Multi Platform FIFA 23

• Thread starter Thread starter Romell
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
EA
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
بازی FIFA 23 به صورت رسمی رونمایی شد.

Screenshot 2022-07-21 012945.png

فناوری HyperMotion 2

Screenshot 2022-07-21 233622.png

Electronic Arts تایید کرد که سیستم HyperMotion که برای اولین بار در FIFA 22 شاهد استفاده از آن بودیم، حالا چند پله قدمی رو به جلو برداشته و اکنون با نام «HyperMotion 2» شناخته شده و با این فناوری پیشرفته بیش از 6000 انیمیشن باکیفیت که توسط بازیکنان واقعی دنیای فوتبال از دوربین برُدکست استادیوم ضبط حرکات شده اند. همین طور EA وعده داده که یک سیستم «مکانیک ریسک و پاداش جدید در رابطه با بخش شوت زنی» را ارائه می‌دهد و ضربه آزاد‌ها، پنالتی‌ها و کرنرها نیز متحول شده‌اند. پیشرفت در فناوری HyperMotion2 و سیستم فیزیک FIFA 23، قفل بسیاری از محدودیت ها را باز کرده است. ویژگی های جدید، تجربه بازی را فراگیرتر از همیشه می کند و روند حرکتی تیم و بازیکنان در سراسر زمین پاسخگوتر، باهوش تر و معتبرتر از همیشه است. چه در بازی مقابل یک مدافع و چه نبرد در توپ هوایی به عنوان دروازه بان در برابر مهاجم همه چیز سیال تر و پویا تر به نظر می رسد. بازیکنان همچنین می‌توانند منتظر یک سیستم دریبلینگ هوشمند جدید، انتقال طبیعی‌ تر و روان‌ تر انیمیشن ها در هنگام حرکات پا به توپ و دریبل زنی باشند.

fifa-23-pic11.jpg photo_2022-07-21_00-19-12.jpg photo_2022-07-21_00-19-14.jpg photo_2022-07-21_00-19-22.jpg photo_2022-07-21_00-19-26.jpg

می توانید اولین تریلر بازی را در این لینک مشاهده کنید.

FX9gYPGX0AMM3FL.jpg

تریلر گیم پلی FIFA 23 منتشر شد و سازندگان در این تریلر جدید توضیحاتی فنی در رابطه با فناوری هایپر موشن 2 داده اند و همین طور ویژگی های جدیدی که به بخش گیم پلی بازی اضافه شده است را همراه با توضیحات فنی از سوی تیم توسعه دهنده می توانید در این لینک مشاهده کنید.

FYmY-RMXgAAibJb.png

توضیحات نوشتاری Gameplay Deep Dive را می توانید در سه بخش تقسیم بندی شده بخوانید.

Screenshot 2022-08-02 174009.png
Gameplay Deep Dive Part 1
Gameplay Deep Dive Part 2
Gameplay Deep Dive Part 3

CROSS-PLAY

photo_2022-07-22_12-23-16.jpg
کمپانی Electronic Arts با انتشار تریلری از بازی FIFA 23 رونمایی کرد و تایید کردند که قابلیت Cross-Play در تمامی حالت‌های 1v1 از جمله FIFA Ultimate Team ،Online Seasons و Online Friendlies در دسترس و حالت Cross-Play برای هر نسل مجزا خواهد بود. بنابراین نسخه‌های پلی‌استیشن 5، ایکس‌باکس سری ایکس/اس، Stadia و رایانه‌های شخصی FIFA 23 با یکدیگر سازگار خواهند بود و نسخه‌های پلی‌استیشن 4 و ایکس‌باکس وان در FIFA 23 با یکدیگر سازگار خواهند بود.

جام جهانی فوتبال

f23-features-16x9-worldcup.png.adapt.1456w.png
اوج فوتبال بین‌المللی را با جام جهانی 2022 قطر و جام جهانی FIFA زنان استرالیا و نیوزلند 2023 به عنوان به‌ روز رسانی‌های محتوای پس از عرضه بدون هزینه اضافی تجربه کنید.

معرفی فوتبال باشگاهی زنان

f23-features-16x9-womensfc.png.adapt.1456w.png
برای اولین بار در تاریخ EA SPORTS به عنوان تیم های باشگاهی زنان بازی کنید و Barclays FA Women's Super League و Division 1 Arkema در زمان انتشار به FIFA 23 می آیند. به‌علاوه، از ضبط اختصاصی HyperMotion2 در نسل نهم لذت ببرید و باعث می شود تا حرکات منحصر به‌ فرد زنان را در FIFA 23 را به صورتی واقع گرایانه شبیه سازی کند.

