Multi Platform FIFA 23

• Thread starter Thread starter Romell
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
EA
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
بازی FIFA 23 به صورت رسمی رونمایی شد.

Screenshot 2022-07-21 012945.png

فناوری HyperMotion 2

Screenshot 2022-07-21 233622.png

Electronic Arts تایید کرد که سیستم HyperMotion که برای اولین بار در FIFA 22 شاهد استفاده از آن بودیم، حالا چند پله قدمی رو به جلو برداشته و اکنون با نام «HyperMotion 2» شناخته شده و با این فناوری پیشرفته بیش از 6000 انیمیشن باکیفیت که توسط بازیکنان واقعی دنیای فوتبال از دوربین برُدکست استادیوم ضبط حرکات شده اند. همین طور EA وعده داده که یک سیستم «مکانیک ریسک و پاداش جدید در رابطه با بخش شوت زنی» را ارائه می‌دهد و ضربه آزاد‌ها، پنالتی‌ها و کرنرها نیز متحول شده‌اند. پیشرفت در فناوری HyperMotion2 و سیستم فیزیک FIFA 23، قفل بسیاری از محدودیت ها را باز کرده است. ویژگی های جدید، تجربه بازی را فراگیرتر از همیشه می کند و روند حرکتی تیم و بازیکنان در سراسر زمین پاسخگوتر، باهوش تر و معتبرتر از همیشه است. چه در بازی مقابل یک مدافع و چه نبرد در توپ هوایی به عنوان دروازه بان در برابر مهاجم همه چیز سیال تر و پویا تر به نظر می رسد. بازیکنان همچنین می‌توانند منتظر یک سیستم دریبلینگ هوشمند جدید، انتقال طبیعی‌ تر و روان‌ تر انیمیشن ها در هنگام حرکات پا به توپ و دریبل زنی باشند.

fifa-23-pic11.jpg photo_2022-07-21_00-19-12.jpg photo_2022-07-21_00-19-14.jpg photo_2022-07-21_00-19-22.jpg photo_2022-07-21_00-19-26.jpg

می توانید اولین تریلر بازی را در این لینک مشاهده کنید.

FX9gYPGX0AMM3FL.jpg

تریلر گیم پلی FIFA 23 منتشر شد و سازندگان در این تریلر جدید توضیحاتی فنی در رابطه با فناوری هایپر موشن 2 داده اند و همین طور ویژگی های جدیدی که به بخش گیم پلی بازی اضافه شده است را همراه با توضیحات فنی از سوی تیم توسعه دهنده می توانید در این لینک مشاهده کنید.

FYmY-RMXgAAibJb.png

توضیحات نوشتاری Gameplay Deep Dive را می توانید در سه بخش تقسیم بندی شده بخوانید.

Screenshot 2022-08-02 174009.png
Gameplay Deep Dive Part 1
Gameplay Deep Dive Part 2
Gameplay Deep Dive Part 3

CROSS-PLAY

photo_2022-07-22_12-23-16.jpg
کمپانی Electronic Arts با انتشار تریلری از بازی FIFA 23 رونمایی کرد و تایید کردند که قابلیت Cross-Play در تمامی حالت‌های 1v1 از جمله FIFA Ultimate Team ،Online Seasons و Online Friendlies در دسترس و حالت Cross-Play برای هر نسل مجزا خواهد بود. بنابراین نسخه‌های پلی‌استیشن 5، ایکس‌باکس سری ایکس/اس، Stadia و رایانه‌های شخصی FIFA 23 با یکدیگر سازگار خواهند بود و نسخه‌های پلی‌استیشن 4 و ایکس‌باکس وان در FIFA 23 با یکدیگر سازگار خواهند بود.

جام جهانی فوتبال

f23-features-16x9-worldcup.png.adapt.1456w.png
اوج فوتبال بین‌المللی را با جام جهانی 2022 قطر و جام جهانی FIFA زنان استرالیا و نیوزلند 2023 به عنوان به‌ روز رسانی‌های محتوای پس از عرضه بدون هزینه اضافی تجربه کنید.

معرفی فوتبال باشگاهی زنان

f23-features-16x9-womensfc.png.adapt.1456w.png
برای اولین بار در تاریخ EA SPORTS به عنوان تیم های باشگاهی زنان بازی کنید و Barclays FA Women's Super League و Division 1 Arkema در زمان انتشار به FIFA 23 می آیند. به‌علاوه، از ضبط اختصاصی HyperMotion2 در نسل نهم لذت ببرید و باعث می شود تا حرکات منحصر به‌ فرد زنان را در FIFA 23 را به صورتی واقع گرایانه شبیه سازی کند.

