Multi Platform FIFA 23

• Thread starter Thread starter Romell
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
EA
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
بازی FIFA 23 به صورت رسمی رونمایی شد.

Screenshot 2022-07-21 012945.png

فناوری HyperMotion 2

Screenshot 2022-07-21 233622.png

Electronic Arts تایید کرد که سیستم HyperMotion که برای اولین بار در FIFA 22 شاهد استفاده از آن بودیم، حالا چند پله قدمی رو به جلو برداشته و اکنون با نام «HyperMotion 2» شناخته شده و با این فناوری پیشرفته بیش از 6000 انیمیشن باکیفیت که توسط بازیکنان واقعی دنیای فوتبال از دوربین برُدکست استادیوم ضبط حرکات شده اند. همین طور EA وعده داده که یک سیستم «مکانیک ریسک و پاداش جدید در رابطه با بخش شوت زنی» را ارائه می‌دهد و ضربه آزاد‌ها، پنالتی‌ها و کرنرها نیز متحول شده‌اند. پیشرفت در فناوری HyperMotion2 و سیستم فیزیک FIFA 23، قفل بسیاری از محدودیت ها را باز کرده است. ویژگی های جدید، تجربه بازی را فراگیرتر از همیشه می کند و روند حرکتی تیم و بازیکنان در سراسر زمین پاسخگوتر، باهوش تر و معتبرتر از همیشه است. چه در بازی مقابل یک مدافع و چه نبرد در توپ هوایی به عنوان دروازه بان در برابر مهاجم همه چیز سیال تر و پویا تر به نظر می رسد. بازیکنان همچنین می‌توانند منتظر یک سیستم دریبلینگ هوشمند جدید، انتقال طبیعی‌ تر و روان‌ تر انیمیشن ها در هنگام حرکات پا به توپ و دریبل زنی باشند.

fifa-23-pic11.jpg photo_2022-07-21_00-19-12.jpg photo_2022-07-21_00-19-14.jpg photo_2022-07-21_00-19-22.jpg photo_2022-07-21_00-19-26.jpg

می توانید اولین تریلر بازی را در این لینک مشاهده کنید.

FX9gYPGX0AMM3FL.jpg

تریلر گیم پلی FIFA 23 منتشر شد و سازندگان در این تریلر جدید توضیحاتی فنی در رابطه با فناوری هایپر موشن 2 داده اند و همین طور ویژگی های جدیدی که به بخش گیم پلی بازی اضافه شده است را همراه با توضیحات فنی از سوی تیم توسعه دهنده می توانید در این لینک مشاهده کنید.

FYmY-RMXgAAibJb.png

توضیحات نوشتاری Gameplay Deep Dive را می توانید در سه بخش تقسیم بندی شده بخوانید.

Screenshot 2022-08-02 174009.png
Gameplay Deep Dive Part 1
Gameplay Deep Dive Part 2
Gameplay Deep Dive Part 3

CROSS-PLAY

photo_2022-07-22_12-23-16.jpg
کمپانی Electronic Arts با انتشار تریلری از بازی FIFA 23 رونمایی کرد و تایید کردند که قابلیت Cross-Play در تمامی حالت‌های 1v1 از جمله FIFA Ultimate Team ،Online Seasons و Online Friendlies در دسترس و حالت Cross-Play برای هر نسل مجزا خواهد بود. بنابراین نسخه‌های پلی‌استیشن 5، ایکس‌باکس سری ایکس/اس، Stadia و رایانه‌های شخصی FIFA 23 با یکدیگر سازگار خواهند بود و نسخه‌های پلی‌استیشن 4 و ایکس‌باکس وان در FIFA 23 با یکدیگر سازگار خواهند بود.

جام جهانی فوتبال

f23-features-16x9-worldcup.png.adapt.1456w.png
اوج فوتبال بین‌المللی را با جام جهانی 2022 قطر و جام جهانی FIFA زنان استرالیا و نیوزلند 2023 به عنوان به‌ روز رسانی‌های محتوای پس از عرضه بدون هزینه اضافی تجربه کنید.