کاور های رسمی FIFA 23

D8nQey6UwAAn61X.jpg FX9ffc_WIAAQxWd.jpg FYCGBlOWYAAaOWg.jpg
کاور نسخه استاندارد FIFA 23 با حضور Samantha Kerr از تیم چلسی فوتبال زنان رونمایی شد و همین طور کاور نسخه رسمی التیمیت و کاور جهانی هم رونمایی شده است.​

آخرین ویرایش:
بعد پچ دیروزی دوباره نرف کردن گلرارو ؟ عملا هیچی نمیگیرن هر بازی 10 تا گل رد و بدل میشه گلرا مثل خیار نگاه میکنن فقط
والا گلر من امباپه طرف شوت زده سه جاف دروازه این میخوابه زمین پاهارو 180 درجه باز میکنه :|
83*15 کاملا سرکاریه هر چی ریختم داخل دوباره همونارو برگردوند :Dحداقل 7 تاشم از هر پک 83 داد بهم تقریبا نصف هر پک!
این کارلوس آلبرتو قرضیش تموم شد گذاشتم بیرون مالدینی اومد قشنگ تیمو شوهر داد :))

والا گلر من امباپه طرف شوت زده سه جاف دروازه این میخوابه زمین پاهارو 180 درجه باز میکنه :|
83*15 کاملا سرکاریه هر چی ریختم داخل دوباره همونارو برگردوند :Dحداقل 7 تاشم از هر پک 83 داد بهم تقریبا نصف هر پک!
این کارلوس آلبرتو قرضیش تموم شد گذاشتم بیرون مالدینی اومد قشنگ تیمو شوهر داد :))
من که 83*15 4 تا فعلا جمع کردم گفتم هفته دیگه تیم دو تاتیتانز میاد باز کنم :Crying1:

کارلوس آلبرتو میگی یعنی تکمیل کنم؟دفاع میخوام.اینم دیروز قرضیش گرفتم ولی اینقدر پینگ بد بود نشد درست بازی کنم که بتونم بفهمم اون بده یا من:D

• Like
Reactions: omiid72
آقا دیروز خیلی خوب بود پک 82+ رو باز کردم واسم ام باپه داد با دونا 90 رفتم ام باپه خودمو فروختم به جاش سانچز خریدم با بوترا پرایم (احتمالا عوضش کنم ولی حقیقتا با قد 150 سانتیش خداس :D)
پک 15*83 خیلی اسکمه برا من بهترین کارتی که داد 87 بود ولی پک 82+ و پک 80+ دابل آپگرید که از اس بی سی trophy میده لاک خیلی خوبی دارن هر 7 تایی که هرروز مفتی میتونی بگیری راحت از توش حداقل یه فودر بالای 88 و تو مورد من دیروز 2 تا تایتان کشیدم بیرون ازش :D ضمن اینکه 100 بار ببندیش (مفتی میبندی هیچی خرج نداره ریسایکله) کلیییییییییی آبجکتیو خفن میده بهت

• Like
من که 83*15 4 تا فعلا جمع کردم گفتم هفته دیگه تیم دو تاتیتانز میاد باز کنم :Crying1:

کارلوس آلبرتو میگی یعنی تکمیل کنم؟دفاع میخوام.اینم دیروز قرضیش گرفتم ولی اینقدر پینگ بد بود نشد درست بازی کنم که بتونم بفهمم اون بده یا من:D
والا عالی بود سرعتش خوبه هم امباپه رو میگرفت هم تورس تایتان و کلا همرو میگیره فک کنم! موقع جاکی هم خیلی خوب جاکی میکنه اسکی نمیره مثل بعضی مدافعا یا حداقل خیلی کم میرفت

• Like
Reactions: hamid_barca
والا عالی بود سرعتش خوبه هم امباپه رو میگرفت هم تورس تایتان و کلا همرو میگیره فک کنم! موقع جاکی هم خیلی خوب جاکی میکنه اسکی نمیره مثل بعضی مدافعا یا حداقل خیلی کم میرفت
ممنون.پس احتمالا مشکل از خودم بوده چون نت بد بود گل زیاد خوردم برای همین شک کردم.
حالا اون 15*83 ها هم 4 تا داریم میذارم برای همین :-bd