کاور های رسمی FIFA 23

D8nQey6UwAAn61X.jpg FX9ffc_WIAAQxWd.jpg FYCGBlOWYAAaOWg.jpg
کاور نسخه استاندارد FIFA 23 با حضور Samantha Kerr از تیم چلسی فوتبال زنان رونمایی شد و همین طور کاور نسخه رسمی التیمیت و کاور جهانی هم رونمایی شده است.​

آخرین ویرایش:
تا 1 میل فروارد چی بگیرم ؟ فرانسه یا لیگ 1 یا لالیگا
خودم جینولا تو ذهنمه ولی لعنتی بالانسش ترسناکه 81 ایناس
من پارسال cr9 و cruyff نوکم بودن برا من بهتر از این نمیشد. امسال زیاد بازی نکردم ولی همیشه تو رنج معقول از اتوه و پوشکاش استفاده میکردم. اینا ایکونن و جواب. اگه نه با مشخصاتی که گفتی امباپه بهترینه.(البته از نظر من)

• Like
Reactions: hamid_barca
فودرا رو بذاریم تو اس‌بی‌سی یا صبر کنیم واسه tots بنظرتون؟

Sent from my Mi 9 SE using Tapatalk
اگه پک داری که دیگه سیو کن برای توتس ولی اگه فودر داری که ربطی به توتس نداره.اونم نهایتا چندتا توتس رده متوسط بیاد sbc که بتونی از فودرات استفاده کنی

• Like
Reactions: Sampler and omiid72
حتما اینو تجربه کردین که یه بازیکن ، مخصوصا اگه sbc باشه ، بعد یه مدت به اصطلاح نرف میشه و مثل اولش بمب نیست ، تا حالا خیلیا اینو یه فرضیه میدونستن و فکتی راجع بهش نبود ولی یه یوتیوبر فیفا متوجه شده که یه سری بازیکنای تیمش مصدومیت‌های پنهان دارن یعنی از رو کارت چیزی بهتون نشون نمی ده ولی وقتی میرین تو اپ فیفا و اونجا تو attribute های بازیکن بخش injury مثلا میبیینین نوشته arm یا knee یا upper body و این داستانا ، اینجوری اون بازیکن دیگه انگار مثل روز اولش نیست و ضعیف تر از حالت اصلیش بازی میکنه
این لینک ویدیوشه
کلا از هیچ راهی برای اذیت پلیراش دریغ نمیکنه Ea

حتما اینو تجربه کردین که یه بازیکن ، مخصوصا اگه sbc باشه ، بعد یه مدت به اصطلاح نرف میشه و مثل اولش بمب نیست ، تا حالا خیلیا اینو یه فرضیه میدونستن و فکتی راجع بهش نبود ولی یه یوتیوبر فیفا متوجه شده که یه سری بازیکنای تیمش مصدومیت‌های پنهان دارن یعنی از رو کارت چیزی بهتون نشون نمی ده ولی وقتی میرین تو اپ فیفا و اونجا تو attribute های بازیکن بخش injury مثلا میبیینین نوشته arm یا knee یا upper body و این داستانا ، اینجوری اون بازیکن دیگه انگار مثل روز اولش نیست و ضعیف تر از حالت اصلیش بازی میکنه
این لینک ویدیوشه
کلا از هیچ راهی برای اذیت پلیراش دریغ نمیکنه Ea
اینو اول که دیدم گفتم کلیک بیت هست ولی دیدم شما هم گذاشتی گفتم ببینم که جریان چیه...
توی تیم من 5 نفر مصدوم پنهان هستن :| :o ولی چیزی که هست تو همین ویدئو هم نپنتز خیلی تاکید داره که بعید میدونم از عمد باشه یا واقعا رو بازی تاثیر داره یا نه؟!!:-?به نظرم اول باید چک کنیم ببینیم بازیکنهای مشابه اینطوری شدن یا رندوم هست.