معرفی فوتبال باشگاهی زنان

f23-features-16x9-womensfc.png.adapt.1456w.png
برای اولین بار در تاریخ EA SPORTS به عنوان تیم های باشگاهی زنان بازی کنید و Barclays FA Women's Super League و Division 1 Arkema در زمان انتشار به FIFA 23 می آیند. به‌علاوه، از ضبط اختصاصی HyperMotion2 در نسل نهم لذت ببرید و باعث می شود تا حرکات منحصر به‌ فرد زنان را در FIFA 23 را به صورتی واقع گرایانه شبیه سازی کند.

کاور های رسمی FIFA 23

D8nQey6UwAAn61X.jpg FX9ffc_WIAAQxWd.jpg FYCGBlOWYAAaOWg.jpg
کاور نسخه استاندارد FIFA 23 با حضور Samantha Kerr از تیم چلسی فوتبال زنان رونمایی شد و همین طور کاور نسخه رسمی التیمیت و کاور جهانی هم رونمایی شده است.​

آخرین ویرایش:
بعد از چندین و چند ساعت التیمیت بازی کردن و گرفتن کارت و ایکون و ... واقعا دیگه هیچ تنوعی التیمیت نداره . الان مثلا بالاترین تیم از هر نظر کارتشو میخری اخرش که چی ؟ به نظرم روی دور تکراری هستیم

• Like
Reactions: Hodor
بعد از چندین و چند ساعت التیمیت بازی کردن و گرفتن کارت و ایکون و ... واقعا دیگه هیچ تنوعی التیمیت نداره . الان مثلا بالاترین تیم از هر نظر کارتشو میخری اخرش که چی ؟ به نظرم روی دور تکراری هستیم
یعنی چی؟شما بعد چند ساعت الان پله و رونالدو نازاریو داری مثلا؟تو ویکند رنک یک شدی و دیویژن هم رسیدی به الیت؟همین الیت اگه برسی جز برترین ها میتونی تو تورنومنتهای جهانی شرکت کنی.یعنی شما به همه اینا بعد چندین و چند ساعت رسیدی و برات تکراری شد؟!!! :|

دوستان این مشکل برا شما هم پیش اومده که بعد از برد بازی فریز میکنه و نمیره داخل منو برد رو هم ثبت نمیکنه.
معمولا با دوستان امریکای جنوبی که بازی میکنم این مشکلات پیش میاد.
یکی دو بار پیش اومده، مشکل از اینترنت ماست (اگه ایرانی :دی) اگرم ایران نیستی بازم مشکل از نته.

کلا 80-90% مشکلات و هندی کپا و سایر مشکلات بازی به خاطر کیفیت مزخرف اینترنت ماست. من جدیدا شبا بازی میکنم، ظرف یه هفته از دیویژن 4 رسیدم به دیویژن 2. تاثیر وحشتناکی داره اینترنت. یکی از دوستام هست که کارش کلا فیفا بازی کردن و دلالی کوین و تیمه، 6 تا تیم داره، فک کنم همه تیماشم الیت باشن الان. این از 8 شب شروع میکنه به بازی تا 8-9 صبح :دی بعدش میگیره می خوابه.

من اصلا آفلاین بازی نمیکنم ولی درجه سختی رو ببر بالا خب .اگه هم رو بالاترین درجه 7-8 تا گل میزنی که ...:|

کلا بازی آنلاین هم کم گل نداره ولی اگه 2 تا تیم در یه حد باشیم و پینگ اجازه بده، بازی معقولی میشه.
رو بالاترین درجه هم میذارم پرگله بازم :| :))
اصلا حال نمیده بازی

• Like
Reactions: hamid_barca
یکی دو بار پیش اومده، مشکل از اینترنت ماست (اگه ایرانی :D) اگرم ایران نیستی بازم مشکل از نته.

کلا 80-90% مشکلات و هندی کپا و سایر مشکلات بازی به خاطر کیفیت مزخرف اینترنت ماست. من جدیدا شبا بازی میکنم، ظرف یه هفته از دیویژن 4 رسیدم به دیویژن 2. تاثیر وحشتناکی داره اینترنت. یکی از دوستام هست که کارش کلا فیفا بازی کردن و دلالی کوین و تیمه، 6 تا تیم داره، فک کنم همه تیماشم الیت باشن الان. این از 8 شب شروع میکنه به بازی تا 8-9 صبح :D بعدش میگیره می خوابه.
من حس میکنم خود سرور فیفا هم چند وقته یه غلطی کردن خراب شده.شاید خارجی ها یکم تغییر رو نفهمن ولی ما که سر 2 تا دونه پینگ هم حساب میکنیم قشنگ معلومه :D
اینترنتم این یکی 2 هفته فرقی که نکرده همون پینگ همیشگی همون سرعت ولی فیفا قشنگ دیلی از نیم تا 1 ثانیه شده.الان با یه عربستانی بازی کردم فقط نگاه کردم چطور 6 تا گل خوردم :D به جان بچه نداشته ام قسم، فقط راه میرفت توپو میکرد تو گل :))

