونم ساخته شده از بازیکنای غیر آشنا داره به درد نمیخوره!
فیفا تازه سال پیش حدود 70 تا انیمیشن فقط برا دروازبانا اونم با تیم هوآرد دروازبان اورتون ساخت! تو همون سال 200 تا انیمیشن با مسی ساخت امسال کلی با مدافعا ساخت!
به نظرم تفاوت انیمیشن در حد 1 نسل بین این دو بازی وجود داره

- - -ویرایش - - -

PES2016_2015-09-19_03-41-53-28.jpg

تروخدا به استیل ایستادن بازیکنا دقت کنید :)) این چیه آخه ؟؟
بنزمارو :))
بنزما فاز زو گرفته D: یسری ویدیو جالب از یوتیوب هست حتما با لینک داخلی میذارم همون نکته ای که دوست عزیزمون میگفت تو مدلینگ.بهتره pes کاملا نشون میده کی برتری داره تنها برتری pes مدل نیمار هست کریس رونالدو که شبیه همستره D: بیحرف پیش بارسا منچستر و رئال رو مقایسه کرده من لینکهارو در ادامه قرار میدم ببینید و لذت ببرید...

شما دارین اینجا بحث چی میکنین؟ چرا سعی دارین نظرات رو تحمیل کنین...خب هرکسی هر بازی دوستش داره بکنه...
ولی درکل امسال در بسیاری از موارد پیس سر تر از فیفاست و اینو از نمره های خوبش هم میشه فهمید...استایل بازیکنا تو فیفا مثل ملخ میمونه...کافیه یه ساعت پیس بازی کنی و وقتی وارد فیفا میشی خندت میگیره و گرافیک و استایل بازیکنا به شدت فانتزی هستش ولی گرافیک پیس بسیار اتمسفر جدی داره...
درسته نسخه پلی4 پیس بهتره ولی خداییش منم پیس رو رزولوشن 1080
و گرافیک های اجرا میکنم واقعا گرافیکش عالیه مخصوصا چمن اولدترافورد

شما دارین اینجا بحث چی میکنین؟ چرا سعی دارین نظرات رو تحمیل کنین...خب هرکسی هر بازی دوستش داره بکنه...
ولی درکل امسال در بسیاری از موارد پیس سر تر از فیفاست و اینو از نمره های خوبش هم میشه فهمید...استایل بازیکنا تو فیفا مثل ملخ میمونه...کافیه یه ساعت پیس بازی کنی و وقتی وارد فیفا میشی خندت میگیره و گرافیک و استایل بازیکنا به شدت فانتزی هستش ولی گرافیک پیس بسیار اتمسفر جدی داره...
جدی که نمیگی؟!!!:دی

این عکسا روی اخرین تنظیمات گرافیک برای هردو بازی و رزولوشن 1080*1920گرفته شده...بهتره رزولوشن مانیتورتون هم تو این سایز کنین تا کیفیت اصلی عکس مشخص بشه...
دوتا عکس اولی فیفا و دوتا عکس دومی پیس...

bxih9qjmrgvy3qtl8yyk.jpg
1h6bwxo52keae2lfaz3e.jpg

oiua9056f7dpsbya1jmx.jpg
2eecpf1xxofh0osrfdps.jpg

این عکسا روی اخرین تنظیمات گرافیک برای هردو بازی و رزولوشن 1080*1920گرفته شده...بهتره رزولوشن مانیتورتون هم تو این سایز کنین تا کیفیت اصلی عکس مشخص بشه...
دوتا عکس اولی فیفا و دوتا عکس دومی پیس...

bxih9qjmrgvy3qtl8yyk.jpg
1h6bwxo52keae2lfaz3e.jpg

oiua9056f7dpsbya1jmx.jpg
2eecpf1xxofh0osrfdps.jpg

فیفا یه سر و گردن بالاتره

فیفا یه سر و گردن بالاتره

بیا خودشونم عکس از بازی میذارن نشون میده فیفا سرتره ولی باز هی حرف خودشونو میزنن گفتم که از بس pes افتضاح بوده این یذره تغییر زیادی به چشمشون میاد...:)) معنی استایل ملخی و فانتزیم تو عکسا کاملا مشهوده =))