از تیم من بیبی مالدینی-پله جام جهانی-کرویف مید-العویران جام جهانی و مسی فلش بک مصدوم شن.اگه شما این بازیکنها دارید چک کنید اگه مال شما هم مصدوم شدن میشه گفت فلان کارت رو نرف کرده ولی اگه برای هرکس رندوم باشه خب دلیل منطقی نداره که یک پلیر رو مجازات کنه ولی یکی دیگه رو نه.مثلا من چیکار کردم که باید 5 نفر مصدوم بدم ولی یکی هیچی یا یکی دیگه دو بازیکن؟

اینو اول که دیدم گفتم کلیک بیت هست ولی دیدم شما هم گذاشتی گفتم ببینم که جریان چیه...
توی تیم من 5 نفر مصدوم پنهان هستن :| :o ولی چیزی که هست تو همین ویدئو هم نپنتز خیلی تاکید داره که بعید میدونم از عمد باشه یا واقعا رو بازی تاثیر داره یا نه؟!!:-?به نظرم اول باید چک کنیم ببینیم بازیکنهای مشابه اینطوری شدن یا رندوم هست.

از تیم من بیبی مالدینی-پله جام جهانی-کرویف مید-العویران جام جهانی و مسی فلش بک مصدوم شن.اگه شما این بازیکنها دارید چک کنید اگه مال شما هم مصدوم شدن میشه گفت فلان کارت رو نرف کرده ولی اگه برای هرکس رندوم باشه خب دلیل منطقی نداره که یک پلیر رو مجازات کنه ولی یکی دیگه رو نه.مثلا من چیکار کردم که باید 5 نفر مصدوم بدم ولی یکی هیچی یا یکی دیگه دو بازیکن؟
مسأله همینه که تو تیم همه این اتفاق نیفتاده و انگار به میزان بازی که با اون کارت کردی ربط داره
من کرویف و مالدینی خودمو دیدم مصدوم نبودن
یه نکته ای که یه نفر تو کامنت های این ویدیو گفت و جالب بود به نظرم این بود که طرف پوگبا داشته تو ترکیبش و موقع کرنر همیشه بازیکنی که هدینگش از بقیه بیشتر باشه نزدیک تیر یک وایمیسته ، این بابا دیدش که بعد یه مدت دیگه پوگبا اونجا واینمیسته و یکی دیگه میاد جاش ، شک کرد که شاید stat هاش کم شده به صورت پنهان که بعد رفت و چک کرد دید بله ایشون مصدومه
کلا نمیشه یه نتیجه گیری دقیق کرد ولی این که Ea دستکاری می‌کنه کارت ها رو برای من باور پذیر تر شد

مسأله همینه که تو تیم همه این اتفاق نیفتاده و انگار به میزان بازی که با اون کارت کردی ربط داره
من کرویف و مالدینی خودمو دیدم مصدوم نبودن
یه نکته ای که یه نفر تو کامنت های این ویدیو گفت و جالب بود به نظرم این بود که طرف پوگبا داشته تو ترکیبش و موقع کرنر همیشه بازیکنی که هدینگش از بقیه بیشتر باشه نزدیک تیر یک وایمیسته ، این بابا دیدش که بعد یه مدت دیگه پوگبا اونجا واینمیسته و یکی دیگه میاد جاش ، شک کرد که شاید stat هاش کم شده به صورت پنهان که بعد رفت و چک کرد دید بله ایشون مصدومه
کلا نمیشه یه نتیجه گیری دقیق کرد ولی این که Ea دستکاری می‌کنه کارت ها رو برای من باور پذیر تر شد
آخه چه سودی میبره از این کار؟
تنها چیزی که به ذهنم میرسه اینه که یه کارت قدیمی رو نرف کنه که مجبور بشی با کارت جدید عوض کنی و برای بدست آوردن اون کارت هم بالاخره باید یا بازی کنی یا کوین و پوینت خرج کنی.

ولی باز هم به نظرم منطقی نیست

کل ترکیب و حتی نیمکتو چک کردم فقط مالدینی بیبی اینجوری بود از زانو مصدوم شده
از بین کارتایی هم که گفتی فقط العویران 88 و مالدینی بیبیمون یکیه که اونم العویران مصدوم نیست فقط مالدینیه
آخه چه سودی میبره از این کار؟
تنها چیزی که به ذهنم میرسه اینه که یه کارت قدیمی رو نرف کنه که مجبور بشی با کارت جدید عوض کنی و برای بدست آوردن اون کارت هم بالاخره باید یا بازی کنی یا کوین و پوینت خرج کنی.