• Like
انصافا فلسفه آیکون 30 کایی چیه دقیقا؟
یه نفر میگفت تیمای خودتونو نگاه نکنید بعضیا اینارو با این قیمت ارزون میخرن تو دیویژنای 6 و 7 باهاش عشق میکنن ولی قانع نشدم راسیتش :D
مثلا با ایان راش چه عشق و حالی میشه کرد؟ ;))
البته حرفش چندان غیرمنطقی هم نیست.حالا عشق و حال نه ولی برای یکی که تازه تیمش رو راه انداخته گزینه های بدی نیستن.ولی همونا هم دسته -6-7-8 رو نهایت با 20 تا بازی رد کنن بعد باید این کارتها رو جایگزین کنن.

پ.ن:پک های 15*83 رو که نگه داشته بودم دیشب باز کردم،تایتان فقط یدونه دودک داد ولی فودر نسبتا خوبی داد که باهاش آیکان +90 رو تکمیل کردم ولی بالاخره ترمز شانسم کشیده شد و پویول پرایم داد:Crying1:

یدونه هم مارکیزیو تایتان اومده.خیلی دو دل هستم که ببندم یا نه.مثلا بذارمش جای ویرا 88 !!! :-?

• Like
Reactions: omiid72 and Amir09
پک ۸۳ + قشنگ scam بود من بازیکن ۸۵ کم داشتم دوتا ۸۶ ریختم توش بهترین بازیکنی که داد یدونه ۸۶ بود بعدش ۸۴.
ولی دیشب از ۸۲ + روبرتو کارلوس تایتان در اومد. اصلا از دیشب لبخند عجیبی روی لبامه :دی
برای این هفته هم صبر میکنم تا ۸۲+ و ۸۱+ بیان فادر ها رو برای بقیه هدر نمیدم.

دوستان واسه ترکیب 4 2 4
واسه جلوی زمین چجور بازیکنا مناسبن؟
دوتا نوک ایستا فینیشر بالا گذاشتم و دوتا سرعتی چپ و راست
ولی خیلی خوب نیس

Sent from my Mi 9 SE using Tapatalk

دوستان واسه ترکیب 4 2 4
واسه جلوی زمین چجور بازیکنا مناسبن؟
دوتا نوک ایستا فینیشر بالا گذاشتم و دوتا سرعتی چپ و راست
ولی خیلی خوب نیس

Sent from my Mi 9 SE using Tapatalk
کلا فیفا یه طوری شده که از دروازه تا نوک باید بازیکن سرعتی و دریبل زن بذاری.برای نوک هم حداقل یکیش هم تند و تیز باشه،اگه دریبل میزنی اسکیلش 5 ستاره باشه و به لحاظ فیزیکی هم خیلی قد بلند یا هیکلی نباشه

تا 1 میل فروارد چی بگیرم ؟ فرانسه یا لیگ 1 یا لالیگا
خودم جینولا تو ذهنمه ولی لعنتی بالانسش ترسناکه 81 ایناس
ژینولا خیلی خوبه ولی من به شخصه برای کنار ترجیحش میدم تا نوک.میتونی هم با امباپه جاشو عوض کنی.
کرویف هم میتونی ببندی که اگه فودر داشته باشی خب خیلی کمتر از 1 میل برات تموم میشه.
فورلان تایتان هم که تازه اومده مشخصاتش خوبه ولی بازی باهاش نکردم که دقیق بشه نظر داد 500 کا هست.
تورس تایتان هم مشخصاتش عالیه ولی 1.2 میل پولشه(احتمالا ارزونتر بشه تا چند روز دیگه)

• Like
Reactions: mpdlord
خیلی ممنون

من از قبل عید این مشکلو دارم رو پارس انلاین هیچ dns حتی به لایوم وصل نمیشه فقط شکن وصل میشه به لایو که اونم بعدش به سرور فیفا وصل نمیشه
الان فقط با نت رایتل میتونم بازی کنم چه DNS الکترو چه رادار جفتش رو رایتل جواب میده
با رایتل رفتم و وصل شد. ولی متوجه شدم که اشکال برای من ساعت کنسول بوده. automatic daylight رو برداشتم و با همون اینترنت قبلی به راحتی وصل شدم. گفتم به اشتراک بگذارم شاید به درد بخوره. با رایتل با ساعت اشتباه هم وصل میشه :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or