طرفدارای fifa خیلی باحالید:d
از هر طریق و روش ممکن و ناممکن!!! دارید pes رو میکوبید.چرا؟واقعا؟ اگر این بازی این همه داغون و مضخرفه چرا پس این همه انرژی رو صرف میکنین تا با هزار و یک دلیل و تفصیرو انگ و غیره و غیره بازی رو بکوبونین؟چرا وقعا؟اگر pes تازه به صد قدمی fifa رسیده پس چرا این قدر متایی که گرفته براتون مهم هستش؟شما چرا نگران شدین اگر این بازی تازه به صد قدمی fifa رسیده؟ چرا هضمه این مسئله براتون سخته؟
من به شخصه به تمام fifa fan ها احترام میزارم و به هیچ عنوان قصد ترول یا کوبیدن fifa رو هم ندارم همونطور که fifa12و13 بازی کردم بسیار لذت بردم اما در کل pes رو ترجیح میدم چون سابقا خودم فوتبالیست بودم از نظرم pes توی گیمپلی به فوتبال واقعی شباهت بیشتری داره(pes16رو میگم)وبرام لذت بخشتر هستش همین جاهم با شهامت به عنوان یه pes باز میگ که fifa توی شبیه سازی جو فوتبالی(استادیوم و لایسنس هاو گزارشگری و چند چیز دیگر)خیلی خیلی از pes بهتره منتها توی گیمپلی و شبیه سازی فیزیک و انیمیشن ها یه سرو گردن(شایدم بیشتر)بالاتر و بهتر از fifa هستش که همین باعث شده من و خیلی های دیگه(من جمله منتقدایی که از بازی ستایش کردن)pes رو ترجیح بدیم.باورن کنین درک این موضوع کاره سختی نیستش و اقرار به برتری های pes هم چیزی از fifa کم نمی کنه
باور کنین هر چیزی توی این دنیا ارزش تعصب و وفاداری رو نداره مخصوصا مقوله گیم که ماشاالله با این همه پول پرستی بازیسازها و عدم احترام به گیمرها اصلا عقلانی نیست.

طرفدارای fifa خیلی باحالید:d
از هر طریق و روش ممکن و ناممکن!!! دارید pes رو میکوبید.چرا؟واقعا؟ اگر این بازی این همه داغون و مضخرفه چرا پس این همه انرژی رو صرف میکنین تا با هزار و یک دلیل و تفصیرو انگ و غیره و غیره بازی رو بکوبونین؟چرا وقعا؟اگر pes تازه به صد قدمی fifa رسیده پس چرا این قدر متایی که گرفته براتون مهم هستش؟شما چرا نگران شدین اگر این بازی تازه به صد قدمی fifa رسیده؟ چرا هضمه این مسئله براتون سخته؟
من به شخصه به تمام fifa fan ها احترام میزارم و به هیچ عنوان قصد ترول یا کوبیدن fifa رو هم ندارم همونطور که fifa12و13 بازی کردم بسیار لذت بردم اما در کل pes رو ترجیح میدم چون سابقا خودم فوتبالیست بودم از نظرم pes توی گیمپلی به فوتبال واقعی شباهت بیشتری داره(pes16رو میگم)وبرام لذت بخشتر هستش همین جاهم با شهامت به عنوان یه pes باز میگ که fifa توی شبیه سازی جو فوتبالی(استادیوم و لایسنس هاو گزارشگری و چند چیز دیگر)خیلی خیلی از pes بهتره منتها توی گیمپلی و شبیه سازی فیزیک و انیمیشن ها یه سرو گردن(شایدم بیشتر)بالاتر و بهتر از fifa هستش که همین باعث شده من و خیلی های دیگه(من جمله منتقدایی که از بازی ستایش کردن)pes رو ترجیح بدیم.باورن کنین درک این موضوع کاره سختی نیستش و اقرار به برتری های pes هم چیزی از fifa کم نمی کنه
باور کنین هر چیزی توی این دنیا ارزش تعصب و وفاداری رو نداره مخصوصا مقوله گیم که ماشاالله با این همه پول پرستی بازیسازها و عدم احترام به گیمرها اصلا عقلانی نیست.