ولی باز هم به نظرم منطقی نیست
اتفاقا کاملا منطقیه! :D
همیشه این صحبت های نرف بودن بوده بین پلیرا قشنگ واسمون ثابت شده که بعضی از بازیکنا مخصوصا SBC ها دیگه مثل قبل نیستن منتها فکرشو نمیکردم اینقدر ناشیانه نرف کنن فک میکردم این اتفاقا پشت صحنه رخ میده و ما اصن متوجه نحوه نرف کردن بازیکن نمیشیم

کل ترکیب و حتی نیمکتو چک کردم فقط مالدینی بیبی اینجوری بود از زانو مصدوم شده
از بین کارتایی هم که گفتی فقط العویران 88 و مالدینی بیبیمون یکیه که اونم العویران مصدوم نیست فقط مالدینیه

اتفاقا کاملا منطقیه! :D
همیشه این صحبت های نرف بودن بوده بین پلیرا قشنگ واسمون ثابت شده که بعضی از بازیکنا مخصوصا SBC ها دیگه مثل قبل نیستن منتها فکرشو نمیکردم اینقدر ناشیانه نرف کنن فک میکردم این اتفاقا پشت صحنه رخ میده و ما اصن متوجه نحوه نرف کردن بازیکن نمیشیم
پس ea داره تلاش میکنه که دهن منو سرویس کنه:D
5 تا بازیکن ترکیب اصلی مصدوم کرده...:Crying1:

پس ea داره تلاش میکنه که دهن منو سرویس کنه:D
5 تا بازیکن ترکیب اصلی مصدوم کرده...:Crying1:
من همه بازیکنای اصلی م بجز مالدینی بیبی و کرایوف مصدوم پنهان هستن. حتی گلد امباپه. به تعداد بازی با اون کارت ربط نداره. مالدینی بیبی من بیشترین بازی و تو تیمم داره ولی سالمه. به نظرم این مصدومیت ها عوض میشه هر هفته.

من همه بازیکنای اصلی م بجز مالدینی بیبی و کرایوف مصدوم پنهان هستن. حتی گلد امباپه. به تعداد بازی با اون کارت ربط نداره. مالدینی بیبی من بیشترین بازی و تو تیمم داره ولی سالمه. به نظرم این مصدومیت ها عوض میشه هر هفته.
خیلی عجیبه...
شاید باگ اپ هست :-?

فیفا 23 هم به نظر میاد دیگه به آخر خط رسیده.آخرین تانگو هم میشه همین tots ولی اگه هنوز بازی میکنید این روزها گول sbcها رو نخورید.من تقریبا همه رو انجام دادم و کل کلابم لخت شده و هیچی هم گیرم نیومد.بعد دیدم تو یوتیوب هم خیلی ها اشاره کردن که وزن پک ها افتضاحه و فقط به قصد خالی کردن فودرها هست قبل از شروع tots که هفته دیگه احتمالا رسما شروع بشه.از دیروز تا حالا 50-60 درصد رو قیمت فودرها رفته و بیشتر هم میشه به اضافه اینکه بازیکنهای totw هم حواستون باشه الکی خرج نکنید چون از اینجا به بعد خیلی نیاز میشن و همین بازیکنهای 79-80 هم یهو میرن بالای 20 هزارتا.

خلاصه این مدت فودر الکی خرج نکنید پک هم باز نکنید.من خودم دقیقا برعکس عمل کردم و الان با خاک کوچه یکی هستم ;))

فیفا 23 هم به نظر میاد دیگه به آخر خط رسیده.آخرین تانگو هم میشه همین tots ولی اگه هنوز بازی میکنید این روزها گول sbcها رو نخورید.من تقریبا همه رو انجام دادم و کل کلابم لخت شده و هیچی هم گیرم نیومد.بعد دیدم تو یوتیوب هم خیلی ها اشاره کردن که وزن پک ها افتضاحه و فقط به قصد خالی کردن فودرها هست قبل از شروع tots که هفته دیگه احتمالا رسما شروع بشه.از دیروز تا حالا 50-60 درصد رو قیمت فودرها رفته و بیشتر هم میشه به اضافه اینکه بازیکنهای totw هم حواستون باشه الکی خرج نکنید چون از اینجا به بعد خیلی نیاز میشن و همین بازیکنهای 79-80 هم یهو میرن بالای 20 هزارتا.

خلاصه این مدت فودر الکی خرج نکنید پک هم باز نکنید.من خودم دقیقا برعکس عمل کردم و الان با خاک کوچه یکی هستم ;))
دیگه تا یکی دو ماه دیگه که فصل تموم میشه فکر نکنم کسی بازی کنه. به من که هیچی تو پک نداد. Tots هم ارزونی خودشون :D

• Like
Reactions: hamid_barca

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or