صبح و ظهر و شب هم دیگه نداره.کلا خرابه

من حس میکنم خود سرور فیفا هم چند وقته یه غلطی کردن خراب شده.شاید خارجی ها یکم تغییر رو نفهمن ولی ما که سر 2 تا دونه پینگ هم حساب میکنیم قشنگ معلومه :D
اینترنتم این یکی 2 هفته فرقی که نکرده همون پینگ همیشگی همون سرعت ولی فیفا قشنگ دیلی از نیم تا 1 ثانیه شده.الان با یه عربستانی بازی کردم فقط نگاه کردم چطور 6 تا گل خوردم :D به جان بچه نداشته ام قسم، فقط راه میرفت توپو میکرد تو گل :))

آخه مسئله فقط پینگ نیست. من پینگم بین 50 تا 60 تقریباً فیکسه ولی این چند روز پکت لاست و Latency ام زیاد شده که از پینگ بالا بدتره لامصب.

آخه مسئله فقط پینگ نیست. من پینگم بین 50 تا 60 تقریباً فیکسه ولی این چند روز پکت لاست و Latency ام زیاد شده که از پینگ بالا بدتره لامصب.
مال منم پینگ همونه ولی تو بازی خیلی کند شده.یه چیزی تو نت متوجه شدم نمیدونم ربط داره یا نه...از وقتی اینترنت اینطوری شده هر کاری میخوام بکنم،پیج باز کنم-دانلود کنم-پینگ بگیرم اولش یه زوری میزنه انگار نت قطعه یا خیلی کنده ولی بعد چند ثانیه یهو راه میافته.مثل ماشینی که به زور روشن میشه.خودمم نفهمیدم چی گفتم ولی امیدوارم متوجه شده باشید :D

بچه خا کسی میدونه برای رنک ۱ تا ۲۰۰ اسکواد بتل باید تفریبا چه امتیازی کسب کرد؟
فکر کنم متغیره.بستگی به این داره که بقیه چند امتیاز بگیرن ولی میتونی یکشنبه قبل 11:30 بری ببینی مثلا رنک 1 چه امتیازی داره.اینطوری حدودی دستت میاد

این مشکل پر گل بودن بازی بد جور به کیفیتش صدمه زده.
رو هر درجه سختی هم ست کنی باز هست فقط باید اسلایدر هارو بالا پایین کنید، کیفیت پاس ها و مارکینگ دفاع ها و شوت ها میتونه موثر باشه.
امیدم به این آپدیت آخری بود بلکه درستش کرده باشن.

• Like
Reactions: ehsas1

فک کنم به خاطر توتیه همه میریزن تو بازی داره شلوغ میشه کم کم چون هر چی به توتی نزدیک میشیم وضع سرورا بدتر میشه انگار
فک کنم پریشب بود ی نگاه به ترسنفر انداختم 12 میل آنلاین بودن!(تا حالا ندیده بودم همچین عددیو)

• Like
Reactions: hamid_barca
چرا یه سری از بازیکن هایی که میتونن icon باشن نیستن تو بازی؟ جای بازیکنایی مثل باتیستوتا . روبن مایکن آدریانو و و و .... خالیه واقعا تو بازی
یه سریاشون با فیفا و ea قرارداد ندارن و برای همین اجازه استفاده ازشون رو ندارن.

آقا این کارت هایی که فقط یه مدت تو sbc هستن و انجام ندی expire میشن. بعدن به نحوی نمیشه به دستشون آورد؟
هر از گاهی یدونه sbc میاد که مثلا زده review یا همچین چیزی که شامل بازیکنهایی میشه که تا حالا داخل sbc اومدن. معمولا هم پلیر پیک هست ولی اینکه داخل مارکت باشن بشه خرید نه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or