درسته ..من هم مثل توام و نه تنها ما بلکه خیلی از فوتبالیستهای دنیا و حتی عادل فردوسی پور هم پیس رو شبیه ساز تر و گیم پلیش رو منطقی تر میدونه نسبت به فیفا...تو نسخه16 هم که برخورد ها و انیمیشن هارو خیلی جذاب تر کردن....من خودم دوساله فیفا رو بیشتر بازی میکردم ولی انصافا این نسخه فیفا اصلا قابل قیاس با پیس نیست و کلا محو هستش...البته به دوستانی که از فیفا حمایت میکنن هم حق میدم شاید بعضیاشون پول زیادی بابت بازی دادن یا زیادی بخاطر بازی صبر کردن و نمیخوان دلسرد بشن...فیفا هم بازی بدی نیست و به هرحال براش زحمت کشیده شده ولی امسال انتخاب اکثر کسایی که واقعا فوتبال رو درک میکنن پیس خواهد بود...من خودم همه ساله جفتشو بازی میکنم امسالم همینطور ولی بیشتر پیس

یعنی دقیقا زدی تو خال...
fifa 16 انحصارا یک بازی فوتبال فوق العاده کم ضعفیه که خیلی قابل تقدیر هم گرافیک هم گیمپلی ولی درصورتی که pes نبود... باور کنید قسم میخورم که بعد دو دست pes بازی کردن (ps4) اصلا حتی نمیتونم پن دقیقه تو فیفا دووم بیارم از شدت خنده میزنم بیرون چون اصلا شبیه فوتبال واقعی نیست قشنگ معلومه برای سرگرمی ساخته شده ... دل اونجور گیمر ها که تعدادشون هم بیشتره رو میخواد راضی کنه...
با شات هایی که دوستان گذاشتن فیفا رو انتخاب میکنم ولی وقتی یک دست از هرکدوم پشت هم بازی کنید به حرف من میرسید اصلا نمیتونم هضم کنم این موجوداتی که تو فیفا دارن دنبال توپ میدون مثلا ادم واقعین...
این شات هایی که دوست عزیزمون گذاشتن رو من قبول ندارم بحث رزولوشن نیست من میگم روی ps4 اسکرین سات بگیرین بعد بیاین مقایسه

درسته ..من هم مثل توام و نه تنها ما بلکه خیلی از فوتبالیستهای دنیا و حتی عادل فردوسی پور هم پیس رو شبیه ساز تر و گیم پلیش رو منطقی تر میدونه نسبت به فیفا...تو نسخه16 هم که برخورد ها و انیمیشن هارو خیلی جذاب تر کردن....من خودم دوساله فیفا رو بیشتر بازی میکردم ولی انصافا این نسخه فیفا اصلا قابل قیاس با پیس نیست و کلا محو هستش...البته به دوستانی که از فیفا حمایت میکنن هم حق میدم شاید بعضیاشون پول زیادی بابت بازی دادن یا زیادی بخاطر بازی صبر کردن و نمیخوان دلسرد بشن...فیفا هم بازی بدی نیست و به هرحال براش زحمت کشیده شده ولی امسال انتخاب اکثر کسایی که واقعا فوتبال رو درک میکنن پیس خواهد بود...من خودم همه ساله جفتشو بازی میکنم امسالم همینطور ولی بیشتر پیس

/:):| خوب شما با سند نظر اون فوتبالیست های برتر رو بیار همه ببینیم... خوبه الان ملاک نظر عادل فردوسی پوره ... در مورد انیمیشنو فیزیک بازیم حرف های جالبی زدن دوستان برین یکم Behind the scene فیفا ها رو ببینید موشن کپچر بازیکنا و باقی ماجرا چیزایی که برای کونامی خوابه ....خوش باشین با همون PES:))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or